Sentetik & Selülozik
Sentetik & Selülozik

Beşiktaş Forum|Sentetik & Selülozik Bu başlıkta sporla ilgili olmayan her konu forum kuralları gözetilerek konuşulabilir. Sentetik, selülozik ayrımı yapmak kesinlikle yasaktır.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sentetik & Selülozik  [Okunma sayısı 221441 defa] Sentetik & Selülozik

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir çoğu diyelim insana en büyük zararı yine insan veriyor :)
Yakınımda doktor ve veterinerler olduğu için onlara sordum. Şu anki verilere göre kediler arasındaki bir hastalıkmış. Bu virüs normalde insanlara bulaşma şansı yokmuş. Ya milyarda bir olasılıklı bir mutasyon gerçekleşmiş ya da laboratuvar fareleri iş başında. Anlaşılan bu sene dünya üzerinde büyük değişiklikler olacak. Bu sene bitmez...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Yakınımda doktor ve veterinerler olduğu için onlara sordum. Şu anki verilere göre kediler arasındaki bir hastalıkmış. Bu virüs normalde insanlara bulaşma şansı yokmuş. Ya milyarda bir olasılıklı bir mutasyon gerçekleşmiş ya da laboratuvar fareleri iş başında. Anlaşılan bu sene dünya üzerinde büyük değişiklikler olacak. Bu sene bitmez...

Milyarda bir olasılık gerçekleşmiş anlaşılan ne kadar yersen :)

Her sene bir öncekinden daha kötü olacak planladıkları yeni dünya düzenine(New World Order) doğru adım adım hızlı ve güzel bir şekilde ilerliyorlar :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Milyarda bir olasılık gerçekleşmiş anlaşılan ne kadar yersen :)

Her sene bir öncekinden daha kötü olacak planladıkları yeni dünya düzenine(New World Order) doğru adım adım hızlı ve güzel bir şekilde ilerliyorlar :)
İstedikleri kadar planlasınlar. Olacak olan zaten olacak. Dünya'nın sonu da gelecek. Dünya malı Dünya'da kalacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

İstedikleri kadar planlasınlar. Olacak olan zaten olacak. Dünya'nın sonu da gelecek. Dünya malı Dünya'da kalacak.

inşallah bir an önce gelir :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Camiler de cemaatle namaza kapatılmış  :tabe:

https://twitter.com/vaziyetcomtr/status/1239534196764409857

komple kapatmamışlar bunu anladım doğru mu yalnızca gelmeyin daha uygun olur diyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

komple kapatmamışlar bunu anladım doğru mu yalnızca gelmeyin daha uygun olur diyorlar.
Toplu olarak namaz kılmayı durdurmuşlar. Camiye gidip isteyen bireysel olarak namazını kılabiliyor hala  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar camileri kapatttiii
Diye girerler simdi
Camiler kapanmamış. Toplu olarak ibadet durdurulmuş sadece  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Toplu olarak namaz kılmayı durdurmuşlar. Camiye gidip isteyen bireysel olarak namazını kılabiliyor hala  :tabe:

bireysel olarak tek tek 100 kisi yine caminin içinde toplanabilir ne değişti peki :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi mesaj geldi. Bankalara da kısıtlama gelmiş. Halkbank artık 08:00 - 12:00 arasında çalışacağız diye mesaj gönderdi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şimdi mesaj geldi. Bankalara da kısıtlama gelmiş. Halkbank artık 08:00 - 12:00 arasında çalışacağız diye mesaj gönderdi  :tabe:

zaten calısmıyordunuz ki :D

ABD borsaları %11 düştü.
Fransız borsası %10,7 düştü.
İtalyan borsası %11,3 düştü.
İngiliz borsası %7,8 düştü.
Türk borsası %8.65 düştü.
Dolar 6.40 TL'yi aştı.
Altın %4.3 değer kaybetti.
Gümüş %12 düştü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ABD borsaları %11 düştü.
Fransız borsası %10,7 düştü.
İtalyan borsası %11,3 düştü.
İngiliz borsası %7,8 düştü.
Türk borsası %8.65 düştü.
Dolar 6.40 TL'yi aştı.
Altın %4.3 değer kaybetti.
Gümüş %12 düştü.
İşler kızışıyor. Dünya ekonomisi hiç olmadığı kadar büyük bir tehdit altında. Şu an pek krizi hissetmiyoruz ama ileride cebimize yansıyacağı açık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

İşler kızışıyor. Dünya ekonomisi hiç olmadığı kadar büyük bir tehdit altında. Şu an pek krizi hissetmiyoruz ama ileride cebimize yansıyacağı açık  :tabe:

Çok kötü günler bizi bekliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adım adım sokağa çıkma yasağına doğru gidiyoruz...

https://twitter.com/Ralifuatduatepe/status/1239568795649351680

Beşiktaş Tarihi
★★★

SON DAKİKA!

Saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, konser, düğün salonu,müzikli lokanta/kafe, gazino, kahvehane, kıraathane,kafeterya, nargile kafe, internet kafe,çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezleri kapatıldı.