2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4539681 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çok zor karar verecek muhtemelen şöyle olur. İç sahda baskılı oynayacağımız için Pektemek oynamaz dış dahada direnç gerekeceği için Mustafa oynar Töre ya da Oğuzhan sonradan girer.
Hocam o da olabilir ama derbilerde de Mustafa oynamaz gibi geçen sene derbiler de bizde ne eksikti kalite eksikti.

Çevrimdışı Tolga

Necipten bir Alves neden olmasın.
necipten alves olursa benden de messi olur :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Kadro derinliği şarttı Sosa da bu derinliği yaratır.50 nin üstünde maç oynayacaz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Kadro derinliği şarttı Sosa da bu derinliği yaratır.50 nin üstünde maç oynayacaz
şuan direk oynayabilecek 21 oyuncumuz var 2-3 tane de alt yapıdan oyuncu gelecek gibi ama bu sayı da bize yetmez maalesef

Çevrimdışı okansosa

Sağ bekte gelseydi kadro derinliği daha da artacaktı ama yapacak birşey yok böyle devam edecek ocak a kadar
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı okansosa

altyapıdan hiç mi sağ bek çıkmaz serdardan iyi olan vardır illaki  :s20:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Kesh

Bizim sorunumuz bu beyler inanmıyoruz. İnanırsak olur bence. :guitar:

Çevrimdışı Tolga

ocak ayından çokta umutlu olmayın derim ben :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 01:25:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mustafa zaten esasen bir kanat oyuncusu değil ki. Sen onu yanlış isimlerle kıyaslıyorsun. bence burada yanılıyorsun. Mustafa cenk,sow,emenike,burak,umut bunların hepsinden çok daha teknik bir oyuncu. gökhan tabi ki adamı geçip basıp gider Mustafa zaten böyle bir oyuncu değil. ancak ileride top tutup her şekilde pas dağıtan ve kesinlikle çok rahat adam eksilten bir oyuncu

Bahsettipin oyuncularda zaten tekniği son derece kötü olan forvetler.

Emenike hızıyla geçer.

Burak önüne top atılır da aradan kaçarsa geçer.

Sow çarpa çurpa geçer.

Umut Mustafa'nın tipine en yakın oyuncudur. Güçlü forvet kısıtlı teknik.

Kimle kıyaslayayım ki başka? İlhan Mansız mesele 2-3 kat teknik forvetti Mustafa'ya göre.

Yine yakın örnek Pascal'dır. O da gücüyle geçerdi. Bunlar teknik değil dostum teknik forvet Udinese Di Natale örneği verebilirim. Çok uçacak Olmasam Cavani , Falcao örneği verebilirim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

15 pazartesi 18 perşembe 2 tane maç 2 side 8 de 2 sinede geleceğim ama tff artık ayıp ediyor pazar oynasak ne olurdu maçı Allahtaan 2 maçta içeride ya biri dışarıda olsaydı muhakkak tökezlerdik  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Bizim sorunumuz bu beyler inanmıyoruz. İnanırsak olur bence. :guitar:
inanmayanlar asıl kimler acaba  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 01:26:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yoruldum  :uyucam: Herkese iyi geceler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yatoraya

Oğuzhan'ı 8 numara olarak mı oynatacak acaba Bilic?
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Efe

transfer sezonu kapandı artık ismailin sakatlanmaması için dua edeceğiz yada serdarın performansını arttırıp ismaili geçmesini bekleyeceğiz :icool: tabi çok zor :) benim için tek çözüm sağ beke paftaki oyuncuyu getirsinler çocuk oynasın alışsın sağdan soldan oyuncu almayalım artık kendi topçumuz oynasın serdardan daha kötü oynamaz en azından gelecek seneleri kurtarırsın ismaille değişimli oynasınlar ne olur yani
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2014, 01:29:10 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yoruldum  :uyucam: Herkese iyi geceler.

iyi geceler iyi  laf yetiştirdin bugün :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kesh

Çevrimdışı denilanz

Transferde ise ilk yarıyı bir şekilde sağ beksiz bitirip devre arasında Linnes'i alacağımızı düşünüyorum. Bu yüzden başka bir sağ bek alınmadı bence. Umarım bu bize çok puana mâl olmaz. Sosa sol hücum da oynayabiliyor. Tam bir 10 numara değil yani. Sanırım Oğuzhan ve Olcay'ın form durumlarına göre ortasaha veya sol kanatta kullanacağız Sosa'yı. Olcay gerçekten kötü başladı sezona. Bence akıllıca bir hamle oldu Sosa. Beşiktaş hemen her futbolcunun farklı mevkilerde oynayabildiği bir takım oldu, fena mı? :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Bahsettipin oyuncularda zaten tekniği son derece kötü olan forvetler.

Emenike hızıyla geçer.

Burak önüne top atılır da aradan kaçarsa geçer.

Sow çarpa çurpa geçer.

Umut Mustafa'nın tipine en yakın oyuncudur. Güçlü forvet kısıtlı teknik.

Kimle kıyaslayayım ki başka? İlhan Mansız mesele 2-3 kat teknik forvetti Mustafa'ya göre.

Yine yakın örnek Pascal'dır. O da gücüyle geçerdi. Bunlar teknik değil dostum teknik forvet Udinese Di Natale örneği verebilirim. Çok uçacak Olmasam Cavani , Falcao örneği verebilirim.
valla o zaman maradonayla kıyasla. bu adam esasen golcü. ancak bizde kanat veya yardımcı forvet oynuyor. ben sana Türkiye ligindeki mevcut golcüleri örnek verdim. Tabi ki geçmişte Beşiktaşta oynamış veya halen dünyada çok daha teknik oyuncular vardır. ama oğuzhan veya töre ile kıyaslamak bence makul değil. zaten yazdıkların beni doğruluyor. Mustafa bunlardan kesinlikle daha teknik. Umutu pazara yollar bence  :ok:

Çevrimdışı murat

transfer dönemide bitti.bir zamanlar buralar dutluktu :evillol: @Çağrı takımı ve oynanan futbolu ve futbolcuları  maç günleri haricinde nerede tartışmaya devam edeceğiz.

Çevrimdışı Deniz

transfer dönemide bitti.bir zamanlar buralar dutluktu :evillol: @Çağrı takımı ve oynanan futbolu ve futbolcuları  maç günleri haricinde nerede tartışmaya devam edeceğiz.
Bence bu başlık kilitlensin devre arasına kadar.yeni başlık açalım "Beşiktaş Futbol Takımı genel konusu" gibi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Bence bu başlık kilitlensin devre arasına kadar.yeni başlık açalım "Beşiktaş Futbol Takımı genel konusu" gibi
değişiklikler yarın olabilir bugun 1-2 gün daha açık kalsın
Buradan devam edeceğiz
http://besiktasarena.com/index.php?topic=503.0

Çevrimdışı Necmi

maç başlıkları açıldı artık maç maç ordan devam ederiz maç başlıklarının haraket kazanması gerekiyor

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar bu forumdaki mesajların silinme olayı beni bayağı rahatsız ediyor bu konuda genel olarak üyelerimizin fikri nedir.
Bazı başlıkları mesaj silerek koruyalımmı yada daha özgür bir platformmu olalım konular amacından sapıyor diye çok şikayet geliyor
çalışan arkadaşlar iş yerinden takip edemez olmuş durumdaydı bir süre silmeyi denedik ama şimdide arkadaşların mesaj yazmaya çekinir olduklarını
hissediyorum bunun sizlerin fikirleriyle bir orta yolunu bulalım aşağıda verdiğim lingde bu konuyu tartışalım bir neticeye varalım en azından
aldığımız karar birlikte ve demokratik olsun.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=843.new#new

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Kemal

Seç beğen al=

1)
                  Tolga

Köybaşı      Ersan    Pedro   Motta
             Atiba      Veli
Töre            Oğuzhan           Sosa
                Demba Ba

2)           
                                     Tolga(Cenk)

Serdar(necip)        Sivok(ersan)     Pedro(atınç)     Köybaşı(motta)

Töre (kerim)         Atiba;(veli)      Oğuzhan(sosa)      Sosa(olcay)

Pektemek (tosun)    Demba Ba