2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564361 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı manyak1903

Sosa ve Linnes sanırım.Sosa yı hep bilic istiyor diye yazmışlar.inşallah iyi oynar yoksa bunlar oynamadığı maçlara da bilic istemişti diye yazarlar.

Sosa ya 4 milyon avro bonservis deniyor.linnes sosa 6 milyon.fena değil gibi.Sosa geldiyse umarım etkili olur.4 yıl boşuna beklemeyiz.4 yıllık anlaşılmış diye geçiyor.

ödemesi 2+2 4 milyon şeklinde.bu da güzel gibi.her yerde yazıyor artık.bakalım ne olacak.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 07:45:44 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı EagleForce

Bu saatten sonra alinirsa 10 numara alinir. Sagbek yine almayacaklar bence.

Çevrimdışı Haldun

Linnes geldi p.tesi resmi aciklama yapilacak su anda kapa bildirmeden aciklama yapamsyacaklari icin yonetim bise demiyor 10 numara icin de sosa diyorlar ama keske diger ilgilendiklerimiz olaydi sosa pek gittigi yerde tutunabilen bi oyuncu degil ne yazik ki

Çevrimdışı Volkan Başaran

SON DAKİKA .
Martin Linnes resmi twitter hesabından kulüplerin anlaşamadığın ve Molde oyuncusu olduğunu yazdı.

derinbjk yazmış
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ama bakıyorum adamın dediği hesap 2542 takipçisi var.
 :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

SON DAKİKA .
Martin Linnes resmi twitter hesabından kulüplerin anlaşamadığın ve Molde oyuncusu olduğunu yazdı.

derinbjk yazmış
Evet resmi twitter hesabında aynen öyle yazmış,  bu ntvspor bu sene işi iyice bozdu,  atılmamış imzayı attılar diyor.

Çevrimdışı karakartalım

Evet resmi twitter hesabında aynen öyle yazmış,  bu ntvspor bu sene işi iyice bozdu,  atılmamış imzayı attılar diyor.
bence kasıtlı yapılan bişey beşiktaşı başarısız göstermek için
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı eski inönü

Bizim kafamızdaki değil ama Bilic'in kafasındaki adam bu. 4-2-3-1 oynamak istemiyor 4-3-3 istiyor yani 10 numara değil ofansif ortashaa istiyor. Topu bir şekilde 3. bölgeye götüreyim orada ne olsa atarım zaten yemiyorum diye bakıyor. Israrla ön libero almamızın sebebi bu bence. Şimdi bakın Veli Atiba Ozi Necip Sosa 5 adam oluyor bu rotasyon çıkarır 3 kupayı.
pas oyunundan vaz mı geçecek sence?

Çevrimdışı eski inönü

Son 3 gunde mucize olur mu dersiniz?sag bek+ 10 numara?
ANÇ bu işi biterdi ben çok guveniyorum  :ok:

2542 takipçili bir oyuncunun hesabı gerçek olamaz bence ya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

2542 takipçili bir oyuncunun hesabı gerçek olamaz bence ya
Hocam Linnes'in  fazla takipçisi olacağını düşünmüyorum fazla büyük bir oyuncu değil Norveç'te Karabük'teki Erdem Özgenç gibi onunda 3.400 takipçisi var.

Çevrimiçi Samet Ç

Hayda DHA'ya Sosa'nın  menajeri ile konuşmuş.

Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın menajeri Ezequiel Manera, Beşiktaş Kulübü ile anlaştıklarını söyledi. Ukrayna'nın Metalist Kharkov ekibinde oynayan Sosa, Beşiktaş'ın orta sahayı güçlendirmek için seçtiği isim olmuştu.
DHA'ya konuşan Sosa'nın menajeri Ezequiel Manera, Siyah-beyazlı kulüple anlaştıklarını belirterek, "Beşiktaş'la kesin olarak anlaştık. Ukrayna'da görüşmeler tamamlandı. Jose birkaç günlüğüne eşyalarını toplamak için İspanya'ya gidecek, önümüzdeki hafta İstanbul'da resmi olarak taraftara tanıtılacak" dedi.
Bu arada Manera, Arjantinli oyuncunun alacağı ücret hakkında yorumda bulunmaktan kaçındı.

L'EQUİPE: "SOSO 4 MİLYON AVRO'YA BEŞİKTAŞ'TA"

Öte yandan Fransız L'equipe gazetesi Beşiktaş'ın dört yıllığına iki taksite bölünmüş olarak 4 milyon avronun biraz üstünde bir ücretle 29 yaşındaki Jose Sosa'yı renklerine bağladığını yazdı.
CANAN KAYA - BUENOS AİRES / DHA
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 11:16:14 Samo1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

Linnes'in resmi hesabı o ancak anlaşamadı demiyor anlaşıldı iddalarına karşı henüz öyle bir şey yok diyor bekleyeceğiz son ana kadar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Tam çevireyim.

'' Kulüpler anlaşmak için çözüm bulamadı gibi duruyor. Hala Molde'nin futbolcuyusum. ''
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Birnevi yem atıyor artık uzatmasınlar bu saatten sonra başka adam da bulunmaz versinler alsınlar gerçekten yoksa sağ beksiz sahaya 3 sezon çıkan takım olarak rekor kırabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Ben Linnes'in bittigini düşünüyorum bunlar son ayak oyunlarıdır

https://twitter.com/MartinLinnes
Hocam Linnes'in  fazla takipçisi olacağını düşünmüyorum fazla büyük bir oyuncu değil Norveç'te Karabük'teki Erdem Özgenç gibi onunda 3.400 takipçisi var.

https://twitter.com/MartinLinnes

bu hesabın 36 bin takipçisi var.  :lol:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Ben Linnes'in bittigini düşünüyorum bunlar son ayak oyunlarıdır

Başka alternatifimiz kalmadı ki zaten. Richards filan geçin. Mecbur alacaklar bu duruma da yönetim kendi kendini soktu inatlaşmaya kalkarlarsa biz zararlı çıkacağız Molde değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ve son bir şey. Eğer ki sağ beke bu adama almazsak ve yöneticiler ya da başkandan biri bile bakın biri bile zaten İsmail var iyi de oynadı Arsenal'e karşı eheheh derse kimse kusura bakmasın eleştiriden çok daha fazlasını hakederler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  7 dk.
SON DAKİKA !
Beşiktaş Ben Arfa'yı alamazsa,Jose Sosa'yı renklerine bağlayacak. Bryan Ruiz için de Erdal bey son bir görüşme yapacak.(Kesin)

Derin böyle birşey yazmış. DHA muhabiri de Sosa'nın menajeri ile konuşmuş her konuda anlaştık demiş. Kafam iyicene karıştı. Sosa mı , Arfa mı, Ruiz'mi ?  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Yüzde 90 Sosa geecek o belli oldu ben 10 numaradan çok sağ bek ile ilgileniyorum artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ben Arfa ısrarındaki sebep Ba da olabilir bu arada. İkisi aynı takımda oynadı arkasında istiyor olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Sosa gelsin bence en iyisi o olacak..

BU KADAR sıkıntlı geçen bir dönem olmamıştır snaırım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Sıkıntıyı resmen kendi ellerimizle biz yarattık. Rakipler yabancı sorunundan dolayı kıvrandı bu kadar bizim hiçbir sorunumuz yokken şu işlerin şu zamana kalması akıl alacak şey değil. Pazarlığı geçti artık bu şark kurnazlığına döndü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli