2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552849 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

10.5 i anca 2 yada 3 yılda öderiz biz eğer öyle bir durum varsa
veremeyeceklerse uzatmanın da bir anlamı yok al ruizi al sağ beke linnessi bitir transferi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Aynen Anıl Kiev 10.5 milyon Euro istedi son fiyat olarak. Bugün toplantı da karar verilecek. Çoğunluk Belhanda'yı isteyecektir ama istemekle kalacak gibi çünkü hiç bir yönetici Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi'ye yardım etmiyor. Adamlar kefil bile olmuyor. Bütün sözleşmelerin altın da ANÇ ve Fikret Orman'ın imzaları var.

cok normal:)) ikisini yoneticilikten dğide futbol takımından uzaklastırdılar hem birisi batmıs simdi yeni yeni toparlıyor yani aslında mecburuz ikisine:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

veremeyeceklerse uzatmanın da bir anlamı yok al ruizi al sağ beke linnessi bitir transferi

bence pazarlık 7 ile 9 arasında gidiyor şahsi fikrim bu yönde yönetim sittin sene 10 m euro vermez ve veremez

Çevrimdışı scape_bjk

10 milyon euro gördüm ben :tabe:
Ben 7 gördüm ona bile inanmadım  :D

Çevrimdışı Tolga

ben onu bunu anlamam 2 sağlam transfer yapalım bu sezon şampiyon olmamamız için bir neden yok bu sezonda olamazsak bizi sıkıntılı günler bekliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman Belhandaya 8 ten fazla versin 3 kişiye benden İskender bu forumda  :biggrinking:

Bi maç öncesi ısmalarım..

Nere veriyoruz arkadaş ya
Hocam bende öyle düşünüyorum. Ama yönetim kurulu toplantısında Belhanda konusunda yöneticilerin ve üyelerin baskısıyla verebilir.

Çevrimiçi Samet Ç

10.5 tan aşağı inmiyorlarsa bu iş olmaz boşa toplantı yapmalarına gerek yok gerçi ben bu sezon için risk alınabileceğini düşünüyorum yukarıda da yazdım fb ve gs bu sezon iyi görüntüde değiller bu durumu fırsata çevirip şampiyon olup yeni stadımızda ş.ligi maçlarımızı oynayıp gelirimizi arttırabiliriz.
Hocam kulüp 8 veriyor belki yönetim kurulundan destek alınabilirse 10.5 milyon Euro da verilebilir.Bir de risk konusunda böyle bir senede ben de risk alınabileceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

bence pazarlık 7 ile 9 arasında gidiyor şahsi fikrim bu yönde yönetim sittin sene 10 m euro vermez ve veremez
Hocam çok net Kiev en fazla 10 milyon Euro ya iner. Nedeni de satmak istemiyorlar tok satıcı adamlar.

Çevrimdışı ozan062

yahu adamlar neden 10dan dussunlerki zaten monpellier var onalra paydan para dusunce heriflerin parası dusuyor para cash verilmesi gerekiyor boyle bir sonucla zaten belhanda kovalanmamalı:)) ruizde alınmamalı  artık boyle bi yol deniyorum :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Hocam kulüp 8 veriyor belki yönetim kurulundan destek alınabilirse 10.5 milyon Euro da verilebilir.Bir de risk konusunda böyle bir senede ben de risk alınabileceğini düşünüyorum.
hocam 8in üstüne bence bu sezon çıkılabilir diye düşünüyorum ama f.orman yönetime geldiğinden beri hiç risk almadı büyük ihtimal gene almayacak gibi duruyor umarım ben yanılırım

Çevrimdışı Çağrı

10 zor be. Yani 4 yıla bölseler anca veririz o parayı. 8'i veren 10'u da verir mantığı gidmemek gerek aradaki 6 milyona stadta baya iş görülür
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

İsmail Kartal'ı okşamaya başlamış hemen Fenerli yazarlar kaos oluşmasın diye.

Ben bu kararı şöyle algılıyorum. Takımın yeni teknik Direktörü Aziz Yıldırım'dır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

hocam 8in üstüne bence bu sezon çıkılabilir diye düşünüyorum ama f.orman yönetime geldiğinden beri hiç risk almadı büyük ihtimal gene almayacak gibi duruyor umarım ben yanılırım
Hocam risk alabilecek destek verilmiyor yönetime. Bu yüzden Fikret Orman ve ANÇ risk alamıyor olabilir.Bizim yöneticiler sözde arkandayız ama iş olmaya yaklaşınca yardım istenince bir anda düşman olunuyor. Ceplerinde akrep var yöneticilerin.

Çevrimdışı ozan062

eneramolar,, kerimler(fazla para) sezerler danyler süzenlerr serdarlar alındı dahada varda:)) (al sana baba risk)kimisine bonservis kimisenede yıllık maas onlardan kıstıgında bu paralar verilince gayet makulk oluyor aslında:))
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 14:51:16 ozan062 ]

Çevrimiçi murat

thomas hengen, schafer, fink bunlarda başarısızdı
bunlar çok ucuz oyunculardı.münch kuntz ernst kalitesinde olduktan sonra bir sorun olmaz.aumann da kaliteliydi ama o pek tutmadı.

Çevrimiçi Samet Ç

İsmail Kartal'ı okşamaya başlamış hemen Fenerli yazarlar kaos oluşmasın diye.

Ben bu kararı şöyle algılıyorum. Takımın yeni teknik Direktörü Aziz Yıldırım'dır.
Aynı düşüncedeyim İsmail Kartal'ın yardımcısı da Kuyt olacakmış hem top oynayıp hem Kartal'a yardımcılık yapacakmış hocam. Yani bu sene feneri Aziz Yıldırım yönetecek kısaca.

Çevrimiçi murat

risk neden alalım bunu anlamıyorum.parayı bastıralım o zaman messi yi alalım.yanına iki üç yıldız daha.ödeyemiyorlar ki bu paraları veremiyorlar.mali durumumuz ortada.şu an gelirler kısıtlı.kombineyi bile ikiyıllığı bir yıllık fiyata verebiliyorlar.kombine sayısı ortada.

Çevrimiçi Samet Ç

risk neden alalım bunu anlamıyorum.parayı bastıralım o zaman messi yi alalım.yanına iki üç yıldız daha.ödeyemiyorlar ki bu paraları veremiyorlar.mali durumumuz ortada.şu an gelirler kısıtlı.kombineyi bile ikiyıllığı bir yıllık fiyata verebiliyorlar.kombine sayısı ortada.
Hocam bu seneyi ayırıyorum önceki sezonlarda hep boş transferler yapıldı. Diğer takımların durumları ortada eğer böyle bir dönemde risk alıp sezon sonu da sportif başarı sağlanırsa seneye hiç kimse tutamaz bu takımı yeni stadla birlikte. Fikret Orman'da o yüzden Belhanda'yı almak istiyor.Yoksa çoktan almıştı Ruiz veya Marin'i.

Çevrimdışı scape_bjk

eneramolar,, kerimler(fazla para) sezerler danyler süzenlerr alındı dahada varda:)) (al sana baba risk)kimisine bonservis kimisenede yıllık maas onlardan kıstıgında bu paralar verilince gayet makulk oluyor aslında:))
Bu saydıklarından kerim'i ayırman gerek bence aynı katagoride değil

Çevrimdışı ozan062

Bu saydıklarından kerim'i ayırman gerek bence aynı katagoride değil

zaten baskanda soyledi fazla zamanımız yoktu kerimin bonservisindeki fazlalık hakkında serzenişide var,, ha ne var bunu kurtarabilicek tek detay genc ve potansiyelli olması

Çevrimiçi murat

zaten baskanda soyledi fazla zamanımız yoktu kerimin bonservisindeki fazlalık hakkında serzenişide var,, ha ne var bunu kurtarabilicek tek detay genc ve potansiyelli olması
galatasarayda kerim için bastırıyordu yoksa 1 milyon euro ucuza alınırdı.

Çevrimdışı scape_bjk

kerim ingilterede oynuyordu ayrıca ülkemizde düzenlenen u20 de en fazla göze batan futbolculardan biriydi bence normal verilen para

Çevrimdışı ozan062

kerim ingilterede oynuyordu ayrıca ülkemizde düzenlenen u20 de en fazla göze batan futbolculardan biriydi bence normal verilen para

bence cok fazla o zaman tarık o zaman erkan zengine verilen apralar cok normal daha dogrusu istenen paralar:)) bosver bu işlerden cıkamayız çnk farklı bi piyasa burası mecbursan zorundaysan zorundasın işin birde menejerlik tarafları var karısık yani ordadaki piyasayı belirleyen faktorler cok değişken

Çevrimdışı Tolga

şunu anlatmak istiyorum fb ve gs bu sezona sıkıntılı başlayacak şu şartlarda bile risk almayacaksak ne zaman alacaz şampiyonluk şansımız fbnin hoca değiştirmesiyle çok ciddi derecede arttı şampiyon olduğunda zaten ş.ligine direk giderek bu parayı oradan çıkartabilirsin stad için sıcak parada sağlanmış olur bu sezonda şampiyon olamazsak hangi gelirle gelecek sene transfer yapabilecezki

aynı hatayı geçen sezonda yaptık devre arası 2 tane kaliteli oyuncu alsaydık lig 2.si olup ş.ligine direk gider ve rahat rahat transfer yapardık o risk alınamadığı için bugün transferler için boğuşuyoruz.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 15:12:08 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ben Galatasraayın çokta sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum.

Açıkcası inanılmazda bir kadrosu var..

Melo
Selçuk
Olcan
Bruma
Sneijder
Burak
Alınacak Santrafor

ile beraber ligin çok üstündeler.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net