2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4254981 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı levitate

Domagoj Vida, Beşiktaş Yönetimi'yle ortak karara varıp Marsilya'nın teklifini reddetti. (Gökmen Özcan)
adaaaaam
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Sagbek onerim 22 yasindaki Portekizli Aurelio Buta. FC Antwerp Benfica’nin B takimindan getirdi, sezonu 6 assist ile kapatti.

Antwerp’de macin adami secildigi bir mactan goruntuleri

Çevrimdışı celiker1

Mantıkla hareket eden eden çoğu taraftarın takımı için istediği net.Takımdaki Necip,Roco,Lens,Quresma,Orkan,ismi aklima gelmedi Hollanda'dan donen cocuk gibi çöpleri temizleyip 4-5 oyuncu transfer edeceksin.Tum imkanlarını kullanip Epruanu-Visca-skor yapan sol açık bile alsan şampiyonluğun birinci adayı olursun.Geriye imkanin dahilinde sag-sol bek,orta sag al.Almasan bile kizmam ama taraftara cik soyle
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Halil Doğukandan daha iyi. Berkayı neden Suatla kıyaslıyoruz onu anlamadım. Oldu olacak Mesut Özille kıyaslayalım.

Bak anlayacağın şekilde anlatayım.
1- Vedat İnceefe ile taktik falan oluşturamazsın zaten maç sonu demeci de coşku üzerine...
2- Senin ligin yetiştirici bir lig değil, ne U-21 düzeyinde ne de başka bir seviyede.

Kıyaslamalar konusu;
3- Halil safkan forvetttir ama Hollanda sana Halil'i bırakırken Naci Ünüvar'ı kendi bünyesinde tutar.
4- Almanya sana Berkay'ı bırakırken Suat Serdar'ı kendi bünyesinde tutar. Nuri' yi sana bırakıp İlkay'ı kendisinde tuttuğu gibi.

Yani önce kendi milli takımının ihtiyaçlarını alır gerisini sana bırakır.
Yetiştirme özürlü bir ülkesin, bütün altyapı stratejin dışarıdan sana üretilen oyuncuları kullanmak üzerine.

Sonuçta öyle bir ligdesin ki biraz aklı çalışan emekli Gekas bile gelip liginle alay ediyor.

Son dönemde biraz da oyuncuların hedef koyması ile bir şeyler yapabilecek bir jenerasyon elde ettin ama bakalım neler olacak?

Not :  Bu arada Mesut falan demişsin de komik olmuş, onun henüz kıyası yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı cursedofdragon

gs şener ile anlaşmış pazartesi günü  açıklanacakmış.

douglas'ı da biz alalım artık bonservisi elinde.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Bence stadın çimlerinde bir anormallik yok. Sanki çimin üzerine birşeyler serilmiş daha iyi uzasın diye olabilir.

stadın çimlerinde bi anormallik yok, çünkü zeminde çim yok.

görsellerdeki yeşillik hibrit lifler.

her sene sonunda çim tabakası kaldırılıp (hibrit lifler kalıyor) yeniden tohumlama yapılıp yeni çim oluşturuluyor. son 2 sene işlem başarısızdı (2sene evvel ekstra sıcaklar geçen sene de çim hastalıgı gerekçe gösterilmişti) bakalım bu sene nasıl olacak bekleyip göreceğiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı celiker1

kırmızı ve siyah güzel beyazı beğenmedim
Bencede beyaz çok iyi.Ayrıca eğer bunlarsa bana göre en iyi bir arada çıkan formalar olur.Hayatta bir arada bu kadar detaylı güzel 3 forma çıkarabileceklerine ihtimal vermiyorum.Kesin taraftar dizaynıdır
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2019, 02:06:08 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi mayguntr

Ilk yari ikinci yari

yuksek orta xxxxxxxx
yerden orta xxxxxx
penalti xx
korner xxx
hatali x
merkez xxx
uzaktan sut xxx
karambol xx
--------------------

yuksek orta xxxxxxx
yerden orta xxxx
penalti xxx
korner/durantop(orta) xxxxxx
hatali x
merkez xxxxxxxxxxx
uzaktan sut xxxxxxxxxx
karambol xx

Ikinci devrede Burak, etkinligi artan Ljajijc, Dorukan, arada parlayan Kagawa ile dengesizlik olumlu yone cevrilmis. Ama dogru duzgun kontra golumuz yok koca sezonda.

Çevrimiçi uno_bjk

içimizdemi arma aşkı bu sene kombine almamı tetikledi hadi hayırlısı bakalım izmirden çıkacağız yollara.. kuzey alt tribün 109 blok sıra 16 no:1

quaresma sız bir beşiktaş diliyorum :bandit:
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şuana kadar toplam 20 bin kombine satılmış. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Transfer olmadan 20 bin kombine iyi rakam.

Çevrimdışı tangaz

Transfer olmadan 20 bin kombine iyi rakam.

geçen sene transfer olmadan sanırım 32 bindi böyle bakarsak kötü %40 düşüş var.

öte yandan dortmunt gibi yapacaksın maçların %80-85ine gelmeyen kombineliye yenileme yapmayacaksın

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yeni sezon formaları için böyle bir şey var.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1137105160902193153
Bu üç forma katalog formaları.
Bunlardan sadece bir tane  siyah forma kalıbından çıkacak oda siyah değil hiç kullanmadığımız bir renk olacakmış.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı o2bucak

Tempo demişken dorukhan'dan sağ bek olur mu

Dorukhan'ı bize öneren ve bu konuda ısrarcı olup alınmasını sağlayan kişi antrenörlüğünü de yapan kişi Koray Avcı "Bana göre asıl mevkii sağ bek" diyor.

Çevrimdışı Savaş

Ikinci yarıdaki oyunun çeyreğini ilk yari oynayabilsek sampiyonduk.

2. Kere kılpayı verdik şampiyonluğu renkliye

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bordele

Dorukhan'ı bize öneren ve bu konuda ısrarcı olup alınmasını sağlayan kişi antrenörlüğünü de yapan kişi Koray Avcı "Bana göre asıl mevkii sağ bek" diyor.

Dorukhan sağ bekte oynadığı veya sağ beke geçtiği maçların hepsinde idare etti. Gerçi ortasahada da oynadığı maçların çoğunda idare eder performansı vardı
Av zamanı

Çevrimdışı o2bucak

Dorukhan sağ bekte oynadığı veya sağ beke geçtiği maçların hepsinde idare etti. Gerçi ortasahada da oynadığı maçların çoğunda idare eder performansı vardı

paylaştığım videoda da değiniyorlar zaten dorukhan belki hiç bir zaman 10/10 oynayamayabilir ama hiçbir zaman 7/10 altına düşmeyecektir.

Çevrimdışı Necmi

14 Ağustosta süper kupa finali var. Yetişmek zorunda.
bu günden itibaren 67 gün var maça, çimin oynanacak hale gelmesi için gereken süre 45 gün,
yani rahat rahat yetişir.

Çevrimdışı Necmi

Bence stadın çimlerinde bir anormallik yok. Sanki çimin üzerine birşeyler serilmiş daha iyi uzasın diye olabilir.
:nerd:
çimde anonormallik yok tabi
çim yok çünkü sıyırmışlar çimi yeşil görünenler hibritler :D

Çevrimdışı Necmi

hocalığını yapan biri için sana göre bana göresimi olur hocasıysa net konuşur
sağ bek der. bütün eskişehir taraftarıda sağ bek olmadığını söylüyor. bizde oynadığı maçlardada sağ bek olmadığını gördük zaten.
koray avcı bana göre demişse zaten oda emin değil :D bir oyuncunun ana mevkisi sana göre bana göre olmaz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Braga'nın 27 yaşındaki Brezilyalı stoperi Pablo Santos ile anlaşmak üzere. (Akşam)

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Braga'nın 27 yaşındaki Brezilyalı stoperi Pablo Santos ile anlaşmak üzere. (Akşam)

hergün 300 tane isim çıkıyor piyasaya bu kadar oyuncu yok piyasa da biri tutunca biz bildik olucak adları.