Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|İsviçre-Ekvador 15.06.2014 Acilmamis ben actim her mac icin aciyoruz bu macida es gecmeyelim
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
derbeder hocam o İsveç'i İsviçre yapalım bi zahmet
Alıntı yapılan: eski inönü - 15 Haziran 2014, 19:52:35derbeder hocam o İsveç'i İsviçre yapalım bi zahmet eski inonu nasil degisitirlecek bilsem degistiririm. Zaten cok kotu bir mac oluyor
Alıntı yapılan: derbeder2007 - 15 Haziran 2014, 20:03:17Alıntı yapılan: eski inönü - 15 Haziran 2014, 19:52:35derbeder hocam o İsveç'i İsviçre yapalım bi zahmet eski inonu nasil degisitirlecek bilsem degistiririm. Zaten cok kotu bir mac oluyoryüksek rutbelilere soyle onlar halleder
Ulan yanlışlıkla totem yaptım. ;D 90+3'te İsviçre 2-1 öne geçti. Golü bildiğin hakem attırdı. Adama az önce o kadar laf söyledim ama mükemmel bir avantaj kararı verdi. Helal olsun.
Alıntı yapılan: nannan - 15 Haziran 2014, 20:51:07Ulan yanlışlıkla totem yaptım. ;D 90+3'te İsviçre 2-1 öne geçti. Golü bildiğin hakem attırdı. Adama az önce o kadar laf söyledim ama mükemmel bir avantaj kararı verdi. Helal olsun.Nannan kupon tuttu galiba hayirli olsun Maci bende begenmedim bu aksamki favori macim arjantin -bosna hersek maci olacak.
Zeki bey Arjantin maçı tahminlerini alalım
Yalnız turnuvanın şimdiye kadarki en zevksiz maçı bile son dakika golüyle harika bitti. En kötü maç böyle olsun ne diyelim.
Alıntı yapılan: eski inönü - 15 Haziran 2014, 21:15:32Zeki bey Arjantin maçı tahminlerini alalım Hayırdır Umut bey cok resmisiniz. Bu sayfadami Arjantin sayfasinda mi tahminleir aliyorsunuz. Benim favorim Arjantin bu demek oluyorki Bosna Hersek alacak
Alıntı yapılan: derbeder2007 - 15 Haziran 2014, 21:41:42Alıntı yapılan: eski inönü - 15 Haziran 2014, 21:15:32Zeki bey Arjantin maçı tahminlerini alalım Hayırdır Umut bey cok resmisiniz. Bu sayfadami Arjantin sayfasinda mi tahminleir aliyorsunuz. Benim favorim Arjantin bu demek oluyorki Bosna Hersek alacak Arjantin alırsa Brezilyada kan çıkar yalnız