2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546113 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cinque

ya arkadaşlar kim gelecekse gelsin yok sosa gelmesin yok ruiz gelmesin kendinizde misiniz allah aşkına? ortasaha üçlüsü 4 kişilik rotasyonla dönüyor çok mu normal bu? bilal kısa gelsin o gelsin bu gelsin razıyım ben.

Çevrimdışı Anıl

Ukrayna karıştı, Belhandaaa :bandit:

Çevrimdışı salih

ya arkadaşlar kim gelecekse gelsin yok sosa gelmesin yok ruiz gelmesin kendinizde misiniz allah aşkına? ortasaha üçlüsü 4 kişilik rotasyonla dönüyor çok mu normal bu? bilal kısa gelsin o gelsin bu gelsin razıyım ben.
katılıyorum arjantin milli takımına kadar yükselmiş bayern napoli atletic metalist görmüş biz beğenmiyoruz (şu anki borç ve takımdaki oyuncu azlığında )

Çevrimiçi Samet Ç

katılıyorum arjantin milli takımına kadar yükselmiş bayern napoli atletic metalist görmüş biz beğenmiyoruz (şu anki borç ve takımdaki oyuncu azlığında )
Hocam en azından 1 sene yüksek performans verir. Ben ona da razıyım alalım da .  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

sosa ve linnes bence fena olmaz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı salih

ruiz için 6 7 milyon euro  sosa için 3.5-4 milyon euro konuşuluyor. ...sadece ruiz gelip bek olmayacaksa varsın 3.5 sosa +2 linnese verelim bu sene kanser olmayalım

Çevrimdışı Çağrı

Nyom gelmeyecek zaten ya Linnes ya Pereira.

İstatistiklere aldanmayın Perreira Linnes'ten çok daha iyi sadece daha yaşlı. Linnes hğcumcu bek Perreira tam bir bek. Yani hangisi gelirse çok iyi olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

baskanın ukraynaya gittiği haberleri var,, aynı sekilde diegodan gecen sene daha fazla forma sansı bulmus sosa ve yine aynı mevkide,, yani kacırmayalım sosayı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

bir de şöyle bir durum var. Sosa eğer 4 milyon euro ise kesinlikle alınsın nedeniyse şu Sosa çift yönlü ortasaha da oynuyor. Direk 10 numara değil. Bu sene alırız 10 numarada deneriz baktık olmadı mı seneye box to box için yedek olur seneye çok kaliteli bir 10 numara alınır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Eğer gelirse zaten muhtemelen ligde Atiba Sosa Oğuzhan ortasahası ile çıkarız iç saha maçlarına.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı karakartalım

shaktar doneks in sahasına top güllesi gelmiş cidden ukrayna futbol için uygunluğunu kaybediyo shaktar olsun dinoma kiev olsun bunların iyi futbolcularını almamız işten bile değil biraz durumdan pay çıkartmak oluyo ama durum bu
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı salih

Eğer gelirse zaten muhtemelen ligde Atiba Sosa Oğuzhan ortasahası ile çıkarız iç saha maçlarına.
performansa göre olcayın veya törenin yerinede kullanırız sosayı .atiba veli oğuz üçlüsüde bozulmaz deplasmanda ...iç saha dediğin  gibi oynarsak  ilk yarıda fişini çekeriz gelecek takımın..

Çevrimiçi Samet Ç

Donbass Arena'nın son hali Belhanda veya Sosa ucuza alınır. :bandit:

Çevrimdışı Tolga

orta sahada veli-atiba ikilisinin kim gelirse gelsin değişmeyeceğini düşünüyorum önlerinde gelirse sosa ve oğuzhanın dönüşümlü oynayacağını düşünüyorum tabi daha çok sosa oynar maçın gidişatına göre sosa-oğuzhan ikilisine dönülebilir ama bilic savunma güvenliğini öndeki ikilinin uyumuyla sağlıyor.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu oğuzhanı nasıl kesecek hoca bilmiyorum

Son Arsenal maçına bakıyorum..

Yine Dembabaya muhteşem bir pas atmış sol ayak vurduu dembabanın
bakıyorum Olcaya yine süper pas atmış  :D

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

10 numara ve sağ bek aldığımız anda Ocakta da btb takviyesi ile şampiyonuz  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

10 numara ve sağ bek aldığımız anda Ocakta da btb takviyesi ile şampiyonuz  :bandit:
inş da bakalım önce şu 2 transfer hele bir olsun :)

Çevrimdışı okansosa

Sosa yı hiç beğenmiyordum ama bir kaç videosunu izledim içim ısındı :D gerçi Almeidanın da sadece attığı golleri koyarsan ona da için ısınır videolarla olmuyor bu iş  :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Kesh

Ukrayna'da ki iç karışıklıktan dolayı kiev futbolcularını satmak istiyordu. Biz de zaten bundan yararlanıp belhanda'yı almaya çalıştık. Ancak bizim yöneticiler pazarlıkta eşeğin kulağına su kaçırınca olmadı galiba. Kiev haklı olarak 1-2 kar elde etmek istiyor. 9-10 bandına çıksaydık kesin alırdık. Yönetim tok alıcı olup 7'yi geçmeyince kiev cevap olarak 17 dedi bir refleksle.

Bu transferden umutluyum.

Diğer yandan  Quintero meselesi vardı bir iki gündür. Şu oyuncuyu alsalar allah derim. Kiralık gelecektir gelse bile yine de 1 sene bizde ortalığın tozunu attırır.

Çevrimiçi Samet Ç

Everton 1 -0 Arsenal

Konu dışı:

Baş ağrısı ve migren sorunu yaşayan arkadaşlara denenmiş bir kaç tavsiye;

http://besiktasarena.com/index.php?topic=599.0

Çevrimdışı Yalçın

Bize Iniesta tadinda bir orta saha gerek. Topu surecek, araya adam kacıracak, kritik yerlerde serbest atıs kazandiracak. Sahsi oynamayacak, asist yapmaktan sadistlik derecesinde keyif alacak bir adam. Da nerdeee. Zor.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

everton 2.ciyide atmış he  :)