2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554601 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Çok rahatladım demek isterdim  :biggrinking: O da ayrı bela  :D
mertesacker de sakat deniyordu büyük ihtimal oynaması zor gibi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Mertesacker'i bilmiyorum ama Koscienly'nin aşil tendonunda sorun varmış. Haberlere yansıdı bugün öyle gördüm.

Çevrimdışı Çağrı

Almanlar oynamayacak diye biliyorum zaten
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

son anda bir stoper transferi yapabilir deniyordu arsenal için bugün birkaç yerde höwedes ismi geçiyordu

Çevrimdışı Çağrı

Howedes de tank uzak olsun Sivok daha hızlı ondan
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Howedes de tank uzak olsun Sivok daha hızlı ondan
zaten arsenal alacakmış biz değil  :)

Çevrimdışı Çağrı

zaten arsenal alacakmış biz değil  :)

:kop: Keşke alsalar da oynasa Ba'ya karşı  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

:kop: Keşke alsalar da oynasa Ba'ya karşı  :icool:
aynen hocam dediğin gibi çok ağır bir oyuncu ba o savunmayı deler geçer :D

Çevrimdışı Çağrı

Hakan Çalhanoğlu'nu transferde tam 21 kulüp istemiş Hamburg'dan   :s20:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hakan Çalhanoğlu'nu transferde tam 21 kulüp istemiş Hamburg'dan   :s20:
sorma çok üzülüyorum valla onu görünce pisi pisine elimizden kaçtı

Çevrimdışı Çağrı

aynen hocam dediğin gibi çok ağır bir oyuncu ba o savunmayı deler geçer :D

Onlar da oynar bu tip adamlar da sonra çıkıyor Bony gibi adamlar hatrrick yapıyor bu savunmalara  :biggrinking: Mertesacker farklı mesela ayakları da çabuk o boya rağmen o yüzden tam yaratık
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

internette yayılmaya başlayan Holosko'nun akhisara 700 bin euro karşılığında satılması için anlaşıldığı haberi doğru mu? doğruysa odadaki herkese çay söyleyecem  :D

Çevrimdışı Çağrı

internette yayılmaya başlayan Holosko'nun akhisara 700 bin euro karşılığında satılması için anlaşıldığı haberi doğru mu? doğruysa odadaki herkese çay söyleyecem  :D

Holosko artı bir miktar para efsane olacak deseniz ya  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

eneramo artı bir miktar paraya dönmesin daha sonra  :biggrinking:

Çevrimiçi Kartal Ç

evet ama bu sefer o "bir miktar para" bize gelecek :D transfer bütçesine 700 bin euro daha ekler belki başkan  :D
tabi dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım. malum transfer sezonu dedikodu sezonu ama inşallah doğrudur.

Çevrimdışı Çağrı

Aslında isimler üzeirnden konuşmak çok mantıklı değil bir yere kadar. Çünkü böyle olsa Bate Borisov Bayern'i yenemezdi. Apoel çeyrek final göremezdi. Ne zaman isimler üzünden konuşmadığımız bir takım kenetlenmesi olur o zaman tur atlarız ztaen. Yoksa isimler üzerinden gidersek bizi Uef kupasında da en en geç 2.turda tokatlarlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bate'yi hatırlıyorum tank gibi ağır sağ bek Radzkov ve filipenko bütün hücumları kesiyordu önlerinde Bressan takır takır sokuyordu topları içeri o yüzden yine asıl iş Bilic'e düşüyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu Raul Jimenez Atletiko'da yıldız olur da 30 milyona filan giderse Önder Hoca bütün yönetimin hatrını soracaktır. Depay'ı istedi alamadık şimdi Tottenham 19 milyon teklif etti. Adam kimi işaret ettiyse kapışıyor Avrupa şuanda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu Raul Jimenez Atletiko'da yıldız olur da 30 milyona filan giderse Önder Hoca bütün yönetimin hatrını soracaktır. Depay'ı istedi alamadık şimdi Tottenham 19 milyon teklif etti. Adam kimi işaret ettiyse kapışıyor Avrupa şuanda.
depay da jimenez de fiyatlarını en az ikiye katlarlar bence önder hoca'nın ne derece futbolcudan anladığı belli oluyor işte.

Çevrimdışı Çağrı

depay da jimenez de fiyatlarını en az ikiye katlarlar bence önder hoca'nın ne derece futbolcudan anladığı belli oluyor işte.

Bu ülkede kulüpler borçlardan arınıp kendileri gelirleriyle dönene dek bu iş olmayacak. Millette hala başkan ve yöneticiler ve başkan parayı basıl alacak algısı var o yüzden profesyoneller harcanıyor.

Önder Özen şu takımda 4 sene kalsa inanın çok farklı olacaktı her şey. 35 yaşına geldiğimde umarım Önder Hoca'yı keşke diye hatırlamam. Çnünkü benzer olay da Lucescu çocukluk yaramdır. Şampiyon olduğumuzda bile içimden atamıyorum biz çok büyük kulüp olacaktık çok büyük. Ezip geçiyor olacaktık diğer iki takımı stad muhtemelen bitmiş olacaktı borç diye bir şey olmayacaktı kupalar avrupa başarıları bunu bize reva görenlerin..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sırf bu işi yapmak için 2 sene sonra Norveç'e ya da Belçika'ya gitmeyi düşünüyorum. Spor fizyoterapistiyim ben bile çalışmak istemiyorum Türk kulüplerinde çünkü bize inanılmaz baskı var o adam sahaya çıkacak diye. Ya adam 6 ay sakatlanır diyorsun dinlemiyorlar. Futbolcuların neler yaşadığını bilseniz nefret edersiniz futboldan o kadar söylüyorum siz anlayın.

Çapraz bağı atmış adam 3 ay tedavi 3 ay rehab 3 ay performansa tabi tutulur bizimkiler 6. ayda sahaya istiyor bant değil ki bu yapışsın. Adam korka korka çıkıyor hop bir daha atıyor bağ ve kimse ziyaretine bile gitmiyor. O yüzden futbolcular fizyoterapistleri çok severler çünkü bir tek biz düşünüp arada sibop olmaya çalışıyoruz yapmayın etmeyin diye. Yazıklarım olanın yarısı bile değil.

Hiç bağı atan adam gördünüz mü bilmiyorum 10 metre uzaktan duyarsınız sesi tahta kırar gibi ses gelir dizden.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 16:58:28 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu ülkede kulüpler borçlardan arınıp kendileri gelirleriyle dönene dek bu iş olmayacak. Millette hala başkan ve yöneticiler ve başkan parayı basıl alacak algısı var o yüzden profesyoneller harcanıyor.

Önder Özen şu takımda 4 sene kalsa inanın çok farklı olacaktı her şey. 35 yaşına geldiğimde umarım Önder Hoca'yı keşke diye hatırlamam. Çnünkü benzer olay da Lucescu çocukluk yaramdır. Şampiyon olduğumuzda bile içimden atamıyorum biz çok büyük kulüp olacaktık çok büyük. Ezip geçiyor olacaktık diğer iki takımı stad muhtemelen bitmiş olacaktı borç diye bir şey olmayacaktı kupalar avrupa başarıları bunu bize reva görenlerin..
şöyle söyliyim eğer yd lucescuyu takımda tutsaydı bjk tarihinin en başarılı başkanı olarak anılırdı stadımız çoktan bitmiş olurdu ve bugün belki de biz 4.yıldız için mücadele ediyor olurduk dediğin gibi benimde içimde bir yara olarak kalmıştır lucescu.onunla beraber çok iyi şeyler yapacaktık bundan emindim gitmesini de hiç istememiştim.

Çevrimdışı Çağrı

şöyle söyliyim eğer yd lucescuyu takımda tutsaydı bjk tarihinin en başarılı başkanı olarak anılırdı stadımız çoktan bitmiş olurdu ve bugün belki de biz 4.yıldız için mücadele ediyor olurduk dediğin gibi benimde içimde bir yara olarak kalmıştır lucescu.onunla beraber çok iyi şeyler yapacaktık bundan emindim gitmesini de hiç istememiştim.

Adamın yalvarışını unutamıyorum. Nolur gönderme dedi adam ya nolur gönderme aynı paraya çok daha iyi takım toplarım ezer geçeriz bunları dedi. Hırslıydı dinletemedi kendini. Shakhtaru bizim yüzümüzden 3 kez reddetti. Sonunda kabul etti olanlar ortada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli