2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553555 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

şimdi şunu da düşünüyorum gs f.terim ile ilk sezon şampiyon olurkenki kadrosu aynen böyleydi;
muslera
eboue-semih-ujfalusi-h.balta
engin-melo-selçuk-emre çolak
necati-elmander

bu kadro bizim şimdiki kadrodan çok mu üstün değil 2.sezon şu takımdan kaç tane oyuncu kaldı kaç tanesi oynadı tamam kalite önemli fakat sadece bu da yeterli değil bazı şeylere inanmak inandırmak gerekir yoksa o takımında şampiyon olacak hali yoktu yani
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

olcayı ben hiç sevmem aslında souca haticeye bakarsak gaayet guzel golelr bırakmıs ama işte bu performansını genele yayamadıgı için 3 maçta 4 maçta bu istatistige ulasıp pat hemen düşüşe geciyor,, simdi bu adamı yedeklicek varmı soru isareti var tabiki ama bu sefer bu kuserse nolucak çnk iki sende adam 100e yakın maç yaptı simdi yedekten gelmesi ne durumdadaır bilemiyoruz milli takımda sonradan giriyordu varlık gosteremiyordu bircok soru isareti var,,,

Milli takımda 2 gol attı Olcay güzel de goller attı Ba'ya yaptığı asisti gördünüz geçen maç Fener'e attığı golğ hatırlayın. Evet süperstar  değil ama bir kanadınızın sezonda 11 gol bırakması çok çok önemli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı scape_bjk

Futbolda sadece iyi futbolcuyla oynanmaz takım oyunu oynamak gerekir bu konuda önemli mesafe katettiğimizi düşünüyorum. 

Çevrimdışı forzatunga

veli şuan bulunmaz nimet her iki takımda da banko ilk 11 oynar.Hele yabancı sıkıntısı çekerken  bu kalitede başka yerli bir dmc yok.2 sene önce çok saçma işler yapıyordu ama üstüne koya koya geldi bugüne.Diğer örnekler bknz:burak yılmaz,caner erkin  bazı oyuncular sonradan açılıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Bir de en en önemlisi Olcay , Cenk , Ersan ve Töre Beşiktaşlı. Gerçekten Beşiktaşlı. Oğuzhan'dan çok kendilerini parçalama isteklerinin sebebi biraz da bundandır. Senin benim gibi Beşiktaşlı profesyonellikleri dışında.

Tolga'nın da ikinci takımın Beşiktaş olduğunu düşünüyorum dillendirmese de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bizim Oğuzhan'ın hırsını kaybettiğimiz gün Salih'i alamadığımız gündür. Salih'i alabilseydik Oğuzhan şuan çok farklı bir Oğuzhan'dı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Holosko Akhisar ile anlaştı diye haberler var.

Çevrimdışı Çağrı

Asıl Eneramo ne olacak. Miras gibi kaldı kucağımızda okutmamız lazım 1.2 milyon euro kaçmaması için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Holosko Akhisar ile anlaştı diye haberler var.
holoskoyu gönderip bedelsiz marini kiralayamadık ya çok yazık oldu umarım haber doğrudur holoskonun devri çoktan bitti bizim için.

Çevrimdışı onurt

belhanda kesin oldu yoksa üyeliğimi silin diyen arkadaşlar mevcut kadrı üzerinden yorumlara başlamış. Olmayacak herhalde :D
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Pereira'yı izlemeyenler için anlatayım bu arada.

Gökhan Gönül'ün hızında ve çabukluğunda bir oyuncu yani hızlı bir bek. Ancak dengesi yok yani savruk koydukları zaman uçan bir arkadaş. Mental olarak iyi bek yani lider oyun okuyan bek diyebilirim. Agresiftir bağırır sahanın içinde hırslıdır. Savunması çok iyi değil aşağı yukarı Motta kadar dribling ve ortaları da öyle. Yani tipik Motta alırız alırsak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Çok geç kardeşim:( Bence, maalesef elde kaldı bu adam...

Çevrimdışı scape_bjk

Gökhan Gönül'ün hızında ve çabukluğunda bir oyuncu yani hızlı bir bek. Ancak dengesi yok yani savruk koydukları zaman uçan bir arkadaş. Mental olarak iyi bek yani lider oyun okuyan bek diyebilirim. Agresiftir bağırır sahanın içinde hırslıdır. Savunması çok iyi değil aşağı yukarı Motta kadar dribling ve ortaları da öyle. Yani tipik Motta alırız alırsak.
Yaşı kaç?

Çevrimiçi Samet Ç

Pereira olacak gibi hocam Linnes'in fiyatını yükseltiyorlar gibi yoksa çoktan bitmişti Linnes.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Biz Arsenal maçlarından sonra defans ortasınada oyuncu arayacağız

Yazın buraya..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

eneramo,holosko,g.süzen,uğur boral,oynatılmayacaksa sezer bunların hepsi az buz para da almıyorlar kulüp için tam bir külfetler bir an evvel elden çıkartılmaları gerek

Çevrimdışı scape_bjk

Yazın buraya..

Turu geçersek istediğimizi alırızda işte geçersek

Çevrimdışı Çağrı

Bence yine de Linnes olacak.

De insan düşünüyor işte orta Ramsey önünde Yaya Sanogo sağında Sanchez solunca walcott son bir yutkunuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yazın buraya..
Bence anca turu geçersek olur. Yoksa bir sağ bek bir 10 numara transfer kapatılacak gibi...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

eneramo,holosko,g.süzen,uğur boral,oynatılmayacaksa sezer bunların hepsi az buz para da almıyorlar kulüp için tam bir külfetler bir an evvel elden çıkartılmaları gerek

Boral da Beşiktaşlıdır bu arada arkadaşımın kuzeni. Fenere gittiği sezon yırtındı Beşiktaş'a alın diye almayınca oraya gitti. Feda sezonunda çok üzülüyordu duruma sizin benim kadar takımı düşünen üzülen biridir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bence yine de Linnes olacak.

De insan düşünüyor işte orta Ramsey önünde Yaya Sanogo sağında Sanchez solunca walcott son bir yutkunuyor.
Walcott sakat hocam onun yerine Cazorla oynayacak biliyorum ben.

Çevrimdışı Çağrı

Arsenal maçında Pedro'nun değil de Ersan'ın defoları çıkacak ortaya korkum ondan. O yaratıklardan hava topu almak kolay değil pedro yine öyle böyle keser topları yerden de Ersan sıkıntı olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bence Franco Biliç'in kafasındaki şablona çok uyduğunu düşünmüyorum. Geçen sene başı Escude o yüzden kadroda idi ama olmadı..

Lider Savunma oyunumuz malesef yok. Avrupa Kupasında devam ederken iyi bir savunmacı lazım olabilir. 3 maç zaten kafan 15 milyon lira gelir demek. Bunun birazı gidebilir transfere
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Walcott sakat hocam onun yerine Cazorla oynayacak biliyorum ben.

Çok rahatladım demek isterdim  :biggrinking: O da ayrı bela  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli