2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561900 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

sosa ben arfa bir de ruiz diye düşünüyorum bu isimler peki hangisi daha faydalı olur gelirse bu bölgede :iscrewy:
Arfa dışında hepsi faydalı olur gibi düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

sporx'in haberine göre orman bir transferi bitirdik yarın kapa bildiricez demiş
Evet doğru Trt 1 de canlı yayında dedi.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada biz sağbek kimi alacaz?
linnes olmazsa heralde richards olacak gibi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Sosa asıl kanat adamı. ofans orta yan mevkisi. Ben olsam asıl mevkisi merkez orta saha olanı secerdim. Bilic gecen sene pas oyunu oynatıyordu bundan vaz mı geciyor acaba diye düşünüyorum. merkez orta bölgemizin teknik kapasitesi düşük kalacak biraz

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa asıl kanat adamı. ofans orta yan mevkisi. Ben olsam asıl mevkisi merkez orta saha olanı secerdim. Bilic gecen sene pas oyunu oynatıyordu bundan vaz mı geciyor acaba diye düşünüyorum. merkez orta bölgemizin teknik kapasitesi düşük kalacak biraz
Hiç birinin asıl mevkisi orta saha ofans değil. Zaten Bilic dinamik 10 numara istiyor.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kanat özelliği olan ama yeri geldiğinde göbektede oynayan bir oyuncu istiyor uzun süredir..

ben sosa transferi ile beraber

Demba ba
Gökhan Töre
Oğuzhan
Sosa
Veli
Atiba

oynayacağımzıı düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı eski inönü

Kanat özelliği olan ama yeri geldiğinde göbektede oynayan bir oyuncu istiyor uzun süredir..

ben sosa transferi ile beraber

Demba ba
Gökhan Töre
Oğuzhan
Sosa
Veli
Atiba

oynayacağımzıı düşünüyorum
aynen dedigin olacak sanırım

Çevrimdışı capo di capi

Molde sağ beksiz kalmak istemiyor. Sanırım onun için vazgeçiyor. Serdar'ı versek ya çakı gibi delikanlı.  :sevinc
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimiçi murat

10 numara da 2-3 isimle anlaşılmış . Bilic hangisini isterse o gelecek.

Sosa- Arfa - x

:D :D :D
bence 1 değil 2 oyuncu olmalı bu bölgeye.

Çevrimdışı eski inönü

ben yeri geldiginde Serdar Kurtuluş'un defanssif orta saha olarak degerlendirilmesinden yanayım. Ortadaki pas trafigini rahatlatır oyunu tutar. Serda agırdır ama akıllı top oynar.

Çevrimdışı Kesh

O değil de gs Almeida'yı alıyor  sadlsaşldmaplsjfşlfa  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi murat

büyük transfer  :evillol:

Çevrimdışı Kesh

büyük transfer  :evillol:

Sadece bu transfere özel forum bölümü açın  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı pelops

Molde sağ beksiz kalmak istemiyor. Sanırım onun için vazgeçiyor. Serdar'ı versek ya çakı gibi delikanlı.  :sevinc
abi hem oraya hem buraya yazıyosun görüyorum :))

Çevrimdışı Çağrı

İnşallah Çağrım , inşallah alırızda rahatlarız. Hep kızgındık sen daha dirayetliydin ama senınde sabrın kalmadısanırım

Eyvallah abi Öğlen bir cinnet geldi abi şimdi iyiyim  :ebebe:  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Nolur terslik çıkmasın tek isteğim bu ilk hava topunda belini tutup yere yığılmasını izlemek istiyorum  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

ben yeri geldiginde Serdar Kurtuluş'un defanssif orta saha olarak degerlendirilmesinden yanayım. Ortadaki pas trafigini rahatlatır oyunu tutar. Serda agırdır ama akıllı top oynar.

Valla zaten anca orada değerlendirilir heralde o 4-2-3-1 de olmaz yine 4-3-3'e döndüğümüzde savunma önü sibop olarak  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

10 numara da 2-3 isimle anlaşılmış . Bilic hangisini isterse o gelecek.

Sosa- Arfa - x

:D :D :D

Aslında  1 adamla anlaşıldı şimdi alemlere kendimizi zengin gösterme çabası ama anca yeni yetmelere yedirirler bu tavırları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Sinan Engin gazladı Gs lileri Beyaz Fıutbolda, neymiş Gs Almeidayla birlikte hücüm gücü 2-3 katına çıkacakmış, lan oğlum adam oynamıyoki 65. dk da sekerek çıkıyo, dünya kupasında bile ilk maç yamuldu gitti. ha bide unuttum karşı karşıya kaleciye nişanlama başarısı var. :hosgeldin

Çevrimdışı eski inönü

Gs de cok gec kaldı transferde. Ama para var son gun de olsa alırlar birini. Ben almeidayı alacaklarını sanmıyorum

Çevrimdışı pelops

Gs de cok gec kaldı transferde. Ama para var son gun de olsa alırlar birini. Ben almeidayı alacaklarını sanmıyorum
gs'de para mı var..uefa peşlerinde

Çevrimdışı Tolga

ş.liginden şimdi para elde ettiler sayemizde o yüzden oradan gelecek parayı transfere harcayacaklardır
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kesh

Duygusal fon müziği ile ağlatayım biraz sizi  :bawling:

Çevrimdışı eski inönü

adamlar çok şanlı biz gruplara kalamadık bizim yayın gelirleri de onlara kaldı. Sürsünler bakalım sefasını 2 sene içinde batacaklar zaten