2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559210 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kesh

Ne 3 ayı yahu önemli mi sakatlıklar o kadar

Çevrimiçi Samet Ç

Ne 3 ayı yahu önemli mi sakatlıklar o kadar
Yok hocam 1 hafta

Çevrimdışı Kesh

Yok hocam 1 hafta

3 ay yazmışlar orda burda az daha kalp krizi geçiriyordum. İnşallah iyi bir haber alırsın sen de  :D

Çevrimdışı yatoraya

gassaray almeidayı alsa da bir keyiflensek.
BeşiktAŞK!

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes yattı. Molde yerine adam bulamadığı için satmıyormuş. :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Çağrı

Artık gerçekten sıtkımız sıyrıldı gerçekten.

Tutup yarın Linnes'e imza attırıp şu kadar kar ettik ama derlerse küfür ederim o yaptıkları kara da pazarlığa da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Artık gerçekten sıtkımız sıyrıldı gerçekten.

Tutup yarın Linnes'e imza attırıp şu kadar kar ettik ama derlerse küfür ederim o yaptıkları kara da pazarlığa da.
Hocam az kaldı saydıracam bundan sonra soy sop kalmayacak yönetimde. Bıktım artık yapacakları pazarlığında içine sı.... bu nedir ya 1 ay önce 2 yerine 3.5 verseydin adam takımdaydı. Yumurta totoya dayanana kadar niye bekliyoruz anlamıyorum. Bu bir pazarlık politikası değil aptallık resmen.

Çevrimdışı Çağrı

Hocam Molde böyle bir gerekçe ile satmamazlık yapmaz. Bizden alacakları 2.5 milyon euro o kulübün yayın gelirinden fazla. Zaten AVrupa'da da yoklar ayıla bayıla satarlar. Bence alacağız da zaten.

Böyle takımlar şampiyon olsa bile şampiyonlar ligine katılmadığı için çıkarırr alt yapıdan birini koyar oraya yine satar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Kaynağı ne bunun hocam?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kesh

Satmıyor haberleri geliyor. Kaynak nedir ?

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Molde böyle bir gerekçe ile satmamazlık yapmaz. Bizden alacakları 2.5 milyon euro o kulübün yayın gelirinden fazla. Zaten AVrupa'da da yoklar ayıla bayıla satarlar. Bence alacağız da zaten.

Böyle takımlar şampiyon olsa bile şampiyonlar ligine katılmadığı için çıkarırr alt yapıdan birini koyar oraya yine satar.
Hiç sanmıyorum hocam ben artık bu beceriksiz yönetimden hiçbir şey beklemiyorum. Bana kalırsa bunlar transferde yapmayacaklar. Ondan sonra analarından doğduklarına pişman olacaklar. Arsenal'e karşı iyi oynadık ya bunların yine cimriliği meydana çıktı. Bu takımlar üç kulvar gider diye düşünüyorlar. Ama şimdiden sakatlıklar başladı her sezon başlarken umutlanıyorum ama bu lanet olası beceriksiz yönetim yüzünden umudum kursağımda kalıyor her seferinde bu güne kadar destek oldum bundan sonra ne destek olurum ne köstek.Çocukların oyununu izlerim.

Çevrimiçi Samet Ç

Satmıyor haberleri geliyor. Kaynak nedir ?
Hocam kaynak Rüzgar Sağnak. Büyük bir ihtimalle yattı. Doğruysa şu son günlere girerken resmen faka bastık.  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı ozan062

off offf delirdim yine  :s20:

yok bize gülmek sevinmek haram ,,,

bir insan  az hata yapmayım diye kosarsa oraya buraya tabiki sonu berbat biter,,, paran yok evet o cesareti gosterip riskleride almıyorsun o zaman planlaman olacak olmuyorsa formdaki bir takıma koca bir ihanettir bu,,,

hayır sen 16 milyon harcıyorsan bonservise 3 adam alıcaksan ver 5milyon zaten o zaman sıkıntı yok ama sen 3milyona iki oyuncu sıkıstırırsan agır saçmalarsın
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 17:26:04 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Şu pazartesi günü olsa da kurtulsak yeter ya bıktım artık. Durmadan moralim bozuluyor.

Çevrimdışı Çağrı

Eğer Twittersa kaynaklar geçiniz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hocam kaynak Rüzgar Sağnak. Büyük bir ihtimalle yattı. Doğruysa şu son günlere girerken resmen faka bastık.  :s20: :s20: :s20:

Rüzgar mı  :kop: O zaman kesin aldık hocam rahatladım. Yapmayın Allah Aşkına Rüzgar'ı takip mi ediyorsunuz bir de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu pazartesi günü olsa da kurtulsak yeter ya bıktım artık. Durmadan moralim bozuluyor.

Sakin ol diyeceğim aynı durumdayım  :s20: :s20: Bekle bekle çürüdük ya  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

Pazartesi Linnes gelirse ilk önce o pislik herif diyecektir hadi yırttık verdiler diye. Kendi totosundan senaryo yazıp kendini yalanlar anca o herif.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kesh

Haberin kaynağı Rüzgar Sağnak ise konuşmaya bile değmez. Eğer başka bir kaynak yoksa bekleyebiliriz :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Rüzgar mı  :kop: O zaman kesin aldık hocam rahatladım. Yapmayın Allah Aşkına Rüzgar'ı takip mi ediyorsunuz bir de.
Ben hiç rahat değilim hocam belki ANÇ birşeyler yapar. Gerisi boş insan.

Çevrimdışı ozan062

pazartesi gecesi gelsinde bitsin bu çile,, sizlerede tavsiyem sudur su kaynak dediğimiz insanlara boyle seyler yazmayın,, ben inandıgım kişiyi yazıyorum bundan gunler oncede almeidayla alakalı birsey yazmısstım bi ton sey dondu yahu ben tanıdıgım uzun zaman takip ettiğim kişiyi buraya lanse ediyorsam tamam sorun yok,, sonu yanlıs cıksada bir cıkar iki cıkar sonrası dogrudur,, onun için onyargıyı kesin,, aynı sey yonetim katlarındada oluyor xciler yciler diye,, yahu su kutuplasmayı su hakaretleri su dusunceleri değiştirin:)))
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 17:37:30 ozan062 ]

Çevrimdışı Kesh

Linnes için uğraşılıyor ama bir yandan da Micah Richards kovalanıyor. Linnes olmasa bile bunu kiralayıp daha iyi bir transfer yapmış olurlar merak etmeyin.

Arfa sesleri de var. Ciddi kaynaklarda ismi çıktı. Bakarsınız gelir. İyi de olur bence.

Çevrimdışı ozan062

ama su medya kurulusundan cıkan kişilerin yazdıklarını hakikaten sallayın burası net,,,

kacıncı kez bu,, bitti imza atıldı denildi az sonra fazla değil yarım saat gecmeden pat vazgeçildi,, sorun cıktı en unlusude puruz var ile bitiyor sonu,, ama bakın bu bu sıradan adamlardan değil bildiğin buyuk bize gore kucuk medya kuruluslarının calısanlarından,, yani biz aslında kime inanıcagımızıda sasırdık bi tuhaf olduk,,, bu sosyal medya ve bu yonetimimizin yaptıgı bir sıkıntı bu,, 2012den beridir bu haber ucurmalar azdı costu,,,

haydaaa kagawa 10milyona dortmunda gitmiş,, vallahi buna baya bi cins oldum:(((
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2014, 17:42:23 ozan062 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Shinji Kagawa, 10 milyon Euro karşılığında eski takımı Borussia Dortmund'a transfer oldu. (Bild)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

Ben hiç rahat değilim hocam belki ANÇ birşeyler yapar. Gerisi boş insan.

Hocam ANÇ'Lik bir şey yok çok büyüttünüz Alves almıyoruz Linnes bu maksimumu 3 milyon euro olan adam. İstersen şimdi imzaya gelir bırakın o gerizekalıyı kendince prim toplayacak twitterda. Yazdığı bir haber bile bakın biri bile doğru çıkmadı. Kerime maç boyu sallayıp golü atınca sadece

- HAHAHAHAHA yazabilen bir idiottan bahsediyoruz yazıyı uzatırsam küfür edeceğim kesiyorum o yüzden rahat olun ben de bir şey sandım.

Malum site sevmesem de yalan haber yapmadı hiç transfer konusunda gelecek diyorlar gelecektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli