2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546745 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı capo di capi

Ruiz olsa be. İçime sinmiyor Belhanda. İkinci Q7 vakası olacak sanki. Umarım yanılırım.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hocam görüşmeler devam ediyormuş bugün KAP olmaz daha Belhanda ile anlaşılsa bile yarım KAP'a bildirilir.

Bekliyoruz... Gelsin de ne zaman geldiğinin pek önemi yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı siyah-1903

merak ettim de c.baroni fbden ayrılsa boşta olsa yani beşiktaşımız da görmek ister miydiniz ön libero için tabi ?

tövbe de.. ne febeden ne geseden oyuncu istemeyiz.. katkısından çok zararı olur itibarımıza.. bence artık herkes aklından böyle seçenekleri çıkartsın.. onlar bizim gökhan süzeni alsınlar
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı MUSTAFA_

pardon hocam kim dedi ?

inşallah Samet beklentiler o yönde

Belhanda ve Linnes saat 13'te kap'a bildirelecekmiş doğru mu Samet  :psss:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı salih

mersin maçı bilet fiyatları ne öyle ya hayattan soğuturlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ruiz olsa be. İçime sinmiyor Belhanda. İkinci Q7 vakası olacak sanki. Umarım yanılırım.

Ben öyle olacağını sanmıyorum ama ben de Ruiz i istiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sedat

@MUSTAFA_ Aldığımız duyumları paylaşıyoruz arkadaşım 'KESİN BİLGİ' denmiyor  :ok:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı scape_bjk

Fikret Orman sizce 7 milyon euro önermişmidir :D Önerdiyse sizce kaç taksittir :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

mersin maçı bilet fiyatları ne öyle ya hayattan soğuturlar

Hep böyle yapıyorlar. Nerdeyse kombine fiyatına 1 maç  :akuma:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

@MUSTAFA_ Aldığımız duyumları paylaşıyoruz arkadaşım 'KESİN BİLGİ' denmiyor  :ok:

Ben de ciddi olarak demedim ki zaten  :ok:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı salih

Fikret Orman sizce 7 milyon euro önermişmidir :D Önerdiyse sizce kaç taksittir :biggrinking:
1 yıl erteleme kredi kartına 48 ay taksit  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

mesajları iyice bir araştır bakalım ben burada kimseye saat falan da vermedim şöyle bir ortamımız var burada kimseye de yalan söyleyecek halim yok tanıyan tanır beni

Çevrimdışı MUSTAFA_

En az 3 taksit+peşin para  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Taksit olacağını sanmıyorum kulübün kasasından 5 milyon Euro ancak çıkmıştır şimdiye kadar. Taksitle alamaya kalksa Kiev yöneticileri görüşmeye bile gelmez.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

gelmismi gelmismi  :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

mesajları iyice bir araştır bakalım ben burada kimseye saat falan da vermedim şöyle bir ortamımız var burada kimseye de yalan söyleyecek halim yok tanıyan tanır beni

Kusura bakma sana karşı demedim. Yanlış anlaşıldım galiba :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı SDemirsoy

Kusura bakma sana karşı demedim. Yanlış anlaşıldım galiba :alala:
estafurullah kardeşim ama alıntılarından ve cevaplarından bana söylemiş gibi oldun

Çevrimiçi Necmi

estafurullah kardeşim ama alıntılarından ve cevaplarından bana söylemiş gibi oldun
transfer beklerken milletin sinirleri tepesinde galiba :bandit: sakin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sıcak bir yandan transferler bir yandan sonuç bu Necmi abi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı SDemirsoy

Tamamdır Abi evet bugün gergin geçti benim açımdan o yüzden biraz tepki vermiş olabilirim özür dilerim herkesten

Çevrimdışı ozan062

sizin haberiniz yok tabiii:)) kazan klübüyle bizim tore transferini 4 yıla bolerek yaptık haberiniz olsun neden kievlede aynı sekilde anlasmayalım:))

ama sonra olurda baska baskan gelir ben ferrari pardon toreyi odüyorum derse olmaz dimiD biraz değişik işler ama faydalı orası baska nokta
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

sizin haberiniz yok tabiii:)) kazan klübüyle bizim tore transferini 4 yıla bolerek yaptık haberiniz olsun neden kievlede aynı sekilde anlasmayalım:))

ama sonra olurda baska baskan gelir ben ferrari pardon toreyi odüyorum derse olmaz dimiD biraz değişik işler ama faydalı orası baska nokta

Biz bunu Futbol Manager oyunundan alışığız zaten  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Efe

Belhanda sampiyonlar ligine bildirilmese bile 1 oyuncu degistirme hakkimiz var yarinda sonuclansa kadrodan bir oyuncuyu cikarip konabilir sag bek transferi ise lige kaldi artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

Önümüzdeki 4 -5 senede kendisi başkan olacağından sorun olmaz.o kadar cefanın ekmeğini yemeyeceğini mi sandınız. Heleki bu sene avrupada çeyrek, ligde şampiyon ve veya derby kralı olursa tutmayın.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı TURKahvesi