2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4541116 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:25:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada transferin nasıl yapılacğaını öğrenmek için Bknz. Udinese

Kwadwo Asamoah

Gyan Asamoah

Christian Zapata

Armero

Alexis Sanchez

Cuadrado

Handanovic

Gökhan İnler

Mehdi Benatia

Muuricio Isla

Fabio Quagliarella

Roman Eremenko

Vincenzo Iaquinta

Sulley Muntari

David Pizarro

Peh Peh Peh Peeeeh..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EagleForce

Bu saatten sonra alinirsa 10 numara alinir. Sagbek yine almayacaklar bence.

Gorunen koy kilavuz istemez demisler. Boyle olacagi belliydi. Hala baskanin 2 oyuncu alacaz lafiyla nasil umutlaniyor insanlar anlamiyorum. 1 degil 2 degil. Sagbek'e oyuncu almamak bile bile ladestir. Para sorunu falan denilebilecek bir durum yoktu Linnes transferinde. Tamam Ba, Belhanda, Ruiz, Tore gibi transferler icin ugrasirsin bonservisi indirmek icin maddi durumun yoksa (o da 2 ay ugrasilmaz baska alternatife bakilir ya neyse). Ama sagbek ihtiyacin yillardir varken 2 milyon istenen adama 1-1.5 verecem diye kasmaz transfer sezonu acilir acilmaz once bunu halledersin. Adam cikar 2-3 mac ustuste gol atar asist yapar 2'ye de alamazsin sonra. Fener'in kovmak istedigi Sezer'e bonservis verirken, Eneramo'yu alirken para vardi hem de gecen yil durumlar daha kotuyken simdi asil ihtiyac olan yere ve potansiyeli olan adama mi para yok? Geciniz. Bu sene yine tum eksikleri kapatmadan lige basliyoruz. Gecen seneden artisi son dakikada ustte saydigim gibi gereksizleri toplamadilar en azindan. Taraftardan cekinmeseler Baroni, Sabri hamleleri beklerdim bizim yonetimden. Gerci gecen senekilerin yine yillik ucretlerinin yarisini biz odeyecegiz.

Ismail'e de yazik olacak. Tam sezona iyi girdi guclenmis derken sag kanatta gercek potansiyelini gosteremeyecek.   

@Oktay bana Serdar Kurtuluş'u getirin  :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:26:45
  • Beşiktaş / Bodrum

Abi o zaman adam agir diye hicbi mevkide oynayamayacak mi? Bu adam antepte oynamiyormuydu ligde

Anadolu takımında çok rahat oynar yine ama bence artık gttiği takımda stopere evrilecek Serdar çok çok ağırlaştı geldiğinde böyle değildi bu adam
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Muhammed i izledim bu hafta antepp belediyede.. tüm duran topları kornerleri Mami kullanıyor. Gerçekten oynaması çok iyi oldu

artık bizim yonetimin onder hocadan ogreneceği su olmalı,, bir oyuncu kiraya verirken oyuncunun belli bir maç oynama maddesi eklenmeli,,, işte o zaman bizim faydamıza oluyor artık bunuda ogrettiğine gore artık bu kulturle baya seyler kazanırız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kesh

Udinese oldum olası iyi transfer yapar ama her yıl ligde tokatlıyorlar  :D

Çevrimdışı sallapati

Serdara da çok ayıp oluyor bu muhabbetler arkadaş...

devamlı gözü dışarda olup kız bakıp sonra nişanlısına dönen erkek gibi olduk. Serdardan nasıl randıman alacağız :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı sallapati

Bu arada transferin nasıl yapılacğaını öğrenmek için Bknz. Udinese

Kwadwo Asamoah

Gyan Asamoah

Christian Zapata

Armero

Alexis Sanchez

Cuadrado

Handanovic

Gökhan İnler

Mehdi Benatia

Muuricio Isla

Fabio Quagliarella

Roman Eremenko

Vincenzo Iaquinta

Sulley Muntari

David Pizarro

Peh Peh Peh Peeeeh..

bunların scoutlarını transfer etmek lazım  :sevinc

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:28:29
  • Beşiktaş / Bodrum

devamlı gözü dışarda olup kız bakıp sonra nişanlısına dönen erkek gibi olduk. Serdardan nasıl randıman alacağız :D

Neyse bu sinirle iyi geldi gevşedim biraz

:kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:29:14
  • Beşiktaş / Bodrum
bunların scoutlarını transfer etmek lazım  :sevinc

18 scout çalışıyor biz o maaşı verirsek Alexis Sanchez bekler yönetim bunlardan gerçi onu da bulmuşlar zamanında  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Stoper veya libero olabilir. Başkada hiçbir şey olmaz Serdar'dan geçirdiği bir sakatlık vardı yanılmıyorsam Serdar'ı çok yavaşlatmış.

Çevrimdışı sallapati

arsenal welbeck i almış :D gsye sallar mı

Çevrimdışı eski inönü

Ben serdari seviyorum abi kim ne derse desin cok agir ama kafasiyla oynayan bi adam. Ligde bi cok macta oynatilabilir. Oyle bicak gibi kesip atmanin da kimseye bi faydasi yok o zaman elden cikarsalardi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:31:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Stoper veya libero olabilir. Başkada hiçbir şey olmaz Serdar'dan geçirdiği bir sakatlık vardı yanılmıyorsam Serdar'ı çok yavaşlatmış.

Şimdi küfür gibi olacak ama ben Serdar'ı 17yaşında Bursa'dayken canlı izledim. İnanılmaz futbolcuydu. Hızlı dengeli akıllı disiplinli alındığında da çok sevinmiştim Bursa'dan. onun ayarını Tigana bozdu ön libero yaptı çocuğu kabul iyi de oynadı ama Serdar'dan gerçekten iyi bek olabilirdi balansıyla oynanmasaydı..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

18 scout çalışıyor biz o maaşı verirsek Alexis Sanchez bekler yönetim bunlardan gerçi onu da bulmuşlar zamanında  :kop:

klüp 3milyon gereksiz sekilde danısmanlara veriyor herbirine 30*40milyar maas baglamıslar senelik 3milyona tekabül ediyor,, isteseler en kralını yaparlarda istemiyoruz sistem takımı olmak için bi 15 yıldaha gerek cok fırın ekmek lazım

Çevrimdışı ilhan mansız

Serdar çok kötü bir oyuncuymuş gibi yazılıyor sürekli, biz sadece ddaha iyisini alamadık. bence kesinlikle kötü bir oyuncu değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi küfür gibi olacak ama ben Serdar'ı 17yaşında Bursa'dayken canlı izledim. İnanılmaz futbolcuydu. Hızlı dengeli akıllı disiplinli alındığında da çok sevinmiştim Bursa'dan. onun ayarını Tigana bozdu ön libero yaptı çocuğu kabul iyi de oynadı ama Serdar'dan gerçekten iyi bek olabilirdi balansıyla oynanmasaydı..
Hocam valla bu çocuğu kimin bozduğunu çözemedim ama kim bozduysa fena bozmuş bir daha yüzü gülmedi çocuğun.İç güveysi gibi hiç kimse istemiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:34:48
  • Beşiktaş / Bodrum
klüp 3milyon gereksiz sekilde danısmanlara veriyor herbirine 30*40milyar maas baglamıslar senelik 3milyona tekabül ediyor,, isteseler en kralını yaparlarda istemiyoruz sistem takımı olmak için bi 15 yıldaha gerek cok fırın ekmek lazım

Kolay değil o organizasyonu kurmak dostum.

Udinese scoutlarına yılda kişi başı  250.000 euro civarı maaş ödüyor. Ve sürekli geziyor bu adamlar latin amerikayı. Yani yıllık masrafı kulübe mininmum 7-8 milyon euro. Altyapı yerine buraya para harcıyorlar ama çıkarıyorlar da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:36:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam valla bu çocuğu kimin bozduğunu çözemedim ama kim bozduysa fena bozmuş bir daha yüzü gülmedi çocuğun.İç güveysi gibi hiç kimse istemiyor.

Bunun kardeşi de çok iyiydi ikisi de sapıttı gitti son 4-5 yıldır..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Bizim taraftar bi futbolcuya takti mi bitiriyo. Bi ara pektemege takmislardi cocuk daha yeni kendine geliyo simdi serdara taktilar o da bulacak kendini

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:37:52
  • Beşiktaş / Bodrum
@anilt Where is the Ronaldinho '' The Göbekli ''  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Serdar çok kötü bir oyuncuymuş gibi yazılıyor sürekli, biz sadece ddaha iyisini alamadık. bence kesinlikle kötü bir oyuncu değil.

kendimizi avutalım.. aslında fena kız değil :D

Çevrimdışı ALI RIZA

evet Transferi kapattık artık hayırlı uğurlu olsun...

Çevrimdışı ozan062

Bizim taraftar bi futbolcuya takti mi bitiriyo. Bi ara pektemege takmislardi cocuk daha yeni kendine geliyo simdi serdara taktilar o da bulacak kendini

en azından ben pektemek necip ve oguzhana kafayı taktım,, bu sene pektemek ve necibe ayrı pencere acıyorum çnk busezon ekstra bir performans hakikaten begeniyorum onun için dusuncem değişti ama oguzhanı biliyorsunuz:)) :busted_cop: