2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542150 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

23 kişi

gecen sene sadece kupa lig iken 31  kişiydik ne kadar ilginc dimi:D ha simdi çöpler yok o iyi ama 25-6 minimum olmalıdyı dimi yanlısmıyım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:09:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolga - Motta - Pedro - Ersan - İsmail - Veli - Atiba - Oğuzhan - Sosa - Töre - BA

Cenk - Ümit - Atınç - Sivok - Serdar - Necip - ? - Pektemek - Olcay - Kerim - Cenk

Elimizde kullanabileceğimiz 21 oyuncu var. Ümit'i yarımdan sayarsak 20,5. Devre arasına kadar götürür ama devre arasında mutlaka sağ bek ve ön libero almak zorundayız kaçışı yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

geçmiş olsun bu sezonun ilk yarısı şu sağ beksizlikten yine saçma sapan puanlar kaybederiz gene şampiyonluk kaçar
Hocam ben yine de o kadar ümitsiz değilim. İlk yarıyı ilk 2 de bitirmek lazım. 2. olsak bile arada fazla puan farkı olmaması lazım en fazla 4-5 puan olması lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:10:45
  • Beşiktaş / Bodrum
geçmiş olsun bu sezonun ilk yarısı şu sağ beksizlikten yine saçma sapan puanlar kaybederiz gene şampiyonluk kaçar

Devre arasına kadar kaçmaz dostum puan farkı oluşmaz ama devre arası yine geçen sene gibi almazsak ön libero ve sağ bek o zaman 3. oluruz yine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

3u kaleci zaten. Yetersiz kalicaz ilk devre umarim cok sakatlik ve ceza olmaz. 25 olmaliydi o sayi
ben bunu bugün 2-3 defa yazdım şu an ilk 11 de direk oynayacak 21 oyuncumuz var sağ bek yerli 1 stoper ön libero ve ö.şişmanoğlu kalsaydı takım baya alternatifli olacaktı ne yazıkki gene geçen senekine benzer sorunlar yaşayacaz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:11:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de Rüştü Sivok Toraman diye sayıyorduk daha 3 sene önce saymaya başlarken  Tolga Ersan Pedro çok fark yaratıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Devre arasına kadar kaçmaz dostum puan farkı oluşmaz ama devre arası yine geçen sene gibi almazsak ön libero ve sağ bek o zaman 3. oluruz yine.
valla o hiç belli olmaz hocam bu kadar güvenmeyin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:12:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye Uğur Boral gider , Sivok gider takım 20 kişliye iner.

Stoper , sağ  bek , ön libero ve 10 numara gelir 24 kişiye çıkar Muhammed ile 25 olur 3 yıllık kadro planlamasını tamamlamış oluruz yeni stada çıkarken.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

ersan sol ayakli. sivok ve sag bek? sen ciddi misin kardesim :D

ismail de solak oynuyor.. Necip ve Atiba zaman zaman oynadı.. Sivok da oynar bence sorun yaşatmaz..

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga - Motta - Pedro - Ersan - İsmail - Veli - Atiba - Oğuzhan - Sosa - Töre - BA

Cenk - Ümit - Atınç - Sivok - Serdar - Necip - ? - Pektemek - Olcay - Kerim - Cenk

Elimizde kullanabileceğimiz 21 oyuncu var. Ümit'i yarımdan sayarsak 20,5. Devre arasına kadar götürür ama devre arasında mutlaka sağ bek ve ön libero almak zorundayız kaçışı yok.
Merak etme hocam Necip bu sene garanti ilk yarının bitmesine yakın sakatlanır 1-2 ay sahalardan uzak kalır Bilic'de ön libero almak zorunda kalır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:13:25
  • Beşiktaş / Bodrum
valla o hiç belli olmaz hocam bu kadar güvenmeyin

Bize güvenmiyorum ki dostum Fener açamaz arayı o kadar Fener'e güveniyorum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Stoper , sağ  bek , ön libero ve 10 numara gelir 24 kişiye çıkar Muhammed ile 25 olur 3 yıllık kadro planlamasını tamamlamış oluruz yeni stada çıkarken.
sağ beki alırız ön liberoyu almazlar onu da ondan sonraki sene alırlar :)

Çevrimdışı Tolga

bilmiyorum da fb sadece ligte oynayacak bunu da düşünmek lazım

Çevrimiçi Samet Ç

Muhammed gitmiş galiba hocam gerçekten bir kongre üyesi arkadaş yazmış twittera.

Çevrimdışı FARUK

ismail de solak oynuyor.. Necip ve Atiba zaman zaman oynadı.. Sivok da oynar bence sorun yaşatmaz..

ismail hızıyla ters ayak sıkıntısını hallediyor
ersan sivok koyarsan oraya duman olurlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:14:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye Dede , Linnes , Noboa ve yeni stada yakışır bir 10 numara ( Belhanda olabilir ) alırsak işte o zaman nefes almış oluruz yıllar sonra. Tabi bunun maliyeti de 25 milyon eurocuk olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

hangi devre arasında adam akıllı transfer yaptılarkiiiiiii yapacaklarının teminati olsun ben bu yönetimin TRANSFER POLİTİKASINA ....İ N A N M I Y O R U M.... STADI YAPSIN görevlerini bitirsinler herkez kendi uzmanlık alanında liderdir....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

tarık çamdal & serdar kurtuluş
Futbolun matematiğine bakarak Serdar 1.5M€,Tarık 4.5M€ ise Beşiktaş kendi oyuncusuna biraz daha değer vermeli.
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ozan062

ilk yarının derbileri evimizde  peki ikinci yarı sagbek ve onlibero alındıgında uyum sureci vs katarsak ve gruplardak harareetin arttıgı donemlerde sence bu takviyeler yerinde ve zamanında olurmu bunuda tartısmak lazım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:15:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Muhammed gitmiş galiba hocam gerçekten bir kongre üyesi arkadaş yazmış twittera.

Bizim Demirci'yi diyorum hocam öbürünü düşünmüyorum zaten hiç
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Neyse o zaman bagirsaklarimizi bosalttik diyelim. Ocak ayina kadar gotururuz uefa grup da cok zor degil zaten. Ligde de kopma falan olmaz oyle kolay degil besiktas saglam takim. 120 dakikada 1 gol yedik arsenalden. Her babayigidin harci dgl.

Çevrimdışı sallapati

carvalhal atletico deplasmanında Veliyi sol bek oynattıydı maç gittiydi  :ebebe:

Çevrimdışı Tolga

hangi devre arasında adam akıllı transfer yaptılarkiiiiiii yapacaklarının teminati olsun ben bu yönetimin TRANSFER POLİTİKASINA ....İ N A N M I Y O R U M.... STADI YAPSIN görevlerini bitirsinler herkez kendi uzmanlık alanında liderdir....
haklısın hocam ben de inanmıyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Eylül 2014, 00:16:10
  • Beşiktaş / Bodrum
ilk yarının derbileri evimizde  peki ikinci yarı sagbek ve onlibero alındıgında uyum sureci vs katarsak ve gruplardak harareetin arttıgı donemlerde sence bu takviyeler yerinde ve zamanında olurmu bunuda tartısmak lazım

Takviyeler direk oynamaz. Ön libero rotasyon için gelecek sadece sağ bek gelecek sağ  bek de uyum sorununu en kolay atlatan bölge sol bek ile birlikte sıkıntı olmaz  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

OLan oldu önümüze bakalım ;

geçen sene gol atamıyorduk, Fernandes oynamıyodu, Almeida bitikti  ; Demba Ba - Tosun geldi, Sosa geldi.  Bunlar iyi hamle .

Derbi almalıyız derbi, bu takım geçen sene hiç derbi kazanamadı, derbi demek 3 puan kazanıp 3 puan kaybettirmek demek.