2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553716 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ben Galatasraayın çokta sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum.

Açıkcası inanılmazda bir kadrosu var..

Melo
Selçuk
Olcan
Bruma
Sneijder
Burak
Alınacak Santrafor

ile beraber ligin çok üstündeler.
peki kadronun geri kalanı ne olacak ayrıca onlar ş.liginde daha üst seviye maçlar yapacaklar onları da düşün
ayrıca fbnin kadro kalitesi gsdan daha iyi gsyın geçtim 25 kişilik kadroyu ilk 11 için bile yerli havuzu yok böyle bakarsak gs belli başlı oyuncularla oynayan bir takım.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 15:17:17 burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Özay

Melo
Selçuk
Olcan
Bruma
Sneijder
Burak
Alınacak Santrafor

İnanılmaz kadroya bak  :ebebe:

Çevrimdışı berk_bjk

Bence bu sene özellikle Avrupa için Preirayı almalıyız sağ bek olarak. İlerde de yerli kaliteli birini alırız.

Çevrimdışı ozan062

jimenez 10.5a gitmiş biz normalde 6ya alıcaktık heriflere kazık atmıslar ama işin içinde birde 40-50milyona satmak var:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Melo
Selçuk
Olcan
Bruma
Sneijder
Burak
Alınacak Santrafor

Komşunun tavuğu kaz görünürmüş gibisinden bir laf vardı.

Melo - Atiba'dan 1 gömlek üstün
Selçuk - Veli'yi takas deseler vermem 2 sezondur ölü
Olcan - Olcay'dan daha az tabela yapıyor
Bruma - Töre Her anlamda daha iyi ve yerli yabancı şişkinliğinden oynamayacak
Sneijder - Deplasmanda Yok. Alacağımız 10 numaraya göre değerlendirilir
Burak - BA Kat kat iyidir.

Bunlara ek bizim artılarımız yerli iskeletimiz çok daha iyi. Yabancı şişkinliğimiz yok. Yerilerimiz çok genç ve potansiyelli.

Özetle Gs iyi ama bizim kadar fazlası değil benim gözümde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Komşunun tavuğu kaz görünürmüş gibisinden bir laf vardı.

Melo - Atiba'dan 1 gömlek üstün
Selçuk - Veli'yi takas deseler vermem 2 sezondur ölü
Olcan - Olcay'dan daha az tabela yapıyor
Bruma - Töre Her anlamda daha iyi ve yerli yabancı şişkinliğinden oynamayacak
Sneijder - Deplasmanda Yok. Alacağımız 10 numaraya göre değerlendirilir
Burak - BA Kat kat iyidir.

Bunlara ek bizim artılarımız yerli iskeletimiz çok daha iyi. Yabancı şişkinliğimiz yok. Yerilerimiz çok genç ve potansiyelli.

Özetle Gs iyi ama bizim kadar fazlası değil benim gözümde.
aynen katılıyorum çağrı hocam çok iyi özetlemişsin belki bizde melo tarzı sert bir oyuncu yok ve onlardaki gibi sneijder tarzı önemli maçlarda skor yapan bir 10 numaramız yok ki buraya da bir transfer yapacağımızı düşünürsek gsyın bizden öyle aman aman çok iyi bir kadrosu yok ama fb için derlerse ona birşey demem onların çok iyi yerli ve yabancı oyuncuları var gerçektende.

Çevrimdışı Çağrı

Rakip fenerdir. Geçen sene de teknik direktör hiçbir şey yapmadı o yüzden geçen sene ne oynadılarsa bu sene aynısını oynayacaklar.

Gönül , Caner , Volkan , Alper , Topal çok sağlam yerli oyuncuları var.

Fener Afrika kupasında sıkıntıya girecek o periyotu çok iyi kullanmamız lazım.

Benim gözümde bu sene biz fener ile ilk 2'ye oynarız Gs tescilli 3. olur.m Net. Sivas 4 Trabzon 5 Konya 6.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

O zaman gidin Fenerlilere sorun. Hangi kadro daha iyi diye. Hatta onlar Gs yi hiç sevmez bilirsiniz..

Yapmayın Allah Aşkına. Atiba, Veli, Olcay bu takımın o bölgesi için zayıf kartlardır. Ne Fenerde Ne Galatasarayda ilk 11 oynayamazlar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Rakip fenerdir. Geçen sene de teknik direktör hiçbir şey yapmadı o yüzden geçen sene ne oynadılarsa bu sene aynısını oynayacaklar.

Benim gözümde bu sene biz fener ile ilk 2'ye oynarız Gs tescilli 3. olur.m Net. Sivas 4 Trabzon 5 Konya 6.
ben fbnin geçen seneki kadar göze hoş gelen tempo yapan takım görüntüsünü bu sezon ismail kartalla veremeyeceğini düşünüyorum yani ersun yanalı arayacaklar onun baskılı ve tempolu oyununu bu sezon görmemiz bence imkansız.

Çevrimdışı Oğuzhan

Ba da gidecek değil mi Afrika Şampiyonası'na?

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Volkan Başaran

Beşiktaş'ta yeni sezon için transfer çalışmaları devam ederken, sağ bek konusunda transfer çalışmaları devam ediyor.

Molde'de forma giyen Linnes'in yanı sıra alternatif olarak düşünülen isimin Valencialı João Pedro da Silva Pereira olduğu bilgisine ulaşıldı.

Pereira'nın, Linnes'e göre maliyetinin daha az olduğu öğrenilirken, Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Serdar Taşçı'nın transferinin bu sezon olma ihtimalinin zor olduğu bildirildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

O zaman gidin Fenerlilere sorun. Hangi kadro daha iyi diye. Hatta onlar Gs yi hiç sevmez bilirsiniz..

Yapmayın Allah Aşkına. Atiba, Veli, Olcay bu takımın o bölgesi için zayıf kartlardır. Ne Fenerde Ne Galatasarayda ilk 11 oynayamazlar.

fblilere sorarsan zaten şampiyonluk için gsyı rakip olarak görürler bu kadro ile alakalı olan birşey değil bende olcay ile velinin çok üst seviyede olduklarını düşünmüyorum da gsyın da kaç tane yerlisi bizim takımda oynar bir de öyle kıyaslama yapalım belki burak belki selçuk onun dışında kim var

Çevrimdışı Çağrı

Ben Veli adına çok seviniyorum. Çok karakterli hırslı ahlaklı mükemmel ötesi bir adam. Çok eleştirildi yılmadı tekniğini geliştirdi ve sene başında Gladbach 4 milyon euro önerdi bu noktaya geldi adam. Helel kere helal olsun 2. kaptanlığı sonuna kadar hakediyor umarım bizde bırakır futbolu Yeni Tayfur'dur gözümde.

Bir anı anlatayım okumuştum.

Wien'den Beşiktaşa gelirken uçakta bir baba oğul ile sohbet ediyor uçakta sadece adını söylüyor bol bol çocukla ilgileniyor babası ile konuşuyor genel iniyorlar uçaktan. Baba Beşiktaşlı'ymış 6 ay sonra maçta görünce şok oluyor kendi ağzından '' Adam o kadar mütevazi ki Beşiktaş'a transfer olduğunu bile söylemedi ''

Olcay olsun Necip Olsun Veli Olsun Ersan Olsun Tolga olsun altın gibi çocuklar çok ahlaklı çok karakterli oyuncular.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ba da gidecek değil mi Afrika Şampiyonası'na?
ben her zaman soyluyorum bizim gibi büyük bir takımın bir değil iki tane üst düzey forveti olması lazım bizim ba dan baska bu seviyede topcumuz yok işte bak afrikyada gidicekse bu sürecte biz ayvayı yedik:)) ben ne pektemege nede cenke guveniyorum gecelim bunları

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Fener'de Atiba'yı da Veli'yi de çok rahat oynatırım. Atiba skor yapamayabilir ama Fener'de Meireles yapıyor mu ? Veli savunması çok iyi Fener'de ölmüş bir Emre'nin yerine her türlü tercih ederim. Olcay çok rahat Kuyt'ın yerine oynar. Kıymetini bilin az topçuların. Bu adamları Fener'e versen her sene açık ara şampiyon olurlar.

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş'ta yeni sezon için transfer çalışmaları devam ederken, sağ bek konusunda transfer çalışmaları devam ediyor.

Molde'de forma giyen Linnes'in yanı sıra alternatif olarak düşünülen isimin Valencialı João Pedro da Silva Pereira olduğu bilgisine ulaşıldı.

Pereira'nın, Linnes'e göre maliyetinin daha az olduğu öğrenilirken, Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Serdar Taşçı'nın transferinin bu sezon olma ihtimalinin zor olduğu bildirildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Perreira da iyi oyuncudur ama Linnes olması yüzde 90. Perreira sırf playoff da oynayacak diye alınması saçma olur Linnes gibi potansiyel varken.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

ben her zaman soyluyorum bizim gibi büyük bir takımın bir değil iki tane üst düzey forveti olması lazım bizim ba dan baska bu seviyede topcumuz yok işte bak afrikyada gidicekse bu sürecte biz ayvayı yedik:)) ben ne pektemege nede cenke guveniyorum gecelim bunları
Mustafa'ya da güvenebilir Cenk'e de güvenebilirsin. Ama Fb'nin teknik direktörü olsam asla ve asla Kuyt'a güvenmem merkez santrafor konusunda.

Çevrimdışı Tolga

bu konuda haklısın benim endişem daha çok ikisinden birisi o dönemde sakatlanırsa nasıl idare edeceğimiz.ömer'in o yüzden gitmemesi gerektiğini düşünüyordum.

Çevrimdışı Çağrı

Yahu Gs'de sol kanatta Emre Çolak oynadı Paşa'dan aldıkları çocuk oynadı Olcay mı oynamayacak 11 gol atmış sezonda. Selçuk'un şu formsuzluğunda Veli'yi koy Gs ortasahasına Meloyu birtaz öne çıkar takım sınıf atlar bu kadar küçümsemeyelim elimizdekileri. Atiba'ya katılıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sormaya gerek yok ki gir bak Yasaklı Link'daki yorumlara kimi rakip görüyorlar bu sene. Hepsi çekiniyor Beşiktaş'tan. Birkaç sivri var onlar artislik yapma kalkıyor o kadar herkes farkında iyi yapılandığımızın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Mustafa'ya da güvenebilir Cenk'e de güvenebilirsin. Ama Fb'nin teknik direktörü olsam asla ve asla Kuyt'a güvenmem merkez santrafor konusunda.
güvenmek istiyorum ama hiçbiryerde kendilerini ispatlayamamıslar,, cenk tosun rezil gibi bir takımda iyi performans gosterdi ama bize yetersiz geliyor zaten bunları ben lig için değil avrupa için soyluyorum tabiki yoksa ligde eldekilerle idare edebiliriz bu konuda biraz olsun rahatım

bu konuda haklısın benim endişem daha çok ikisinden birisi o dönemde sakatlanırsa nasıl idare edeceğimiz.ömer'in o yüzden gitmemesi gerektiğini düşünüyordum.

yani bende aynı fikirdeyim bu sefer holoskoyu dusunebilirler belki ondan dusunmemiş olabilirler en azından oynasın hazır olsun diye dusunulmustur hem eneramo hala bizde unutmamak lazım:((

Çevrimdışı Çağrı

Ben Pektemek ve Cenk'in rotasyon olarak yeterli olduğunu düşünüyorum. Pektemek bu form ile oynarsa çok rahat döner rotasyon. Cenk'e de güvenim tam bulduğu zaman sokuyor kaleye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ismail kartal resmen fb teknik direktörü oldu. prandelli ligin yabancısı trabzon toplama takım  oldu. takım oluncaya kadar çok kaybederler. Bu sezon bizim açımızdan çok önemli bu şartlarda 10 numara ve sağ bek transferiyle şampiyonluğun en büyük adayıyız
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ozan062

Yahu Gs'de sol kanatta Emre Çolak oynadı Paşa'dan aldıkları çocuk oynadı Olcay mı oynamayacak 11 gol atmış sezonda. Selçuk'un şu formsuzluğunda Veli'yi koy Gs ortasahasına Meloyu birtaz öne çıkar takım sınıf atlar bu kadar küçümsemeyelim elimizdekileri. Atiba'ya katılıyorum.

olcayı ben hiç sevmem aslında souca haticeye bakarsak gaayet guzel golelr bırakmıs ama işte bu performansını genele yayamadıgı için 3 maçta 4 maçta bu istatistige ulasıp pat hemen düşüşe geciyor,, simdi bu adamı yedeklicek varmı soru isareti var tabiki ama bu sefer bu kuserse nolucak çnk iki sende adam 100e yakın maç yaptı simdi yedekten gelmesi ne durumdadaır bilemiyoruz milli takımda sonradan giriyordu varlık gosteremiyordu bircok soru isareti var,,,

Çevrimdışı Çağrı

Bir de bakın yeterli olmayabilir tam kadro ki değil. Normali

yolla Sivok al DEDE

Yolla Atiba al NOBOA

Yolla Holosko al PERISIC

Takım o zaman sğper seviyeye yükselir bunlar da seneye olacak tamamlanacak yapılanma.

Ama siz takıma güvenmezseniz o adamlar sahada napsın? Tabi ki sevinirler Fenere yenilmedik diye. Güvenin çocuklara inanın hisediyorlar okuyorlar her yerde etkileniyorlar. Veli Selçuk'tan iyi olduğunu hissetsin o zaman görün sahada özgüvenli neler yapacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli