2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 89 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4240014 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

ÖZEL HABER - Abdullah Avcı, yönetim ile yaptığı 2 saatlik görüşmede Quaresma, Lens ve Caner hakkında olumsuz rapor sundu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ÖZEL HABER - Abdullah Avcı, yönetim ile yaptığı 2 saatlik görüşmede Quaresma, Lens ve Caner hakkında olumsuz rapor sundu.

Ben demiştim, Abdullah hocanın asla istemeyeceği isimler, belki lensi isteyebilir diğer ikisi kesinlikle uygun değil.  Ama Abdullah hoca yönetime de başını eğebilir. Bunu yaparsada dediğimi tekrarlıyorum yine gözümde çok eksi yer. Dik bir duruş sergilemesi gerekli.

Çevrimdışı levitate

adaaam ama caner kalsın yedek olarak

ama hocanın rıdvan'ı oynatma gibi isteği varsa gitsin
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

adaaam ama caner kalsın yedek olarak

ama hocanın rıdvan'ı oynatma gibi isteği varsa gitsin

ne caneri yav ne yapıcaz caneri savunma arkası tarla.

Çevrimdışı levitate

ne caneri yav ne yapıcaz caneri savunma arkası tarla.
şimdi gider daha kötüsünü alırız reyiz korkum o

bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu kaanı da kaç senedir alamadık ya çocuk cidden iyi savunmacı. Hazır sınır da gelmeden alsak keşke.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
06 Mart 2019, 05:58:58 »
25 Mayıs 2018, 06:11:37 »
+Milli takım demişken mevcut oyuncu havuzunda 20-26 yaş aralığında olduğundan daha fazla veya az gösterilmemesi gereken iyi bir oyuncu topluluğu var. Bir kısmını asset, bir kısmını ise benzer frekansa sahip oyuncular olarak görüyorum. Önemli bir kısmı Avrupa'da majör liglerde ve Yerel ligde düzenli olarak oynuyorlar. Bir nüve veya etkilenecek bir oyun şablonu olmaması handikap. Fakat kazandıran oyunu bir kenara koyuyorum; buradan pozitif ve güzel oyun çıkaramayacak olan teknik direktörü kutlamak gerekir.

Alıntı yapılan: atalay - 11 Eylül 2018, 00:43:46
Milli takımın oyun kurgusu dışında atletizm bir parça da fizik kalite sorunu var. Düzenli olarak pas-iade oyununu oynaması lazım. Sürekli İsveç gibi topu rakibe bırakan ekipler ile oynamayacak. O sebeple en ideal personel ile topu doğru koşturması ve iyi set hücumları kurgulaması gerekiyor. Bu da alan ve zamanı doğru kullanmaktan geçiyor. Küçük bölümlerdeki ön alan baskınlarında ilk reaksiyon ve ikinci topların kazanımı iyiydi ama daha yukarı çekmek lazım. Topu ne kadar geç kazanır ya da ne kadar geri kazanmak sorunda olduğunuz bir oyun oynarsanız gereğinden fazla efor sarf edersiniz. Atletizmi de yükseltecek bir-iki parça var. Oyun kurguları zayıf-özellikle final pozisyonlarını oynama tercihleri sıkıntılı. Ama gelişeceklerdir. Onlar mutlaka sahada olmalı. İlaveten pas-iade oyununu oynamak da zordur ama belli seviyede oynayacak personel var. Bu takımın böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı ama galibiyet ölçü değil. O oyun bölümlerinde doğru dersler çıkarılırsa uzun vadede oyuna dair bazı şeyler iyileştirilebilir. Yoksa suni galibiyet olarak kalır.

Giden pozitif oyun çıkaramadı. Çağlar, Ozan yirmi iki ve altı stoperler. Ki bunlara Merih'i de katabiliriz. Ki olmayan bir düzende bunlara Ömer hatta Başakşehir'in o bölgede stopere dönüştürdüğü Mahmut kullanılabilir. Geniş havuzda Kaan da katılabilir. Zeki, o savunma hattı içinde mutlaka olması gereken yine yirmi iki yaş altı bir bek oyuncusu. Orta sahada yirmi dört ve altı Okay, İrfan, Hakan ve gidenin de kullandığı Oğuzhan var. Tabii halefi düzeltiyorum mevcut, iki senedir onu çok iyi kullandığını dikkate almakta yarar var. Buraya Yusuf ve daha geniş rotasyon için Yunus yazılabilir. Kenarda yine Zeki gibi mutlaka olması gereken Cengiz var. Yine Abdülkadir, Barış gibi gençleri aktif geniş rotasyonda kullanmak lazım. Belki en sorunlu yer ilerisi. Cenk dışında net güven aralığı yüksek oyuncu yok. Fakat muhtemelen Burak'ı değerlendirecektir. Hatta Beşiktaş'a geliş sebeplerinden biri olarak bunu görüyorum. Çünkü herkes bir sonraki durağını biliyordu. Burada Umut Bozok-Enes yine geniş rotasyonda yer alırlar. Halil Dervişoğlu önderliğinde daha önce U21 dışında oynamamış ve birden klasman da atlamaması gereken 21 yaş altı Berkay, Yunus, Emre diye giden 15-20 kişilik bir havuz var. Kimisi yurt dışında kimisi bizim takımın kadrosu dahil olmak üzere yurt içindeki oyuncular. 25 yaş altı 20-30 kişilik geniş bir kadro var. Takımın kaptanının 26 yaşında olduğu bir ekip. Genç içinde belki tavanı sınırlı ama önemli assetler barındıran ekibe yazık edilmemeli. Oyuncu geliştiren bir teknik direktör tercih edilmedi. Mevcut kişisi elbette daha önce çalıştığı Ozan gibi oyuncuları da kullanabilir. Şu anda gençlerin yanında saha içinde gölgesi ile kavga eden oyuncular var. Ki bunların ikisi bizde zaten. Bu gençlerin yanında olması gereken olgun figürler bence onlar değiller. Ama burada kullanan orada da kullanabilir.

Milli takım uzun zamandır böyle yüksek potansiyelli stoper havuzuna sahip olamamıştı. Merih, Çağlar, Ozan; üçü de benzer şeylere sahipler. Handikapları basit hataya çok açık olmaları. Gelişime açık olmaları halinde kurgularını ve pozisyon bilgilerini oynayarak geliştireceklerdir, şu an motorik beceriler ve agrsyonları ile kapatıyorlar.

Bu çocuklara güvenin. Daha şu ilk yarıda sahada olmayan yarım düzine lejyoner asset oyuncu var. Atletizmini konuşturanlar ilk yarıda öne çıktılar zaten. Yabancı sınırı konuşacağınıza alttan gelenleri yerel ligde oynatmak için teşvik edip-mevcutları Avrupa'daki majör liglerde daha fazla nasıl oynatabiliriz diye kafa yorun.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2019, 22:42:37 atalay ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şu kaanı da kaç senedir alamadık ya çocuk cidden iyi savunmacı. Hazır sınır da gelmeden alsak keşke.
Kaanı gecdim, zaten bilinen biri. gözümüzün önünde su merihi nasıl göremeyip elin italyanlari adami kesfediyor? Müthis bir ilk yari oynadi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Liquidator

Merhaba her kese. 2 gündür İstanbuldayım. Buraya daha önce gelmediğim için çok pişmanım. Bundan önce 2 kez Türkiyede bulundum, hep tatil köylerinde. Bu sefer dedim İstanbulu göreyim. Ne kadar büyük ve güzel bir şehir. Bu gün Vodafone Arenaya gitdim, çok başka bir heyrcen başka bir duyqu. Karar verdim buraya maç izlemeye geleceyim. İstanbula aşık oldum. Yarın Marmarise gidecem, rezervasiyonum olmasa gitmezdim burda kalırdım.

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı atalay

Zaten bunun için Avrupa'ya gitmeyi kafasına koymuş ve planlama yapmış. @AvrupaKartalı

Çevrimiçi sefaköykartali

Zaten bunun için Avrupa'ya gitmeyi kafasına koymuş ve planlama yapmış. @AvrupaKartalı
Yabancı sınırlayana kadar yerli 23 yaş altı oyuncunun oynadığı maç başına federasyon tarafından belirli bir miktar ödeme yapılamaz mı?

Çevrimdışı atalay

Yapılır. Halihazırda Bundesliga'da bu çok güzel uygulanıyor. @sefaköykartali

Çevrimdışı atalay

Kenarda yine Zeki gibi mutlaka olması gereken Cengiz var.

Beşiktaş'ta da böyle bir önlü-arkalı kanat görebiliriz umarım. Gerçi görebilirdik ama yön verenler başka bir şeyi seçtiler. Ki onlar adına iyi oldu-zira bu mesafeyi alamazlardı. Cengiz'i iyi biliriz de Campos'a bir kez daha sevgiler.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2019, 00:00:10 atalay ]

Çevrimdışı ilhan mansız

içimizdemi arma aşkı bu sene kombine almamı tetikledi hadi hayırlısı bakalım izmirden çıkacağız yollara.. kuzey alt tribün 109 blok sıra 16 no:1

quaresma sız bir beşiktaş diliyorum :bandit:
bir yıl aradan sonra 3 kombine aldık, maksat meydan boş kalmasın

Çevrimdışı ilhan mansız

Merhaba her kese. 2 gündür İstanbuldayım. Buraya daha önce gelmediğim için çok pişmanım. Bundan önce 2 kez Türkiyede bulundum, hep tatil köylerinde. Bu sefer dedim İstanbulu göreyim. Ne kadar büyük ve güzel bir şehir. Bu gün Vodafone Arenaya gitdim, çok başka bir heyrcen başka bir duyqu. Karar verdim buraya maç izlemeye geleceyim. İstanbula aşık oldum. Yarın Marmarise gidecem, rezervasiyonum olmasa gitmezdim burda kalırdım.

dünyanın gerçek başkentine hoşgeldin

Çevrimiçi murat

evet uzun bayram tatillerinde istanbul çok güzel.

Çevrimdışı mellfred

“iki sezondur futbolun dışında kaldık artık yeniden kolları sıvayacağız” diyip Şenol Güneş’i paketleyenlere selam
yazık oldu bu adamın emeğini mafyatik terime yedirdiniz
Yarınlarımızı çaldınız

Çevrimdışı MUSTAFA_

“iki sezondur futbolun dışında kaldık artık yeniden kolları sıvayacağız” diyip Şenol Güneş’i paketleyenlere selam
yazık oldu bu adamın emeğini mafyatik terime yedirdiniz
Yarınlarımızı çaldınız
Bu saatten sonra bunları söylemenin kimseye faydası yok. Türkiye'nin en iyi hocasını gönderdik, en iyi ikinci hocasını getirdik  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

aklı başka yerdeyken olmuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Katılıyorum  :tabe: Şenol Güneş saha içinde kaldığı müddetçe kimse kolay kolay yenemez ama Türkiye'de futbol saha içinden taşıyor. Yönetim de buna tuz biber ekince olanlar oldu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ve istediği adamları almadığımız da. :evillol:

Çevrimdışı Fikret

Bu aksam gene gorduk ki Senol Gunes'li performans ile Gunes'siz performans arasindaki fark ucurum gibi.
Sen Senol Gunes'e verirsin Eylul'de 1 sene oynamamis topcuyu adam gene bir sekilde verim alir. Sorunlu topcuyu adam eder. Soyunma odasini duzgun tutar.
A.Avci'yi gunahim kadar sevmesem de kendisine S.Gunes gibi davranilirsa daha sezon bitmeden "Yere Yatsana" diye bagirildigini duyariz.
Sorunlu gelen adamlarin cok kere kadro disi kalip tutunamadigi bir kulup Basaksehir. Kotu oynayan oyuncunun isliklanma gibi birsey yasamadigi bir yer. Televizyonda hakkinda atilip tutulmadi, sokakta laf atilmadigi bir kulup.
Burak Yilmaz gibi taraftarin karsi oldugu adami A.Avci icin alirlarsa;
-O oyuncuyu adam edemeyebilir
-Taraftar tepkisine gogus geremeyebilir
-Oyuncu medya elestirilerine ve taraftar tepkisine sinirlenebilir
Sonuc iste Adebayor vsnin kadro disi kalmasi gibi olur. Bizim Fernandes'ten yararlanamadigimiz zamani dusunun.
A.Avci'nin eksikligi demiyorum bu. Ortalama hocadan bekleyecegin bir durumdur.

Su milli takimin oynadigi top saka degil. Oyuncularin hirsi, inanci dogru oyunla birlesimi cok ust seviye. Bizim takimda belli oyuncularda dusus, boyle son dk. transferlerinde kotu sonuc gorme olasiligimiz artacak. Lakayit transfer donemi kesinlikle bitmeli.
Senol Gunes'ten olumune nefret edenler icin zorlu bir gece olmustur heralde. Ama onlar gene hocaya kulp takar. Adamlar hep hocaya agiza alinmayacak seyler soyledi, yakisiksiz ithamlar.
Hoca Necip-Ozan Tufan gibisini oynatiyorsa muhtemelen bir sebebi var. Taktigine sadik, cok calisan bu ikisini antremanda gosteren oyuncusunun arkasinda durdugunu goren diger oyuncular daha cok calisiyor, daha cok istiyor ve hocasina guveniyor. Bu benim teorim. Hocanin belki daha basit belki daha kompleks sebepleri vardir. Belki de hatalidir. Ama genel toplamda hoca oyle acayip bir is cikariyor ki Avrupa'da top 20'de oldugunu cumle alem'e gosteriyor.
Senol Gunes "hater" lari bugunde bir bahane bulur: "hoca besiktas'i ciddiye almadi" falan der isin icinden cikar. Yonetim Fatih Terim/GS/Feto lobisine karsi birsey yapmayip MHK ovecegine, fiksturu Fatih'le beraber yapiyoruz diyecegine hakkini korusaydi Besiktas'in yada kadrosunu korusaydi 4 sene ust uste sampiyondu su takim. Rasyoneliteden uzak bir nefretiniz var. Her sonucta hocaya gommenin yerini ariyorsunuz. Adamin eline santrafor verdigimiz her donem muazzam top oynatti. Senol Gunes'ten 5 tane olsa hepsi konsantre olsa gene Negredo'yla olmaz. Yada bu seneki Federasyon/MHK varken sampiyonluk gelmez.
Senol Gunes antipatinizi yenin ki 3-5 sene sonra gene hoca gelsin(Terim-GS gibi) sampiyonluk sayimizi artirsin, guzel futbol izleyelim.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2019, 00:31:35 Fikret ]

Çevrimdışı kyiv

Bu saatten sonra Abdullah Avcıdan başkası yalan.Hocanın işini zorlaştıracak karşılaştırmalar Beşiktaşın faydasına olmaz. Taraftar olarak ona en iyi ortamı yaratmalıyız. Şenol Güneş geldi geçti.

Çevrimdışı atalay

Fra maçı özelinde... Burak, bugün bağlantı rolünü iyi taşıdı ve sırtı dönük oyunları iyiydi. Genelde yüzü dönük oynamayı sever. Link-up'ı kötüdür, ama hiç olmadığı kadar iyiydi. Dorukhan, Ajax'ın Van de Beek'i kullandığı gibi öndeki baskıda press kalitesi ile etkiliydi. Oyun merkezi geri çekilince de 1v1'de iyiydi. Fakat ikinci yarı sırtı dönük oyunculara çok gereksiz 3-4 faulü var. Ki Mahmut bir-iki fırça attı.

Çevrimdışı mylife1903

Ve istediği adamları almadığımız da. :evillol:
Adamlari almamak degil adimlari atmamak

Kadroyu koru
Maaslari ode
Adam alma
Fikstur sikisik
Hakemlerin yaptigi hata degil

Bizim adimlari yazak mi?