2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546734 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Fırat Günayer 10 madde yazmış ama bilmediğimiz hiçbir şey yazmamış. Tek dediği hiçbiri olmazsa yedekte kimsenin bilmediği biri bekliyor, asıl ben onu merak ediyorum çünkü öyle biri varsa ona kalacaz.

Çevrimdışı karakartalım

ulan belhandayı almamız işten ble değil ama bni kafama güntekin onayın dedi douglos costa takıldı böyle zor durumdayken ukrayna ligi toplucan en iyilerini srnayı bile alabiliriz ama genç olsun bekimiz 10 numara az kaşarlanmış işinin ehli 25 üstü olsaydı güzel olurdu. iş belhandaya dönüyo baya baya ruiz gene bilmem kaçıncı planda ruiz bize gelmicek adamı salak ettik bi alıyoz yok bekle belhanda yok bekle şu diye diye  :kop: :kop: bu arada cinconda welbekle ilgileniyomuş 4 forvet var alablir m.u dan bizde kagawayı alsadık iyi olurdu ama benim kafam ukraynada belhanda veya güntekin onayın dedi isim costa  :kop: :kop: :kop:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimiçi Samet Ç

ulan belhandayı almamız işten ble değil ama bni kafama güntekin onayın dedi douglos costa takıldı böyle zor durumdayken ukrayna ligi toplucan en iyilerini srnayı bile alabiliriz ama genç olsun bekimiz 10 numara az kaşarlanmış işinin ehli 25 üstü olsaydı güzel olurdu. iş belhandaya dönüyo baya baya ruiz gene bilmem kaçıncı planda ruiz bize gelmicek adamı salak ettik bi alıyoz yok bekle belhanda yok bekle şu diye diye  :kop: :kop: bu arada cinconda welbekle ilgileniyomuş 4 forvet var alablir m.u dan bizde kagawayı alsadık iyi olurdu ama benim kafam ukraynada belhanda veya güntekin onayın dedi isim costa  :kop: :kop: :kop:
Hocam bekleyip göreceğiz kimi alacağımızı şu anda hiç merak etmiyorum bıkkınlık geldi artık. Ayrıca Welbeck ve cincon. Welbeck asla gelmez cincona hali hazırda Juve istiyordu . Cincon ilk önce yabancı kontenjanını boşaltsın o yüzden de bizim elenmemizi bekliyorlar ordan gelecek parayla forvet transferini yapacaklar. Elenmezsek büyük darbe vuracağız cincona.

Çevrimdışı karakartalım

Hocam bekleyip göreceğiz kimi alacağımızı şu anda hiç merak etmiyorum bıkkınlık geldi artık. Ayrıca Welbeck ve cincon. Welbeck asla gelmez cincona hali hazırda Juve istiyordu . Cincon ilk önce yabancı kontenjanını boşaltsın o yüzden de bizim elenmemizi bekliyorlar ordan gelecek parayla forvet transferini yapacaklar. Elenmezsek büyük darbe vuracağız cincona.
vuralım deyyy... lara almeidayı alırlar inşallah da burakla ikisi coşar tersten  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Çağrı

Eğer biz Ba'yı almasaydık çoktan imzalamıştı onlar Almeida ile. Şimdi Beşiktaş kimi gtirdi biz çöpü alıyoruz olacak öbür türlü Bjk'nin en iyi forvetini elinden kaptık olacaktı az namussuz değil onlar da medyaları da  :bandit:

Konu dışı o kadar namussuzlar ki şu şiirsokakta muhabbetine bir Beşiktaşlı arkadaşımız '' Bir gülüşün var sanırsın Beşiktaş sahaya çıkıyor '' yazmıştı bunu bile çalmışlar. Desibel rekoru da onların ilk futbol takımı da onlar en iyi taraftar da onlar da her şeyimizi istiyorlar Yunanistanın baklavaya iskendere atlaması gibi  ezikler :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

Eğer biz Ba'yı almasaydık çoktan imzalamıştı onlar Almeida ile. Şimdi Beşiktaş kimi gtirdi biz çöpü alıyoruz olacak öbür türlü Bjk'nin en iyi forvetini elinden kaptık olacaktı az namussuz değil onlar da medyaları da  :bandit:

Konu dışı o kadar namussuzlar ki şu şiirsokakta muhabbetine bir Beşiktaşlı arkadaşımız '' Bir gülüşün var sanırsın Beşiktaş sahaya çıkıyor '' yazmıştı bunu bile çalmışlar. Desibel rekoru da onların ilk futbol takımı da onlar en iyi taraftar da onlar da her şeyimizi istiyorlar Yunanistanın baklavaya iskendere atlaması gibi  ezikler :kop:
aynen öyle ama yedirmezler hocam  bakalım ba dan iyi forvet bulabilceklermi çok zor açık ara en iyisi ligin ba olucak onu takiben sow başka yok biz bi bomba gibi 10 numara alsak şöyle haberlere ortamlara bomba gibi düsse kalsalar öyle mal gibi banın arkasında sağlam bi 10 numara olsun ba nın 25  üzeri atması türkiye liginde işten bile değil  :kop: :kop:

Çevrimdışı ozan062

R10 besiktasa cok yakın,,,, ba'ya onerilen rakamın aynısı onada onerilmiş,, abisi burda,, yine doyuruyoruz onu ve kabul ettiği vakit besiktasta :)) hadi hayırlısı koclar,, ben bu sefer olur diyorum :ok:

kişisel dusuncemide ekleyelim,,
gelmesin uzak dursun diyorum ama dua et modundayım yoksa cıkılacaz bir bos koftiye  en azından R10 bi heyecan yaratır be:D

diegoyu adamlar oynatamıyorlar super kupada bizde olsaydı bu o medya agzımıza ederdi kesin ve net
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 13:04:17 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

R10 besiktasa cok yakın,,,, ba'ya onerilen rakamın aynısı onada onerilmiş,, abisi burda,, yine doyuruyoruz onu ve kabul ettiği vakit besiktasta :)) hadi hayırlısı koclar,, ben bu sefer olur diyorum :ok:

gelmesin uzak dursun diyorum ama dua et modundayım yoksa cıkılacaz bir bos koftiye  en azından R10 bi heyecan yaratır be:D

diegoyu adamlar oynatamıyorlar super kupada bizde olsaydı bu o medya agzımıza ederdi kesin ve net
Hocam Allah korusun öyle bir şey varsa ben yönetimin transfer yapmamasına razıyım. Roni bütün oyun sisteminin içine sı...  bu kadar net söylüyorum.

Çevrimdışı ozan062

Hocam Allah korusun öyle bir şey varsa ben yönetimin transfer yapmamasına razıyım. Roni bütün oyun sisteminin içine sı...  bu kadar net söylüyorum.

illaki ama kesinlikle bir ortasahada abiye ihtiyac var bu isimlerin hiçbirisi bize onu saglamaz,, adam mutevazi hayatını biliyoruz bu manada bize faydası olur maddi olarak sıkıntılı o kadar,, cambiasso mesela o pirlo ve bu adam dısında gellecekler zaten ozzy gibi olucaklardı disil-plinsiz bir anda macın seyrini değiştiren ama kotu manada,, boyle biri alzımdı:D

oyun anlayısını cok değiştirmez bak onuda soyleim

Çevrimdışı Çağrı

r10 yalan dostum boşuna heveslenmeyin zaten gelmesin de olanlardan sonra ve bu yaşından sonra haberler asılsız  :tabe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bugunun en değişik neşeli haberi inanılmaz güldüm,,,

xxx
Veli Kavlak ve Necip Uysal'i Arsenal macinda Stuttgart, M. City, Chelsea ve Lok. Moskova nin scoutlari izliyecekmis via @fotomac

Çevrimdışı Çağrı

bugunun en değişik neşeli haberi inanılmaz güldüm,,,

xxx
Veli Kavlak ve Necip Uysal'i Arsenal macinda Stuttgart, M. City, Chelsea ve Lok. Moskova nin scoutlari izliyecekmis via @fotomac

Veli'yi Almanlar 1 senedir izliyor sene başında 4.5 milyon euro teklif geldi Stutgart'tan vermedi yönetim  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Veli'yi Almanlar 1 senedir izliyor sene başında 4.5 milyon euro teklif geldi Stutgart'tan vermedi yönetim  :tabe:

evet bende yazmıstım,, bir maçta geldiler izlediler stutgartın sanırım sportif drektoruydu o,, sonradan anlasıldıki veliyi izlemiş,, ama sonrası gelmedi,,,  heleki haberin viası fotomacsa zaten gecelim,, ben kesinlikle kucumsemiyorum ama izlenecek hiçbirseyi yok bizimkilerin, heleki o takımlar hiç izlemez,,,iki isim için soyliyebilirim amaa
takım içinde ozzy, pedro var  belki onlar içindir,,,
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 13:38:03 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

evet bende yazmıstım,, bir maçta geldiler izlediler stutgartın sanırım sportif drektoruydu o,, sonradan anlasıldıki veliyi izlemiş,, ama sonrası gelmedi,,,  heleki haberin viası fotomacsa zaten gecelim,, ben kesinlikle kucumsemiyorum ama izlenecek hiçbirseyi yok bizimkilerin, heleki o takımlar hiç izlemez,,,

Ben de tam tersini düşünüyorum biz onlar kadar futbol bilmiyoruz. Veli gibi adamların ne yaptığını görmek için maçı iyi izlemek gerekir. Adam illa gözüne sokacak ki gol atıp uzaktan o zaman aaa Veli deriz. Mehmet Topal'ın tekniği veli'den çok daha kötü adam Valencia'da oynadı. Adam köpek gibi koşuyor ortasahada o olmasa Oğuzhan Töre bunların bütün defoları çıkar ortaya adam her yeri kapatıyor
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ben de tam tersini düşünüyorum biz onlar kadar futbol bilmiyoruz. Veli gibi adamların ne yaptığını görmek için maçı iyi izlemek gerekir. Adam illa gözüne sokacak ki gol atıp uzaktan o zaman aaa Veli deriz. Mehmet Topal'ın tekniği veli'den çok daha kötü adam Valencia'da oynadı. Adam köpek gibi koşuyor ortasahada o olmasa Oğuzhan Töre bunların bütün defoları çıkar ortaya adam her yeri kapatıyor

dogru,, pedroyu ilk canlı olarak buca macında izlemiştim bizim buraya geldiklerinde inanılmaz güzel fikirler edindim onun hakkında:)) bunu takılmalık yazıyorum,,
bana mantıklı gelmiyor çnk yası belli yetenek belli adamların kalitesi belli,, dediği takımlar bi alt kademe olsa tamamda chelsea de neyin nesi,, werder,west,villa,qpr,montpellier ci, linnes,,civarında takımlar olsa anlarım

herneyse,, inş dogrudur diyelimde para kazanırız:))

Çevrimdışı Anıl

"Transfer dönemi bitmeden bu takıma sağ bek ve 10 numara gelicek, hemde çok iyi oyuncular gelecek. Beşiktaş taraftarını heyecanlandıracak oyuncular her ikisi de. Ancak isim vermeyeceğim sadece bunun müjdesini Beşiktaşlı taraftarlara vermek isterim. Ronaldinho'nun abisi şuan burada, Beşiktaş'a gelmek istediklerini söylediler ancak kendilerine bunun artık hiçbir zaman olmayacağını söyledim." Ahmet Nur Çebi

Çevrimdışı FARUK

"Transfer dönemi bitmeden bu takıma sağ bek ve 10 numara gelicek, hemde çok iyi oyuncular gelecek. Beşiktaş taraftarını heyecanlandıracak oyuncular her ikisi de. Ancak isim vermeyeceğim sadece bunun müjdesini Beşiktaşlı taraftarlara vermek isterim. Ronaldinho'nun abisi şuan burada, Beşiktaş'a gelmek istediklerini söylediler ancak kendilerine bunun artık hiçbir zaman olmayacağını söyledim." Ahmet Nur Çebi

nokta  :ok:

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı scape_bjk

Arkadaşlar duyum haber değil bu Amet Nur Çebi'nin açıklaması böyle haberlerle gelin  :bandit:

Çevrimdışı scape_bjk

Haftaya netleşir dedi bide  :D

Çevrimdışı Anıl

Ahmet Nur Çebi'nin konuşmasını çok beğendim. Oyuncu ismi vermicem dedi ve vermedi. Ronaldinho konusunda hatasını da kabul etti. Büyük adam böyle olunur işte. Çıkıcaksın hata yaptıysa kabul ediceksin. Röportajı yapan kişi bu sezonki hedefiniz ne dedi, kesinlikle şampiyonluk aksi bir durumu düşünmüyorum bile dedi. Önder Özen için ise keşke devam etseydi bu yıl istediklerini daha rahat yapabilirdi dedi. Benim için artık geleceğimiz net, ANÇ BAŞKAN BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON ! ANÇ'den sonra da Metin Tekin gelmeli bence :tabe:

Çevrimdışı Anıl

Haftaya netleşir dedi bide  :D
Yok öyle demedi :D Bu hafta gelecekler olmazsa haftaya yani transfer dönemi bitene kadar 2 oyuncu da gelicek dedi :)

Çevrimdışı Kesh

Bu adam dediyse doğrudur artık uzatmayalım.

derinbeşiktaş isimli angut ne yapıyor çok merak ediyorum.

Çevrimdışı ozan062

Ahmet Nur Çebi'nin konuşmasını çok beğendim. Oyuncu ismi vermicem dedi ve vermedi. Ronaldinho konusunda hatasını da kabul etti. Büyük adam böyle olunur işte. Çıkıcaksın hata yaptıysa kabul ediceksin. Röportajı yapan kişi bu sezonki hedefiniz ne dedi, kesinlikle şampiyonluk aksi bir durumu düşünmüyorum bile dedi. Önder Özen için ise keşke devam etseydi bu yıl istediklerini daha rahat yapabilirdi dedi. Benim için artık geleceğimiz net, ANÇ BAŞKAN BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON . ANÇ'den sonra da Metin Tekin gelmeli bence :tabe:

yanlız siz trtdeki rop soyluyorsanız,, o 3*4 gun onceki roptu bugune sakladılar,,,  kac gun gecti ustunden heran hersey olabilşir diyebilirz:D:D neyse  bosver kapatalım bu konuyu

Çevrimdışı scape_bjk

Yok öyle demedi :D Bu hafta gelecekler olmazsa haftaya yani transfer dönemi bitene kadar 2 oyuncu da gelicek dedi :)
Öyle dedmedi ama ben öyle anladım :D