Sentetik & Selülozik
Sentetik & Selülozik

Beşiktaş Forum|Sentetik & Selülozik Bu başlıkta sporla ilgili olmayan her konu forum kuralları gözetilerek konuşulabilir. Sentetik, selülozik ayrımı yapmak kesinlikle yasaktır.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sentetik & Selülozik  [Okunma sayısı 172241 defa] Sentetik & Selülozik

Çevrimdışı MUSTAFA_

Baby Yoda ve müzik sevmeyen Mando  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Baby Yoda çılgınlığı  :evillol:

Cirkinmis bebekligi halinden buyumus

Çevrimdışı MUSTAFA_

E.T'nin akrabası mı bu :D

Yoda'nın (Star Wars) küçüklüğü diyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yoda'nın (Star Wars) küçüklüğü diyorlar  :tabe:

starwars'ı hiç izlemedim :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

starwars'ı hiç izlemedim :D
Anladım zaten izlemediğini  :tabe: Ben de izlememiştim. Mandalorian diye bir dizi çıktı. Hoşuma gitti. Şimdi Star Wars izlemeye başladım. İstersen sen de bir dene. Dizinin adı The Mandalorian  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Anladım zaten izlemediğini  :tabe: Ben de izlememiştim. Mandalorian diye bir dizi çıktı. Hoşuma gitti. Şimdi Star Wars izlemeye başladım. İstersen sen de bir dene. Dizinin adı The Mandalorian  :tabe:

bilim kurgu mu zamanında çok izlediğim için sarmıyor artık çok bilimkurgu ama bir bakayım yine de :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

bilim kurgu mu zamanında çok izlediğim için sarmıyor artık çok bilimkurgu ama bir bakayım yine de :)
Daha çok westernimsi yol macerası  :tabe: Bölümler de gayet kısa ve kaliteli. İstersen bir dene  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Daha çok westernimsi yol macerası  :tabe: Bölümler de gayet kısa ve kaliteli. İstersen bir dene  :tabe:

:ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

https://twitter.com/moretylenol/status/1202286901375451137?s=19

yeteeeeer ne baby yodaymış be

freddy krueger varken yoda da neymiş :D  @MUSTAFA_ fena takmış durumda sabahtan beri bir yodadır gidiyor :D

@MUSTAFA_ şunun tatlığınına bak :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

freddy krueger varken yoda da neymiş :D  @MUSTAFA_ fena takmış durumda sabahtan beri bir yodadır gidiyor :D

Takıntılı olduğum tek şey bu  @cursedofdragon :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Takıntılı olduğum tek şey bu  @cursedofdragon :tabe:

benim de takıntılı olduğum bu :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

benim de takıntılı olduğum bu :)

Bir kereden fazla izlediğim bir seridir ama hiç bir zaman Potterhead olmadım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bir kereden fazla izlediğim bir seridir ama hiç bir zaman Potterhead olmadım  :tabe:

Bilmiyorum bana özel hissettiriyor müziği,konusu,ambians,karakterler belki de ilklerden olmasından dolayı olabilir küçükken ilk defa izlediğim ve etkisinde kaldığım şeyleri büyüdüğümde de unutamadım :)

Bu arada bende potterhead'im alnımda benim de işaret var benim ki arabanın tamponuna çarpmadan kaynaklı benim ki de ara ara acıyor :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilmiyorum bana özel hissettiriyor müziği,konusu,ambians,karakterler belki de ilklerden olmasından dolayı olabilir küçükken ilk defa izlediğim ve etkisinde kaldığım şeyleri büyüdüğümde de unutamadım :)

Bu arada bende potterhead'im alnımda benim de işaret var benim ki arabanın tamponuna çarpmadan kaynaklı benim ki de ara ara acıyor :D  :evillol:
Yüzüklerin Efendisi bende çılgınlık derecesinde. Tüm filmlerin genişletilmiş versiyonunu bir seferde baştan sona bitirebilen bir deliyim ben  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yüzüklerin Efendisi bende çılgınlık derecesinde. Tüm filmlerin genişletilmiş versiyonunu bir seferde baştan sona bitirebilen bir deliyim ben  :D

bende aynısıyım harry potter için :D

geçenlerde bitirmiştim ama bak konusunca yine canım çekti yine bitiricem :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

bende aynısıyım harry potter için :D

geçenlerde bitirmiştim ama bak konusunca yine canım çekti yine bitiricem :D  :evillol:
Seride en sevdiğin film hangisi? Benim Ateş Kadehi ve Azkaban Tutsağı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Seride en sevdiğin film hangisi? Benim Ateş Kadehi ve Azkaban Tutsağı  :tabe:

hepsi  :icool:

Çevrimdışı MUSTAFA_

hepsi  :icool:
Bu kaçamak cevap. En çok hangisini izlemekten hoşlanıyorsun?

Beşiktaş Tarihi
★★★