2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4538157 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 02:04:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çağrı resmen bomboyı çağırdın  :lol: :lol:

Beşiktaş devre arası transferi için şimdiden kolları sıvadı. Takıma gol yollarında katkı sağlayacak bir oyuncu transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlı yöneticiler Sivasspor'un Fransa doğumlu Faslı yıldızı Aatif Chahechouhe için fiyat istedi. Ancak Sivassporlu yöneticiler bu transferle alakalı olarak Siyah-beyazlı yöneticilere şimdilik net bir cevap vermedi. Devre arasında bu transferi sonlandırmak isteyen Beşiktaş'ın Sivasspor'a takas ve bir miktar para teklif edeceği bildirildi.

M.Ali Sabuncu

:kop: :kop: :kop:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 02:05:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Adam gelse forma alanlardan çift punto parası alırlar  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Kaderebak gol atmış milli maçta.

Çevrimdışı Yakup

Kaderebak gol atmış milli maçta.

Türkçe yine devreye girerek kolay olanı söyletiyor. Ben hala söylerken heceliyorum adamın ismini  :lol: :lol: orjinali kaderabek olacak. buda profil sayfası

http://www.transfermarkt.com.tr/pavel-kaderabek/profil/spieler/143798  :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 13:08:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Türkçe yine devreye girerek kolay olanı söyletiyor. Ben hala söylerken heceliyorum adamın ismini  :lol: :lol: orjinali kaderabek olacak. buda profil sayfası

:kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 13:09:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaderabek çok fazla atıp attırıyor zaten alışmak lazım :)

Geçen sene 5 gol 10 asisti var bu adam bek  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Lasse Schone den hale haber yok mu yahu  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat

özellikle yazdım yakup :D kadera bek te olur adı üzerinde bek adam :D

Çevrimdışı murat

çağrı sana bir liste hazırlayayım içlerinden hangilerini beğeneceksin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 16:16:26
  • Beşiktaş / Bodrum
çağrı sana bir liste hazırlayayım içlerinden hangilerini beğeneceksin.

Hazırla @MURAT  abi merak ettim  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

1 dennis praet
2 karim bellarabi
3 bas dost
4 tony jantschke
5 felipe anderson
6 matheus doria
7 juri tielemans
8 kevin voland
9 michy batshudayi
10 bruno eucele manga
11 junior malanda
12 knoplyanka
13 ivan perisiç
14 goulart
15 roberto firmino
16lucas andersen
17gabriel barbosa
18enner valencia
19 andre hoffman
20 lucas romero
21niklas süle
22domenico berardi
23 frederik sorensen
24 leon goretzka
25 saphir taider
26van dijk
27 havard nordveit
28 gino peruzzi
29ignacio camacho
30angel correa
31 aymeric laporte
31 holtby
32 darida
33 kevin de brüyne
34 pavel olkowski

bunlar 25 yaş altı ve alınabilme olasılığı olan oyuncular.takip ettiğim bir çok oyuncu artık alınabilecek gibi değiller malesef.unuttuğum bir kaç isim var sonra eklerim.birde gelecek vadeden oyuncular var onlarıda kısa kısa yazayım @Çağrı   

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat

ileride adını duyabileceğimiz isimler
hugo nervo, emanuel mammana, benjamin mendy,raphael guerriero, jordan veretout, carlos gruezo,ruben garcia, charis mavrias,dorin rotariu,luc castagnios,ishak belpodil,imoh ezekiel, jean mari dongou,rihario zivkoviç,santi mina,massimo bruno, nicola murru, jonatan tah, sandro raineri,nathainel chalobah,georgi milanov,alen haliloviç, martin odegaard,agustine allione,balde keita, alexandar dragoviç.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 17:47:46
  • Beşiktaş / Bodrum
1 dennis praet
2 karim bellarabi
7 juri tielemans
12 knoplyanka
13 ivan perisiç
15 roberto firmino
28 gino peruzzi

Çok beğendiğim isimler. Tabi ki çoğunu almayı bırak yanından geçemeyiz. Konoyplanka sözleşmesi bitecek ama bize yedirmezler hiç sanmıyorum.
Ginoo Peruzzi sağ bek için , Perisic sol kanat için alabileceğimiz isimler buradan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 17:49:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Konoyplanka sol bekte Linnes sağ bekte dağları taşları oynatırlar oysa ki  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Konoyplanka sol bekte Linnes sağ bekte dağları taşları oynatırlar oysa ki  :iblush:
konoplyanka ortasahada nasıl olur.çift yönlü.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2014, 19:34:20
  • Beşiktaş / Bodrum
konoplyanka ortasahada nasıl olur.çift yönlü.

Bize uymaz abi bizim dip forvet dediğimiz tip kanat oyuncularımız var ama sol bekte harikalar yaratır.

Para ile olsa ikna ederiz ama adamı Liverpool istiyordu en son
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bu Derin Ya.şak  denen kişi Fikret Ormanın görevlendirdiği 2 menejer Milano'da sağbek için görüşüyolar, ilk istenilen 8-8.5 m euro, bizimkiler 3 m euroya bitirmeye çalışıyolar, olursa defansta Demba BA etkisi yaratır yazmış.

eğer böyle bişey varsa(ki güvenilmez yalancının biridir), o fiyata düşmez ama kim olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 09:18:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu Derin Ya.şak  denen kişi Fikret Ormanın görevlendirdiği 2 menejer Milano'da sağbek için görüşüyolar, ilk istenilen 8-8.5 m euro, bizimkiler 3 m euroya bitirmeye çalışıyolar, olursa defansta Demba BA etkisi yaratır yazmış.

eğer böyle bişey varsa(ki güvenilmez yalancının biridir), o fiyata düşmez ama kim olabilir.

Oradan o fiyat alınabilecek bir adam var ama onu biz getiremeyiz buraya getirirsek gerçekten o etki oluşur.

Abate

http://www.transfermarkt.com.tr/ignazio-abate/profil/spieler/16631
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Oradan o fiyat alınabilecek bir adam var ama onu biz getiremeyiz buraya getirirsek gerçekten o etki oluşur.

Abate

http://www.transfermarkt.com.tr/ignazio-abate/profil/spieler/16631
biz daha linnesi alamıyoruz da abate yi mi alacağız derin denen zat gene saçmalıyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 10:58:27
  • Beşiktaş / Bodrum
biz daha linnesi alamıyoruz da abate yi mi alacağız derin denen zat gene saçmalıyor :D

Sözleşmesi bitiyor haziranda Tolga  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 11:01:42
  • Beşiktaş / Bodrum
İyiden iyiye ölücü olduk bu arada  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

sap ile samanı ayırmak lazım diye düşünüyorum. Linnesi alamıyoruz kısmı doğru değil bana göre şimdi içinden bas parayı al diyorsun biliyorum ama zaten borç batağında ve bazı hamlelerinde düzelme yaşarken öyle bas parayı al demekle olmuyor. Adamın bir ederi birde karşı tarafın belirlediği değeri var. Bu ikisi arasında ki makas beklediğinden daha açıksa (hayatın genelinde de öyledir.) bu transfer gerçekleşmez. Sonra elini kuvvetlendirmen lazım linnes örneğinde olduğu gibi sen olmazsan başkası olur , sen şu kadar kazanıyorsun bende şu kadar kazanırsın birde bende oynarsan avrupa yolun açık ama orada nereye kadar gidebilirsin. şimdi bu 3 maddeyi linnesin önüne koyduğunuz an bu transfer bitmiştir ama kulüple olan sözleşmesi bitecekken sende kazan emeğin var bende demesi kadar doğal olan bir şey var mıdır?

Bas parayı al dersek ne olur biliyor musun? Gs gibi hava parası vermekten borç batağının iyice içinde yer alırsın. 2 milyon euro imza parası mı olur  :alala: :alala:

Abate olayında ise demba ba ve niceleri geldi abate neden gelmesin ?

Çevrimdışı Tolga

sap ile samanı ayırmak lazım diye düşünüyorum. Linnesi alamıyoruz kısmı doğru değil bana göre şimdi içinden bas parayı al diyorsun biliyorum ama zaten borç batağında ve bazı hamlelerinde düzelme yaşarken öyle bas parayı al demekle olmuyor. Adamın bir ederi birde karşı tarafın belirlediği değeri var. Bu ikisi arasında ki makas beklediğinden daha açıksa (hayatın genelinde de öyledir.) bu transfer gerçekleşmez. Sonra elini kuvvetlendirmen lazım linnes örneğinde olduğu gibi sen olmazsan başkası olur , sen şu kadar kazanıyorsun bende şu kadar kazanırsın birde bende oynarsan avrupa yolun açık ama orada nereye kadar gidebilirsin. şimdi bu 3 maddeyi linnesin önüne koyduğunuz an bu transfer bitmiştir ama kulüple olan sözleşmesi bitecekken sende kazan emeğin var bende demesi kadar doğal olan bir şey var mıdır?

Bas parayı al dersek ne olur biliyor musun? Gs gibi hava parası vermekten borç batağının iyice içinde yer alırsın. 2 milyon euro imza parası mı olur  :alala: :alala:

Abate olayında ise demba ba ve niceleri geldi abate neden gelmesin ?

ben parayı basıp alınsın demedim ki ama ortada bir gerçek var linnesi şuan ki durumumuzla alamıyoruz abateyi alabilecek durumumuz zaten olsaydı linnesi de çoktan alırdık diyorum ben de yine de umutla bekleyecez napalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yakup

ben parayı basıp alınsın demedim ki ama ortada bir gerçek var linnesi şuan ki durumumuzla alamıyoruz abateyi alabilecek durumumuz zaten olsaydı linnesi de çoktan alırdık diyorum ben de yine de umutla bekleyecez napalım.

dostum yanlış anlaşılma olmasın. biz daha linnesi alamıyoruz abateyi mi alacağız derken yönetim tarafını bir iğneleme sezinlediğim için yazdım yukarıda ki yazıyı. Durumumuz yok ki olayı değil bunu anlatmaya çalıştım aslında. abate sözleşmesi biten biri bonservis yokken demba ba 2.5 + bonuslar alıyorsa abateye de verirsin 2.250+bonus ve vergide yok dersen neden seni seçmesin  :alala: demba badan ,sosadan , atibadan , bilicten bahsedersin. bizim gibi sakatların 2 tane videosuyla birde sunumla bakmışsın yarın akşam boğazda balık yiyor  :D bundan sonra ki transferler artık boğazda değilde vodafone arenadan boğazın incisinden o boğazı izlediğinde menajerinden hemen sözleşmeyi isteyecektir diyede düşünmeden de edemiyorum.

mesela ben şuan aldığım paranın %40 fazlasını ve el üstünde tutalacağımı bildiğim bir yerden teklif gelse yaptığım iş için neden o firmaya geçmeyeyim. Evet para her şey değildir ama ÇOK ŞEYDİR.

dip not: kaderabek'in menajeri bu hafta istanbulda olacak deniliyor. sağlam kaynak bulmak lazım bunu öğrenebilecek. biz istiyoruz 1 sağ bek yönetim bir bakmışız almış 2 sağ bek 3. kulvar için ise serdar kurtuluş var  :lol: :alala: