2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553506 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Holosko'dan alacaklarının feragatı +550 , yani alacak-verecek 0 lanarak gönderildiğini düşünüyorum. Allaha şükür gitti. Ama Karabük Eneramonun tüm maaşını üstleneceğini söyledi vermediler, kim alacak şimdi bu adamı bizden merakla bekliyorum.Gökhan Süzen de bALIKesirle anlaştı deniyor oda Ballı Ekmek olur üzerine.

Bence Ruiz- Linnes alınır, devre arasınada ihtiyaca göre stoper veya önliberoya yönelir yönetim.

Çevrimdışı pelops

Alsinlar 10 numarayi vitrine koysunlar.vallahi yazik ya.

Çevrimdışı Kemal

Şimdi millet kazan kaldırmasın diye 2 tane transfer açıklanır , tebrikler yönetim. :claps:

Çevrimdışı Çağrı

Ruiz 3 hafta önce alınmış olsaydı bugün turu geçmiltik. Bu yüzden diyoruz bize ofansif ortasha değil tabela yapacak adam lazım. Cezasahası çevresinde iş yapacak bitirecek adam yok alın artık şunu alın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

10 numara sakın almayin. Artık şampiyonlar liginde değiliz. Şaka gibi ya dün bile alınacak 10 numara ile bugün tur atlayabilirdik.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Sağ bek alın 10 numara alın dedik...2-3 m için  turu verdik  :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Ya şaka gibi takımda her şey var 3 eksik basbas bağırıyor ve sana gol attrıacak 3 eksik bu. Bindirici ortası olan bir sağ bek Ba'nın kafa vurması için , 10 numara Ba'dan sekenleri içeri sokması için , bir de ortasaha topu kanatlara diagonal atıp kanatları rakip beklerle birebir bırakmak için yani Atiba'nın 3 pasta götürdüğü topu tek pasta atacak bir adam hepsi bu!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

eğer 10 numara ve sağ bek alınsaydı bu tur bizimdi hadi şimdi kimi alıyorlarsa alsınlar şaka gibi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Artık sabahlara kadar pazarlık yapabilirsiniz Ahmet Nur Çebi ve Sayın Başkan..

Gökhan, 10 numara ve sağ bek zamanına bitseydi bugün kesinlikel başka şeyler konuşuyorduk..

Getir getir ama sonuca gideme..

Sinir bozucu ya çok sinir bozucu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Linnes geldiği taktirde sol bekte kesinlikle İsmail oynamalı. Hep yabancı kuralı hem performans açısından durum bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Linnes geldiği taktirde sol bekte kesinlikle İsmail oynamalı. Hep yabancı kuralı hem performans açısından durum bu.
valla benim kimsenin geleceğine falan inancım yok şu arsenali yakalamışken eleyemedik ya daha hiçbirşey demiyorum

Çevrimdışı Çağrı

Vakit var ne olsa 5 eylüle kadar pazarlık yapsınlar. Yazık çok yazık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Motta bugün iyiydi bence..

Ama yine de bende İsmailin oynması taraftarıyım..

Ayrıca Ozzy de iyiydi bugün nasıl kesilecek anlamadım..

Olcay yerine adam alsak daha mantıklı olacak bence
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Vakit var ne olsa 5 eylüle kadar pazarlık yapsınlar. Yazık çok yazık.
1 eylül de bitiyormuş galiba transfer dönemi

Biliç 2 oyuncu almak istiyorum dedi Canlı Yayında..

Bellki onunda bu transfer işine canı sıkılmış
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Biliç 2 oyuncu almak istiyorum dedi Canlı Yayında..

Bellki onunda bu transfer işine canı sıkılmış
valla yine diyorum olan bilice oluyor valla adam birşeyler için uğraşıyor adamın eline kaliteli kadro veremiyorlar adam ne yapsın daha

Çevrimiçi Samet Ç

Canımız sağolsun da şu transferleri zamanında yapsaydı yönetim yarın kura çekimindeydik. Yazık oldu çocukların emeklerine. Önümüze bakalım artık sonuçta Arsenal'e elendik cumaya kadar bütün transferler halledilmeli bu kadar açık ve net bütün olay bu yapacaksın transferi. Bir de şu Olcay'ın bu takımda ne işi var çözemedim. Bilic'i bir tek bu konuda eleştiriyorum Kerim'e yazık ediyorlar Kerim Olcay'dan 2 gömlek üstün bir oyuncu bu kadar açık ve net bunu nasıl görmüyor teknik heyet anlam veremiyorum. Olcay'ın bu takımda yeri yok maç boyunca deli etti beni bir tutam saçım vardı onu da döktüm sayesinde.

Çevrimdışı onurt

Takım bence çok iyi oynadı. Transfer yapılmadı o yüzden tur gitti demek bu çocuklara haksızlık.
Penaltımız verilseydi çok farklı olabilirdi.

Transfere gelince : Sağ bek alınınca olcayın yerine ismail oynayabilir.
10 numara ozzyi keser ancak küçük takımlara karşı atiba ve veliden birini kenara alabilir. Ortada Ozzy + 10 numara oynar.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

motta yerine ismail oynar sanki böylece sağ bek yabancı olabilir rahat rahat.

Çevrimdışı EagleForce

10 numara ihtiyaci bariz sekilde ortada. Ismail de iyi oynamasina ragmen topu hep sol ayagina almak istedigi icin tam verimli olamadi. 10 numara alsaydik ve iyi bir sag bek, Ismail de solda oynardi elerdik bu Arsenal'i. Yazik oldu. En kisa zamanda transferler biter umarim. Gerci 4 gun kaldi surda. Ya bitecek ya biz dovunecez lig boyu.

Çevrimdışı Çağrı

Milli takımımız inanılmaz bir yıldız daha kazanıyor Arda'dan sonra.

Hakan Çalhanoğlu sezona inanılmaz girdi. Çocuk daha 20 yaşında.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/bayer-leverkusen-fc-copenhagen-4-0
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Transfer felan yok ümit etmeyin 10 numara sap kanat bas bas bagırıyor çırpınıyor can çekişiyor yönetim uyuyor ha bugun ha yarın ha şimdi deyip duruyor bu kadro ile ligi götürür süpürürüz ama uefa için şart

Çevrimiçi Samet Ç

Takım bence çok iyi oynadı. Transfer yapılmadı o yüzden tur gitti demek bu çocuklara haksızlık.
Penaltımız verilseydi çok farklı olabilirdi.

Transfere gelince : Sağ bek alınınca olcayın yerine ismail oynayabilir.
10 numara ozzyi keser ancak küçük takımlara karşı atiba ve veliden birini kenara alabilir. Ortada Ozzy + 10 numara oynar.
Hocam bırakalım artık şu ismail sol açık oynar laflarını adamın mevkiisi sol bek ise sol bek te oynasın devşirmeyelim adamı. Kerim varken sol açıkta kimse oynayamaz bu takımda. Kerim'e yazık ediyoruz.

Çevrimdışı Özgür K.

Takim su anda maksimumunu veriyor,eger transfer yapmamak gibi gaflete duserse ilk yarinin ortalarina dogru buyuk dusus yasariz.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı forzatunga

iyi tarafından bakarsak lige asılabilmek için hayırlı oldu diyebiliriz.Arsenal kalitesindeki takımlarla bir sürü maç yapıp hemde ligi kovalamak bu dar kadro ile pek mümkün değildi.Hele bu tff  fikstürü aleyhimize aşırı derecede kastırırdı kesin.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2014, 01:40:52 forzatunga ]