2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548467 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Milliyet te ilk sıraya manşet attı hadi bakalım.  Ben zaten belhandaya kesin diyorum :) da nezaman açıklanır onu bilemiyorum.

Çevrimdışı ozan062

Önümüzdeki 4 -5 senede kendisi başkan olacağından sorun olmaz.o kadar cefanın ekmeğini yemeyeceğini mi sandınız. Heleki bu sene avrupada çeyrek, ligde şampiyon ve veya derby kralı olursa tutmayın.

bazılarının korktuguda budur :) hiç bu konuda diyolaga giremem ama dediğim gibi konularda cok celiski var hic bulasmayalım,, 16da kendisi baskan adayı olmucaktır bunuda soyleyim  :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı karakartalım

erkan zengin haberleri var erkan zengini biz nerde oynatıcazki bi sürü kanat ayuncumuz var devşirme bekmi yapıcaz acaba
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimiçi Samet Ç

Milliyet te ilk sıraya manşet attı hadi bakalım.  Ben zaten belhandaya kesin diyorum :) da nezaman açıklanır onu bilemiyorum.
Hocam Milliyet takip etme bugün attığı manşet ''Arsenal Beşiktaş'ı Ezecek'' diye manşet attı Beşiktaş düşmanları.

Çevrimiçi Samet Ç

erkan zengin haberleri var erkan zengini biz nerde oynatıcazki bi sürü kanat ayuncumuz var devşirme bekmi yapıcaz acaba
Yalan haber Trabzon'a gitmek üzere.

Çevrimdışı karakartalım

Yalan haber Trabzon'a gitmek üzere.
anladım hocam zaten bize yaramaz yedek kalır ama bize yerli iyibi sağ bek lazım ah şu tarık galatasarylı olmasa iyi olurdu sağ beke

Çevrimiçi Samet Ç

anladım hocam zaten bize yaramaz yedek kalır ama bize yerli iyibi sağ bek lazım ah şu tarık galatasarylı olmasa iyi olurdu sağ beke
Tarık'ı istesen bile alamazsın hocam gs bile vazgeçti Eskişehir başkanı Tarık için 6 milyon Euro istiyor. :D

Çevrimiçi Samet Ç

Övünç Özdem : Görüşmeler akşam saat 10-11' e kadar devam edecek gibi net bir anlaşma yok görüşmeler devam ediyor. Kiev 10.5 milyon Euro istedi..
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2014, 18:45:22 Samo1903 ]

Çevrimdışı karakartalım

Tarık'ı istesen bile alamazsın hocam gs bile vazgeçti Eskişehir başkanı Tarık için 6 milyon Euro istiyor. :D
üzerine 1 2 milyon euro kyup belhanda alıyoruz biz ayıp bunların yaptığı ama aslında holosko eneroma sezer artı 1 milyon euro kardeşim dicem amma olur  :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

üzerine 1 2 milyon euro kyup belhanda alıyoruz biz ayıp bunların yaptığı ama aslında holosko eneroma sezer artı 1 milyon euro kardeşim dicem amma olur  :kop: :kop:
:D

Çevrimdışı ozan062

Övünç Özdem : Görüşmeler akşam saat 10-11' e kadar devam edecek gibi net bir anlaşma yok görüşmeler devam ediyor. Kiev 10.5 milyon Euro istedi..

hehh:)) hani simdi belli oluyordu  simdi aksama kaymıs hersey,, fark 1*2 ydi:D :) yine tek kişiye kaldık sanırım bari ruiz muiz birseyler yapaydık çnk sagbekte belirsiz nasıl halledicekler merak konusu serdar varsa ben iki macıda zor izlerim kalp dayanmaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

hehh:)) hani simdi belli oluyordu simdi aksama kaymıs hersey:) yine tek kişiye kaldık sanırım bari ruiz muiz birseyler yapaydık çnk sagbekte belirsiz nasıl halledicekler merak konusu serdar varsa ben iki macıda zor işleri kalp dayanmaz
Şimdi belli olacağını kim söyledi adam görüşmeler devam ediyor diyor sonuçta oyuncusunu satmak istemeyen bir kulüpten zorla oyuncu almaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı mehmetthedum

Başkan adamı yemekte sarhoş edip ikna edip sonra imza attıracak galiba.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Olabilir. Sonuçta görüşme Bodrum'da yapılıyor sarhoş edip sözleşme imzalatabilir. :D

Çevrimdışı Efe

demek ki çetin ceviz çıktı bunlar gece yarısını bekleyeceğiz anlaşılan bi açıklama olur en azından :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

belhanda işi zor gibi adamlar 13ten 10.5 a inmiş bizimkilerde 8 önermişler daha da yukarı çıkabileceğimizi sanmıyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Zoro

kaynak gösterirmişim kızılsakal

Çevrimdışı Zoro

kaynak gösterirmişim kızılsakal
pardon gösterirmisin olacaktı

Çevrimdışı saricasi

belhanda işi zor gibi adamlar 13ten 10.5 a inmiş bizimkilerde 8 önermişler daha da yukarı çıkabileceğimizi sanmıyorum
9 da buluşurlar:)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

9 da buluşurlar:)
umarım orta yol bulunur da bu iş biter :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ben adamların halen konuştuklarını düşünyorum bu rakamlar nere göre çıkıyor anlamıyorum..

Belhandaya en yüksek teklif 4milyon euro..

Kulübü 8 istiyor..

Bildiğimiz tek resmi kaynak bu.ç.

Bizim 8 milyon euro verme şansımız varmı ? Yok..

Bu transfer olursa bu rakamların olması şansı bence hiç yok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALI RIZA

başkan : Belhanda bu kadar etmez ülkesinde daha ucuza oynar der :) adama beyin cıklaması geçirtir   :iscrewy:  adamı alır daha ucuza

Çevrimdışı Melekcik

İmkanı varmı Ukraynalı olup ta içmeyi bilmeyeni görmedim başkan içiriyim derken kendi gider sonra 15 milyon euroya imza artırıp peşin alırlar maşallah bu plan tutmaz. :evillol: :evillol: :bandit: :bandit:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

İmkanı varmı Ukraynalı olup ta içmeyi bilmeyeni görmedim başkan içiriyim derken kendi gider sonra 15 milyon euroya imza artırıp peşin alırlar maşallah bu plan tutmaz. :evillol: :evillol: :bandit: :bandit:
:evillol: :evillol:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

demek ki çetin ceviz çıktı bunlar gece yarısını bekleyeceğiz anlaşılan bi açıklama olur en azından :)
Hocam en azından beklemekten kurtuluruz Belhanda olmazsa Ruiz'i getiririz.