2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561236 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

foruma yeni üye oldum ama bir sey dikkatimi cekti. yönetim ne yaparsa hakli göstermeye calisan insanlar var. bu sekilde Besiktas`a yararli olamazsiniz arkadaslar. Tarik`a 3 milyon € vermek hatadir akli basinda Besiktasli da bunu dile getirmelidir. stat konusunda da ayni yönetim ne yaparsa beyinlerini bir köseye birakip "dogru yapmis" diyorlar. Adamlar efsane olacak tribünün ortasina deplasman tribünü koyuyor adam gelmis diyor ki "bence iyi dogru uygulama". simdi bu adama nasil laf anlatacaksin ki.

Şimdi Kobra bu sözünü biraz banada söylüyorsun ama 1 ay önceye gidersen en son bana söylemen gerektiğini görürsün :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

istatistik kısacası bi oyuncunun karnesidir evde babamız bile karnemize bakmadan bişey alıyomuydu bize bi zamanlar yada aferim diyomuydu en basiti bi teknik trektör iş yapıyo ve heleki biliç üzerine katan bi hoca bi futbolcunun karnesine bakmazmı.istedi özelliklerin olup olmadını sadece izleyerek anlamaz kaç maçını izleyebilir 2-3 maçını izler diyer maçlarda ne yapmış ona bakar bu benim düşüncem kimse yanlış anlamasın alınmasın.
istatistikler gerçekten de karne gibidir şimdi bir forvet alırken neye bakarsın kaç gol attığına eğer ortalama 15-20 arası atmamışsa bir düşünürüsün alayım mı almayayım mı diye bir sağ bek içinde asist yapıp yapmadığı önemlidir.bu onun hücuma ne kadar çok çıktığını ve ceza sahası yakınlarında ne kadar çok göründüğünü gösterir o yüzden tarık için bu açıdan şüpheliyim ben hala yabancı da olsa linnes'in doğru tercih olacağını düşünüyorum ama tarık alınırsa da bekleyip görürüz neler yapacağını.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı karakartalım

istatistikler gerçekten de karne gibidir şimdi bir forvet alırken neye bakarsın kaç gol attığına eğer ortalama 15-20 arası atmamışsa bir düşünürüsün alayım mı almayayım mı diye bir sağ bek içinde asist yapıp yapmadığı önemlidir.bu onun hücuma ne kadar çok çıktığını ve ceza sahası yakınlarında ne kadar çok göründüğünü gösterir o yüzden tarık için bu açıdan şüpheliyim ben hala yabancı da olsa linnes'in doğru tercih olacağını düşünüyorum ama tarık alınırsa da bekleyip görürüz neler yapacağını.
kesinlikle.ama linnes konusunda sıkıntı varmış galiba hocam keşke linnes olmadı fereira gelse ama yabancı statüsünüde düşünmek lazım kısıtlar bizi sıkıntıya sokuyo ama ne olursa olsun tarık a 1.5-2 den fazla vermek akıl karı değildir bu etmeyebilir ama türk statüsü ülkemizde bi futbolcuya değerinden fazlasını ettiriyo.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Abi orta saha oyuncusunun da asit yapması gerekmez mi..

Soruma cevap verin o zaman

1 gol 1 asist yapan Atiba Hutchinson bu takımda oynamalı mı ? Oynamamalı mı ?

Birde

Geçen sene "0" gol Atan Gökhan Gönül size göre kötü futbolcumudur..

Bide diğer konuda kaldı, Selçuk İnan için kötü topçu derken geçen sene attığı 5 gol ve verdiği 7 gol pası sizce başarıszı bir oyuncuınun performansımıdır ?

İstatistik sadece yol gösterebilir. Ancak asla İstatistiklere göre yaşanmaz ve ona göre futbolcu alınmaz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Konuşup konuşmaman önemli değil..Ben fikir sunarım sadece sana sunsam zaten özel yazarım. Elbet yazılarımıza katılanlar olacaktır.

Ben Tarıktan Caner beklemiyorum. Ancak bilmediğim ve yabancı olan Linneste ne gördük onu bilmiyorum. Tarık seyrettiğimiz gördüğümüz adam. Ligte hiçte kötü oynamadı.Sanki süper kadromuz varmış gibi o olmaz bu olmaz..

Seneye 5 yabancı ile sahaya çıkacağız ve alınacak 2-3 yerli oyuncudan biriside Tarıktır..

İstatistik konusuna gelirsek. Alex e çok büyük saygım vardır ama İstatistik ile oyuncu alınsaydı Messi Ronaldo sonrası Alex geliyordur herhalde..

Çok net söyleyim. Santarfor alırken incelerim fazlası ile. Orta saha alırkende incelerim. Hatta Atiba gol atmıyor diye bu takımda oynamaması gerektiğinide söyleyen benim. Ancak sağ bekin gol atması herkes için ektradır. Atarsa süper topçudur ama atmazsa yok bundan topçu olmaz denmez.

Çok anlatmanın anlamı yok dediğim gibi. Eldeki Atiba 1 golle bu takımda banko oynarsa Tarıkta 0 golle Banko oynar.
Aynen katılıyorum :)

Çevrimiçi murat

maalesef bu konuda haklısın bende daha önce bu konuda eleştirimi yapmıştım o yüzden çok dillendirmek istemiyorum tekrardan
iyide sizi kimse engellemiyor.her türlü eleştiri yapabiliyorsunuz.herkezin sizin dediğinize he demesi gerekmiyor.

Çevrimdışı Tolga

iyide sizi kimse engellemiyor.her türlü eleştiri yapabiliyorsunuz.herkezin sizin dediğinize he demesi gerekmiyor.
ben zaten birisi beni engelliyor falan demedim arkadaşın yukarıda bahsettiği şeyleri bende gördüğümü söyledim yoksa herkes istediği gibi görüşünü açıklamakta tabiki de serbesttir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

zaten sabah cihan dostumda yazdı,, bu bonservisler bu verilen maaslar hersey taraftar sayesinde yapılıyor dolayısıyla bizim reaksiyonumuza gorede transferlerde yol alınmak zorunda,,, dany de herkes haklı cıktı ben bunu bilir bunu soylerim boyle riskler alınmamalı,, terim efendinin begendiklerini bilic bey begenmiyecek begendiği zaman bende itibarı sıfır olur boyle guveni nasıl olusturdugunu sorgularım saçmalık :alala:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı karakartalım

Abi orta saha oyuncusunun da asit yapması gerekmez mi..

Soruma cevap verin o zaman

1 gol 1 asist yapan Atiba Hutchinson bu takımda oynamalı mı ? Oynamamalı mı ?

Birde

Geçen sene "0" gol Atan Gökhan Gönül size göre kötü futbolcumudur..

Bide diğer konuda kaldı, Selçuk İnan için kötü topçu derken geçen sene attığı 5 gol ve verdiği 7 gol pası sizce başarıszı bir oyuncuınun performansımıdır ?

İstatistik sadece yol gösterebilir. Ancak asla İstatistiklere göre yaşanmaz ve ona göre futbolcu alınmaz
sleven bilic atibanın gol atmasını asist yapmasını baklemiyo he atarsa iyi olur ama futbol takım oyunu herkezin gol atmasına yada kafa topu almasına bakamazsın demekki atibadan istedi hocanın top kesmesi top dağıtması atletik özelleği ile sürekli koşması mevkisine göre. gökhan sakatlıktan çıktı onun daha önceki senelerde yaptığı istatistikler şuan fenerde gökhanın sakatlık geçirmesine rağmen yerine birinin alınmamasına sebeb oldu. selçuğun kötü olması daha önceki seneki karnesine göre kötü he atıyıyorum bide onun oynadı mevkide hoca 5 gol 7 asist istemiyoda daha fazlasını istiyodur yada ekstra top kesmesini istiyodur yada tüm bunlar haric taraftarla yada bi maçta ters bi durum olmuştur insanların ve hocanın gözünden düşmüştür hocam ne derseniz deyin günümüz futbolunda koşan bişeyler yapan daha kısa alanda daha çok basan kompak bi yapı isteniyo bunun içinde mevki mevki yapılması gereken istatistikler vardır profesyonellik bunu ister.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Futbolda tek mantık yoktur,  herkesin kendine göre bir futbol anlayışı vardır işte bu nedenle çok keyiflidir ve bu nedenle çok tartışılır. 

hocam tarik i bir tek sen izlemedin biz de izledik gecen sene. adamin gs li olmasini saymiyorum ama bunu dile getirmesi de nasil bir profesyonel oldugunu belli ediyor. atiba konusuna gelince atiba gol yememizi engelliyor o sebeple gol atmamasini amorti ediyor diye düsünüyorum. ayrica tarik icin hücumcu bek diyorlar, hücumculugunda istatistigi 0 olan adamin savunmaciligini düsün bir de. ben alinmasin demiyorum kadro derinligi icin iyidir ama 3 milyon verilmez. piyasa böyle ise de almazsin atibayi saga cekersin ortasahada alternatifimiz var.

Sende izledin Bende izledim..

Ama benim daha haklı olduğum bir yer var..

Bu oyuncuyu Beşiktaş Galatasaray ve Trabzonspor istiyor..

Ve bu" kazma" topçusuna 4 milyon eurolar verilmesine rağmen İllede vermem diyen bir Eskişehir var.

4 kulüp hata yapıyorsa bende yapıyorum yada yanlış gözlemliyorum..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ozan062

hocam tarik i bir tek sen izlemedin biz de izledik gecen sene. adamin gs li olmasini saymiyorum ama bunu dile getirmesi de nasil bir profesyonel oldugunu belli ediyor. atiba konusuna gelince atiba gol yememizi engelliyor o sebeple gol atmamasini amorti ediyor diye düsünüyorum. ayrica tarik icin hücumcu bek diyorlar, hücumculugunda istatistigi 0 olan adamin savunmaciligini düsün bir de. ben alinmasin demiyorum kadro derinligi icin iyidir ama 3 milyon verilmez. piyasa böyle ise de almazsin atibayi saga cekersin ortasahada alternatifimiz var.

yok yok atiba saga gecmemli ortasaha cokuyor zaten bir on libero daha alınmalıda bilic istemiyor
oraya necip iyi gidiyor orta sahadakinden cok daha iyi net oynuyor aslında gerek bile yok oraya adamda işte illa tutturuyorlar anadoludan topcu alıcam diye sonra neden paralar carcur ediliyor ee işte bundan:(((

Çevrimdışı okansosa

Bryan Ruiz elden kaçacak nedir bu ısrar al şu adamı artık
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Sende izledin Bende izledim..

Ama benim daha haklı olduğum bir yer var..

Bu oyuncuyu Beşiktaş Galatasaray ve Trabzonspor istiyor..

Ve bu" kazma" topçusuna 4 milyon eurolar verilmesine rağmen İllede vermem diyen bir Eskişehir var.

4 kulüp hata yapıyorsa bende yapıyorum yada yanlış gözlemliyorum..

4 kulübün de istediği Sercan ve Volkan Şen'i Bursa 7 milyon euroya bile vermedi ilk sene. Sonra ikisi de transfer oldu. Sonuç? İkisi de çöp. Yani istatistik hakkında ne kadar haklıysan bu genellemen de o kadar yanlış. Özetle evet herkesin kendi gözlemine göre bir çıkarımı oluyor bunu sağlam şeylere dayandırmak gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Bakın burada sadece gol asist karsilastirmasi yok bir çok yönden kiyaslama var tarik için alınacak risk en fazla 1 milyondur daha fazlası veriliyorsa bu tarik olur mu acaba diye verilmez tarik olmuştur ve getirip 11e koyarsin. Ayrıca sağa illaki yerli almak zorunda değiliz ki bizim kontenjan sorunumuz yok solda ismail sağda yabancı bek oynar. Tarık için söz konusu paralar kesinlikle verilmemeli
Not: tablolar cihan tomrise aittir
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 19:46:35 Abdullah Türk ]

Çevrimdışı Çağrı

Manuel Neuer'i alıp stopere koysak alacağımız her adamdan daha iyi oynar bu nasıl bir adam nasıl bir teknik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

veee belhanda Southampton yolundaymıs güzel haber kime bulassak hepsi baska bir dala uzanıyor:))

Çevrimdışı ALDENYX

inşallah bu istasiklere  :alsaa:efsane sağ bekimiz......RECEP ÇETİN bakmıyordur...golümü var sadece milli maçta attığı gol aklımda..asistimi oda fazla değil....... :bore:
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 20:31:36 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Belhanda için Southampton devredeymiş 10 milyon Euro teklif edecekmiş. Ruiz'i kaçırma yönetim.

Çevrimdışı cinque

Başımız sağolsun Süleyman başkanı kaybettik.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

basimiz sagolsun..... 
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

Başımız sağolsun. Mekanın cennet olsun Süleyman başkan.

Çevrimiçi Samet Ç

Siyahimiz daha siyah artik. Basimiz sagolsun.
Yeni stadda açılışı o yapacaktı. İlk golü o atacaktı ağlara. Güzel ve güneşli günler görecektik büyük başkanla birlikte.

Çevrimdışı TØLGA

Yillarin en büyük transferini cennete yaptik basimiz sagolsun  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Q

Yeni stadda açılışı o yapacaktı. İlk golü o atacaktı ağlara. Güzel ve güneşli günler görecektik büyük başkanla birlikte.

Başımız sağolsun.
Mekanın cennet olsun Başkan.