2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545228 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat

Serdar Özkan'ın takımdan takıma yelken açtığı ligde Eneramo ve Sezer elimizde kalıyor  :dry:
Adam başı 250bin euro verip sözleşme feshetsek daha karlı çünkü gerçek anlamda yararlanmıcaz :vur
handikaplı çArşı  

Çevrimiçi Samet Ç

Konu Dışı

Mesaj konu dışı olduğu için silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=495.50
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 23:01:23 ZEKI ]

Çevrimdışı frkndgnr

twitter hesabın vardır:))

Alf Özkan
@AlfAgent

bu arkadas,,,
Böyle saçma sapan hesaplara pirim vermesek biraz araştırmak yetiyor...
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 23:10:17 frkndgnr ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar Arsenal maçını burada konuşsak _? olmaz mı acaba
http://besiktasarena.com/index.php?topic=495.msg50365;boardseen#new

transferler için bu başlıkta konuşan yorum yapan birbiryle fikir yapanlar haksızlık olmaz mı _?

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaşlar Arsenal maçını burada konuşsak _? olmaz mı acaba
http://besiktasarena.com/index.php?topic=495.msg50365;boardseen#new

transferler için bu başlıkta konuşan yorum yapan birbiryle fikir yapanlar haksızlık olmaz mı _?
Kusura bakma hocam.

Çevrimdışı Kemal

Serdar Özkan'ın takımdan takıma yelken açtığı ligde Eneramo ve Sezer elimizde kalıyor  :dry:
Adam başı 250bin euro verip sözleşme feshetsek daha karlı çünkü gerçek anlamda yararlanmıcaz :vur

Başkan cebinden versin o zaman, Karabüğe bedava vermediler adamlar 1.2m euro maaşını ödeyecekti.

Çevrimdışı Çağrı

O adamlar alıcı bulacak merak etmeyin şimdi salsak 5 takım atlar üstüne para kazanmaya çalışıyorum

Gençlerde Ahmet Çalık var çok potansiyel vaad ediyor onunla takasa da sokulabilir Bilic çok istiyor çocuğu

http://www.transfermarkt.com.tr/ahmet-calik/profil/spieler/182395
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Cavcav'ı sevmiyorum ama şu altyapı işini Türkiye'de canlı tutabilen tek takım Gençlerbirliği.

Türkiye'de 3 tane altyapı var. Bursa , Buca , Gençler. Bunlara Alıntordu eklenecek muhtelemen. Karadeniz ölü. Akdeniz zaten ölü Marmara da ölü.

Bursa ve Gençlerbirliği 18-21 yaş arası çocuğu şak diye koyabiliyor ilk 11'e. Diğer takımları anlamak çok güç baskı yok bir şey yok oynatsana be adam. Düşsen ne olur çıkarsın. Al Bülent gerisini takımın başına geçirdi Buca 23 trasnfer yaptı öldürdü altyapıyı takım hala kendine gelemedi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Cavcav'ı sevmiyorum ama şu altyapı işini Türkiye'de canlı tutabilen tek takım Gençlerbirliği.

Türkiye'de 3 tane altyapı var. Bursa , Buca , Gençler. Bunlara Alıntordu eklenecek muhtelemen. Karadeniz ölü. Akdeniz zaten ölü Marmara da ölü.

Bursa ve Gençlerbirliği 18-21 yaş arası çocuğu şak diye koyabiliyor ilk 11'e. Diğer takımları anlamak çok güç baskı yok bir şey yok oynatsana be adam. Düşsen ne olur çıkarsın. Al Bülent gerisini takımın başına geçirdi Buca 23 trasnfer yaptı öldürdü altyapıyı takım hala kendine gelemedi.
Jimmy Durmazı istanbul takımı istese en az 4 milyon ister,Olympiakosa 2 milyona satmış.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı karakartalım

çanakkale dardaneli unutma hocam şuan 3 lige düşşelerde onlarda iyi yetenekler var ilker sayan mesela.dardanele karşı oynadığımızda bigaspordayken  14-16 16-18 u19 da adamların kadrolarında en az üç yada dört milli topçu oluyodu en az oda biride ilker sayan dehşet bi yetenek.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Kemal

Çağrı çok iyimser konuşuyosun, inşallah dediğin gibi olur kardeşim, 10 numara-sağbek ve bizdeki safraların gitmesi için sadece 1 hafta kaldı , görecez.

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı çok iyimser konuşuyosun, inşallah dediğin gibi olur kardeşim, 10 numara-sağbek ve bizdeki safraların gitmesi için sadece 1 hafta kaldı , görecez.

İyimser olalım abi kötü şey olacaksa zaten fazlasıyla küfrecek vaktimiz olacak  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kesh

Altınordu 3. ligdeyken süper lig kalitesinde futbol oynuyordu. Ligin son haftası gümüşhane'ye bilerek yenilip play-pff oynamalarını sağladılar. Bu saçmalıklarından sonra bırakmıştım izlemeyi duyduğuma göre bozmuşlar da zaten altyapıyı. Büyük umutlar vardı ama zihniyet biraz değişmiş.

Altyapı da yine Bucaspor en iyisi.

Çevrimdışı Çağrı

Altınordu 3. ligdeyken süper lig kalitesinde futbol oynuyordu. Ligin son haftası gümüşhane'ye bilerek yenilip play-pff oynamalarını sağladılar. Bu saçmalıklarından sonra bırakmıştım izlemeyi duyduğuma göre bozmuşlar da zaten altyapıyı. Büyük umutlar vardı ama zihniyet biraz değişmiş.

Altyapı da yine Bucaspor en iyisi.

Benim gözüm üstlerinde birçok menajer de kamplarında yatıyor gençleri gözlemek için aslında fena da yapılanmıyorlar ama sanırım sen yerinde izledin senin kadar bilgim yok dışarıdan gözlüyorum sadece sempatik geliyor yapılanmaları
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Birileri Ronaldinho mu dedi :alala::bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Çok emin konuşuyosun @Çağrı abi benden söylemesi :bandit:
ben de bugün gördüm r10 ile ilgili bir haber hayırdır yeni bir gelişme mi var yoksa :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Çok emin konuşuyosun @Çağrı abi benden söylemesi :bandit:

No Roni No Party  :boxin: Zlatan'ı istiyoruk  :super:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

ben de bugün gördüm r10 ile ilgili bir haber hayırdır yeni bir gelişme mi var yoksa :)
Var galiba birşeyler hayırlısı bakalım :D

Çevrimdışı Tolga

Var galiba birşeyler hayırlısı bakalım :D
hımm neyse görecez bakalım :D

Çevrimdışı Tolga

bu arada bizim yönetim neden boştaki mbia yı hiç düşünmez anlamış değilim baya iş yapar bizde

Çevrimdışı Anıl

hımm neyse görecez bakalım :D
Ama önce @Çağrı abiyi ikna etmemiz lazım :evillol: Şimdi video paylaşıcam ama Ronaldinho'ya ayıp oda :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Ama önce @Çağrı abiyi ikna etmemiz lazım :evillol: Şimdi video paylaşıcam ama Ronaldinho'ya ayıp oda :bandit:
o da ikna olur sen bakma ona  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Martin Linnes ile anlaşılmış, Molde 2 milyon euroluk teklifi kabul ederse Arsenal maçı sonrası imzalar atılacakmış.

Bryan Ruiz'de hem oyuncuyla hem de kulübüyle sorun varmış.

Sosa için teklif yapılmış yanıt bekleniyormuş.

Belhanda için hala uğraşılıyormuş. via @FiratGunayer
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 01:43:22 anilt ]