2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269636 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'la transfer görüşmelerinde bulunan Dusko Tosic İstanbul'da... 🔥🔥

Beşiktaş, Kana Biyik ile büyük oranda anlaşma sağladı. (FutbolArena)

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı ve Asbaşkan Umut Güner: "Gelecek sezon hedefimiz şampiyonluk. Transfer için teknik direktörümüz Abdullah Avcı’nın raporunu bekliyoruz. Quaresma, Lens ve Dorukhan’a menajerler aracılığı ile teklifler geliyor. Kararı Abdullah Hocamız verecek."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı ve Asbaşkan Umut Güner: "Gelecek sezon hedefimiz şampiyonluk. Transfer için teknik direktörümüz Abdullah Avcı’nın raporunu bekliyoruz. Quaresma, Lens ve Dorukhan’a menajerler aracılığı ile teklifler geliyor. Kararı Abdullah Hocamız verecek."
Umut Güner artık transferden sorumlu yönetici değil  :tabe: Serdar Adalı ve Fikret Orman yürütecek işleri  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Kana Biyik ile büyük oranda anlaşma sağladı. (FutbolArena)

Bu gerçekleşmez. Kaynak hiç güvenilir olmadığı gibi mantıklı da gelmedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hayalim 3 kelime, o da şöyleee

Vlajic Ljajic Schürrle

Bu Schürrle konusunda emin miyiz ?
Fenerde peşinde de ondan soruyorum.
Gecen yıl Fulham da bile öyle aman aman bir iş yapmamıs.
Ondan öncede sakatlıgı felan var .

Çevrimiçi sefaköykartali

Aynen,

Oguzhan-Dorukhan-Burak Yilmaz, Gokhan Gonul, Caner, Guven Yalcin... Sinirlama geliyorsa kesin belki Cenk'i kiralamaya da calisabiliriz.
ne gökhan ne de canerle bir sezon daha yürümez. Rotasyonda olurlar ama 11 e 5 tane türk yazamayız şu anki kadromuzda. Burak oğuzhan dorukhan zorlasak gökhan gönül bir de.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Schürrle konusunda emin miyiz ?
Fenerde peşinde de ondan soruyorum.
Gecen yıl Fulham da bile öyle aman aman bir iş yapmamıs.
Ondan öncede sakatlıgı felan var .
Menajer oyunları, menajer scout ekibimiz devrede  :tabe:

Bu sene transferlerde Fenerbahçe ile çok karşı karşıya geleceğiz gibi gözüküyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne gökhan ne de canerle bir sezon daha yürümez. Rotasyonda olurlar ama 11 e 5 tane türk yazamayız şu anki kadromuzda. Burak oğuzhan dorukhan zorlasak gökhan gönül bir de.
Öyle birden kimse yabancı sınırı indiremez. Herkesin sözleşmeli oyuncuları var. Bu 4-5 yıllık bir süreç olur ancak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

nihat özdemirin listesinde ali dürüst yokmuş doğru mu bu ?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yeni TFF başkanı Nihat Özdemir: Yabancı sayısı konusunda çalışmalarımız var.
Bunlar zorla sınırlama getirecek. İyi yerlileri toplamamız gerekecek yavaştan.

Yeter kardeşim yeter. Yabancı sınırlamasıyla olmuyor işte olmuyor. Bak ingilterede sınırlama var mı ? yok. Ama şampiyonlar ligi ve avrupa ligi finalindede 4 takım onlardan. Milli takıma ilk defa böyle kaliteli bir jenerasyon gelir cengizler dorukhanlar güvenler falan. Ancak mahvetceksiniz. Türk oyuncular oynamasın diye bir karar değilki yabancı sınırlaması olmaması. Olay burda değil. İlla bu konuda birşey yapmak istiyorsan teşvik ver mesela kadrosunda şu kadar türk bulundurana şu kadar para falan tarzı. Ancak kolaya kaçın siz aptal sürüsü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

nihat özdemirin listesinde ali dürüst yokmuş doğru mu bu ?
Evet Hüsnü Güreli ile birlikte yoklar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

TFF'nin yeni başkanı Nihat Özdemir: "Rıdvan Dilmen'le görüştük. Kendisine görev vermek istedik. Sağlık sorunları nedeniyle görev alamayacağını tarafımıza iletti. Her zaman onun desteğine, katkısına ihtiyacımız var. Onunla her zaman görüş alışverişinde bulunabiliriz."

seneye fenere çalışılacak belli oldu.

Evet Hüsnü Güreli ile birlikte yoklar  :tabe:

görevini yaptı ayrıldı yani.

Çevrimdışı levitate

Yetişkin bir malum şahıs bir tarafları sıkışınca Beşiktaş için ölürüm, Siyah beyaz aşk, Armayı öpmeler diyip malum şahıs sporlulara yemi verir ama kendi evine porto şeyleri falan yaptırır. En etkili çözüm ise şenol babacuuiğumm o bir baba falan diyip takımı baltalar.

Bu arada av zamanı diye video paylaşmış resmi twitter

artık ona top atılmayınca kenara dönüp şikayet edecek bir hocası yok :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Geçen,şahıs yerine başka bir kelime kullandım ve (haklı olarak) uyarı aldım o yüzden şahıs diyorum artık  :lol:
inş sezon başında adını anmayacağız amin
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun  :)

Şanlı tarihimize yeni zaferler ekleme zamanı. Hoş geldin Abdullah Avcı. Şimdi #AvZamanı 🦅

https://twitter.com/Besiktas/status/1134821905364660224
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2019, 17:05:10 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Vlasic ya da ljajic ideal kanat oyuncuları değiller.

Vlasici çok beğenirim. Ljajic satma vs durumu olsaydı isterdim ama mevcut kadro yapısında fazla olur gibi.

Schürrle ismi geçenler arasında en ideal isim. Bu işi becerebilirsek sağ tarafa daha düşük profilli bir oyuncu gelebilir. Mehdi carcela gibi.

Çevrimdışı worns

Tekrar hoşgeldin Avcı. Hayırlı olsun.

Şenol Güneş imzaladığında da benzer bir rahatlık hissediyordum. Hırslı ve pozisyonunun kendi kariyeri için ne kadar önemli olduğunu bilen bir isim geldi. Tr için ortalama üstü futbol aklına da sahip. Güneş-avcı değişikliği keşke 1 yıl önce olsaydı. Daha derli toplu bir geçiş dönemi organize edilebilirdi.

Yönetimi en az eleştireceğim konu teknik direktör seçimi tüm görev süreleri boyunca bu meseleye makul yaklaştılar.

Yeni bir hava yakalanacak yönetim de kendini belli oranda toparlamak zorunda kalacak. Bunları umuyorum.

Çevrimdışı balkan-kartal

John obi mikel icin ne dusunuyorsunuz
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Tekrar hoşgeldin Avcı. Hayırlı olsun.

Şenol Güneş imzaladığında da benzer bir rahatlık hissediyordum. Hırslı ve pozisyonunun kendi kariyeri için ne kadar önemli olduğunu bilen bir isim geldi. Tr için ortalama üstü futbol aklına da sahip. Güneş-avcı değişikliği keşke 1 yıl önce olsaydı. Daha derli toplu bir geçiş dönemi organize edilebilirdi.

Yönetimi en az eleştireceğim konu teknik direktör seçimi tüm görev süreleri boyunca bu meseleye makul yaklaştılar.

Yeni bir hava yakalanacak yönetim de kendini belli oranda toparlamak zorunda kalacak. Bunları umuyorum.

1 yıl önce olması haksızlık olurdu. Yani evet altını oyması yanlıştı öyle olcaksa 1 sene önce olması lazımdı ama altını oymasalardı bu sene ayrılmaları normaldi. Çünkü bu adam 2 sene şampiyonluk üstelik avrupadada bazı başarılar getirmiş adamdı. Hemen 1 sene şampiyon olmadı diye kovulamazdı.

Çevrimdışı balkan-kartal

Keske obi mikel i alsak keske
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimiçi sozkul

Öyle birden kimse yabancı sınırı indiremez. Herkesin sözleşmeli oyuncuları var. Bu 4-5 yıllık bir süreç olur ancak  :tabe:

3-4 yıldır 4-5 yıllık bir süreç diyoruz ama süreç bir türlü başlamıyor.

Çevrimdışı Alper1903

hoca hayirli olsun. eger elma yerine armut alinmazsa, fikstur de birilerinin istegi dogrultusunda olmazsa ortam sampiyonluga, sampiyonluklara cok musait.

Çevrimdışı MUSTAFA_

3-4 yıldır 4-5 yıllık bir süreç diyoruz ama süreç bir türlü başlamıyor.
Çünkü yapmaya çalıştıklarının mantıklı bir açıklaması yok. Kendilerince zemin oluşturmaya çalışıyorlar. Yabancı sınırı 14'e çıktığından beri daha çok oyuncu yetiştirdiğimiz bir gerçek. En azından genç futbolcu öğütücü fb gibi kulüplere gideceğine avrupaya giderek gençler kendini kurtardı. Bu yabancı sınırı arzusunun tek nedeni menajerlerin cebine biraz daha fazla para sokmaktır. Yerli oyuncuların fiyatları hala uçuk seviyede iken sınır tekrar gelince inanılmaz olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★