2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562002 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Futbol bölümümüzün adı '' Süleyman Seba Futbol Forumu '' Olarak değiştirilmiştir. Hepimizin başı sağolsun.

Şansal Büyüka: "Açıkçası Süleyman Seba işimize gelmezdi. Çünkü kendini habere malzeme yapmazdı. Bir yöneticisini konuşturmazdı.."
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dolmabahce1903

ilk tercih linnes olmali. takasta eneramo, holosko arti milyon olursa kabul edilebilir. gs li degilmis.

http://yetenekliturkfutbolcu.de.tl/TARIK-%C7AMDAL--k1-1860-M-Ue-NCHEN-k2-.htm

Çevrimiçi Samet Ç

ilk tercih linnes olmali. takasta eneramo, holosko arti milyon olursa kabul edilebilir. gs li degilmis.

http://yetenekliturkfutbolcu.de.tl/TARIK-%C7AMDAL--k1-1860-M-Ue-NCHEN-k2-.htm
Hocam biz neyin derdindeyiz sen neyin derdindesin. Biz en büyük transferimizi cennete yaptık.

Çevrimdışı Dolmabahce1903

kusura bakmayin düsünmeden yazdim.. acimiz büyük..

mekani cennet olsun büyük baskan

Çevrimdışı Çağrı

kusura bakmayin düsünmeden yazdim.. acimiz büyük..

mekani cennet olsun büyük baskan

Dert etme olur öyle şeyler herkes bilincini yitirdi bu gece
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Futbol bölümümüzün adı '' Süleyman Seba Futbol Forumu '' Olarak değiştirilmiştir. Hepimizin başı sağolsun.

Şansal Büyüka: "Açıkçası Süleyman Seba işimize gelmezdi. Çünkü kendini habere malzeme yapmazdı. Bir yöneticisini konuşturmazdı.."

adının değişmesi güzel olmuş bugün gördüm  :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

maalesef hayat devam ediyor bu ara bunları konuşmak doğru olmayabilir belki ama yönetimden 1-2 kişi de transfer görüşmelerine devam etseydi keşke sonuçta arsenal maçları ve arkasından lig başlıyor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

maalesef hayat devam ediyor bu ara bunları konuşmak doğru olmayabilir belki ama yönetimden 1-2 kişi de transfer görüşmelerine devam etseydi keşke sonuçta arsenal maçları ve arkasından lig başlıyor
Her ne kadar camia olarak kötü günler geçirsekte bende aynı şekilde düşünüyorum, Seba da böyle isterdi zaten. Bu sene ihtiyacımız olan her yere takviye yapıp şampiyonluk kupasını Süleyman Seba'ya götürmeliyiz  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Her ne kadar camia olarak kötü günler geçirsekte bende aynı şekilde düşünüyorum, Seba da böyle isterdi zaten. Bu sene ihtiyacımız olan her yere takviye yapıp şampiyonluk kupasını Süleyman Seba'ya götürmeliyiz  :tabe:
aynen bu sezon mutlaka şampiyon olup onursal başkanımız adına o kupayı kaldırmalıyız o yüzden de sağlam transferler gerekiyor neyse bekleyecez artık :)

Çevrimiçi Samet Ç

Katılıyorum hocam. Erdal Torunoğulları'nı görmedim törende büyük bir ihtimalle transfer işlerini yönetiyor olabilir. Birde bu arada Taarabt için 6 milyon Euro teklif edilmiş. Eurosport haberi.

Çevrimdışı Tolga

Katılıyorum hocam. Erdal Torunoğulları'nı görmedim törende büyük bir ihtimalle transfer işlerini yönetiyor olabilir. Birde bu arada Taarabt için 6 milyon Euro teklif edilmiş. Eurosport haberi.

bende görmedim onu ama bugün basında çıkan haberlerde görüşülen oyuncuların menajerlerine ve kulüplerine görüşmelere p.tesinden itibaren tekrardan başlayalım bize o zamana kadar izin verin dedikleri yazıyordu ne kadar doğrudur tabi bilemiyorum

Çevrimdışı Kemal

bRyan Ruiz için Ajax resmi teklifte bulunmuş, imzalayabilir onlarla. köytü oldu belhandada yattı.

Çevrimdışı Tolga

bRyan Ruiz için Ajax resmi teklifte bulunmuş, imzalayabilir onlarla. köytü oldu belhandada yattı.
anlaştığımız söylenen ruiz'e zamanında imza attırmazsak olacağı budur umarım en azından ruiz'i alırız.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Ruiz için şu an Sevilla, Ajax  ve Werder Bremen teklif yaptı. Ama her şey net olarak pazartesi belli olabilir. Yönetiminden hızlı davranacağını düşünüyorum pazartesiden itibaren.

Çevrimdışı frkndgnr

Kagawa haberleri okuyorum, sahi manudan ne kadar kazanıyor bu adam

Çevrimdışı saricasi

Ruizde sıkıntı olmaz biz istersek alırız, hafta sonu bir hareketlili olur belki.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Kemal

İnşallah alırız arık 10 numaramızı, zaten canımız sıkkın Beşiktaşlılara da bir nefes olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Kagawa haberleri okuyorum, sahi manudan ne kadar kazanıyor bu adam
Kagawa haberleri yalan hocam Van Gaal takımda Kagawa'yı tutmak istiyorum dedi. Rotasyon için.

Çevrimdışı Çağrı

Eğer Ruiz'i kaçırırlarsa iyi giden her şey bir anda terse döner. Belhanda zaten olmayacak bu satten sonra Ruiz'den iyisini de bulamazsın ne yapmaya çalışıyorlar anlamak zor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer Ruiz'i kaçırırlarsa iyi giden her şey bir anda terse döner. Belhanda zaten olmayacak bu satten sonra Ruiz'den iyisini de bulamazsın ne yapmaya çalışıyorlar anlamak zor.
Hocam zaten ilk başta yapmaları gereken olay Ruiz'in transferini bitirmekti. Belhanda falan hiç inanmıyordum alabileceğimizi neden bu kadar yanlış bir durum oldu çözemedim.

Çevrimdışı ozan062

ruiz ve belhanda transferleri olmayacak kesinleşti bilginiz olsun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

anlaştığımız söylenen ruiz'e zamanında imza attırmazsak olacağı budur umarım en azından ruiz'i alırız.
yok turkiyeyi kabul etmiyormus ee tabi  onder ozen gibi bir kişilik orada olmazsa o oyuncuyla konusmalarda boyle tercih sıkıntıları yasarız cok normal

Çevrimiçi Samet Ç

ruiz ve belhanda transferleri olmayacak kesinleşti bilginiz olsun
Hocam bilgi nerden. Belhanda'nın olmayacağını baştan beri biliyordum da.Ruiz neden olmuyor Ajax, Sevilla, Bremen den birinin teklifini mi kabul etmiş?

Çevrimdışı ozan062

Hocam bilgi nerden. Belhanda'nın olmayacağını baştan beri biliyordum da.Ruiz neden olmuyor Ajax, Sevilla, Bremen den birinin teklifini mi kabul etmiş?

3menejerin ruiz hakkındaki twitterdan bremene gittiğini duyurmasıydı:)) hemde bizi tercih etmeyisininde yukardaki mesajda belirttim

xuz

• Ziyaretçi

Ortada kaldık yani? Bravo