2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563594 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa olursa 4-4-2'de oynanabilir ortada Sosa Atiba ikilisi forvette Mustafa, Ba ikilisi de iyi olur gibi.

Çevrimdışı Çağrı

İlginç bir şey keşfettim yalnız üstüne gidilmeli mi bilmiyorum.

Diego , Sosa , Moledo Bir ara ilgilendiğimiz Goulart ve Ruiz'in menajerlik şirketi aynı.

http://www.transfermarkt.com.tr/europe-sports-group/beraterfirma/berater/1635
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

lequipe sosayı bize transfer etmiş valla http://www.lequipe.fr/Football/FootballFicheJoueur27251.html  :D :D
Evet hocam ilginç bir olay bende şaşırdım gördüğümde.

Çevrimdışı Tolga

Evet hocam ilginç bir olay bende şaşırdım gördüğümde.
aynen hocam neyse ben yine de beklemedeyim resmi açıklamayı görmeden haberlere inanmamaya çalışıyorum yoksa hayal kırıklığı olabiliyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

İlginç bir şey keşfettim yalnız üstüne gidilmeli mi bilmiyorum.

Diego , Sosa , Moledo Bir ara ilgilendiğimiz Goulart ve Ruiz'in menajerlik şirketi aynı.

http://www.transfermarkt.com.tr/europe-sports-group/beraterfirma/berater/1635

Şirket Portekiz orjinli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şirket Portekiz orjinli.
Valla hocam bu menajerlik işlerinden anlamam ama bence bir sıkıntı var gibi.

Çevrimiçi murat

http://www.transfermarkt.com.tr/andre-moritz/profil/spieler/39711
moritz de aynı şirkette ve boştaymış kramponlarını alıp gelsin :evillol:

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

bunun en azından yalanlaması gerekir yarın  :iscrewy:
Yalanlanacağını sanmıyorum. Belhanda'yı da yazdılar ama kulüp yalanlamadı.

Çevrimdışı CanEmre

Yalanlanacağını sanmıyorum. Belhanda'yı da yazdılar ama kulüp yalanlamadı.
Doğru. Zaten bir tek Demba Ba'yı yalanladılar o da doğru çıktı  :ebebe:
Haa yarın yalanlarsa oldu gözüyle bakarım bu transfere  :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

Son 3 gunde mucize olur mu dersiniz?sag bek+ 10 numara?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Son 3 gunde mucize olur mu dersiniz?sag bek+ 10 numara?
Nur çebi o kadar dedi 2 tane gelecek diye tek güvence o :)

Çevrimdışı Deniz

Nur çebi o kadar dedi 2 tane gelecek diye tek güvence o :)
Ronaldinho olayindan sonra anç ye baskan bile guvenmiyor :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ronaldinho al işte  sağ aldın mı bu iş tamamdır formadan sponsordan çıkartırsın parayı

Çevrimdışı Deniz

Ronaldinho al işte  sağ aldın mı bu iş tamamdır formadan sponsordan çıkartırsın parayı
Ronaldino heyecani kacti.artik gelse tepki ceker heyecan vermez taraftara..

Çevrimdışı ALI RIZA

Ronaldino heyecani kacti.artik gelse tepki ceker heyecan vermez taraftara..
yarın acıklansın misal bak formalar nasıl ronaldinho oluyor kapış kapış uçar uçar millet haberler manşet olur UEFA düşünür Rakipler korkar ona göre sistem kurarlar ama Ronaldinho 2 kişiyle tutulunca oguzhanı kim tutacak çaresi unuturlar...! çift kanattan saldırırız

Çevrimdışı ALI RIZA

Atakan kurt
(L'Equipe)" in haberi :  Beşiktaş 29 yaşındaki Jose Sosa ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservis bedeli 4 milyon Euro

Çevrimiçi murat

Bir yolu var hocam 4-3-3 oynanır ama solda Pektemek oynar sağda töre. Sağdan töre içeri girmeyeceği içi Sosa sağa yakın oynar ( zaten sağ kanat oynadı 5 yıl ) soldan Pektemek forvete yakın oynar. İşte burada bekler öne çıkıyor. İyi bir sağ bek Töre'nin tüm açıklarını kapatır.
solda oynayan pektemek olcay kadar gol atamaz asist hiç yapamaz.bence marko marin çok iyi olurdu 4-3-3 için.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ya bu sosa hicbiryerde tutunamadi, fazla bir özelligi'de yok, ne gerek var böyle adama. madem iyi bir 10 numara bulamadin, cift yönlü güclü bir orta saha oyuncusu al.

insAllah yalan haberdir, ama pek sanmiyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı siyah-1903

zaten bu ülkede kulüpleri yönetenler biraz futbolun içinden gelenler olsa bugün türk futbolu çok başka yerlerdeydi bizde nerede futbolla alakası olmayan insanlar onları futbola sokuyoruz sürekli

çünkü sadece parası olanın düdüğü ötüyor... seba paralı mıydı HAYIR, ama "fitbol"ün içinden gelmiş gerçek bir Beşiktaşlıydı
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı manyak1903

beyler yanında fazla 500.000 eurosu olan bi zahmet klube havale yapiversin. gerçi o şekilde olmaz sponsorluk adı altında filan gonderiverin nolcek 500.000 eurocuk.

Demba Ba nin dahi taksitle alindiginin farkında değilsiniz galiba
necip uysal da var alabilirsin.14/15 900 bin tl ile oynaması gerekiyordu.900 bin avroya oynayacak.500 bin avro dan fazla oldu.

bir de oğuzhan'dan  bonservis parasına katkı vereyim.14/15 450 bin avro 15/16 475 bin avro.yenisi 14/15 1.200 avro 15/16 1.300 avro.
1.500 avro da buradan.

bu 2 milyon avro sözleşmeler sadece bekleseydi ,sadece olanla devam edilseydi tasarruf edeceğimiz para idi.

eğer eleştiriye karşıysan ve de yok kaç kere transfer yaptınız diyerek savunma yapacaksan, o zaman iş bilen dediğin kişiler ,işle alakası olmayanlara söz hakkı vermeyecek şekilde işi yapmalı.işi yapmasak da aynı işi yapanları görebiliyoruz yabancılardan.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

6 milyon BA 4,5 Töre 1,1 Motta (11,6 avro harcadık zaten)

buradan biraz 3-4 m avro kullanmadık ,onla da transfer yapılacaktır diye düşünüyorum hala.Zaten gelecek sezon parasından da kullanabiliriz denmişti.

O yüzden en az 1 transfer bekleyebiliriz.

10 milyona kagawa diyen var , bizim taraftar bir açıldımı iyi açılıyor :D batarız, bi de statı da önümüzdeki sezon sonu değil sonraki sezon sonuna yetiştiririz artık :D
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 06:49:36 manyak1903 ]

Çevrimdışı forzatunga

necip uysal da var alabilirsin.14/15 900 bin tl ile oynaması gerekiyordu.900 bin avroya oynayacak.500 bin avro dan fazla oldu.

bir de oğuzhan'dan  bonservis parasına katkı vereyim.14/15 450 bin avro 15/16 475 bin avro.yenisi 14/15 1.200 avro 15/16 1.300 avro.
1.500 avro da buradan.

bu 2 milyon avro sözleşmeler sadece bekleseydi ,sadece olanla devam edilseydi tasarruf edeceğimiz para idi.

eğer eleştiriye karşıysan ve de yok kaç kere transfer yaptınız diyerek savunma yapacaksan, o zaman iş bilen dediğin kişiler ,işle alakası olmayanlara söz hakkı vermeyecek şekilde işi yapmalı.işi yapmasak da aynı işi yapanları görebiliyoruz yabancılardan.

adamlar oynamak istemez yatarsa napican?

maaş dengesi kurulmaya çalışılıyor büyük ölçüde de kuruldu.
veli kavlak kaldı sadece galiba onun beklentisi biraz fazla hala uzatilmadi sözleşmesi.
şimdi uzatmadin eski düşük tarifeden devam ettin sonra serbest kaldı haydaaaa yine yönetim hatalı

Çevrimdışı manyak1903

adamlar oynamak istemez yatarsa napican?

maaş dengesi kurulmaya çalışılıyor büyük ölçüde de kuruldu.
veli kavlak kaldı sadece galiba onun beklentisi biraz fazla hala uzatilmadi sözleşmesi.
şimdi uzatmadin eski düşük tarifeden devam ettin sonra serbest kaldı haydaaaa yine yönetim hatalı
pardon dipsiz kuyuya altıntı yapmışım , benim hatam.

eklemeden geçemeyeceğim.

necip le oğuzhanın yatan halini düşünemiyorum.maaşlara bakınca da 3 katlık bir fark göremiyorum.
atiba ile necip aynı paraya oynamasını maaş dengesi olarak görenler var.

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 07:25:24 manyak1903 ]