2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4556126 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

:lol:

güzel açıklamışsın ama ruiz istanbula gidebilirim diyormuş belhanda olmazsa ruiz tamam gibi
artık bu işi daha fazla uzatmasınlar belli ki d.kiev'in istediği ücretleri vermemiz çok zor alsınlar ruiz'i bitsin bu iş valla çok can sıkmaya başladı özellikle bu 10 numara transferi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

ruiz ile 4 m euroya anlaşıldığını söyleyenler var doğruysa hemen alınmalı daha fazla zaman kaybedilmemeli.

Çevrimdışı Tolga

az önce linnes'i bir kez daha izledim mutlaka bir şekilde transfer edilmeli tam aradığımız sağ bek kesinlikle.

Çevrimdışı saricasi

Ruiz oyununu daha çok skora yansıtır,belhanda nın oyunu heyecan yaratır.bize skor önemli bnce ruizi cuma gibi açıklarlar.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Necmi

Ruiz oyununu daha çok skora yansıtır,belhanda nın oyunu heyecan yaratır.bize skor önemli bnce ruizi cuma gibi açıklarlar.

ruiz bu lige çok yumuşak kalır gibi geliyor bana yoksa mükemmel tekniği var iki tekme yediğinde oyundan düşer

Çevrimdışı ALI RIZA

ruiz bu lige çok yumuşak kalır gibi geliyor bana yoksa mükemmel tekniği var iki tekme yediğinde oyundan düşer
örnek oğuzhan :)

Çevrimdışı Özay

Forzabeşiktaş'ta birileri Ruiz'i mi övüyor ? Hayır yani başka açıklaması olamaz bu kadar bitik bir oyuncu da ısrarın  :ebebe:  Çok takılmayın o foruma. Quaresma'ya maradona diyen adamları tekrar görür gibi oluyorum  :sevinc

Belhanda gelecek diye duyumlarımı yazmıştım geçen gün. Bu transfer uzasa da muhtemelen gerçekleşecek bi kaç güne.

Çevrimdışı ALI RIZA

Forzabeşiktaş'ta birileri Ruiz'i mi övüyor ? Hayır yani başka açıklaması olamaz bu kadar bitik bir oyuncu da ısrarın  :ebebe:
Belhanda gelecek diye duyumlarımı yazmıştım geçen gün. Bu transfer uzasa da muhtemelen gerçekleşecek bi kaç güne.
İstemeyerek de olsa yazıyorum ama Forzaya saygımız sonsuz üyeliğimiz daim ama Forza ile burası farklı mekan kardeş...! Amaç Aynı BEŞİKTAŞ....!
Ruiz istemem Bana Q7 yakın gibi oyuncu al Demba ba ya asist yapsın..! Almeida Q7 kıymetini bilemedi dağlara taşlara vurdu...!

Çevrimdışı Çağrı

Çok büyük ihtimal RUİZ Alınacak Belhanda değil. Geldiğinde de 3-4 hafta oynadıktan sonra mest olacaksınız  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Özay

Belhanda'ya burun kıvırıp taarabt'ı isteyen adamların mekanı orası bu aralar. Hep de öyle bir yerdi zaten. Quaresma meselesine girmeyeceğim.

Benim söyleyeceklerim aslında başkaydı. Belhanda'yı yanlış yorumluyor insanlar; kendisi şova yönelik oynayan bir oyuncu değil, adamın tekniği güzel görünüyor sadece. Bu ikisini karıştırıyorsunuz. Fransa ligini takip etmiş olanlar ne demek istediğimi daha iyi anlarlar.

Diğer yandan ruiz dünya kupasından önce, ligde bitik bir oyuncuydu. Turnuvada bu yaşlarda iyi performans sergileyen oyuncular yanıltıcıdır. Mental olarak bitmiş bir oyuncuyu gereğinden çok fazla övüyorsunuz.  :super:
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 02:37:21 Özay ]

Çevrimiçi Necmi

Belhanda'ya burun kıvırıp taarabt'ı isteyen adamların mekanı orası bu aralar. Hep de öyle bir yerdi zaten. Quaresma meselesine girmeyeceğim.

Benim söyleyeceklerim aslında başkaydı. Belhanda'yı yanlış yorumluyor insanlar; kendisi şova yönelik oynayan bir oyuncu değil, adamın tekniği güzel görünüyor sadece. Bu ikisini karıştırıyorsunuz. Fransa ligini takip etmiş olanlar ne demek istediğimi daha iyi anlarlar.

Diğer yandan ruiz dünya kupasından önce, ligde bitik bir oyuncuydu. Turnuvada bu yaşlarda iyi performans sergileyen oyuncular yanıltıcıdır. Mental olarak bitmiş bir oyuncuyu gereğinden çok fazla övüyorsunuz.  :super:
orda kimi övdükleri bizi ilgilendirmez burdaki insanlarında kendi aklı var bu sözlerinle burda mesaj yazanlara haksızlık etmiş olmuyormusun
burda çoğunluk Belhanda diyor bir kaç kişide ruiz diyor taarabt ında kısa bir konusu geçti üslup hiç şık olmadı fikir beyan etmeden bir konuyu okusaydın keşke

Çevrimdışı Özay

Yok yahu ne yaptın sen abi ya :lol: :lol:

Öylesine yazmıştım neyse kusura bakma o zaman.

Çevrimdışı okansosa

Çok büyük ihtimal RUİZ Alınacak Belhanda değil. Geldiğinde de 3-4 hafta oynadıktan sonra mest olacaksınız  :iblush:
Abi bazen derin beşiktaş hesabının senin olduğunu düşünüyorum :D :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Necmi

Yok yahu ne yaptın sen abi ya :lol: :lol:

Öylesine yazmıştım neyse kusura bakma o zaman.
ben arada forzayada bakıyorum konular pek paralel gitmiyor bir duyum düşünce doğal olarak her yere düşüyor
o yüzden aynı şeylerin konuşulması normal sonuçta her yerde Beşiktaş taraftarı var geneldede aynı duygular hakim oluyor :)

Çevrimdışı brci

şu taraftarı bölme işinden vazgeçsek artık ??? herkesin bir fikri var herkesin göz zevki futbol anlayışı farklı Beşiktaşı artık forzacılar-arenacılar , çarşıcılar-Ormancılar diye ayırmaya çalışmasak hepbirlik olsak nasıl olur ??

Çevrimdışı Çağrı

Abi bazen derin beşiktaş hesabının senin olduğunu düşünüyorum :D :D

Hahaha  :D Yok ben sadece mantık güdüyorum kardeşim 2+2 8 etmezse zor yani hatta çok zor :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Özay

Doğrudur ancak demek istediğim daha farklıydı. Üyeliğimi sildirmeden önce orada az çok vakit geçirdim.Belli bir isim atılır ortaya bir kaç kişi günün 5 vakti aynı ismi zikredince herkes ister istemez kanıksardı o ismi  :D Bende de oluyordu yalan yok; bazen o ismi ortaya atanlardan daha azılı savunucu oluyordum  :evillol: :lol:

Şimdi de dedim acaba bu Ruiz için de mi böyle bir durum var. Hani istenebilir normaldir ama bir çok yerde aynı şeyleri görünce buraya yazıverdim :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

Real Madrid'de Di Maria yedek bir sezonluk onu kiralasak  :bandit::sevinc :sevinc

Belhanda gelmesin.  Bu nedir böyle  :by2:

[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2014, 10:25:11 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Çağrı

Aynı şekilde Arsenal'e attığı gol.

Kamerun'a attığı

Burada da başka bir takıma

En az 5-6 penaltısı var böyle attığı.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

@Çağrı gönderdiğin örneklerle arasında dağlar kadar fark var,
birincisi penaltıyı atmadan 30 saniye önce soluna bakıyor ve birinden talimat alıyor ve atmayayım mı diyor.
ikincisi kaleciye atacağı yeri işaret ediyor ve kaleci de tamam anlaşıldı diyor.
üçüncüsü gönderdiğin örneklerin hepsinden çok çok daha cılız basit bir vuruş yapıyor.

Bana göre yaptığı %10000000 şikedir, kimse bana bunu inandıramaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynı şekilde Arsenal'e attığı gol.

Kamerun'a attığı

Burada da başka bir takıma

En az 5-6 penaltısı var böyle attığı.

Bu adam fazla golcü değil gibi  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

birincisi penaltıyı atmadan 30 saniye önce soluna bakıyor ve birinden talimat alıyor ve atmayayım mı diyor.
ikincisi kaleciye atacağı yeri işaret ediyor ve kaleci de tamam anlaşıldı diyor.
üçüncüsü gönderdiğin örneklerin hepsinden çok çok daha cılız basit bir vuruş yapıyor.

Hocam kaçırmışsın ama biz bunu en az 3 kez tartıştık burada. Adam göstere göstere bunu yapar mı? Penaltıyı kaçırmanın en kolay yolu dışarı atmaktır kaldı ki kafasıyla sol tarafı gösteriyor sonra panenka penaltısı atıyor. Panenka da cılız sert farketmez ki kaleci yatarsa her türlü gol olur yüzde 100 yapmıyor diyemem ama adamı bu kadar kolay suçlamak doğru değil. Dersini çalışan bir kaleci bunu bu şekilde kullanacağını tahmin edebilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı scape_bjk

Gösterdiği yere atmıyor aslında ortaya atıyor, Fakat penaltıyı kaçırınca da kimse olağanüstü refleks göstermiyor herkes olağanmış gibi karşılıyor ilginç.

Hocam kaçırmışsın ama biz bunu en az 3 kez tartıştık burada. Adam göstere göstere bunu yapar mı? Penaltıyı kaçırmanın en kolay yolu dışarı atmaktır kaldı ki kafasıyla sol tarafı gösteriyor sonra panenka penaltısı atıyor. Panenka da cılız sert farketmez ki kaleci yatarsa her türlü gol olur yüzde 100 yapmıyor diyemem ama adamı bu kadar kolay suçlamak doğru değil. Dersini çalışan bir kaleci bunu bu şekilde kullanacağını tahmin edebilir.

Burada dışardan bir talimat alma süreci var, talimat alındıktan sonra anlaşma süreci var, panenka penaltılarında asla ve asla böyle bir süreç yoktur.