2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553399 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Öyle kalitesiz bir ligde oynuyoruz ki aklım almıyor ödenen paraları. Fener öaçını izliyorum rezalet bir Karabükspor ve rezalet hataları. İngiltere konferans liginde olmaz böyle hatalar. Karabük'ün yabancılarını izlerken aklıma şu geldi paylaşayım dedim.

Ligde 4 büyükler dışında 14 tane takım var. Sorsan hiçbrinin parası yok hiçbiri bonservis verip oyuncu alamıyor. Yahu 14 tane takımın içinde 23 yaş altı potansiyel vaadeden ve 5 milyon euro civarına 2 sene içinde transfer olacak diyebileceğimiz 1 tane adam yok be. Hepsi birbirinin çöplerini alıyor akılalmaz bir durum var.

Şu ligde her takımda en az 3 tane 23 yaş altı yetenekli oyuncu olması gerekir yabancı olarak bu ligi scoutların takip etmesi için. 27 yaşında kanat alıp  da bir yerine mi sokacaksın çok pardon Karabük olarak.

Bursanın bütçesi 50 milyon eskişehirin 45 milyon. Beceriksizler yönetemiyoruz demiyor da para yok diyor. Ulan verirsen Türk futbolcuya yıllık 1 milyon tl çarp 25 ile 25 milyon tabi paran kalmaz. Senin ne haddine bu paraları vermek. İmza atmıyor mu bırak çiktirsin gitsin bakalım nerede kulüp bulacak.

Yerlilerine en fazla 400.000 yabancılarına en fazla 600.000 ödeyen takım olsalar her sene 7.8 milyon bonservis parası bulurlar ama gider onunla da Darius Vassel tarzı adam getitrir bu rezil herifler anadoluya yıldız getirdik diye. Çünkü birinin bile scout ekibi yok. Gerizekalı federasyonun umrunda olmaz bunlar tabi ki. Ondan sonra lig kalitesi yükeselsin diye bekleyelim nah yükselir.

işte bu yüzden mabedimizde bittikten sonra ve 5 yıllık planlarımızda başarıya ulaştığımızda yabancı sınırını kaldırmak gerek, o zaman çıkacaksa yerli oyuncuda adam gibi çıkar. Demba Ba 6m euro- Tarık Çamdal 4.5m euro + oyuncu, saçmalık ötesi.

Çevrimdışı Tolga

Bursa Enes'i tutmak için babasına 1.5 milyon Tl ödemiş sonra Enes'in gelişmesini bekliyorlar. Biz hakettiğimizi yaşıyoruz insan olarak.

Sosa'yı alırız adam der ki kimse tanımıyor bu ne. Lan Giunti'yi Ronaldo'yu Kaan Dobra'yı kim tanıyordu?

4 yıl önce James Rodriguez'i kim tanıyordu? Gelmeden önce Batalla'yı kim tanıyordu? Kaldi ki tüm DÜnya tanısa kaç yazar al sana Almeida. Çok gerizekalıyız çok.
bizim ülkede her önüne geleni futbol yorumcusu yaparsan sırf geçmişte iyi futbolcu olduğu için böyle saçma sapan konuşurlar sosayı tanımıyorsan sen ne diye yorumculuk yaparsın be kardeşim utanmadan
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

O zaman yarın yine gece yarısına kadar F5 manyağı olacağız desenize... inşallah güzel haberler alırız da beklediğimizle kalmayiz.  :busted_cop:
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimdışı eski inönü

Öyle kalitesiz bir ligde oynuyoruz ki aklım almıyor ödenen paraları. Fener öaçını izliyorum rezalet bir Karabükspor ve rezalet hataları. İngiltere konferans liginde olmaz böyle hatalar. Karabük'ün yabancılarını izlerken aklıma şu geldi paylaşayım dedim.

Ligde 4 büyükler dışında 14 tane takım var. Sorsan hiçbrinin parası yok hiçbiri bonservis verip oyuncu alamıyor. Yahu 14 tane takımın içinde 23 yaş altı potansiyel vaadeden ve 5 milyon euro civarına 2 sene içinde transfer olacak diyebileceğimiz 1 tane adam yok be. Hepsi birbirinin çöplerini alıyor akılalmaz bir durum var.

Şu ligde her takımda en az 3 tane 23 yaş altı yetenekli oyuncu olması gerekir yabancı olarak bu ligi scoutların takip etmesi için. 27 yaşında kanat alıp  da bir yerine mi sokacaksın çok pardon Karabük olarak.

Bursanın bütçesi 50 milyon eskişehirin 45 milyon. Beceriksizler yönetemiyoruz demiyor da para yok diyor. Ulan verirsen Türk futbolcuya yıllık 1 milyon tl çarp 25 ile 25 milyon tabi paran kalmaz. Senin ne haddine bu paraları vermek. İmza atmıyor mu bırak çiktirsin gitsin bakalım nerede kulüp bulacak.

Yerlilerine en fazla 400.000 yabancılarına en fazla 600.000 ödeyen takım olsalar her sene 7.8 milyon bonservis parası bulurlar ama gider onunla da Darius Vassel tarzı adam getitrir bu rezil herifler anadoluya yıldız getirdik diye. Çünkü birinin bile scout ekibi yok. Gerizekalı federasyonun umrunda olmaz bunlar tabi ki. Ondan sonra lig kalitesi yükeselsin diye bekleyelim nah yükselir.

Şu an ligde en akıllı ve planlı yonetilen takım beşiktaş diyebilirmiyiz? fb ve gs bildigin yonetilmiyor. gs nin son 1 senede yaptıgı transferleri odedigi yıllıkları alt alta yazsak Unal Aysalın yarın istifa etmesi lazım

Çevrimdışı Çağrı

Hocam konu çok derin. Çok fazla konuyla ilgisi var belki yazı yazmak gerek makale tarzı üzerine.

Toplumumuz çok sakat. Osmanlı'dan kalma bir ego var halkın üstünde. Her şeyin en tanınmışı en havalısı içi kalitesi önemli değil tanınmış olsun yeter. Üstüne bir de evrenselleşme herkesin Dünya'yı sanıyeler içinde keşfedileceği bir ortam var. Haliyle sabır hiç yok hemen başarı.

İlişkilerden pay için biri birini kırdı mı özür dilemek yerine diğerini bulduğu ve hemen terk ettiği bir ıortamda sen adama 5 yıl dayan biz 5 yıl üstüte şampyon olacağız dediğinde forma da almam kombine de almam vizyonsuzlar höööööööööööö diye yükleniyor. Ve malesef bu kişileri eğitmek mümkün olmadığı gibi maddi olarak da bu kişilere ihtiyac olunca popülist başkanlar fink atıyor ortada. İyice Abd olduk.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şu an ligde en akıllı ve planlı yonetilen takım beşiktaş diyebilirmiyiz? fb ve gs bildigin yonetilmiyor. gs nin son 1 senede yaptıgı transferleri odedigi yıllıkları alt alta yazsak Unal Aysalın yarın istifa etmesi lazım

Eğer planlı yaptığını bilsem en akıllı yönetilen kulüp Akhisar şuanda ama şans faktörü var orada.

Kayserispor çok doğru yönetiliyordu yatırım yapmayı kesip işi ticarete çevirince batırdılar kulübü.

Gençlerbirliği her şeyi doğru yapan ama scouting ve yatırım işini Cavcav'ın  geri kafalılığı yüzünden yapamayan bir takım.

Evet şuanda en iyi biz yönetiliyoruzx kadro planlaması anlamında. Ama bu da şartlar zorladığı için mi yoksa gerçekten planlandığı için mi bunu kulübün maddi durumu düzeldiğinde göreceğiz umarum planlıdır hocam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

transfer  mesai saatintinin bitimine kadar diye biliyoruö.uzatmışlarsa onu bilmiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

transfer  mesai saatintinin bitimine kadar diye biliyoruö.uzatmışlarsa onu bilmiyorum.

Yok abi ben bildim bileli 23.59'a kadardır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Yarın 9 Kap gelmesi gerek

1-Eneramo *2
2-Gökhan Süzen *2
3-Sezer Öztürk  *2

4-Jose Sosa  *1
5-Linnes  *2

Çevrimiçi murat

Yok abi ben bildim bileli 23.59'a kadardır.
benim bildiğimde genelde gece 24 e kadar uzatıldığı yönünde oluyor.yani senin dediğin doğru ama işin gerçeği mesai saati sonuna kadar oluyor.

Çevrimdışı Çağrı

Her kulübün kendi iç dinamikleri var mesela şöyle örnek vereyim.

Sene başında hedef koyarsın. Ligde kalmak , ligde orta sıralarda kalıp oyuncu yetiştirip satmak , ligde üst ortalarda kalıp kupayı kazanmak , Avrupa kupalarını hedeflemek , şampiyonluk hedeflemek , sadece oyuncu yetiştirip satmak gibi.

Size iyi yönetilen kulüplere örnek vereyim..

Leverkusen : Hedef Şampiyonlar ligine kalıp genç oyuncuları parlatmak , değerini bulursa satmak ama öbür sene satmadan mutlaka bir genç daha almak.

Hoffenheim : Zevk veren hucum futbol oynayıp yaş ortalamasını 22 lerde tutup sadece oyuncu yetiştirip satmak.

Heerenveen : Asla yaşlı almazlar. Sadece 23 yaş çoğu zaman 19 yaş altı alırlarne pahasına olursa olsun oynatırlar parlatırlar satarlar.

Şimdi diyeceksiniz ki futbol ticaret mi kardeşim hayır değil. Ama bu saydığım takımların kendş liglerinde şampiyon olmak için en en az 6 yıllık planlama yapması gerek bu takımlar bunun yerine heyecan verici oyuncular keşfdedip bunları oynatıp satıpğ adını böyle durumayı seçiyorlar.

Bunu yaparken de çok güzel futbol oynuyorlar. Şunu Gençlerbirliği , Akhisar , Manisa , Rize yapamaz mı? Çok rahat yapar. Ama yok onların başkanları der ki hedef uefa kupası. Sonra 3 maç daha kazanır şampiyon olabiliriz. Sonra kaybeder der ki baskı oluşturmayın. Sonra bir bakarsın küme düşmüş. Bknz. Ordu.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 23:24:21 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Her kulübün kendi iç dinamikleri var mesela şöyle örnek vereyim.

Sene başında hedef koyarsın. Ligde kalmak , ligde orta sıralarda kalıp oyuncu yetiştirip satmak , ligde üst ortalarda kalıp kupayı kazanmak , Avrupa kupalarını hedeflemek , şampiyonluk hedeflemek , sadece oyuncu yetiştirip satmak gibi.

Size iyi yönetilen kulüplere örnek vereyim..

Leverkusen : Hedef Şampiyonlar ligine kalıp genç oyuncuları parlatmak , değerini bulursa satmak ama öbür sene satmadan mutlaka bir genç daha almak.

Hoffenheim : Zevk veren hucum futbol oynayıp yaş ortalamasını 22 lerde tutup sadece oyuncu yetiştirip satmak.

Heerenveen : Asla yabancı almazlar. Sadece 23 yaş çoğu zaman 19 yaş altı alırlarne pahasına olursa olsun oynatırlar parlatırlar satarlar.

Şimdi diyeceksiniz ki futbol ticaret mi kardeşim hayır değil. Ama bu saydığım takımların kendş liglerinde şampiyon olmak için en en az 6 yıllık planlama yapması gerek bu takımlar bunun yerine heyecan verici oyuncular keşfdedip bunları oynatıp satıpğ adını böyle durumayı seçiyorlar.

Bunu yaparken de çok güzel futbol oynuyorlar. Şunu Gençlerbirliği , Akhisar , Manisa , Rize yapamaz mı? Çok rahat yapar. Ama yok onların başkanları der ki hedef uefa kupası. Sonra 3 maç daha kazanır şampiyon olabiliriz. Sonra kaybeder der ki baskı oluşturmayın. Sonra bir bakarsın küme düşmüş. Bknz. Ordu.
:claps: Arsenal neden şampiyon olamıyor usta?

Çevrimdışı Çağrı

:claps: Arsenal neden şampiyon olamıyor usta?

Wenger kulübün iç dinamikleriyle kendi takıntılarını tutturamadığı için olabilir  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

FIFA kuralları gereği 12 hafta (84 gün) süren ve 10 Haziran Salı günü  başlayan birinci transfer ve tescil dönemi, yarın mesai saati bitimiyle birlikte  tamamlanmış olacak.

"Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi  ise 6 Ocak 2015 tarihinde başlayacak, yine FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün)  sürüp, 2 Şubat 2015'te bitecek.

Çevrimdışı Çağrı

FIFA kuralları gereği 12 hafta (84 gün) süren ve 10 Haziran Salı günü  başlayan birinci transfer ve tescil dönemi, yarın mesai saati bitimiyle birlikte  tamamlanmış olacak.

"Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi  ise 6 Ocak 2015 tarihinde başlayacak, yine FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün)  sürüp, 2 Şubat 2015'te bitecek.

Zaten Linnes bu gece belli olur adamlar kazandı artık şampiyon sayılırlar odd  greenland hayatta yakalayamaz onları Rosenborg olsa neyse diyeceğim.  Bir tık daha artıralım alalım şu çocuğu artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

@Çağrı buda önceki senelerden

2012-2013 futbol sezonunda birinci transfer ve tescil dönemi 14 Haziran'da resmen başladı. FIFA kuralları gereği 12 hafta (84 gün) sürecek ilk transfer dönemi 5 Eylül Çarşamba günü mesai saati sonunda bitecek.

Ara transfer olarak bilinen ikinci transfer ve tescil dönemi ise 5 Ocak 2013 tarihinde başlayıp, yine FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ve 1 Şubat 2013'te sona erecek.

mesai saati kaçta bitiyor bilmiyorum :D

Çevrimdışı Çağrı

@çağrı buda önceki senelerden

2012-2013 futbol sezonunda birinci transfer ve tescil dönemi 14 Haziran'da resmen başladı. FIFA kuralları gereği 12 hafta (84 gün) sürecek ilk transfer dönemi 5 Eylül Çarşamba günü mesai saati sonunda bitecek.

Ara transfer olarak bilinen ikinci transfer ve tescil dönemi ise 5 Ocak 2013 tarihinde başlayıp, yine FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ve 1 Şubat 2013'te sona erecek.

mesai saati kaçta bitiyor bilmiyorum :D

Haklıymışsın abi demek heğ uzattıkları için öyle geliyor bana  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

inş linnes olur olmazsa da mutlaka 1 sağ bek şart ama sanki linnes olmazsa oyuncu almayacaklar gibiymiş gibi bir hava var umarım ben yanılırım

Çevrimdışı Çağrı

inş linnes olur olmazsa da mutlaka 1 sağ bek şart ama sanki linnes olmazsa oyuncu almayacaklar gibiymiş gibi bir hava var umarım ben yanılırım

Bence de. Devre arasında Linnes'i almaya çalışırlar şimdi alamazsak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bence de. Devre arasında Linnes'i almaya çalışırlar şimdi alamazsak.
devre arasına kadar ne yapacaz o zaman mutlaka sağ bek şart bu takıma

Çevrimdışı brci

Ruiz olayı nedir tam olarak resmi hesap takibi falan güzel temiz bi bilgi varmı aramızda :)

Çevrimdışı Kemal

BEYAZ FUTBOL = Eneramo ve Gökhan Süzen resmen BAŞAKŞEHİRSPOR 'da. 

ne alaka yav Eneramo Gençlerle görüşmüyo muydu?

Çevrimdışı Çağrı

Nereye giderse gitsinler yeter ki gitsinler  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

hiç farketmez bizden uzak olsunlar da nerede olurlarsa olsunlar :D

Çevrimdışı Kemal

Nereye giderse gitsinler yeter ki gitsinler  :bandit:

bencede ama doğruluk payı var mı diye düşünüyorum, yalancı renkli futbol nede olsa haber kaynağı.