2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554573 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Senerin sozlesme fesih bedeli nedir acaba bursaya son dakka golu olur mu?

hocam şener bursa ile yeni sözleşme imzaladı o yüzden fesih bedeli de doğal olarak ortadan kalktı
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı Jose defansif olarak oguzhandan kuvvetli mi? Oyle gozukuyor sanki

Aşağı yukarı aynı hocam sadece daha güçlü olduğu için birebirlerde Oğuzhan kadar cılız kalmaz koyar omzunu
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

öyle mi? salatasaray niçin eritemiyor borcu o zaman?
gsyın oyunculara verdiği maaşlar çok yüksek buna basketbol şubesini de kat şimdi orada da küçülmeye gidiyorlar bizde oyuncuların aldığı maaşlar onların ki kadar yüksek değil

Çevrimdışı Özgür K.

hocam şener bursa ile yeni sözleşme imzaladı o yüzden fesih bedeli de doğal olarak ortadan kalktı
Bilmiyordum hocam bilgi icin sagol.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Kemal

Bu arada bi arkadaş ısrarla Eneramo, Süzen ve Sezer gitsin deyip duruyordu. Sanırım bu isteği gerçekleşiyor  :)
Birde Lines gelirse 5+3 ilk 5inde sorun yaşayacakmışız gibi,
Sonuçta Demba ba, atiba, sosa, motta, pedro ya bakarsak ediyor 5
Birini kesmek durumu doğuyor yada linesi.. Bu bakımdan da kadro planlaması açısından yönetim biraz daha rahat davranıyor olabilir..
Birde Sosa gelmiş hayırlı uğurlu olsun.
Bu konuda bir sorum olacak. Sosa yı takip eden bilen bir arkadaş var mı ? Orta sahanın ortası yada 10 numara mı yoksa kanat oyuncusu mu Jose SOSA...??
Ben incelemelerimde kanatta gibi okudum. Ayrıca defansa yardım eden birisiymiş. Bizim takım oyuncusu olan bir orta alana ihtiyacımız vardı. Anlatılanlara göre bu bakımdan sıkıntı yaşamayacağız..

Allah'a şükür gidecekler yarın  :busted_cop:

Hocam Köybaşı çok formda Maşallah, hemde sağbek oynatılmasına rağmen , solbekte Mottayı keser 5 yabancı bozulmaz

Linnes,  Pedro , Sosa , Atiba, Demba BA

Çevrimdışı ilhan mansız

gsyın oyunculara verdiği maaşlar çok yüksek buna basketbol şubesini de kat şimdi orada da küçülmeye gidiyorlar bizde oyuncuların aldığı maaşlar onların ki kadar yüksek değil
demek ki neymiş? sadece sportif başarı da yetmiyormuş öyle mi? salatasaray geçen yıl kap bildirimine göre oyuncu ve personeline 204 milyon harcadı. biz bunun en fazla yarısını harcadık. doğru yolda ilerliyoruz. üstelik bizim kadromuz 5 yıl bize rahat yeter. bir yıl sonra biz oyuncu transferi konusunda onlardan çok daha iyi olacağız. bir Linnes mi vardı gelirse gelir gelmezse de çok kafaya takacak bir durum yok

Çevrimdışı Kemal

Molde kazandı ve en yakın rakibine 11 puan fark attı, artık top yöneticilerde, umarım ikna ederler.

Parayı verirsen düdüğü çalarsın, inşallah parayı verirler.

Çevrimdışı Tolga

demek ki neymiş? sadece sportif başarı da yetmiyormuş öyle mi? salatasaray geçen yıl kap bildirimine göre oyuncu ve personeline 204 milyon harcadı. biz bunun en fazla yarısını harcadık. doğru yolda ilerliyoruz. üstelik bizim kadromuz 5 yıl bize rahat yeter. bir yıl sonra biz oyuncu transferi konusunda onlardan çok daha iyi olacağız. bir Linnes mi vardı gelirse gelir gelmezse de çok kafaya takacak bir durum yok
benim anlatmaya çalıştığım gs sadece bonservisine değil gereksiz yere yüksek maaşlar veriyor yönetimi o konuda takdir ediyorum fazla yüksek ücret vermemeye özen gösteriyorlar ben linnesin transfer edilmesi halinde verilen parayı fazlasıyla çıkartacağını düşünüyorum elimizden kaçıp yarın birgün avrupada piyasa yaparsa o zaman çok üzülürüz ayrıca linnesin alacağı yıllık ücrette 600-700 bin euro civarında olacağı söyleniyor o kalitede bir adamı bu fiyata ikna etmek bir başarıdır o yüzden diyorum 2-3 m euro ise bir şekilde alınmalı he 5-6 m euro istiyorlarsa ben de gelmesine karşı çıkarım orası ayrı tabi

Çevrimdışı Tolga

Bjk 2.Bşk.A.Nur Çebi "Molde bu akşam kazandı.Yani sağ bek mevkiine Norveç'li Martin Linnes transferi ağırlık kazandı.Artık haber bekliyoruz"

böyle bir açıklama var mı bilmiyorum hiçbir yerde bulamadım da :alala:

Çevrimdışı Deniz

Linnes gelsin dertler bitsin :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Ba'nın sakatlık olayını çok kurcalıyorlar. Durmadan kronik sakat diyorlar.  Çıldıracam (Küfür Yasak)₆  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Tolga

Bu Ba'nın sakatlık olayını çok kurcalıyorlar. Durmadan kronik sakat diyorlar.  Çıldıracam (Küfür Yasak)₆  :s20: :s20: :s20:
ne amaçla söylerse söylesin kronik sakat derse bir kulübün başkanı o zaman medyada bunu kullanır maalesef türkiyede medya hep böyleydi ve hiç değişmeyecek

Çevrimdışı Kemal

Çıkar 25 gol atar sonra bişey demezler.

Linnesten artık hayırlı haber gelsede sevinsek.

Çevrimiçi Samet Ç

ne amaçla söylerse söylesin kronik sakat derse bir kulübün başkanı o zaman medyada bunu kullanır maalesef türkiyede medya hep böyleydi ve hiç değişmeyecek
aynen hocam işin kötüsü bizim medyada araştırmadan konuşuyor adam dizinden sakatlık geçirde şimdiki sakatlığı iise adelede kapsül yırtığı buna bakarak adam kronik sakat diyorlar adele sakatlığı ile diz sakatlığının tekrarlanması ne alaka.

Çevrimdışı saricasi

Yeni bir şey değil geçen gün sarımsağın yapmış olduğu yalan haberi veriyo Trt 1 zaten brzdan doktor gerçekleri soler.babayı kıskanıyorlar.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

Baba gollerini atınca hepsi susar  :D :D

Çevrimdışı Tolga

@SanliBesiktas_

ÖZEL HABER | Besiktaş, Martin Linnes ile 4 veya 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

inş doğrudur :) ama çok heveslenmemekte lazım

Çevrimdışı Kemal

Krabükün yediği 3.golde şike var. Başladılar yine

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@BesiktasBrigade: SÖYLENTİ | Yerli bir stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündeme Trabzonsporlu Aykut Demir geldi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Öyle kalitesiz bir ligde oynuyoruz ki aklım almıyor ödenen paraları. Fener öaçını izliyorum rezalet bir Karabükspor ve rezalet hataları. İngiltere konferans liginde olmaz böyle hatalar. Karabük'ün yabancılarını izlerken aklıma şu geldi paylaşayım dedim.

Ligde 4 büyükler dışında 14 tane takım var. Sorsan hiçbrinin parası yok hiçbiri bonservis verip oyuncu alamıyor. Yahu 14 tane takımın içinde 23 yaş altı potansiyel vaadeden ve 5 milyon euro civarına 2 sene içinde transfer olacak diyebileceğimiz 1 tane adam yok be. Hepsi birbirinin çöplerini alıyor akılalmaz bir durum var.

Şu ligde her takımda en az 3 tane 23 yaş altı yetenekli oyuncu olması gerekir yabancı olarak bu ligi scoutların takip etmesi için. 27 yaşında kanat alıp  da bir yerine mi sokacaksın çok pardon Karabük olarak.

Bursanın bütçesi 50 milyon eskişehirin 45 milyon. Beceriksizler yönetemiyoruz demiyor da para yok diyor. Ulan verirsen Türk futbolcuya yıllık 1 milyon tl çarp 25 ile 25 milyon tabi paran kalmaz. Senin ne haddine bu paraları vermek. İmza atmıyor mu bırak çiktirsin gitsin bakalım nerede kulüp bulacak.

Yerlilerine en fazla 400.000 yabancılarına en fazla 600.000 ödeyen takım olsalar her sene 7.8 milyon bonservis parası bulurlar ama gider onunla da Darius Vassel tarzı adam getitrir bu rezil herifler anadoluya yıldız getirdik diye. Çünkü birinin bile scout ekibi yok. Gerizekalı federasyonun umrunda olmaz bunlar tabi ki. Ondan sonra lig kalitesi yükeselsin diye bekleyelim nah yükselir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Arkadaslar yarın kaçta bitiyor transfer döneme.
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimdışı Çağrı

Bursa Enes'i tutmak için babasına 1.5 milyon Tl ödemiş sonra Enes'in gelişmesini bekliyorlar. Biz hakettiğimizi yaşıyoruz insan olarak.

Sosa'yı alırız adam der ki kimse tanımıyor bu ne. Lan Giunti'yi Ronaldo'yu Kaan Dobra'yı kim tanıyordu?

4 yıl önce James Rodriguez'i kim tanıyordu? Gelmeden önce Batalla'yı kim tanıyordu? Kaldi ki tüm DÜnya tanısa kaç yazar al sana Almeida. Çok gerizekalıyız çok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Arkadaslar yarın kaçta bitiyor transfer döneme.
yarın 23.59 da sona eriyor diye biliyorum

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli