2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546488 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Everton 2-0 Arsenal  :super:

Çevrimdışı Tolga

ne kadar doğrudur bilmiyorum ama fırat günayer'in söylediğine göre belhanda d.kievden ayrılmak istediğini bizim yöneticilere ve kendi kulübüne söylemiş bizimkiler de yeni teklif sunmuşlar salı gününe kadar cevap bekliyorlarmış  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Arsenal kontralarda muazzam derecede açık veriyor.

Çevrimiçi Samet Ç

ne kadar doğrudur bilmiyorum ama fırat günayer'in söylediğine göre belhanda d.kievden ayrılmak istediğini bizim yöneticilere ve kendi kulübüne söylemiş bizimkiler de yeni teklif sunmuşlar salı gününe kadar cevap bekliyorlarmış  :)
Yalannnnnnnnnnnnnnnn !!!

Çevrimdışı Tolga

Arsenal kontralarda muazzam derecede açık veriyor.
arsenal tüm konsantrasyonunu bizim maça saklıyor da olabilir bizim maçta böyle olacaklarını sanmıyorum

Çevrimiçi Samet Ç

arsenal tüm konsantrasyonunu bizim maça saklıyor da olabilir bizim maçta böyle olacaklarını sanmıyorum
Bizim maçta böyle olmazlar ama buna yakın olurlar.

Çevrimdışı Tolga

Yalannnnnnnnnnnnnnnn ...
artık uğraşmasınlar zaten belhandayla falan sosa ya da ruizden biri olsun ki sosa olacak gibi duruyor bir de sağ beke linnes yeterlidir zaten şunun şurasında ne kadar kaldı ki salıya kadar bekleyeceksin hiç mantıklı değil  :)

Çevrimiçi Samet Ç

artık uğraşmasınlar zaten belhandayla falan sosa ya da ruizden biri olsun ki sosa olacak gibi duruyor bir de sağ beke linnes yeterlidir zaten şunun şurasında ne kadar kaldı ki salıya kadar bekleyeceksin hiç mantıklı değil  :)
Valla hocam bu saatten sonra Bilal Kısa'ya bile razıyım. :D

Çevrimdışı Tolga

Bizim maçta böyle olmazlar ama buna yakın olurlar.
ilk maçta 1 gol sıkıştırabilseydik çok iyi olacaktı ama yine de 1-1 2-2 gibi bir sonuçla da bitebilir maç :sevinc

Çevrimdışı Tolga

Valla hocam bu saatten sonra Bilal Kısa'ya bile razıyım. :D
:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı arda

Bize Iniesta tadinda bir orta saha gerek. Topu surecek, araya adam kacıracak, kritik yerlerde serbest atıs kazandiracak. Sahsi oynamayacak, asist yapmaktan sadistlik derecesinde keyif alacak bir adam. Da nerdeee. Zor.
Da nerdeee. Zor. barcelonada aynı dertten ölüyor  :kop:
tespit çok doğru! bir Sergen değil ama en azından yumuşak bilekli hafifde fizikli öle ikililerden hemen top vermeyen bi eleman lazım Atibanın yaptığı işi forvet arkasında yapacak. Standart kalite geriden çıkarken top kaptırmaz zaten hep yanlara geriye garanti pas. Aslında sağlam frikiği olan biri de olur. takımın olayı çok savaşması zaten Töre Olcay Oğuzhan araya bırakabilir Mustafada sağolsun gerilere gelerek takımı rahatlatıyor. Frikiği darbeli bi adam alalım. Santimlerle olmadı ama olur yani neden olmasın.  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Samet Ç

ilk maçta 1 gol sıkıştırabilseydik çok iyi olacaktı ama yine de 1-1 2-2 gibi bir sonuçla da bitebilir maç :sevinc
Ayrıca Arsenal'in bizim maç olduğu için böyle oynadığını düşünmüyorum. Baya bir moralleri bozuk adamlara çok sert giriyorlar.

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca Arsenal'in bizim maç olduğu için böyle oynadığını düşünmüyorum. Baya bir moralleri bozuk adamlara çok sert giriyorlar.
zaten everton kaliteli bir takım maçtan önce de arsenalin puan kaybedeceğini düşünüyordum ama eğer bu maçı kaybederlerse a.wenger baya haşlar oyuncularını ve bizim maçta daha konsantre olurlar diye düşünüyorum bizim burada yapmamız gereken sakin kalıp önce arsenalin hızını kesmeli sonra da hızlı hücumlarla golü aramalıyız bunu da yapacak gücümüz var :)

Çevrimiçi Samet Ç

zaten everton kaliteli bir takım maçtan önce de arsenalin puan kaybedeceğini düşünüyordum ama eğer bu maçı kaybederlerse a.wenger baya haşlar oyuncularını ve bizim maçta daha konsantre olurlar diye düşünüyorum bizim burada yapmamız gereken sakin kalıp önce arsenalin hızını kesmeli sonra da hızlı hücumlarla golü aramalıyız bunu da yapacak gücümüz var :)
Hocam zaten 11 belli bizde bir tek Necip yerine Atiba oynaycaktır gerisi ilk Arsenal maçı gibi olacaktır. Ayrıca Arsenal'de Arteta ve Ramsey yok iki ön libero ve btb diye tanımladığımız oyuncular yok. Bunların yerine Flamini ve Wilshere'ı oynatacaktır Wenger, Mesut'u da önlerine koyacaktır. Ama şu ana kadar izlediğim Mesut hazır değil bu bizim için avantaj Arteta Ve Ramsey'in eksikliğide hem hücum hem de savunma açısından çok çok önemli şansımız bence yarı yarıya Londra'da ki maçta.

Çevrimdışı okansosa

Necip Arsenal maçında yok yine başladık sakatlıklara bu Nevzat Demir Tesislerinin zemini değişmedi mi hala ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Tolga

Necip Arsenal maçında yok yine başladık sakatlıklara bu Nevzat Demir Tesislerinin zemini değişmedi mi hala ?
daha dün dedim bizdeki bu sakatlık olayı halledilemediği için bir türlü 3 ön libero ile devre arasına kadar 3 kulvarda devam edemeyiz demiştim ve önce atiba şimdi de necip sakatlandığına göre bu dediğimin ne kadar doğru olduğu ortaya çıkıyor maalesef :s20:

Çevrimdışı Kemal

SON DAKİKA | Necip Uysal'ın sağ ayak bileği yan bağında 2. derecede yırtık olduğu tespit edildi.

devam devam daha tempo başlamadı ligidir kupasıdır, 2 bomba daha düşerse Fikret Orman alıp gelir Ukraynadan artık.

Çevrimdışı ozan062

kendisini hiç sevmem ama bu cok dogru ya

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  5 dk.
Feyenoord ilk maç; Veli Kavlak sakat..
Feyenoord 2.maç; Oğuzhan sakat..
Arsenal ilk maç;  Atiba sakat..
Arsenal 2.maç;  Necip Uysal sakat..

bu arada almeida  YILLIK 1,9 MILYON € + 10.000 € MAC BASI ALACAK. GS ile 1+1 YILLIK SÖZLESME IMZALADI.

gecmis olsun arsenal 2-0dan 2-2ye getirdi durumu yahu tukureyima damlar moral depolucaklar:((
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 21:20:20 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

kendisini hiç sevmem ama bu cok dogru ya

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  5 dk.
Feyenoord ilk maç; Veli Kavlak sakat..
Feyenoord 2.maç; Oğuzhan sakat..
Arsenal ilk maç;  Atiba sakat..
Arsenal 2.maç;  Necip Uysal sakat..

bu arada almeida  YILLIK 1,9 MILYON € + 10.000 € MAC BASI ALACAK. GS ile 1+1 YILLIK SÖZLESME IMZALADI.

gecmis olsun arsenal 2-0dan 2-2ye getirdi durumu yahu tukureyima damlar moral depolucaklar:((
Almeida Gs'ye mi gitti kaynak nedir?

Çevrimdışı ozan062

Almeida Gs'ye mi gitti kaynak nedir?

twitter hesabın vardır:))

Alf Özkan
@AlfAgent

bu arkadas,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı karakartalım

yok öyle bi haber kaynaklarda gsnin haber siteside vermemiş
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Yalçın

Da nerdeee. Zor. barcelonada aynı dertten ölüyor  :kop:
tespit çok doğru. bir Sergen değil ama en azından yumuşak bilekli hafifde fizikli öle ikililerden hemen top vermeyen bi eleman lazım Atibanın yaptığı işi forvet arkasında yapacak. Standart kalite geriden çıkarken top kaptırmaz zaten hep yanlara geriye garanti pas. Aslında sağlam frikiği olan biri de olur. takımın olayı çok savaşması zaten Töre Olcay Oğuzhan araya bırakabilir Mustafada sağolsun gerilere gelerek takımı rahatlatıyor. Frikiği darbeli bi adam alalım. Santimlerle olmadı ama olur yani neden olmasın.  :ok:

Aslinda sunu daha elimine edelim: Bize bir Sifo Mehmet kadar caliskan, disiplinli ve Fernandes kadar oldurucu ortalari ile frikik denemeleri olan birisi lazim.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı saricasi

Almeida gsya gitsede keşke, GS taraftarı hasta olsa :))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Kemal

Evertonun kaderiyle oynadı Beşiktaşlılar, herkes Evertonlu oldu adamlar 2 gol birden yedi-kanseri yaşadı. :busted_cop:

Çevrimdışı karakartalım

Konu Dışı

Mesaj konu dışı olduğu için silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=495.50
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 23:03:39 ZEKI ]
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla