2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4551697 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Yav tamam Arsenal maçına yetişmeyecek yetişsede adaptasyon vs. oynamayacak ama ligin başlamasına 9 gün kaldı, ne zaman alacaklar 10 numara ve sağbek , çıldıracam artık . Biride uyarmıyo mu bunları!

Çevrimdışı CanEmre

Yav tamam Arsenal maçına yetişmeyecek yetişsede adaptasyon vs. oynamayacak ama ligin başlamasına 9 gün kaldı, ne zaman alacaklar 10 numara ve sağbek , çıldıracam artık . Biride uyarmıyo mu bunları!
Uğraştıklarına eminim ama gerçekten çok geç kalındı.  :s20:
Gene de umarım Demba Ba gibi hepimizin yüzünü güldürecek haberler alırız yakında ???
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Kemal

4 Ay ya 4 Ay , 4 aydır bir 10 numara bir sağbek alınmaz mı, bu kadar basiretsizlik olmaz be, demiyim demiyim diyorum, çıldırıyorum. Yetti be.

Çevrimdışı Tolga

4 Ay ya 4 Ay , 4 aydır bir 10 numara bir sağbek alınmaz mı, bu kadar basiretsizlik olmaz be, demiyim demiyim diyorum, çıldırıyorum. Yetti be.
ne 4 ayı sağ bek sorunu geçen sezonun başından beri belli olan bir sorundu oraya transferin 100 defa olması gerekiyordu yani sezon devam ederken sağ bek işini halletmiş olmaları lazımdı
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EagleForce

Musa'yi 18 olunca oynatabiliyor muyuz? Yoksa Ocak'i mi beklemek gerekiyor?

Çevrimdışı Çağrı

Musa'yi 18 olunca oynatabiliyor muyuz? Yoksa Ocak'i mi beklemek gerekiyor?

Musa oynamayacak bu sene Belçika'ya kiralanacak ekimden itibaren muhtemelen 1.5 yıllık olacak önümüzdeki yıl da orada oynar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ümer

gelsin ruiz bitsin bu iş olmazsa ruiz alsınlar madem daha iyisini ruiz iyidir iyi  :icool:
bende ruize soğuk bakıyordum fakat ali ece nin yorumlarından ve ruizın dünya kupasındaki maçlarını tekrar ıweyince fikrim olumlu yönde değışti

Çevrimdışı sağduyu

Sağ bek sorunu, Hilbert bedava gönderilip, Serdar parayla alındığından bu yana var.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Çağrı

Sağ bek sorunu, Hilbert bedava gönderilip, Serdar parayla alındığından bu yana var.

Sağ bek sorunu Hilbert varken de fazlasıyla vardı..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Hilbert 1.200.000 euroyu begenmeyip 600.000 euroya oynadigindan beri var.

Çevrimdışı ilhan mansız

Hilbert 1.200.000 euroyu begenmeyip 600.000 euroya oynadigindan beri var.
iyi oldu Hilberte. Klübün teklifini beğenmedi. Şimdi yarı fiyatına oynuyor.

Çevrimdışı Anıl

1 hafta içerisinde yeni 10 numaramız belli olur :ok: Sosa mı olur Kagawa mı olur Quintero mu olur Ruiz mi olur bilmiyorum ama 1 hafta içinde belli olur :tabe:

Çevrimdışı ilhan mansız

Hadi artık yönetim tam zamanı, iki iyi transfer yap bitsin bu iş. Bu yıl inşallah şampiyonuz. Rakipler berbat durumda, tüm avantaj bizde. Daha ne bekliyorsunuz.

Çevrimdışı ZEKI

1 hafta içerisinde yeni 10 numaramız belli olur :ok: Sosa mı olur Kagawa mı olur Quintero mu olur Ruiz mi olur bilmiyorum ama 1 hafta içinde belli olur :tabe:
duyumlar varmi @anilt

Çevrimdışı Kemal

Bu Eneramo-Holosko-Sezer Öztüürk ne olacak bir bilen var mı?

Çevrimdışı ilhan mansız

sezeri kolay kolay kimse almaz. Holosko bence Türkiye'de her zaman iş yapar. Eneramo da aslında iş yapar ama Anadolu klüpleri para vermeden oynatmak isteyeceklerdir

Çevrimdışı ZEKI

Caykur Rize Holoskoyu istiyordu ama ne oldu bilmiyorum

Çevrimiçi murat

eneramo yu erdem özgenç ile takas etsek fena olmaz.

Çevrimdışı matias

eneramo yu erdem özgenç ile takas etsek fena olmaz.

Takası geçtim bedavaya alsalar kabulumdür. Hem kontenjan açılır, hem de yıllık alacağından kurtuluruz.

Çevrimdışı Çağrı

Derin Ruiz geliyor demiş şimdiye kadar yalan çıkmadı dedikleri hadi bakalım  :sevinc
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Eneramo ile  Holosko'nun her zaman alıcısı çıkar yönetim bonservis almaya çalışıyor ondan uzadı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

@DerinBesiktasJK

Fulham ile görüşmeleri sürdüren yönetici yarın Türkiye'ye dönüyor! 5.5 milyon euro'ya anlaşma sağlandı.
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Bu adamı en fazla 4'e alırdık Belhanda yüzünden bu fiyata çıktı bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Derin Ruiz geliyor demiş şimdiye kadar yalan çıkmadı dedikleri hadi bakalım  :sevinc

@DerinBesiktasJK

Fulham ile görüşmeleri sürdüren yönetici yarın Türkiye'ye dönüyor! 5.5 milyon euro'ya anlaşma sağlandı.

Hayirli olsun diyelim o zaman...Peki ikinci macta oyuncu ekleyebiliyormuyuz

Çevrimdışı Kemal

sezeri kolay kolay kimse almaz. Holosko bence Türkiye'de her zaman iş yapar. Eneramo da aslında iş yapar ama Anadolu klüpleri para vermeden oynatmak isteyeceklerdir

Holoskoyu isteyenler var ama Holoskoda hep aynı cevap var ''İstanbul dışında oynamam-T.C vatandaşıda olmam'', tam bir bela, sinan enginin bize en büyük kazığı.  (İn ekini bile ayraçla ayırmadım öyle nefret ediyorum bu adamdan)

Eneramoyu Karabük bedava istedi, maaşını karşılayalım (yıllık 1.2 m euro) dediler, kabul etmedik, nıye kabul etmedıler anlamadım, resmen bize kaçacak o para.

Sezer Öztürküde Balıkesir Başkanı Tuna Aktürk Akatlara transfer sezonu başında gelip istedi vermedik. Onada anlam veremedim.

Sonuç dünya çağında 1 yıldız maaşına , 3 haybeciye beleş para veriyoruz, boşuna okumuşuz 1 imza atıp yatsak 7 cettimize yeterdi o para.