2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546918 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

"Transfer dönemi bitmeden bu takıma sağ bek ve 10 numara gelicek, hemde çok iyi oyuncular gelecek. Beşiktaş taraftarını heyecanlandıracak oyuncular her ikisi de. Ancak isim vermeyeceğim sadece bunun müjdesini Beşiktaşlı taraftarlara vermek isterim. Ronaldinho'nun abisi şuan burada, Beşiktaş'a gelmek istediklerini söylediler ancak kendilerine bunun artık hiçbir zaman olmayacağını söyledim." Ahmet Nur Çebi
ANÇ yalan söylemez. Ben 10 numaraya bir Kagawa bombası bekliyorum. Kiralık da olsa.

Çevrimdışı yatoraya

transferlerle beraber Önder Özen'de geri dönse ne güzel olurdu. ;]
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı scape_bjk

transferlerle beraber Önder Özen'de geri dönse ne güzel olurdu. ;]
Önder özen ile ilgili bişey de söyledi zannedersem yalçın transferini yönetime kabul ettiremediği için gitmiş az çok biliyordukta ahmet nur çebi de öyle bişeyler söyledi

Çevrimdışı Kesh

Derin Beşiktaş @DerinBesiktasJK  ·  22 sa.
Yav Pereria varken ne Linnesi güldürmeyin adamı. Kaç maçını izlediniz Lanzini gibi delisi oldunuz adamın? En az 10 maçını izledim Linnes'in!

10 maç izlemiş tosuncuk. tipini ısırdığım

xuz

• Ziyaretçi

Ben derinbesiktas'in şu ana kadar yanildigini görmedim. Niye tepki verilmiş anlamadım

Çevrimdışı Kesh

Ben derinbesiktas'in şu ana kadar yanildigini görmedim. Niye tepki verilmiş anlamadım

Yahu daha geçen gün tranfer bitti dedi. Ne söyledi de yanılmadı yahu

Çevrimdışı capo di capi

ANÇ nerede söyledi, kaynak yada link var mı ?

Veli ile sözleşme uzatmak lazım. Yoksa boşa çıkıp bedava gidecek.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı scape_bjk

trtspor'da töportajının bi kısmı yaynlandı tamamı akşam yayınlanacakmış

Çevrimdışı Anıl

:alala:

Çevrimdışı scape_bjk

http://www.haberler.com/ahmet-nur-cebi-transferi-mujdeledi-isimler-belli-6410228-haberi/

Çevrimdışı Anıl

Arasam daha bir sürü bulurum ama işi gücü yalan olan kişilere prim vermemek gerekiyor.

xuz

• Ziyaretçi

Anıl senin böyle demen daha komik olmuş. Şu ana kadar onlarca duyum mesajin var, bir tanesinin tuttuğunu görmedim. Sen Lanzini kesin derken adam henüz anlaşma olmadığını söylüyordu. En yenisi, sen Ronaldinho Ronaldinho diye gezerken derinbesiktas böyle bir şeyin olmayacağını söylüyordu, sonuç belli. Ruiz konusunda da yanlış bilgi vermiş değil ki. Ruiz ile anlaşılmış vaziyette ancak başka alternatifler aranıyor, adam da bunu belirtiyor zaten.

Çevrimdışı Anıl

Anıl senin böyle demen daha komik olmuş. Şu ana kadar onlarca duyum mesajin var, bir tanesinin tuttuğunu görmedim. Sen Lanzini kesin derken adam henüz anlaşma olmadığını söylüyordu. En yenisi, sen Ronaldinho Ronaldinho diye gezerken derinbesiktas böyle bir şeyin olmayacağını söylüyordu, sonuç belli. Ruiz konusunda da yanlış bilgi vermiş değil ki. Ruiz ile anlaşılmış vaziyette ancak başka alternatifler aranıyor, adam da bunu belirtiyor zaten.
Ronaldinho konusunda görüşme olduğunu ANÇ söylemiş bende sürekli söyledim Başkan istemiyor diye. Ayrıca her Lanzini bitti dediğimde bitmişti, daha sonra River Plate fiyat arttırdı her seferinde. İstediğiniz şekilde kanıtlarım ancak bana söyleyen kişileri zor duruma sokmak istemem. Bu iki oyuncu dışında da gördüğüm haberleri ve duyumları böyle böyle bir iddia var diye paylaştım.Ayrıca Ruizle anlaşma var demişsiniz ama dün burada konuşuldu hem oyuncu hemde kulübüyle sorun var. Fulhamla 5.5 milyon euroya anlaşıldı diyen de ben değilim DerinBesiktas. Neyse bundan sonra da isim, iddia falan paylaşmam merak etmeyin :)
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 15:22:14 anilt ]

Çevrimdışı Kemal

1 gün bir yönetici çıkıyor diyorki '' Bilic ısrar etmedi, belki transfer yapmadan transfer sezonunu kapatırız'' , bugün ANÇ ''10 numara bitmek üzere yakında açıklanacak '' diyo, yav arkadaş bi öyle bi böyle manyak olduk,  şunu deyin anlıyayım '' hali hazırda biri var biri ilede winner oyuncu anlasılmak uzere Arsenali geçersek onu getirecez gelecek parayla'' anlayalım bizde. :)

Çevrimdışı frkndgnr

Derintrole prim vermemek lazım

Çevrimdışı Çağrı

"Transfer dönemi bitmeden bu takıma sağ bek ve 10 numara gelicek, hemde çok iyi oyuncular gelecek. Beşiktaş taraftarını heyecanlandıracak oyuncular her ikisi de. Ancak isim vermeyeceğim sadece bunun müjdesini Beşiktaşlı taraftarlara vermek isterim. Ronaldinho'nun abisi şuan burada, Beşiktaş'a gelmek istediklerini söylediler ancak kendilerine bunun artık hiçbir zaman olmayacağını söyledim." Ahmet Nur Çebi

:by2:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Geçen sene para verip almadılar Depay şov yapıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen sene para verip almadılar Depay şov yapıyor.
Maalesef hocam.  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı ozan062

Ronaldinho konusunda görüşme olduğunu ANÇ söylemiş bende sürekli söyledim Başkan istemiyor diye. Ayrıca her Lanzini bitti dediğimde bitmişti, daha sonra River Plate fiyat arttırdı her seferinde. İstediğiniz şekilde kanıtlarım ancak bana söyleyen kişileri zor duruma sokmak istemem. Bu iki oyuncu dışında da gördüğüm haberleri ve duyumları böyle böyle bir iddia var diye paylaştım.Ayrıca Ruizle anlaşma var demişsiniz ama dün burada konuşuldu hem oyuncu hemde kulübüyle sorun var. Fulhamla 5.5 milyon euroya anlaşıldı diyen de ben değilim DerinBesiktas. Neyse bundan sonra da isim, iddia falan paylaşmam merak etmeyin :)

yok paylasma en gereksiz seylerden birisi heleki bu ortamda,,, çnk bizimkiler bu duyum olayında insanları cok guzel durumlara dusuruyorlar :)) tavsiye etmem
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı matias

Martin Linnes'in golüyle 2-0 öne geçti Molde.

Adamın değeri her maç artıyor.

Çevrimdışı matias

Martin Linnes'in golüyle 2-0 öne geçti Molde.

Adamın değeri her maç artıyor.

Martin Linnes'in ikinci golüyle 3-0 öne geçti Molde.

Çevrimdışı Anıl

yok paylasma en gereksiz seylerden birisi heleki bu ortamda,,, çnk bizimkiler bu duyum olayında insanları cok guzel durumlara dusuruyorlar :)) tavsiye etmem
Birdaha asla zaten, çünkü resmen yalancı muamelesi yapılıyor. Tekrar söyliyim Lanzini ve Ronaldinho dışındaki tüm isimleri böyle bir iddia var şeklinde paylaştım. Yönetimden bilgi aldım falan filan deyip duyumculuk oynamadım burda. Her seferinde de bilgiyi twitter'da gördüğümü söyledim.

Çevrimdışı Kesh

Linnes ne yaptı öyle yahu. Bu adam çok formda  :super:

Çevrimdışı Çağrı

Birdaha asla zaten, çünkü resmen yalancı muamelesi yapılıyor. Tekrar söyliyim Lanzini ve Ronaldinho dışındaki tüm isimleri böyle bir iddia var şeklinde paylaştım. Yönetimden bilgi aldım falan filan deyip duyumculuk oynamadım burda. Her seferinde de bilgiyi twitter'da gördüğümü söyledim.

Boşveeer keyfini bozma  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Gelsin artık Linnes !!!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli