2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546478 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı scape_bjk

Transfer yapmak herşey değil şunu bi anlayamadık gitti. Bizim sistemli bir takım var artık ve bu çok önemli akşam gördük atletico'yu real'i nasıl yendi.
eskiden çok iyi kadromuz olduğu zamanlar oldu ama 5. olduk tabi siz iyi kadromuz olsun ama 5. olalım diyorsanız o ayrı. Ama ben sistemli bi takım olmasını istiyorum artık zaten başarı ardından gelir.

Çevrimdışı arda

Hemen yüklenmişsiniz bir durun bakalım sakin fiyat politikası da olabilir bu söylemler transferin kesinlike olacağına inanıyorum ben.

:ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Tolga

Hocam valla iyi kadro varda gitmez 3 kulvarda bunların aklını başına getirecek tek olay Arsenal'den fark yemek maalesef. :s20:
hocam ben orada ironi yaptım zaten yönetim düşüncesine göre çok iyi kadromuz var ya o yüzden arsenal karşısında çok iyi oynadık sanıyorlar tamam kadromuz fena olmayabilir ama bariz eksikler var ayıptır bunları görmemek
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 14:07:30 burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı arda

Hocam valla iyi kadro varda gitmez 3 kulvarda bunların aklını başına getirecek tek olay Arsenal'den fark yemek maalesef. :s20:

Babannem: Ağzını hayra aç!  :kar:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Tolga

Transfer yapmak herşey değil şunu bi anlayamadık gitti. Bizim sistemli bir takım var artık ve bu çok önemli akşam gördük atletico'yu real'i nasıl yendi.
eskiden çok iyi kadromuz olduğu zamanlar oldu ama 5. olduk tabi siz iyi kadromuz olsun ama 5. olalım diyorsanız o ayrı. Ama ben sistemli bi takım olmasını istiyorum artık zaten başarı ardından gelir.
sistemin başarılı olması içinde kalite lazım sağ bekte serdarla ismaili izleriz o zaman bütün sezon boyunca ya da oğuzhanın sakatlandığı zaman orta saha da veli-necipi beraber izleriz çoğu maç bal yapmayan arı misali.biz sistem takımı olmayalım demiyoruzki ya da kadromuz çok çok kötü demiyoruz ama kadro derinliği yok bu ortadayken hala sistem takımından bahsediyorsunuz
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 14:10:37 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı scape_bjk

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş; Fulham'lı Bryan Ruiz ve Molde'li Martin Linnes konusunda büyük aşama kaydetti. İki oyuncuyla da anlaşan ve futbolcuların kulüpleriyle de pazarlıklarda son aşamaya giren Kartal, bombaları peş peşe patlatmaya hazırlanıyor.

Kaynak:fanatik

Biz neye inanalım burda da böyle diyor ama herkes inanmak istediğine inanıyor.

Çevrimdışı Tolga

neyse yine de bekleyelim zaten tek isteğim şu transfer dönemi bitse de artık transfer gelecek mi gelmeyecek mi diye takip etmeyi bıraksak :)

Çevrimdışı Çağrı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş; Fulham'lı Bryan Ruiz ve Molde'li Martin Linnes konusunda büyük aşama kaydetti. İki oyuncuyla da anlaşan ve futbolcuların kulüpleriyle de pazarlıklarda son aşamaya giren Kartal, bombaları peş peşe patlatmaya hazırlanıyor.

Kaynak:fanatik

Biz neye inanalım burda da böyle diyor ama herkes inanmak istediğine inanıyor.

Fanatik'e inanmayacağımız kesin  :lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı scape_bjk

Fanatik'e inanmayacağımız kesin  :lol:
Yani bencede transfer olduğu zaman ancak inanabiliriz duyumlar üzerinden eleştirmemek gerek ama transfer ihityacımız olduğu aşikar.

Çevrimdışı yatoraya

bence twitterdan yapılan açıklamalar tok davranma ihtiyacımız yokmuş gibi gösterilmek için olabilir.
umarım öyledir.  :D
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Çağrı

NTVSPOR'un Gözümde Fanatik'ten farkı yok ama ,

Beşiktaş, uzun süredir uğraştığı orta saha transferini sonlandırıyor. Siyah-beyazlılar bir çok aday arasından Jose Sosa'yı kadrosuna katmaya karar verdi.

Beşiktaş orta sahasını Arjantinli Jose Sosa'ya emanet edecek.

Bugüne kadar orta saha oyuncusu transferi için farkli isimlerle temasa geçen siyah beyazlilar, son olarak üç isimde karar kılmıştı. Bryan Ruiz, Jose Sosa ve genç kolombiyalı Juan Quintero için görüşmelerini sürdüren yönetim son kararını verdi.

Beşiktaş Futbol Komitesi, bonservisi Metalist Kharkiv'de bulunan Jose Sosa'nın transerini tamamlamak için Ukrayna ekibi ile yoğun bir şekilde görüşüyor. 29 yaşındaki Arjantinli futbolcu Beşiktaş'a gelmeye hazır olduğunu ifade ederken, bonservisinin alınması durumunda 3 yıllık mukaveleye imza atacak. Yönetim bu tranaferi kısa sürede tamamlamayı amaçlıyor. Sosa'nın bonservis bedeli 3.8 milyon euro.

29 yaşındaki Sosa, orta sahanın sağ ve sol kanadı ile forvet arkası pozisyonunda görev yapabiliyor. Kariyerine Arjantin'in Estudiantes kulübünde başlayan, 2007 yılında Bayern Münih'e transfer olan Sosa, 2010'da napoli forması giydi. İtalya'da bir  sezon geçirdikten sonra Metalist Kharkiv'e giden Arjantinli oyuncu, geçen yılın ikinci yarısında kıralık olarak Atletico Madrid forması giydi.

Atletico Madrid'te 7 asist yapan Sosa, Metalist Kharkiv forması altında ise 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

sanırım ukraynadaki olaylar birseyleri değiştircek boyuta ulasmıs,,dolayısıyla oralardan birseyler olusabilir heran tetikte olunuz:D

http://www.sporx.com/lucescunun-ekibine-sok-patlamalar-SXHBQ402270SXQ
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Ukrayna tatil olursa bonservisi ile almak şart değil hemen Douglas Costa ve en önemlisi Srna kiralanır  :sevinc
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

haydaaaa

ntvspor sosayı yonetim alma kararı verdiğini acıklamıs,, bence biran once bunu yonetime sunmak lazım yoksa fiyasko olacak,, haa yalnız ben begeniyorum sosayı ama daha iyisi neden olmasın

Çevrimdışı Volkan Başaran

Savaş dursunda futbolcu mutbolcu istemez. Zor bişey her an bomba riski..

Sosa olur umarım. Ama benim bildiğim sosa daha çok mc oynuyan birisi.

Takımı toparlar. müthiş bir güç katar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

sosaya da razıyım artık ne yalan söyliyeyim en azından ukrayna ligi gibi sert bir ligte fena istatistikler yapmamış bekleyip görecez

Çevrimdışı AvrupaKartalı

sosa insAllah gelmez. hic begenmiyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Volkan Başaran

Sosa mu Ruiz mi deseler

Dünya Kamuoyunun bende %90 ı Sosa der..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

lig tvde ruizin gelme ihtimalini yüksek görüyor yine son ana kadar bekleyecez

Çevrimdışı Kesh

belhanda > sosa > ruiz

Bu arada şu derin salağın twetlerini paylaşmayın

Çevrimdışı Dilhuni

Sosa kendini hiçbir zaman kanıtlayamamış ne bayern de ne napoli de nede atletico da ..

Çevrimdışı ozan062

sosanın kariyerinin oldugu bir sayfa gelin bakın

http://warrchief35.blogspot.com.tr/2014/08/jose-sosa-kariyeri-sira-sira-2007-2014.html

bana sorarsanız bir sezonluk boslugu var yasıtlarına oranla,, buna surekliliği olmayısınıda katarsanız  3.5milyondan fazla bonservis tam bir kazıktır ,,,

Çevrimdışı saricasi

Sosa kendini hiçbir zaman kanıtlayamamış ne bayern de ne napoli de nede atletico da ..
Münih ve Napoli ispatlıymadı ama Ukranya'da ve alt.madridde bu sezon iyi oynadı ve değerini yükseltti şuan Form derecesi iyi geçen seneki atl.madrid bile sonradan girdiği maçlarda fark yaratmış bakalım alabilecekmiyiz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Dilhuni

Sosa ya para vermek hata olur ruiz alınmalı..bence

Çevrimdışı Tolga

ilk başlarda sosa ya karşı bir ön yargım vardı fakat biraz daha araştırma yapınca çokta kötü bir tercih olmayacağına karar verdim