2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264253 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yönetim bu Quaresma işini plan dahilinde yürüttü bence, kadro dışı bırakmadan önce Kasımpaşa ile anlaşılmış olabilir.

Quaresma fan'ları daha hebele hübele diyemeden herif Kasımpaşa'ya gitti, konu kapandı.

Simdi gidip kasimpasayi izlesinler, onlarin dertleri Besiktas degil zaten.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

şimdi kalkar şaka yaptık falan derler diye sevinemiyorum :bandit:

Hahahahaha bana da transfer iptal falan diyecekler gibi geliyor, şaka gibi geliyor ya. İnanasım gelmiyor.  :lol:

Çevrimdışı tangaz

KAP gelmeden meydanları terk etmiyoruz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ilhan mansız

Fernandes gelsin yazan arkadaşları cidden anlamıyorum. O paragöz bu formayı bir daha giymemeli, beni bu forumda bilen bilir, eğer o paragöz gelirse ilk kez Yönetimi çok sert eleştiririm. Beşiktaş forması bu kadar ucuz olmamalı, şu paraya gelirse iyi olur falan filan, bunlar boş laflar, o geleceğine tüm sezon Muhayer oynasın, ülkece parayı öne çıkardığımız müddetçe kaybetmeye mahkumuz,,

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maaş dengesi  :tabe:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1167088866110705664
Baya kar ettik

Işe yaramaz ne kadar adam varsa yolladık , cok guzel oldu cok da iyi güzel oldu vallaha :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF sitesinden fesih işlemi duyurulmuş resmi olarak  :tabe: Rahat rahat sevinebilirsin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

TFF sitesinden fesih işlemi duyurulmuş resmi olarak  :tabe: Rahat rahat sevinebilirsin  :tabe:
Hayırlısı olsun

2015-2016 sezonunda ki gibi Alternatif olarak kullanılabilirdi , maaş yükünden kurtulduk diyelim , Boyd - Lens - Nkolou mu olacak şımdı kanat rotasyonu  :alala:

Douglasi sağ acikda kullanırız zaman zaman belki :alala:

Alıntı

İster eleştirin ister beğenmeyin Beşiktaş '' Sil Baştan '' başlıyor!

🔥 Pektemek - Larin - Aras - Töre - T.Zengin gibi hiçbir işe yaramayıp maaş alan oyuncular gönderildi.
🔥 Adriano - Medel - Quaresma gibi son senelerinde beklentilerin altında kalan yaşlı oyuncular gönderildi.
🔥 N'Koudou- Boyd - Pedro  gibi genç yıldızlar transfer edildi.
🔥 Tecrübeli ve genç sayılabilecek bir yaşta olan Douglas ve Victor Ruiz gibi oyuncular geldi.
🔥 Mirin gönderildi
🔥 Lens ve Roco'ya takım aranıyor.
🔥 %100 bir golcü transferi gelecek, en kötü ihtimalle Aboubakar gelecek.
🔥 6 numara transferi açıklandı açıklanacak.
🔥 Lens giderse bir kanat oyuncusu daha gelecek.
🔥 Emre Kılınç için uğraşılıyor.
🔥 Oğuzhan Özyakup takıma yeniden kazandırıldı.

Çevrimdışı celiker1

Lens'i de gönderebilirsek çok başarılı transfer sezonunu geride bırakmış olacağız.Belkide ilk defa  doğru transfer politikası uygulandığını görüyorum.Bu teknik direktör-sportif direktör-yönetim anlayışıyla bu sene şampiyon olabilirsek lige ambargo koyma ihtimalimiz çok yüksek.Çok önemli bu olacak bu seneki şampiyonluk :bandit:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Lens'i de gönderebilirsek çok başarılı transfer sezonunu geride bırakmış olacağız.Belkide ilk defa  doğru transfer politikası uygulandığını görüyorum.Bu teknik direktör-sportif direktör-yönetim anlayışıyla bu sene şampiyon olabilirsek lige ambargo koyma ihtimalimiz çok yüksek.Çok önemli bu olacak bu seneki şampiyonluk :bandit:

bu dakikadan sonra lensi yollama hamlesi beklemiyorum yerine birini almak için süre daraldı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

bu dakikadan sonra lensi yollama hamlesi beklemiyorum yerine birini almak için süre daraldı

Sözleşme imzalayabilseydik de Hasiç oynasaydı keşke.

Çevrimdışı tangaz

Sözleşme imzalayabilseydik de Hasiç oynasaydı keşke.

artık kanatlar ilk devre böle kalacak belki e.kılınç hamlesi gelir rotasyonda iş görür

sağlam bir 6 gelseydi o çok kritik malum atiba da soru işareti.

aslında kadroda sadece 2 stoper var orda da sayısal eksiklik var.

Çevrimdışı celiker1

Bir yanımda bir ümit Querasma'nın gidişiyle kendini takıma ait hissedip düzelebilir mi acaba diyor :alala: Quresma'nın varlığında kendini saldı diye düşünüyorum.Umut fakirin ekmeği :lol:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Bir yanımda bir ümit Querasma'nın gidişiyle kendini takıma ait hissedip düzelebilir mi acaba diyor :alala: Quresma'nın varlığında kendini saldı diye düşünüyorum.Umut fakirin ekmeği :lol:

keşke diyecem de adam umutsuz vaka. şayet kontratının son senesi olsa medel q7 gönderdiğimiz gibi yollardık bunu da ama maliyeti sıkıntı yollayamıyoruz

Quaresma o kadar kötüydü ki ondan bile daha yaararlı gözüküyordu lens diye avutuyorum ben kendimi, hem belli mi olur bir bakarsın ansızın 1 eylül lens psg 2 eylül emre kılıç beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Quaresma o kadar kötüydü ki ondan bile daha yaararlı gözüküyordu lens diye avutuyorum ben kendimi, hem belli mi olur bir bakarsın ansızın 1 eylül lens psg 2 eylül emre kılıç beşiktaş

birazdan şeyh seni evden aldıracak  :lol:

birazdan şeyh seni evden aldıracak  :lol:

Allah söyletti, neymarın yerine alıcaklar herhalde  :lol: PSV olacaktı o  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

artık kanatlar ilk devre böle kalacak belki e.kılınç hamlesi gelir rotasyonda iş görür

sağlam bir 6 gelseydi o çok kritik malum atiba da soru işareti.

aslında kadroda sadece 2 stoper var orda da sayısal eksiklik var.

Taktiğe uyan 6 numara getireceğimize dair umudum pek kalmadı. Bu İngilteredeki oyunculara feci taktı gibi bizimkiler, büyük fırsat olarak görüyorlar anladığım kadarıyla. Takımları kadro dışı bırakmasa kime bakacaktık bilmiyorum, belli ki orta saha için güzel bir liste yapamamışız. Lemina dışında hep tek yönlü oyuncuların ismi çıktı ki o da normal şartlarda bütçemizin aşırı üstünde, biraz disiplinsiz bir adam. (Maia'ı unutmuşum iki yönlü denebilecek, o da olmayacak anlaşılan belki hayırlısı da böyle) Orada Emreyle oynayan Apo hocanın istediği adamların bunlar olduğundan ciddi şüpheliyim. Direkt olarak oyun yönlendirme becerisi olan, aklıyla oynayan adamlara yönelmemiz gerekiyordu. Ruiz de olduğu gibi. 

Mirinin gitmesini hiç istemiyordum, 3.stoper Roco 4. Necip olacak belli ki.

Şu an da en çok istediğim şey Atiba'nın biran önce iyileşmesi, anlaşılan çok ihtiyacımız olacak kendisine bu sene de...
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2019, 20:37:51 Erman1903 ]

Mohamed Elneny, Beşiktaş'ta (A Spor)

Mısırlı futbolcu, yarın İstanbul'da olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mohamed Elneny, Beşiktaş'ta (A Spor)

Mısırlı futbolcu, yarın İstanbul'da olacak.
Opsiyon 18 milyon euro diyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★