2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4240283 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya basket maci kac kac, hicmi bir yerde yazmaz arkadas.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ya basket maci kac kac, hicmi bir yerde yazmaz arkadas.
Basketbol başlığına buradan ulaşabilirsin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Samet aybaba sitada girmemesi gereken bir tiptir
Rizayi dusun daha kotusuydu
Taraftarla kufurlesirdi
Topculugunda da ziyayi yedi
Mesela soyle dusun ozzi atibayi yiyor sonra ibbyi calistirirken fb maci oncesi 3-4 oyuncumuzu sakatlatiyir sonra taraftarla kufurlesiyor
Atiba konusu zoya konusu yeterli yani
ziya doğanı yediğini kim nereden çıkarmış?sebebi neymiş? 2.madde arelyo ali tandoğsn örneği veriyorsun sonra sergen gelsin diyorsun okeyi veriyorsun sergen küfür etmedimi? Samet aybaba etmişse neden onun kapının önünden geçmemesi gerekiyor? Beşiktaş büyük kulüpte taraftarı o seviyede bocalıyor takımı çoğu zaman seviyesine çekiyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

TFF de pisliğine yarın akşama kadar onay vermez  :money:

yaparlar beklerim  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ERAY G

vodafonedan önce taraftar vardıda ne yaptı söylermisin başarılarını sayalımmı etoo ya destek çıkması van için kaşkol atması
desibel rekoru gerçi vodafoneda beğenmediği müşteriler kırdı o rekoru ama gördüğün gibi bizim taraftar aksiyonlarımız hep taraftar markasının artmasına yönelik
yoksa inönüde takımı arşa falan yükseltmedi hakemleri baskı altına almadı biz ikiyıl stad açıldıktan sonra hakemlerden ciddi baskı yemedik çok karar biliyorum taraftar nedeniyle verilmiş  ne zaman hakemler baskı kurmaya başladı o beğenmediğin müşteriler kırıldıktan gruplar kontrolü ele aldıktan sonra o beğenmediğin vodafone u iki yıldır çarşı ve antipati yönetiyor bilmem farkındamısın müşteri dediklerinde çekilmeye başladı bu sefer stad büyük o müşteriler çekildiğinde dolmayacak ve hiç ambiyansıda kuramayacaklar kendi bildikleri gibi bile yapamayacaklar
bu arada parası olan Beşiktaşlı müşteri değildir Beşiktaş için seve seve para harcayan birşeyler veren almayan taraftardır. o müşteriler gittiğinde forma satışları 500 binde 100 binin altına düşecek 30 binkombineden 10 bin kombineye düşecek o 10 bin kombineninde yarısı peşkeş olacak. taraftardan kulübe para akışı olmayacak ama kulüpden taraftara para akışı olacak özlediğiniz bunlarsa zaten geliyor istediğinizi yakında bulacaksınız. kartal yuvalarında çeşitler azaldı. müşteride azaldı.

1984 ten beri maçlara gitmeye (tek başıma) başladım, kombine çıktığından beri (başlarda koçan olarak verilirdi) kombine aldım dolayısı ile ne nedir , neler nasıl değişti hepsine şahit oldum.
son 2 yıldır çarşı diye tanımladıklarınızdan 20 -30 kişi en fazla gelmiştir. Sadece stat içinde yer değişiklikleri olmuştur. Bu kadar kişi 38000 kişiyi bitirdi yani bu mu ? Parası olan müşteri değildir , müşteri olan para verdim karşılığını beklerimcilerdir...  bunlar bakalım önümüzdeki günlerde/yıllarda transfer , başarı vs gelmeyince gelecekler mi sizce ? O müşterier gidince forma satışları neden düşüyor , nasıl bir bağlantı ? 30 bin kombine neden 10 binin altına düşecek , nasıl bir bağlantı ?  5 bin kombine peşkeş nasıl bir uydurmadır, nasıl bir ithamdır ? bu tam bir tribünden bihaber durumudur. Tamamen sosyal medyadan pireyi deve yaparak bilgi aktaranlardan esinlenme ve birbirlerini doldurma şekli... daha önceleri de sordum cevap verebilen çıkmadı . bu çarşı dediğiniz kimlerdir ? kaç kişilerdir ?
Eski kapalının tamamı 5 bin kişi...  ve benim tanıdıklarımdan hiçbirine tekabül etmedi... hani diyeceksiniz 300  500 de olmaz, olur olmaz karşmam, bence sakıncası yok . Bu durum bazılarınızı dediği gibi kan emiciliğine giriyor (bu tabir ceza aldırdı mı ?) ama yönetimde olanlarınkinden fazla değildir sanırım, bu konuda hemfikirizdir umarım.
Desteklediğim yanları da var desteklemediğim de ama şunu da unutmayın birçoğunuz evlerinizde ailenizle oturuken onlar kendi düşünceleri doğrultusunda tribün kovalarlar , herşeyi geçtim bu uğurda harcadıkları zamanı ve konforsuzluğu düşününce saygı duyuyorum veya anlıyorum. Burada kaç kişi tribün için herhangi aktivite yaptı veya katıldı ve hatta mesai harcadı ?
sakın maça gidiyoruz ya demeyin...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın'ın ekibi transfer olduklarını açıklamaya devam ediyor  :tabe:

https://twitter.com/ozan_koprulu/status/1222234339972460545

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ozi gitmeden resmi olarak Sergen i açıklamazlar. Denilene göre  bu sene yarım sezon için 300 bin euro yu biraz geçiyor maaşı. Oyuncu almadık ceza yememek için bu vasat kadroya, şimdi hoca değişikliği sebebi ile ceza yersek büyük fiyasko olur ondan bekliyorlardır.

1903 tl ile mukavele yapmaları daha mantıklıydı...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mrred

1984 ten beri maçlara gitmeye (tek başıma) başladım, kombine çıktığından beri (başlarda koçan olarak verilirdi) kombine aldım dolayısı ile ne nedir , neler nasıl değişti hepsine şahit oldum.
son 2 yıldır çarşı diye tanımladıklarınızdan 20 -30 kişi en fazla gelmiştir. Sadece stat içinde yer değişiklikleri olmuştur. Bu kadar kişi 38000 kişiyi bitirdi yani bu mu ? Parası olan müşteri değildir , müşteri olan para verdim karşılığını beklerimcilerdir...  bunlar bakalım önümüzdeki günlerde/yıllarda transfer , başarı vs gelmeyince gelecekler mi sizce ? O müşterier gidince forma satışları neden düşüyor , nasıl bir bağlantı ? 30 bin kombine neden 10 binin altına düşecek , nasıl bir bağlantı ?  5 bin kombine peşkeş nasıl bir uydurmadır, nasıl bir ithamdır ? bu tam bir tribünden bihaber durumudur. Tamamen sosyal medyadan pireyi deve yaparak bilgi aktaranlardan esinlenme ve birbirlerini doldurma şekli... daha önceleri de sordum cevap verebilen çıkmadı . bu çarşı dediğiniz kimlerdir ? kaç kişilerdir ?
Eski kapalının tamamı 5 bin kişi...  ve benim tanıdıklarımdan hiçbirine tekabül etmedi... hani diyeceksiniz 300  500 de olmaz, olur olmaz karşmam, bence sakıncası yok . Bu durum bazılarınızı dediği gibi kan emiciliğine giriyor (bu tabir ceza aldırdı mı ?) ama yönetimde olanlarınkinden fazla değildir sanırım, bu konuda hemfikirizdir umarım.
Desteklediğim yanları da var desteklemediğim de ama şunu da unutmayın birçoğunuz evlerinizde ailenizle oturuken onlar kendi düşünceleri doğrultusunda tribün kovalarlar , herşeyi geçtim bu uğurda harcadıkları zamanı ve konforsuzluğu düşününce saygı duyuyorum veya anlıyorum. Burada kaç kişi tribün için herhangi aktivite yaptı veya katıldı ve hatta mesai harcadı ?
sakın maça gidiyoruz ya demeyin...
Abi yanıldığın noktalar var
Çarşı veya başka bir grup maça otobüs kaldırıyor özellikle Anadolu'dan o kalkan otobüslerdeki rantı biliyor musun ?
O rant için birbirlerini yiyorlar. Söylediğin gibi masumane bir destek yok ortada. Bedava bilet olayına daha hiç girmiyorum bile...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Stad keşke başka yere yapılsaydı paramız cebimizde kalırdı bedava stadımız da olurdu aynı zamanda beşiktaş çarşıdan uzak kalırdık.Çarşı kötülüklerin anasıdır  :D (ironidir)
The great gig in the sky

Çevrimdışı Zafer55

Yarın ki antrenman basına kapalı olacakmış. :alala:

Çevrimdışı ERAY G

Abi yanıldığın noktalar var
Çarşı veya başka bir grup maça otobüs kaldırıyor özellikle Anadolu'dan o kalkan otobüslerdeki rantı biliyor musun ?
O rant için birbirlerini yiyorlar. Söylediğin gibi masumane bir destek yok ortada. Bedava bilet olayına daha hiç girmiyorum bile...

anlatabilrmisin...

Çevrimdışı mrred

anlatabilrmisin...
Dernekler üzerinden ya da taraftar grupları üzerinden deplasmanlara otobüs kaldırıyorlar. Otobüse adam başı 100 TL alıyorlar oysa otobüscü ile 40 TL ye falan anlaşıyorlar geri kalan para cebe. Bu söylediğim en masumu. Bundan başka şeyler de var özellikle anadoludaki derneklere yönetim veya yönetimdeki bazı insanlar tarafından genelde bedava bilet gönderiliyor onlar da bazı üyelerine bunu bedava dağıtıyor fakat tabiki hiçbir şey karşılıksız olmayacağı için seçim dönemi o bedava bilet alanlar dernek başkanı kime derse ona oy veriyor. Bu yapı kim ne derse desin bozuk. Bu yapıya alet olan herkes de benim gözümde güvenilmez insandır. Çarşı YD için bağırmayıp Ahmet Dursun Seba gitsin demiştir. Kim bu çarşı liderleri dolaşıyor işte twitterda falan görüyoruz. Alen, Ayhan, Sarı...
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2020, 01:07:46 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şaka maka transferinde son 3 günü
Transfersiz geçeceğini bildiğim için ona göre hazırlamıştım kendimi.
Ama çok net 8 ve forvet lazımdı bu takıma.

Çevrimdışı sozkul

Samet aybaba galiba siyasi görüşü nedeniyle tukaka edilmiş taraftar tarafından.futbolculuk dönemine ilişkin sadece söylenti ötesini geçmeyen bir konu var teknik adamlık döneminde de beşiktaşa karşı takımlarını sert oynatıyormuş maça çok asılıyormuş gibi şeyler.

Takım içinde dedikoducu vik vikçi bir futbolcu olduğunu herkes söyler. Rıza dışında o dönem futbolcuları içinde görüştüğü yok. Zaten dedi ya, ben sportif direktör Rıza teknik direktör olsa fena mı olur diye..
Ben bunları duyuyordum siyasi görüşüne ilişkin birşey bilmiyordum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şaka maka transferinde son 3 günü
Transfersiz geçeceğini bildiğim için ona göre hazırlamıştım kendimi.
Ama çok net 8 ve forvet lazımdı bu takıma.

Bu kadroya yeni bir ilk 11 lazım :)

8 ve santrafor kurtarmaz yenileme çalışması yazın olur artık bu sezon böyle geçecek  :tabe:

Çevrimiçi murat

Takım içinde dedikoducu vik vikçi bir futbolcu olduğunu herkes söyler. Rıza dışında o dönem futbolcuları içinde görüştüğü yok. Zaten dedi ya, ben sportif direktör Rıza teknik direktör olsa fena mı olur diye..
Muhtemelen takımın yaşlı futbolcılarından olduğu için ibrahim üzülmez-toraman benzeri takım içi gerginlikler olmuştur.sevilmeyen biri olduğunu hiç duymamıştım.

Çevrimdışı sozkul

Stad keşke başka yere yapılsaydı paramız cebimizde kalırdı bedava stadımız da olurdu aynı zamanda beşiktaş çarşıdan uzak kalırdık.Çarşı kötülüklerin anasıdır  :D (ironidir)

Çok şükür allah bizi senin düşünenlerden korumuş,  Zaten düzenin talebi buydu, şu anda böyleyiz, stad başka yere gitseydi ortada kulüp mü kalırdı acaba merak ediyorum. (ironiye cevap :) )

Çarşı size ne yaptı biliyorum, her taraftar grubunun içinde liderliği paraya ranta dönüştürmek isteyen olur. Bugün zaten ortada Çarşı filan kalmadı, ne zaman işler kötüye sarsa nedeni kötülüklerin anası olarak gördüğünüz Çarşıya yöneliyor.  Ortada Çarşı kalmadı zaten, üç beş gücü paylaşmaya çalışan insan ve kendine Çarşı diyen geçmişi bilmeyen gençler kaldı. Çarşı demeseler başka birşey diyecekler ve yine senin hoşuna gitmeyen şeyler yapacaklar.
Tepkinizi yanlış yere yönlendirip bir tarihi yok edemezsiniz ki.
Tepkiyi göstermek gerekenler başka birileri.  Hedefi bulanıklaştırıp asli hatayı yapanları masumlaştırıyorsunuz bilmeden. Bu süreçte Beşiktaş taraftarının rolü var mı var, peki kim bunlar?. Numaralıdayım ve trafım beş benzemezle dolu, hiç birinin Çarşı ile ilgisi yok. Küfredeni va, Olcay'ı ıslıklayanı var, susun küfretmeyin diyeni var. Bana göre Beşiktaşa zarar veren saçma sapan şeyler yapan insanlar var etrafta, çok düzgün insanlarda var.. Kim bunlar bilmiyorum.. Ama siz in işiniz kolay, çok iyi biliyorsunuz, kötü birşey yapıyorsa hepsi ama hepsi Çarşı. Birisi politik saikle söylüyor bunu birisi için her küfreden Çarşı.. Ne kadar kolay etiketlemek.
Kendinize gelin gerçekle yüzleşin. Taraftarımızın kalitesi düşük.  Ya da düşmüş.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2020, 00:59:45 sozkul ]

Çevrimdışı mrred

Çok şükür allah bizi senin düşünenlerden korumuş,  Zaten düzenin talebi buydu, şu anda böyleyiz, stad başka yere gitseydi ortada kulüp mü kalırdı acaba merak ediyorum.

Çarşı size ne yaptı biliyorum, her taraftar grubunun içinde liderliği paraya ranta dönüştürmek isteyen olur. Bugün zaten ortada Çarşı filan kalmadı, ne zaman işler kötüye sarsa nedeni kötülüklerin anası olarak gördüğünüz Çarşıya yöneliyor.  Ortada Çarşı kalmadı zaten, üç beş gücü palaşmaya çalışan insan ve kendine Çarşı diyen geçmişi bilmeyen gençler kaldı. Çarşı demeseler başka birşey diyecekler ve yine senin hoşuna gitmeyen şeyler yapacaklar.
Tepkinizi yanlış yere yönlendirip bir tarihi yok edemezsiniz ki.
Tepkiyi göstermek gerekenler başka birileri.  Hedefi bulanıklaştırıp asli hatayı yapanları masumlaştırıyorsunuz bilmeden. Bu süreçte Beşiktaş taraftarının rolü var mı var, peki kim bunlar, numaralıdayım kardeşim etrafım beş benzemezle dolu, hiç birinin Çarşı ile ilgisi yok. Küfredeni va, Olcay'ı ıslıklayanı var, susun küfretmeyin diyeni var. Bana göre Beşiktaşa zarar veren saçma sapan şeyler yapan insanlar var etrafta.. Kim bunlar bilmiyorum.. Ama siz in işiniz kolay, çok iyi biliyorsunuz, kötü birşey yapıyorsa hepsi ama hepsi Çarşı. Birisi politik saikle söylüyor bunu birisi için her küfreden Çarşı.. Ne kadar kolay etiketlemek.
Kendinize gelin gerçekle yüzleşin. Taraftarımızın kalitesi düşük.  Ya da düşmüş.
İroni yapmıştım...
The great gig in the sky

Çevrimdışı sozkul

İroni yapmıştım...

ilk satır için (ironiye cevap) diye sonradan ekleme yaptım. Tam sen yazarken yapmışım demekki.

bir sonraki paragraf daha önceki Çarşı paylaşımların içindi. Yalnızca bugün değil  daha öncede Çarşı hakkında yazdın. Bir kısmıda Necmi'ye cevap. Biraz paralel düşünüyor gibisiniz bu konuda.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bence sergen maaşlar konusunda anlaşamadı, oyuncuların maaşları gelmeden yatmasını istiyor olabilir, diğer bir ihtimal guilherme vb oyuncularla birlikte gelmek istiyor
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

ziya doğanı yediğini kim nereden çıkarmış?sebebi neymiş? 2.madde arelyo ali tandoğsn örneği veriyorsun sonra sergen gelsin diyorsun okeyi veriyorsun sergen küfür etmedimi? Samet aybaba etmişse neden onun kapının önünden geçmemesi gerekiyor? Beşiktaş büyük kulüpte taraftarı o seviyede bocalıyor takımı çoğu zaman seviyesine çekiyor.
Abi ne diyon ya
Bah sergene ne yazmisim
Yonetim zar atiyor ben atmazdim demisim
Ben adama bakarken iyi haline de kotu haline de bakiyorum eksigini de kabul ediyorum
5-6 gonlumden gecen insan var herkes gibi sergen yok zaten icinde
Okey veriyormusum, sergene besiktasin anahtarini degil okey pirezervatif veririm baskan olsam zaten

Orelya ile tandogan ile ne alakasi var sergenin gordugum en sacma iletilerden biri.
Besiktas oyuncusunu mu tekme yumruk dovmus sergen renklide oynarken

Sergen kulis yapip sifoyu mi gondertmis, git demisler kendi gitmis.
Tekme mi attirmis baska takim yonetirken, cikip gevrek gevrek ben direktor olacam yanima da rizayi alirim falan mi demis

Elma armutu karistiriyorsunuz
Gercekten kendi seviyenize cekiyonuz besiktasi.

Sergen tieibunden 2-3 heyecanli arkadasa salmistir kufuru ayni sergen mezera kadar pankarti da gondermistir ama
Zaten senden objektfiklik beklemiyorum ama ali tandogan ve oreya ile de ayni cumleye sergeni yazan sasirmistir en hafif tabirle.

Besiktas sergene falan teslim edilmeyecek kadar ciddi bir kurumdur gozumde ama bu haliyle yilmaz vurallik olmustur avcifanboyu eski baskani sayesinde

Çevrimdışı mylife1903

Fbde gurupcu denilen tiplerden iste
Tiribunle arasi acayip gergindi zaten
90 dakika karsilikli kufur edilirdi
Rizanin bir ust versiyonu
Yalniz kardesinin de payi var bu islerde besiktas 2 mac kaybetsin
Hemen abisi sanki morinyo bi samet aybabaya sira gelmiyor falan diye td gomerdi

Pankart efsane tabi bursali samet