2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4541026 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:39:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Kolay değil o organizasyonu kurmak dostum.

Udinese scoutlarına yılda kişi başı  250.000 euro civarı maaş ödüyor. Ve sürekli geziyor bu adamlar latin amerikayı. Yani yıllık masrafı kulübe mininmum 7-8 milyon euro. Altyapı yerine buraya para harcıyorlar ama çıkarıyorlar da.
Cagri para bulunur da zihniyetin degismesi lazim kardesim. Besiktas gonullu scout da bulur hic sorun degil. Onenli olan o adamlari getirip sisteme monte etmek

Çevrimdışı ilhan mansız

Bizim taraftar bi futbolcuya takti mi bitiriyo. Bi ara pektemege takmislardi cocuk daha yeni kendine geliyo simdi serdara taktilar o da bulacak kendini
aynen. pektemeğin eğerini bazı arkadaşlar yeni anlıyor, keza köybaşınında bence takımdaki yerli kalites gayet iyi, oğuzhanı 2.lige kiralamayı düşünenler bile vardı.

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim taraftar bi futbolcuya takti mi bitiriyo. Bi ara pektemege takmislardi cocuk daha yeni kendine geliyo simdi serdara taktilar o da bulacak kendini
Pektemek'e bende fena takmıştım ama bu sene performansı iyiye gidiyor gittikçe inşallah böyle devam eder. Ama Ozi ve Necip'e hala kızgınım gencecik çocuklar Beşiktaş'ta oynuyorlar kendilerini hiç geliştirmediler. Fizik olarak sıfırlar elinin altında fitness salonu var kulüp doktorun bile boş zamanlarda vücut çalışıyor bizim Ozi ve Necip otursunlar playstation oynasınlar boş zamanlarında.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2014, 00:45:26 Samo1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:44:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Cagri para bulunur da zihniyetin degismesi lazim kardesim. Besiktas gonullu scout da bulur hic sorun degil. Onenli olan o adamlari getirip sisteme monte etmek

Hepsi sıkıntı hocam. Gönüllü olmaması lazım alsın parasını ama uzman olsun herkese izletilmez futbolcu bunun eğitimini veriyor Uefa lisans veriyor. Ama dediğin gibi ortam müsait değil sağolsunlar pilot takımın da içine ettiler alkışlar bunun için de yönetime.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

kendimizi avutalım.. aslında fena kız değil :D
yok ben gerçekten beğeniyorum. geçen yıl gese maçından sonra adamı astılar. aynı şeyler veliye,mustafaya ismaile necip e de söyleniyor. aslında oyunculara değer verdiğimizi göstermeliyiz. bursadan şeneri alsak emin olun iki hata yapsa onu da asarız. serdara alternatif almak farklı bu şekilde saldırmak farklı. büyük hata yapıyoruz. diğer yandan fernandes gibi quaresma gibi terbiyesizlere methiyeler düzüyoruz. inan şener,tarık gibi oyuncular serdardan daha iyi değiller.

Çevrimdışı sallapati

aynen. pektemeğin eğerini bazı arkadaşlar yeni anlıyor, keza köybaşınında bence takımdaki yerli kalites gayet iyi, oğuzhanı 2.lige kiralamayı düşünenler bile vardı.

2 yıl önce Beşiktaş forumlarında Cenk Tosun alınsın diye bas bas bağırıyordum. Yeni İlhan mansız olur diye yazmıştım. Millet eksi yağmuruna tutuyordu.. Muhammed Demirci de olacak enseyi karartmayın

Çevrimdışı Tolga

arkadaş serdarı boşuna savunmayın bu takımın oyuncusu değil bilicte bunun farkında o yüzden de sağ bekimiz yokken bile serdarı düşünmüyor gidip ismaili oynatıyor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:46:32
  • Beşiktaş / Bodrum
2 yıl önce Beşiktaş forumlarında Cenk Tosun alınsın diye bas bas bağırıyordum. Yeni İlhan mansız olur diye yazmıştım. Millet eksi yağmuruna tutuyordu.. Muhammed Demirci de olacak enseyi karartmayın

Ben Muhammed'i 1.5 yıl çok yakından takip ettim. Üniversiteden bir kız arkadaşımla 1 yıl kadar birlikte oldu. O kafayla giderse Muhammed'den hiçbir şey olmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Pektemek'e bende fena takmıştım ama bu sene performansı iyiye gidiyor gittikçe inşallah böyle devam eder. Ama Ozi ve Necip'e hala kızgınım gencecik çocuklar Beşiktaş'ta oynuyorlar kendilerini hiç geliştirmediler. Fizik olarak sıfırlar elinin altında fitness var kulüp doktorun bile boş zamanlarda vücut çalışıyor bizim Ozi ve Necip otursunlar playstation oynasınlar boş zamanlarında.
dostum pektemeğe takarken ne düşündün gerçekten samimi soruyorum. neyle yargıladın? adam ağır sakatlık geçirdi tek forvet oynayan takımda kaçkez şans buldu ki. mükemmel bir tekniği var mustafanın.oğuzhanı söylüyorsun oğuzhan bize gelmeden önce hayatında hiç üst düzey  maç oynamamış bir oyuncu. doğal olarak ilk başlarda zorlandı ancak çıplak gözle izleyince gerçekten çok koştuğu görülüyor. Necip hiçbir maçta oyundan düşmez ama hata yapma korkusu rahat oynamasını engelliyor. frei mesela hangi takımda profosyonel oynamış ki. bizde ancak yetişiyor. gerçekten çok sabırsızız. ismail köybaşına da herkes hakaret ediyordu. aslında türkiyenin uzak ara en iyi sol bekidir.

Çevrimdışı sallapati

Ben Muhammed'i 1.5 yıl çok yakından takip ettim. Üniversiteden bir kız arkadaşımla 1 yıl kadar birlikte oldu. O kafayla giderse Muhammed'den hiçbir şey olmaz.

bu tartışma bitmez. ama Antep Belediyede formayı iyi değerlendirir çalışırsa olur bakalım göreceğiz

Çevrimdışı Anıl

@anilt Where is the Ronaldinho '' The Göbekli ''  :biggrinking:
Başkan istemedi Çağrı abi :) Bir tane sağ bek alamadık ne Ronaldinhosu allah aşkına :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:53:07
  • Beşiktaş / Bodrum
mükemmel bir tekniği var mustafanın

Ben de buraya takıldım. Mükemmel bir yana benim izlediğim Mustafa'nın tekniği bildiğin vasat. Mustafa fiziği gücü ve hırsıyla oynayan bir forvet. Şöyle karılaştırayım Oğuzhan yüz üzerinden 90 ise teknik olarak Cenk 80 Mustafa 65-70 civarıdır.

Bilekler dokunuşlar ince değil. Falsolu top vuramaz kıvrılamaz ama yıka yıka geçer. İngilizlerin Power forvet dedikleri tip forvet.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

dostum pektemeğe takarken ne düşündün gerçekten samimi soruyorum. neyle yargıladın? adam ağır sakatlık geçirdi tek forvet oynayan takımda kaçkez şans buldu ki. mükemmel bir tekniği var mustafanın.oğuzhanı söylüyorsun oğuzhan bize gelmeden önce hayatında hiç üst düzey  maç oynamamış bir oyuncu. doğal olarak ilk başlarda zorlandı ancak çıplak gözle izleyince gerçekten çok koştuğu görülüyor. Necip hiçbir maçta oyundan düşmez ama hata yapma korkusu rahat oynamasını engelliyor. frei mesela hangi takımda profosyonel oynamış ki. bizde ancak yetişiyor. gerçekten çok sabırsızız. ismail köybaşına da herkes hakaret ediyordu. aslında türkiyenin uzak ara en iyi sol bekidir.
Mustafa'ya takmamım sebebi çok heyecan yapıyordu topu ayağına alınca sanki amatör futbolcu gibi. Ozi'nin yeteneklerine lafım yok sadece fiziğini her türlü imkanı olmasına rağmen geliştirmemesi bana çok saçma geliyor. Necip de mücadele falan ediyor ama yetersiz kaç yıldır bu kulüpte yeteneklerini hiç geliştiremedi geliştirmesi içinde çalışması lazım görüyoruz ki çalışmıyor.

Çevrimdışı Deniz

1 saatte kendimi sakinleştirdim yeni mesaj atıyorum. :) .Sağ bek hariç çok güzel bir transfer dönemi geçirdik.Bağırsaklarımızı temizledik,gerekli yerlere transferler yaptık.

Ama güzel bir takım kurarken sağ beksiz nasıl gidecez aklım almıyor.Sağa adam koyacaz diye tüm takım balansını bozuyoruz.Yok atibayi yok necipi çekiyoruz sol ayaklı ismaili koyuyoruz falan takımda denge kalmadı.

Sağ bek almamak tamamen rezillik.Umarım yaptığımız bu hatadan çok canımız yanmaz çünkü inanıyorum ki son yılların en güzel kadrolarından birini kurduk
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

bakın ben isterseniz size kısa bi liste yapayım beşiktaş taraftarının yakın zamanda bundan bi cacık olmaz dedgigi adamları

Cenk Gonenden bi cacık olmaz
Ersandan bi cacık olmaz
Ismailden bi cacık olmaz
Necipten bi cacık olmaz
Veliden bi cacık olmaz
Pektemekten bi cacık olmaz
Kerimden bi cacık olmaz... sadece son 1-2 yılda duyduklarım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:57:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan istemedi Çağrı abi :) Bir tane sağ bek alamadık ne Ronaldinhosu allah aşkına :D

Sana mı yatırım yapsak ne yapsak ülkede sağ bek yok  :biggrinking: 2 senede yaparız menajerin ben olurum yüzde 50 - 50  :biggrinking: :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

bakın ben isterseniz size kısa bi liste yapayım beşiktaş taraftarının yakın zamanda bundan bi cacık olmaz dedgigi adamları

Cenk Gonenden bi cacık olmaz
Ersandan bi cacık olmaz
Ismailden bi cacık olmaz
Necipten bi cacık olmaz
Veliden bi cacık olmaz
Pektemekten bi cacık olmaz
Kerimden bi cacık olmaz... sadece son 1-2 yılda duyduklarım
Necip dışında hepsinden cacık olur da Necip ten cacığın içine koyulacak yoğurt bile olmaz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben de buraya takıldım. Mükemmel bir yana benim izlediğim Mustafa'nın tekniği bildiğin vasat. Mustafa fiziği gücü ve hırsıyla oynayan bir forvet. Şöyle karılaştırayım Oğuzhan yüz üzerinden 90 ise teknik olarak Cenk 80 Mustafa 65-70 civarıdır.

Bilekler dokunuşlar ince değil. Falsolu top vuramaz kıvrılamaz ama yıka yıka geçer. İngilizlerin Power forvet dedikleri tip forvet.
kesinlikle yanılıyorsun. mustafayı oğuzhanla karşılaştıramam. oğuzhan tabi ki daha tekniktir üstelik ortasaha ve 10 numara oyuncusu. yalnız cenk i katlar. dikkat ettiysen arsenaliler bile mustafanın ayağından top alamadılar.  burak,umut,sow,emenike kesinlikle Mustafa kadar teknik değiller. Mustafa sırtı kaleye dönükken bile çok rahat dönüp adam eksiltebiliyor. çok fazla örnek var, çok rahat adam geçebiliyor

Çevrimdışı okansosa

kadromuzda şu an franco sivok motta atiba sosa demba ba 6 yabancı var
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı FARUK

1 saatte kendimi sakinleştirdim yeni mesaj atıyorum. :) .Sağ bek hariç çok güzel bir transfer dönemi geçirdik.Bağırsaklarımızı temizledik,gerekli yerlere transferler yaptık.

Ama güzel bir takım kurarken sağ beksiz nasıl gidecez aklım almıyor.Sağa adam koyacaz diye tüm takım balansını bozuyoruz.Yok atibayi yok necipi çekiyoruz sol ayaklı ismaili koyuyoruz falan takımda denge kalmadı.

Sağ bek almamak tamamen rezillik.Umarım yaptığımız bu hatadan çok canımız yanmaz çünkü inanıyorum ki son yılların en güzel kadrolarından birini kurduk

stad yapıyoruz, çok borç var, ödemeler var alamayabiliriz de ama gelicek rahat olun deme sıkıntı burda
umutlanıyoruz, üzülüyoruz...

Çevrimiçi Samet Ç

kadromuzda şu an franco sivok motta atiba sosa demba ba 6 yabancı var
2 tane de devre arası gelir 8 olur .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 01:02:04
  • Beşiktaş / Bodrum
kesinlikle yanılıyorsun. mustafayı oğuzhanla karşılaştıramam. oğuzhan tabi ki daha tekniktir üstelik ortasaha ve 10 numara oyuncusu. yalnız cenk i katlar. dikkat ettiysen arsenaliler bile mustafanın ayağından top alamadılar.  burak,umut,sow,emenike kesinlikle Mustafa kadar teknik değiller. Mustafa sırtı kaleye dönükken bile çok rahat dönüp adam eksiltebiliyor. çok fazla örnek var, çok rahat adam geçebiliyor

İşte topu alamamasının sebebi teknik değil ama kalçasıydı :) Topu saklamak ile teknik aynı şey değil ki. Haftalar ilerledikçe göreceğiz  Cenk gerek vuruş gerek driblingle adam geçme olsun baya teknik forvettir Mustafa'nın bunlarla ilgisi bile yok dikine salvo yaparak adam geçemez hiç geçtğini görmedik zaten atıp geçer hep omzuyla yıkarak.  Kendin de diyorsun sırtı dönükken bunların hepsi gücü temsil eden hareketler tekniği değil hocam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

2 tane de devre arası gelir 8 olur .
ben devre arasında da transfer beklemiyorum o zaman da diyecekler ki bu sezonun bütçesini kullandık transfer yapmayacaz söyledi dersiniz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

sag bek alınmamasının tek etkisi sag beke olsa iyi de on liberoyu da direk etkileyecek işte o çok kotu. Neyse her şeyde bi hayır vardır belki sag bek gelse taraftarın beklentisi çok fazla yukselip takım uzerindeki baskı artacaktı. Biz boyle çaktırmadan ufak ufak ilerleyelim. ligde şampiyon 2. devre belli olur her zaman.  :ok:  Ayrıca benim iddiam katılırsınız katılmazsınız beşiktaş ilk yarıyı lider bitirecek.