2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561251 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

transferin bitmesine sayili saatler kaldi. cumleten gecmis olsun diyorum. dugunumde bile isi gucu birakip takip ettim besiktasi var mi bir gelisme diye. su anda yoldayim taaa vana gidiyorum yine takip etmeye calisiyorum var mi kap bildirimi falan diye. yazik vallahi yazik bu taraftara. kanser ediyorlar bizi. cik de ki transfer yapmayacagiz stadi bitirecegiz de kimse size laf etmez cekeriz sineye. ama yok su olacakti yok bu olacakti su cok para istedi falan filan diyip uyutuyorlar insanlari. ben bugune kadar fikret orman ve ekibini hep destekledim ama ne yazik ki taraftarlari aydinlatmiyorlar bilgi vermiyorlar. bu kadroyla maalesef sampiyonluk ruya. sag bek yokk hala. rakibinde gonul var. on orta sahan yok rakibinde sinayder ve alper diego var. on liberon yok.. hala vitaminsizlerden kurtulamadik ki bunlar gokhan suzen eneramo sezer ve serdar. bu kadar eksik bir kadroyla sampiyonluk ruya kardesim ruya. iddaa sirketi besiktas sampiyonluguna bosuna 5 oran vermiyor rakipleri 2 oranli..gercekler acitir...
yok kardeşim yok söylüyoruz ama bazı insanlara bunları da anlatamıyoruz yazık valla yine koca bir sezon heba olacak diyecek hiçbir şey yok başka
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı forzatunga

beyler yanında fazla 500.000 eurosu olan bi zahmet klube havale yapiversin. gerçi o şekilde olmaz sponsorluk adı altında filan gonderiverin nolcek 500.000 eurocuk.

Demba Ba nin dahi taksitle alindiginin farkında değilsiniz galiba

Çevrimdışı Tolga

beyler yanında fazla 500.000 eurosu olan bi zahmet klube havale yapiversin. gerçi o şekilde olmaz sponsorluk adı altında filan gonderiverin nolcek 500.000 eurocuk.

Demba Ba nin dahi taksitle alindiginin farkında değilsiniz galiba
arkadaş koskoca kulüp 500.000 euro bulamıyorsa o zaman kapatıp gidelim herşeyi olsun bitsin yönetim tutturmuş paramız yok diye sizi de ikna etmiş hiç sorgulama falan yok sezere 1.5 m euro verirken g.süzene 1.1 m euro verirken kulübün parası var da şimdi mi parası yok bırakın yönetimi koruma çabalarını transfer dönemi bitene kadar yine çok ağır eleştirmiyorum ama p.tesi gününden sonra eğer 2 sağlam transfer olmazsa bjk taraftarlarının büyük kısmının tepkisi çok büyük olacaktır ve kesinlikle de hakları vardır şimdiden söylüyorum

Çevrimdışı AvrupaKartalı

arkadaş koskoca kulüp 500.000 euro bulamıyorsa o zaman kapatıp gidelim herşeyi olsun bitsin yönetim tutturmuş paramız yok diye sizi de ikna etmiş hiç sorgulama falan yok sezere 1.5 m euro verirken g.süzene 1.1 m euro verirken kulübün parası var da şimdi mi parası yok bırakın yönetimi koruma çabalarını transfer dönemi bitene kadar yine çok ağır eleştirmiyorum ama p.tesi gününden sonra eğer 2 sağlam transfer olmazsa bjk taraftarlarının büyük kısmının tepkisi çok büyük olacaktır ve kesinlikle de hakları vardır şimdiden söylüyorum
+ 1903  :bandit:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı CanEmre

Ben transferin gecikmesindeki asıl sorunun para olduğunu düşünmüyorum.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı forzatunga

kapanıp gidiyordu zaten begenmedigin yönetim olmasa.

topcuya parasini geç de odersin alacakları karşılığı serbest de bırakabilirsin ya da gelecek para kaynakları idda, hasılat, sponsorluk vb. ile döndürürsün ama transfer için karşında başka bir klüp var istediğini vermek zorundasın vermiyorsan işte böyle pazarlık pazarlık uzayıp gidiyor hayatınızda 500.000 euroyu birarada gormemissinizizdir ama bol keseden sallamak bedava tabi. daha önce bakkal işletmeden managerlik oynar gibi transferler yapiyorsunuz :)  valla helal olsun.

finansal fair play desek hiç ilgini çekmez tabi.
anca şımarık zengin çocukları gibi alalım da alalım.

Demba ba gelmeden önce de bir ton saçma sapan yorum hakarete varan eleştiriler vardı noldu alındıktan sonra özür diledin mi ben bu işten anlamiyormusum dedin mi?  yok.

valla bu klüp bu durumlara böyle popülist transferlerle düştü taraftarın büyük çoğunluğu da dersini aldı bu işlerden. transfer yapilmazsa da yokluktan anlarız halkın takimiyiz

Çevrimiçi Kartal Ç

topcuya parasini geç de odersin alacakları karşılığı serbest de bırakabilirsin ya da gelecek para kaynakları idda, hasılat, sponsorluk vb. ile döndürürsün ama transfer için karşında başka bir klüp var istediğini vermek zorundasın vermiyorsan işte böyle pazarlık pazarlık uzayıp gidiyor hayatınızda 500.000 euroyu birarada gormemissinizizdir ama bol keseden sallamak bedava tabi. daha önce bakkal işletmeden managerlik oynar gibi transferler yapiyorsunuz :)  valla helal olsun.

Demba ba gelmeden önce de bir ton saçma sapan yorum hakarete varan eleştiriler vardı noldu alındıktan sonra özür diledin mi ben bu işten anlamiyormusum dedin mi?  yok.

valla bu klüp bu durumlara böyle popülist transferlerle düştü taraftarın büyük çoğunluğu da dersini aldı bu işlerden. transfer yapilmazsa da yokluktan anlarız halkın takimiyiz
+1903

Çevrimdışı Tolga

iyi arkadaş transferde yapmasınlar fakiriz paramız yok diye heryerde böyle ağlanalım ondan sonra biz niye şampiyon olamıyoruz diye kimse çıkıp ortalarda dolanmasın bu yönetim feda dediğinde buna en çok destek verenlerden biriydim ama her sene her sene feda olmaz yatırımı yapacaksın karşılığını da alacaksın biz yönetim gitsin dünya yıldızları alsın demiyoruz takımın eksikleri var buralara gerekli 2-3 takviye yapılsın diyoruz bu takviyeleri yapamıyorlarsa yapacak kişiler gelecek kardeşim yok popülist transferlerle bu hale gelmişiz yok şöyle olmuş yok böyle olmuş diyerek sürekli geçmişten bahsediyorsunuz kabul ediyorum stat yapıyoruz eyw ama sportif başarı olmadan o stat olsa nolur olmasa nolur kimle dolduracaksın o stadı nasıl gelir elde edeceksin nasıl taraftarı oraya çekeceksin bunları hiç düşünmüyorsunuz ama sadece yönetimi kollayalım da nasıl kollarsak kollayım derdindesiniz iyi siz devam edin kardeşim benim gibi düşünen tonla bjklı var zaten takviye yapmayalım da yine fb ve gs şampiyon olsun biz de kenardan her sene olduğu gibi izleyelim zaten sizin de bunun değişmesini istediğiniz falan yok
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 23:00:10 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı hic2222

Ben takıma 10 numaradan çok fizik gücü yüksek iki yönlü orta saha lazım olduğunu düşünüyorum. Elbetteki de sağ beksiz olmaz..

Lakin yorumları okuyunca hep hayret ettiğim bir konu aklıma geldi:
Musa peygamberle birlikte firavundan kaçanlar nil nehrinin yarıldığı ve içinden geçtikleri mucizeye şahit olmuşlar sonrasında musa peygamber dağa çıktığında yeniden danaya tapmaya başlamışlar. Hep hayret ederdim bu olayları birebir yaşamış insanlar o mücizeyi duymuş değil görmüş insanlar nasıl olurda tekrar batıla dönerler diye...

Diyeceğim oki; Bu yönetimin yaptıklarını görüpte nasıl oluyorda anında bu tip yorumlara yönelebiliyorsunuz. Tamam geciktik, belki de yapamayacağız ama bu yönetim gecikiyorsa da yapamazsa da bir bildikleri bir gördükleri veya şartlarını karşılayamadıkları bir durum vardır. Hepimiz stad inşaatında da transferlerde de şahit olduk ki genel olarak başarılılar ve bazen bazı şeylere mecbur kalıyorlar.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı CanEmre

Maddi zorlukların herkes farkında. Maddi zorlukları aşmakta masrafları kısmak ve tasarruf yapmak çok önemli tabii ama gelirleri arttırmadan da düze çıkmak mümkün değil.
Bir futbol klübü için gelir demek iyi bir takım demek.

Not: olayları kişiselleştirmeden, kırıcı olmadan mesajlarımızı yazalım.

Çevrimdışı Çağrı

Elma ile armudur karıştırmayın beyler.

Yönetim çok büyük iş yaptı evet 2 sene önce Süzen'i alamazken Demba Ba'yı alacak duruma geldik. Ama bu mudur eleştirmemeyi sağlayacak şey? Doğru olan yapılacak , ne yapalım yanlış yapılıyorken eleştirmemiş olmak için susalım  mı? Ortada hata var HATA.

Son gün yönetim şak diye 10 milyon euro harcarda bugün eleştirmeyin diyenler ne diyecek? Sorun para değil şuan bunu anlamalısınız. Yöntem yanlış. Yaklaşım yanlış. İş bilmezlik var. Sürekli takdir de edilmez sürekli eleştirilmez dengeli olacak her şey.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Maddi zorlukların herkes farkında. Maddi zorlukları aşmakta masrafları kısmak ve tasarruf yapmak çok önemli tabii ama gelirleri arttırmadan da düze çıkmak mümkün değil.
Bir futbol klübü için gelir demek iyi bir takım demek.

Not: olayları kişiselleştirmeden, kırıcı olmadan mesajlarımızı yazalım.
hay ağzına sağlık hocam ben de bunu anlatmaya çalışıyorum deminden beri :)

Çevrimdışı forzatunga

yahu bir ton transfer yaptık quaresmasindan Guti sine kadar şampiyon mu olduk?

bu iş transferle olmuyor arsenal le kafa kafaya oynayan takım sana umut vermiyorsa yapacak bişey yok zaten.
transfer olmayacak diyen de yok sadece biraz sabır.
Demba Ba da G. Töre de gayet uygun şartlara alınmış işte gerisi de halledilir.

Çevrimdışı hic2222

Tabiki herkesin fikrine saygı duyuyorum.
Ben pazartesi 10 milyon harcarlarsa da, hiç transfer yapmazlarsa da onlara saygı duyacağım.
Ama pazartesi kimseyi alamadık diye gökhan süzen, eneramo formatında transferler yaparlarsa o zaman burada ben de eleştireceğim.

Şunu da belirteyim. Benim fikrim de transferin creatif orta yönünden şart olduğu yönünde.
Çünkü hep arsenalle oynamayacağız. Hep bozan, kontrollü oynaması gereken takım olmayacağız. Hatta nadiren böyle oynayacağız.
Çok net görünüyor ki oziye bağımlı durumdayız. Ozi de malesef sürekliliği olan birisi değil. Bu lig arsenalle oynadığımız futbola 15 beraberlik 3 yenilgi 16 galibiyetle filan biter. 45 gol atan 8-9 gol yiyen bir takım olur kalırız. Bu konu böyle malesef. Lakin transfer yapmış olmak için transfer yapılmamalı. Ben Afrayı Demba ba önermiş diyolar. Açıkçası yeni bir q7 veyahut iyi bir ihtimalle fernandesimiz olur gibi geliyor.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 23:10:46 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Samet Ç

yahu bir ton transfer yaptık quaresmasindan Guti sine kadar şampiyon mu olduk?

bu iş transferle olmuyor arsenal le kafa kafaya oynayan takım sana umut vermiyorsa yapacak bişey yok zaten.
transfer olmayacak diyen de yok sadece biraz sabır.
Demba Ba da G. Töre de gayet uygun şartlara alınmış işte gerisi de halledilir.
Hocam şampiyon olmadık doğru diyorsun. Peki bu Arsenal ile kafa kafaya oynayan takıma Veli'nin yerine iki yönlü Guti'yi koy veya Guti kalitesinde bir oyuncu, birde (hakaret yok) Olcay'ın yerine Q7'yi koy bir düşün bugün UEFA'da oluyor muyduk? Bunu sana soruyorum. Şöyle bir 11 ile çıksak Arsenal ile oynadığımız ikinci maçı gol atamadan bitirir miydik?

Tolga
İsmail
Pedro
Ersan
Motta
Atiba
Guti ( veya Guti kalitesinde bir oyuncu )
Töre
Q7
Ba

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 03:43:43 Necmi ]

Çevrimdışı forzatunga

Elma ile armudur karıştırmayın beyler.

Yönetim çok büyük iş yaptı evet 2 sene önce Süzen'i alamazken Demba Ba'yı alacak duruma geldik. Ama bu mudur eleştirmemeyi sağlayacak şey? Doğru olan yapılacak , ne yapalım yanlış yapılıyorken eleştirmemiş olmak için susalım  mı? Ortada hata var HATA.

Son gün yönetim şak diye 10 milyon euro harcarda bugün eleştirmeyin diyenler ne diyecek? Sorun para değil şuan bunu anlamalısınız. Yöntem yanlış. Yaklaşım yanlış. İş bilmezlik var. Sürekli takdir de edilmez sürekli eleştirilmez dengeli olacak her şey.

kaç sene klüp yöneticiliği yaptınız sorması ayıp?

isbilmezlik var gibi iddalı laflar  etmek için bu işlerin kurdu olmak lazım bence. belki de vardır ama benim haddi değil böyle birşey söylemek açıkçası. he dersen ben karşıdaki kulüplerle görüşülürken oradaydım, oyuncu ikna edilmeye çalışılırken beni de yanlarında götürdüler söyle söyle oldu, Ok derim ama böyle bir durum yoksa hariçten gazel okumaktir bu söylediklerin

Çevrimdışı AvrupaKartalı

sezer, denthino, gökhan süzen, serdar, ugur, dany, eneramo, samet aybaba...............      bunlari yaparken cok paramiz vardi degilmi. birakin artik yok kulüp kapanacakti falan filan. burasi BESiKTAS, hicbirsey olmaz. Sampiyon olmus Besket takimini ne hale getirdiler yazmak istemiyorum bile. bardagin hangi tarafinda bakarsan onu görürsün. dogrularin yaninda bir okadarda yanlis yapdi yönetim, va yapilan yanlislari elestirmezsek daha cok bekleriz basariyi, basari olmazsa parada gelmez.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

isbilmezlik var gibi iddalı laflar  etmek için bu işlerin kurdu olmak lazım bence. belki de vardır ama benim haddi değil böyle birşey söylemek açıkçası. he dersen ben karşıdaki kulüplerle görüşülürken oradaydım, oyuncu ikna edilmeye çalışılırken beni de yanlarında götürdüler söyle söyle oldu, Ok derim ama böyle bir durum yoksa hariçten gazel okumaktir bu söylediklerin
Hocam çok kırıcı konuşuyorsun. Ben sana net bir şey söyleyeyim. Şu transfer kurulu var ya Erdal Torunoğullar'ı , Ahmet Kavalcı falan onların yerine ben olsaydım  bile şimdiye kadar transferler bitmişti bu kadar açık ve net. Ahmet Kavalcı'ya git bir sor bakim hayatında kaç transfer yapmış. He Torunoğulları da kötünün iyisi diyebilirim.

Çevrimdışı forzatunga

Hocam şampiyon olmadık doğru diyorsun. Peki bu Arsenal ile kafa kafaya oynayan takıma Veli'nin yerine iki yönlü Guti'yi koy veya Guti kalitesinde bir oyuncu, birde kazma Olcay'ın yerine Q7'yi koy bir düşün bugün UEFA'da oluyor muyduk? Bunu sana soruyorum. Şöyle bir 11 ile çıksak Arsenal ile oynadığımız ikinci maçı gol atamadan bitirir miydik?

Tolga
İsmail
Pedro
Ersan
Motta
Atiba
Guti ( veya Guti kalitesinde bir oyuncu )
Töre
Q7
Ba

hocam bilemeyiz ki belki dediğin gibi gol atardik belki de fark yerdik kimse bunun garantisini veremez. Quaresma li atletico madrid maçını hatırlıyorum mesela olmasaydı daha iyi olurdu

Çevrimdışı Tolga

hayır şunu anlatmak istiyorum bu takımın kalitesi kötü diyen yokki benim ve birçok kişinin anlatmak istediği şey kadro derinliğinin olmaması bu yüzden transferde ısrarcıyız her bölgede kaliteli 2-3 oyuncumuz olsa transfere gerek yok deriz arsenal maçlarına bakıp değerlendirmeyin 2 ayaklı maçlarla 34 haftalık maraton aynı değildir sakatlık var cezalı olma durumu var sağ bek yok takıma zorunluluktan ismail oynuyor bundan memnun musunuz orta sahada ozzy oynuyor bir iyi bir kötü ne zaman ne vereceği belli değil onunda alternatifi yok bir sakatlansa yandık yani bu yüzden transfer şart diyoruz eldeki genç ve sınırlı kadro ile 3 kulvarda yol alamayız bir yerde lastik patlar geçen sene bunun örneğini yaşadık zaten geçen seneden farklı olarak demba ba ve cenk geldi geri kalan kadro aynı zaten.geçen senekine benzer sorunları gene yaşarsak ne olacak peki bunun önüne geçen sezon geçilmedi 3. bitirdik bari bu sezon hatalardan ders alıp bu durumlara düşmemeliler diyoruz kötü birşey söylemiyoruz yani

Çevrimiçi Samet Ç

hocam bilemeyiz ki belki dediğin gibi gol atardik belki de fark yerdik kimse bunun garantisini veremez. Quaresma li atletico madrid maçını hatırlıyorum mesela olmasaydı daha iyi olurdu
Sen anlamamışsın hocam ben diyorum ki bugünkü üst düzey mücadele eden kadroya Guti ve Q7 gibi kreatif oyuncular koysan bu Arsenal'i her türlü geçerdik. Bizde mücadele var ama Ba dışında fark yaratacak oyuncu eksikliği var.

Çevrimdışı forzatunga

Hocam çok kırıcı konuşuyorsun. Ben sana net bir şey söyleyeyim. Şu transfer kurulu var ya Erdal Torunoğullar'ı , Ahmet Kavalcı falan onların yerine ben olsaydım  bile şimdiye kadar transferler bitmişti bu kadar açık ve net. Ahmet Kavalcı'ya git bir sor bakim hayatında kaç transfer yapmış. He Torunoğulları da kötünün iyisi diyebilirim.
kirdiysam özür dilerim herkesden.
ama ben bu adamları tanımıyorum yeteneklerine vasiflarina hakim değilim caplarini bilmiyorum yani. kişisel olarak tanıyan bilen is yapan varsa elbette anlatır orneklendirir bizde dinleriz hak veririz ya da vermeyiz

Çevrimdışı Çağrı

İşin kurdu olmak şart değil sebep ise şu. Eksikler yaklaşık 1 yıldır hatta 2 yıldır belliyken  , siz de bunları biliyorken , yabancı kuralı da belliyken , bütçeniz de belliyken , isimler de belliyken yani her şey belliyken bir transfer iyi ya da kötü sonuçlanmıyorsa orada iş bilmezlik vardır. Bir transfer ( Diego ) tam 5 ayda sonuçlanamazsa , Bir transfer ( Lanzini ) tam 2 ayda sonuçlanamazsa , Belhanda 1.5 ayda sonuçlanamazsa , Linnes 1 ayda sonuçlanamazsa bakın alırlarsa demiyorum sonuçlanamıyorsa orada kesinlikle iş bilmezlik vardır.

Alma hocam alma çekildim de alma o zaman kaybettiğin zamanın bedelini kim ödeyecek sana? Oyuncu mu kalmadı Dünya'da ? Sen 10 numara ve sağ bekin olmadığını Fernandes'in oynamamaya başladığı Kasım ayından biliyorsun bu ne demek? 8 ay demek! 8 Aydır bir sağ bek ve 10 numara ile anlaşamayanlar çok profesyonel ben eleştirdiğim için mi hariçten gazel okuyan. Yapma..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

An itibariyle esasında yönetim, Biliç ve taraftar aynı şeyleri düşünüyor ve söylüyor bence.

Hali hazırda iyi bir kadromuz var.
Transfer de yapmamız gerekiyor.
10 numara ve sağbek öncelikli eksik bölgeler.
Transfer yapmış olmak için yapmamalıyız. Nokta transferler yapılmalı.
Piyasanın çok üzerinde maliyetlere razı olmamalıyız.

Ancak vakit çok azaldı. Bence geç kalındı. Top yönetimde. Pazartesi akşam itiberiyle karneler belli olur  :ok:

Umarım şapkadan tavşan çıkar da hepimiz şöyle rahat bir nefes alırız.
Aksi durumda yönetimin başı çok ağrıyacatır  :boxin:

Çevrimdışı berk_bjk

TRANSFER | Beşiktaş, Altay'ın genç orta saha oyuncusu Gökhan Artun(19) ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Böyle bir haber var bilgisi olan?