2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4272088 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

Lokman çok gereksiz bir iş olur. Erzurum'dan alınabilecek tek bir oyuncu var o da Taylan. Ona da ne kadar ihtiyacımız var tartışılır.
İsmail ve Tolgayıda geri alalım tam olur
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Serkan Reçber Mainzden Erkan Eyibili çok övdü. 2001 doğumlu sol ayaklı 10 numara.Geleceğe damga vuracakmış. Türk genç milli takımlarına alınmalı diyor.
Gökhan keskin madem geliyor serkan reçberde gelse bir şey kaybetmeyiz o zaman.

Çevrimiçi sefaköykartali

Transferin son günü falan mı bugün 25 tane oyuncuyla anlaştık gün içinde :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada ufak bir bilgi vereyim. Murat Özen YasaklıSite'den ayrılmış. Bundan sonra YasaklıSite haberleri benim için güvenilir değildir. Duyduklarım da doğruysa orayı takibi bırakmanızı tavsiye ederim  :tabe: Artık taraftarın güvenilir haber kaynağı göreceği bir haber sitesi kalmamıştır  :tabe:

o sitenin haberlerini paylaşıyor bıraktıysa neden paylaşsın  :alala:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

o sitenin haberlerini paylaşıyor bıraktıysa neden paylaşsın  :alala:
Bir kaç saat önce ayrılmış galiba haber1903te takiplerinden çıkarmış. Öyle diyorlar.

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu kadronun şampiyonluk için yeterli olacağını düşünüyorum. Sol öne yırtıcı, atlet bir kanat forvet alalım, arkaya da Beck seviyesinde birini alsak bile yeterli olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Cifte standart
Ona bakarsak 60 senede 15 sampiyonlukta vasat mi oluyor

evet
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

@38life abi kerim alıcı ve umut meraş'ın istatistiklerini atabilirmisin? sanırım geliyor ikisi
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Bu mantıkla sen de forum tarihinin en nankör üyelerinden birisin, kimsenin başkan olmak istemediği ortamda elini taşın altına sokup yılan hikayesine dönen stadı yapan, üst üste iki şampiyonluk yaşayacak kadroyu kuran avrupada rekorlar kırdıran kulübün başkanına burda sabah akşam hakaretler ediyorsun sana da ayıp

uydurma! ben başkana hakaret etmiyorum etsem forum yönetimi çatır çatır cezayı keser. beşiktaşı boşladı demek ihanet etti demek hakaret değildir. kaldıki boşladığını 2 senedir ilgilenmediğini başkan 2 gün evvel itiraf etti benim haftalardır söylediğim başkan bizi boşluyor söylemimi teyit etti.

burda hocayı eleştiren bir sürü kişi vardı bunlardan biri de bendim ama kimse sen gibi şenol şenol demiyordu deden yaşındaki adamla beraber bot mu bağladın? hem saygısızsın hem de yalan konuşuyorsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaşımızın büyüklüğünün farkında olan, ilk şampiyonluğunda milli takıma yanlayıp sözleşme uzatmak için maaş zammı isteyecek karaktersizliği yapmayacak, konuştuğunda ne dediği anlaşılan, abuk subuk konuşmayan büyük takım teknik direktörü. Özlemiştik, hoşgelmiş

evet, hiç yıkama yağlama yok

Çevrimdışı tangaz

lokman vb isimleri görünce titreme geldi feda vol.2 birincisine rahmet okutacak sanırım

Çevrimdışı sEuL

Geleceklerden once keske gidecekleri belirleyip gonderebilseydik.

Hos kurtulmamiz gereken oyuncularin sayisi bir hayli fazla - Quaresma, Mirin, Larin, Roco, Caner, Necip, Medel, Lens, Aras - say say bitmiyor.

Ismi gecen oyuncular su ana kadar tatmin edici degil - Yasin, Dogan, Lokman, Taylan vs. Bu isimler alindigi taktirde onumuzdeki sezonun gitmesi gereken oyuncular listesinde bulunmasi olasiligi bir hayli yuksek.

Suan icin herhangi bir resmi aciklama olmadigi icin sessizce takip ediyorum transfer dedikodularini. Alinacak her oyuncu umarim Abdullah hocaya danisilarak alinir.

Çevrimdışı levitate

ertuğrul aytek karius kalıyor fabri işi yattı dedi hoooo
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Paran yoksa transfer yapacağım diye çöp oyuncular alacagıma 2-3 tane net oyuncu alırım.Mevcut kadroya tüm şartları zorlayıp Visca-Epruanu alsam bile büyük fark yaratır.Yönetim ne olursun buraları görüyor veya duyuyarsan az ve öz oyuncu al :by2:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Yömetim Avcı ile anlaştıysan hakkını vereceksin!Adamın oyuncuları ne diyiyor?Tabiri caizse "antramanda kayış oyunu otnamaktan kalçamız ağırdı".Lens'le,Quaresma ile bunlar olmaz.Öncelikli bunları temizle ve hocanın eline isteklerini ver.Kaçarınız yok.Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu sezonun sonunu gormeden gideceksiniz :halay:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Arthur Dayne

ertuğrul aytek karius kalıyor fabri işi yattı dedi hoooo
@MUSTAFA_ nickli arkadaş, bu ertuğrul isimli şahsın nasıl kolpacı olduğunu yazmıştı geçenlerde.Gerçekten de herkesin bildiği veya bilse bile unuttuğu/umarsamadığı şeyleri özel bir habermiş gibi veriyor  :lol: Karius'un kapı gibi 2 senelik sözleşmesi varken,üstelik kendisi de gelecek sene buradayım demişken adamın gitme ihtimali olabilir mi?İki yabancı kaleciyi de kadroda tutamayacağımıza göre nedir yani bu?  :D

Çevrimdışı Arthur Dayne

Fikret Orman'ı az çok tanıdıysam bu transfer haberlerinin çıkmasının sebebi beklentiyi düşürmek istemesidir.Yeni hoca gelmişken,şampiyonluk havası esiyorken o konuşulan isimlerin çoğunun gelmesi mümkün değil.

Çevrimdışı levitate

@MUSTAFA_ nickli arkadaş, bu ertuğrul isimli şahsın nasıl kolpacı olduğunu yazmıştı geçenlerde.Gerçekten de herkesin bildiği veya bilse bile unuttuğu/umarsamadığı şeyleri özel bir habermiş gibi veriyor  :lol: Karius'un kapı gibi 2 senelik sözleşmesi varken,üstelik kendisi de gelecek sene buradayım demişken adamın gitme ihtimali olabilir mi?İki yabancı kaleciyi de kadroda tutamayacağımıza göre nedir yani bu?  :D
valla duyum duyumdur serdar sarıdağ ve turgay demir hariç inanabilirim ben :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Kerim

https://docdro.id/jmlrBmM

Gökhan Gönül

https://docdro.id/qH32uDa

Umut Meraş

https://docdro.id/y8HA5e3

Caner

https://docdro.id/X5ouJMG
beynim eridi karşılaştıramadım bir türlü :D

tek çözebildiğim caner ve gökhan'a kıyasla daha isabetli pas ve ortaları var, ısı haritasına bakarsak umut arkadaşımız kendi kanadını otoban yapmış maşallah
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Sanılanın aksine yerli oyuncuları ve altyapısı en iyi olan kulüp biziz. Böyle saçma transferin açıklaması bu olamaz  :tabe: Erzurum'dan tek alınabilecek oyuncu Taylan Antalyalı ve biz Lokman diye bir sol bek ile anlaşıyoruz  :alala: Açıklaması belli  :tabe:

Bilemiyorumki hangi kriterlere göre belirleniyor bu oyuncular bence de vasat altı oyuncu bu lokman umarım gelmez taylan dahi kalsın bence oğuzhan tekrar takıma girecekse.

Çevrimdışı 38life

beynim eridi karşılaştıramadım bir türlü :D

tek çözebildiğim caner ve gökhan'a kıyasla daha isabetli pas ve ortaları var, ısı haritasına bakarsak umut arkadaşımız kendi kanadını otoban yapmış maşallah

Canerin ısı haritası eşsiz, adam resmen taç çizgisinin öbür tarafında oynuyor maçı :D

Çevrimdışı worns

Ortalıkta çok fazla isim dolaşıyor. Bir kanaldan fabriydi tosicti diğer taraftan viscaydı schürrleydi bir yerlerden de mlapa, lokman, taylan, ahmet, Mehmet uzadı gitti. Bir kısmı sallama bir kısmı menajer ısmarlaması gibi duruyor. Bunların içerisinden gerçekleşecek transfer olduğunu bile sanmıyorum. Henüz yoğunlaşılacak isimler konusunda yeni yeni netleşme sağlanıyordur. Zaten aynı mevki için seviye-maliyet olarak birbiriyle alakası olmayan isimlerin çıkıp durması gözümde haberlerin gerçekçiliğini azalttı.

Haziranın sonuna doğru ancak somut bir tablo oluşur. İşlerin bu denli hızlı ilerlediği bi camia değiliz zaten :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tepkim çıkan transfer haberlerinde istenilen oyuncuların Şenol Güneş tarafından beğenilen oyuncular olması ve bu oyuncuları transfer etmemizle birlikte yine nitelik olarak olmasa da nicelik olarak o bölgelerdeki transferlerin bitmesini sağlayacağız. Son 2 senedir yaptığımız kalite düşüşüne devam edeceğiz. Bizim bu sene özellikle düşen yetenek havuzu ve kalitemizi arttırmamız gerekli. Artık lig de eskisi kadar kolay değil. Seneye başımıza gelecekler de herkesin malumu. İsmi geçen oyuncuları aldığımızda yedek olacaklarsa zaten almayalım. Bize ilk direk 11 oynayabilecek oyuncular lazım. Bu düşük bütçeli oyuncu alacaksak da Abdullah Avcı seçmeli oyuncuları Şenol Güneş veya ne yaptıklarını genelde anlayamadığımız transferden sorumlu yöneticiler değil...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Tepkim çıkan transfer haberlerinde istenilen oyuncuların Şenol Güneş tarafından beğenilen oyuncular olması ve bu oyuncuları transfer etmemizle birlikte yine nitelik olarak olmasa da nicelik olarak o bölgelerdeki transferlerin bitmesini sağlayacağız. Son 2 senedir yaptığımız kalite düşüşüne devam edeceğiz. Bizim bu sene özellikle düşen yetenek havuzu ve kalitemizi arttırmamız gerekli. Artık lig de eskisi kadar kolay değil. Seneye başımıza gelecekler de herkesin malumu. İsmi geçen oyuncuları aldığımızda yedek olacaklarsa zaten almayalım. Bize ilk direk 11 oynayabilecek oyuncular lazım. Bu düşük bütçeli oyuncu alacaksak da Abdullah Avcı seçmeli oyuncuları Şenol Güneş veya ne yaptıklarını genelde anlayamadığımız transferden sorumlu yöneticiler değil...
2 sayfa lokman konusmusunuz
Mirin kadar oynar lokman
Ismine oynadigi takima gore kucumsuyor bizim taraftar oyunculari
Ligde bir suru iyi oyuncu var, bunlardan dogru sozlesme ile buyuk takim sansini gormesi gerekenler de var
Bosa benzin yakiyorsunuz durup dururken
Hocanin toplantisini gorelim hele
Herkesin hoca hakkinda fikri var yok boyle oynatir yok soyle oynatir yahu bi adami dinleyin belki kafasinda bambaska bisiler var.

Kadromuz erzurumdan kotu mu diyenleri alalim piste 10 tane adam gonderip erzurumdan oyuncu almaya calisiyorsun :lol:
Fikra gibi degil mi

Zamaninda yalcini alin 2-3 sene oynar paramiz cebimizde kalir dedik adami kamptan kovdular falan
Boyle adamlar lazim ama lansmanini duzgun yapacaksin, terbiyesini bozmayan futbllcuya besiktas formasi sansi elbet gelecektir gibi reklamlayacaksin sonra kAptanina kafa atani da almayacaksin aldiysan da tiransfer tahtasi kapaninca kovacaksin

Bosa enerji tuketmeyin acayip bilgi kirliligi var