2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553361 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

BEYAZ FUTBOL = Eneramo ve Gökhan Süzen resmen BAŞAKŞEHİRSPOR 'da. 

ne alaka yav Eneramo Gençlerle görüşmüyo muydu?
Böyle daha iyi oldu maaşlarını ödeyebilecek güçte Başakşehir.

Çevrimdışı Tolga

bencede ama doğruluk payı var mı diye düşünüyorum, yalancı renkli futbol nede olsa haber kaynağı.
evet o konuda haklısın tabi biz iyi niyetle bakalım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Böyle daha iyi oldu maaşlarını ödeyebilecek güçte Başakşehir.

Ödemezler dostum amaç bize zarar vermek olunca ödemezler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

hiç farketmez bizden uzak olsunlar da nerede olurlarsa olsunlar :D
ikisi aynı takımda bizi yenmek için bir taraflarını yırtarlar artık geçen sene eneramonun yaptığı gibi

Çevrimdışı Çağrı

Bir ligde 4 devlet takımı. Paşa , Başaklar , Rize ve Galatanın Fransızları. Bakalaım daha neler gelecek aşağıdan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Linnesin kulubune 200 bin € daha versinler olay kapansin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Ödemezler dostum amaç bize zarar vermek olunca ödemezler.
Belli olmaz umut ettim bir an .  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Bir ligde 4 devlet takımı. Paşa , Başaklar , Rize ve Galatanın Fransızları. Bakalaım daha neler gelecek aşağıdan.
Osmanlıspor gelir hocam :D

Çevrimiçi Necmi

trabzonu unuttun sürekli örtülü ödenek onlara çalışıyor bu sene harcadıkları parayı nerden buldular acaba
gene bir örtü kalktı herhalde WikiLeaks ı unutmayalım

Çevrimdışı Kemal

Osmanlıspor

Çevrimdışı Deniz

Demirspor gibi halkin takiminin bu ligde olmasi sart
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Sağbek diye kırıldık be 1 senedir , alın şı Linnesi fiyat yükseltip.

Çevrimiçi murat

Demirspor gibi halkin takiminin bu ligde olmasi sart
yokmu demirsporda sağbek en azından sağbeki lige çıksın :D

Çevrimdışı ALI RIZA

osmanlispor varmış  :lol: :lol: :lol: nerden çıktı şeriatın kestiği parmak acımazmış  :kop: :kop: bunların faulüne hakem düdük çalmaz faul felan demez

Çevrimiçi murat

osmanlispor varmış  :lol: :lol: :lol: nerden çıktı şeriatın kestiği parmak acımazmış  :kop: :kop: bunların faulüne hakem düdük çalmaz faul felan demez
ankaraspor osmanlıspor olmuş.galatasarayıda blackstoking yapsınlar :evillol:

Çevrimdışı pascal26

Eğer planlı yaptığını bilsem en akıllı yönetilen kulüp Akhisar şuanda ama şans faktörü var orada.

Kayserispor çok doğru yönetiliyordu yatırım yapmayı kesip işi ticarete çevirince batırdılar kulübü.

Gençlerbirliği her şeyi doğru yapan ama scouting ve yatırım işini Cavcav'ın  geri kafalılığı yüzünden yapamayan bir takım.

Evet şuanda en iyi biz yönetiliyoruzx kadro planlaması anlamında. Ama bu da şartlar zorladığı için mi yoksa gerçekten planlandığı için mi bunu kulübün maddi durumu düzeldiğinde göreceğiz umarum planlıdır hocam.

Gençlerbirliği de hatalı. O da tam terten hatalı. Her sene en iyi futbolcularını pazara çıkaran tüccar mantığı yüzünden 4-5 milyonluk şehirde taban oluşturamadı. İddia koymadı, kupalara talip olamadı. Şehirde de kulübe aidiyet oluşmadı. Yoksa sadece her sene + bütçe yapmak da iş değil. Zaten uzun vadede bu kafayla bu ligde tutunamaz, soluğu Bank Asya'da alır.

Çevrimdışı Kemal

Sayıları 2-3 olacağına 12-13 olsun ki, birbirlerini yerken biz aradan çıkalım , yoksa 2 takım olsa yanarız < :bandit:

Çevrimdışı karakartalım

olcayı sağ bek mi yapsak acaba  :alala:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimiçi Necmi

Gençlerbirliği de hatalı. O da tam terten hatalı. Her sene en iyi futbolcularını pazara çıkaran tüccar mantığı yüzünden 4-5 milyonluk şehirde taban oluşturamadı. İddia koymadı, kupalara talip olamadı. Şehirde de kulübe aidiyet oluşmadı. Yoksa sadece her sene + bütçe yapmak da iş değil. Zaten uzun vadede bu kafayla bu ligde tutunamaz, soluğu Bank Asya'da alır.
cavcav gittiği gün gençlerde gider

Çevrimdışı Tolga

olcayı sağ bek mi yapsak acaba  :alala:
onu geçenlerde ben de düşünmüştüm en son heralde olcayı oynatacaz sağ bekte öyle gözüküyor :)

Çevrimdışı Deniz

yokmu demirsporda sağbek en azından sağbeki lige çıksın :D
Demirsporun sag beki de sikintili abi :)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Tolga

http://haber1903.com/Besiktas-29808-sezer_ozturk_basaksehir_yolunda.html
bu güzel haber bu arada haber1903 ün ana sayfasına giremiyorum tek sorun ben de sanırım bu sorun son 2-3 gündür var daha önceden yoktu sadece ana sayfaya giremiyorum onun dışındaki her habere bakabiliyorum :iscrewy:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Linnes geldigi an Besiktasimiz sampi.. :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !