2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264306 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

lokman gör ne ya
Onu da gördüm ve inşallah yalandır dediğim haberlerden  :tabe: Artık iyisine düşünmüyorum  :money:

Beşiktaş, Lokman Gör ile anlaştı.(TRT Spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Evet kariyerine küme düşmeyi de ekledi
1.25 milyon euro'ya oynarsa gelsin. 33 yaşına geldi artık. Daha fazla etmez.

Burak'ı yedekler.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi'nin ayak sesleri geliyor. Şu an uzakta ama her şey bir anda değişebilir. Çıkan transfer haberleri bunu gösteriyor. Zar küçük gelmeye başlamış şimdiden  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

lokman gör ne ya

Bu haberler nerden geliyo ya sabahtan beri. Gazişehir transfer listesiyle karıştırmış olmasınlar. İki gün önce Mahmut tekdemir Ömer Toprak filan beğenilmiyodu burda :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Erzurum'lu stoper Lokman Gör ile prensipte anlaştı. (TRT Spor)

Mario Gomez, Beşiktaş'a dönmek istiyor. (beIN SPORTS)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yabancı sınırı
Sanılanın aksine yerli oyuncuları ve altyapısı en iyi olan kulüp biziz. Böyle saçma transferin açıklaması bu olamaz  :tabe: Erzurum'dan tek alınabilecek oyuncu Taylan Antalyalı ve biz Lokman diye bir sol bek ile anlaşıyoruz  :alala: Açıklaması belli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

dalga dalga FEDA v2 uptade geliyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Lokman Gör bütçemize fazla gelir Sezer Özmen gelsin hem alt yapıdan ilaç olur
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

Bu haberler nerden geliyo ya sabahtan beri. Gazişehir transfer listesiyle karıştırmış olmasınlar. İki gün önce Mahmut tekdemir Ömer Toprak filan beğenilmiyodu burda :)
inş yemdir eskiden çok yapardık bunu
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Yabancı sınırı
eğer geliyorsa çağırsınlar beni 1000 kat daha iyi oynarım
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada ufak bir bilgi vereyim. Murat Özen YasaklıSite'den ayrılmış. Bundan sonra YasaklıSite haberleri benim için güvenilir değildir. Duyduklarım da doğruysa orayı takibi bırakmanızı tavsiye ederim  :tabe: Artık taraftarın güvenilir haber kaynağı göreceği bir haber sitesi kalmamıştır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bunlar ya tutarsa transferleri sanırım. Ciddi olamazlar eğer gerçek transferlerse. Şu takıma kesinlikle çok iyi ikişer kanat ve bek lazım öncelikle. Sayısal olarak ilk burda eksiğimiz var. Sonra stoper ortasaha yedek forvet.

Çevrimdışı levitate

Bu arada ufak bir bilgi vereyim. Murat Özen YasaklıSite'den ayrılmış. Bundan sonra YasaklıSite haberleri benim için güvenilir değildir. Duyduklarım da doğruysa orayı takibi bırakmanızı tavsiye ederim  :tabe: Artık taraftarın güvenilir haber kaynağı göreceği bir haber sitesi kalmamıştır  :tabe:
Yasaklı Link diye bir yere girmedi mi?

yeni sitesinin adını yazdım sansür yedi haydaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar ya tutarsa transferleri sanırım. Ciddi olamazlar eğer gerçek transferlerse. Şu takıma kesinlikle çok iyi ikişer kanat ve bek lazım öncelikle. Sayısal olarak ilk burda eksiğimiz var. Sonra stoper ortasaha yedek forvet.
Şimdi Alper Bahdır'ı dinledim bek transferlerine çok bütçe ayırmadığımızı söyledi. Orta sahaya ve kanatlara 1-2 oyuncu alacakmışız. Bunların ikisinin Sırp olma olasılığı yüksekmiş  :) Ljajic kesinlikle kanatta oynamak istemediğini iletmiş yönetime ve yanında ona uyum sağlayabilecek oyuncuların olması gerektiğini söylemiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bekler abdullah hocanın oyununda önemi büyük. Kaliteli bekler olması gerek. Kanatlara ve orta sahaya çok iyi transferler yapıcaklarsa ben ona da okeyim. Ama hem beklere sıradan adamlar hem kanatlara falan sıradan adamlar gelirse sıkıntı olur.

Çevrimiçi murat

lokman stoper değilmiydi?

Çevrimdışı kyiv

Serkan Reçber Mainzden Erkan Eyibili çok övdü. 2001 doğumlu sol ayaklı 10 numara.Geleceğe damga vuracakmış. Türk genç milli takımlarına alınmalı diyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

lokman stoper değilmiydi?
Hen stoper hem de sol bekte  oynayabiliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı f_madida

Beşiktaş, Erzurum'lu stoper Lokman Gör ile prensipte anlaştı. (TRT Spor)

yak butun dekoderleri,
bu gece umitleri al koynuna,
gun dogmadan unut sampiyonlugu..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hen stoper hem de sol bekte  oynayabiliyor  :tabe:
Tam bir joker müthiş transfer
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

kerim alıcı ile ilgileniyormuşuz hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı autopsy

Lokman çok gereksiz bir iş olur. Erzurum'dan alınabilecek tek bir oyuncu var o da Taylan. Ona da ne kadar ihtiyacımız var tartışılır.