2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546702 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ntvspor muhabiri Övünç Özdem: Belhanda konusunda Beşiktaş ve Kiev yöneticileri ve başkanları Bodrum'da buluştu görüşmeler devam ediyor şu anda aradaki fark 1-2 milyon Eurolara indi dedi. Aradaki bu fark inerse Belhanda için akşam saatlarinde Beşiktaş'ta diyebiliriz dedi.

Not: Bu adama çok güveniyorum bütün dedikleri çıkıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

merak ettim de c.baroni fbden ayrılsa boşta olsa yani beşiktaşımız da görmek ister miydiniz ön libero için tabi ?
Kesinlikle hayır hocam Allah korusun. Bursa'ya gitsin o.

Çevrimdışı Tolga

Ntvspor muhabiri Övünç Özdem: Belhanda konusunda Beşiktaş ve Kiev yöneticileri ve başkanları Bodrum'da buluştu görüşmeler devam ediyor şu anda aradaki fark 1-2 milyon Eurolara indi dedi. Aradaki bu fark inerse Belhanda için akşam saatlarinde Beşiktaş'ta diyebiliriz dedi.

bekleyip görmek lazım sonuçta bu transfer işleri gerçekten de kolay değil
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

bekleyip görmek lazım sonuçta bu transfer işleri gerçekten de kolay değil
Aynen hocam şu aradaki 1-2 milyon Euro luk fark kapansa da transfer gerçekleşse artık. Ama Kiev yöneticileri pazarlık için bizim ayağımıza kadar geliyorsa büyük bir ihtimalle gerçekleşebilir. Yoksa satmak istemeseler kabul etmezler görüşmeye gelmeyi.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Beşiktaş Belhanda'yı her an açıklayabilir! İşte pazarlıklardaki son durum ve Belhanda'nın Arsenal maçında oynama olasılıkları...

Beşiktaş, Belhanda transferinde son viraja girdi!

NTV Spor muhabri Övünç Özdem'in bildirdiğine göre, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Dinamo Kiev kulübü yetkilileri ile Bodrum'da bir araya geldi. Görüşmenin Türkiye'de yapılıyor olması transferin tamamlanma aşamasına geldiğini işaret ediyor.

İki kulüp arasında bir süredir devam eden pazarlıklarda son aşamaya gelinmişti. Bonservis için Dinamo Kiev indirime gitmiş, Beşiktaş da teklifi yükseltmişti. Böylece aradaki fark 1-2 milyon euro seviyesine inmişti. Eğer iki kulüp arasında bir anlaşmaya varılırsa bu akşam saatlerine kadar Belhanda transferinin haberini verebiliriz.

Bu arada merak edilen bir konu da Belhanda'nın Arsenal maçlarında oynayabilmesi için transferin ne zaman bitmesi gerektiği... Beşiktaş bu gece yarısı UEFA'ya listesini bildirecek. Ama siyah beyazlılar, Belhanda transferini bugün tamamlayamasa bile bir şansı var. Beşiktaş'ın Arsenal maçının 1 gün öncesine kadar UEFA'ya verdiği listede 1 futbolcuyu değiştirme hakkı var. Eğer transfer bu gece yarısından sonra sonuçlanırsa, bu değişiklik hakkı Belhanda için kullanılacak.

Ntvspor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Beşiktaş Belhanda'yı her an açıklayabilir! İşte pazarlıklardaki son durum ve Belhanda'nın Arsenal maçında oynama olasılıkları...

Beşiktaş, Belhanda transferinde son viraja girdi!

NTV Spor muhabri Övünç Özdem'in bildirdiğine göre, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Dinamo Kiev kulübü yetkilileri ile Bodrum'da bir araya geldi. Görüşmenin Türkiye'de yapılıyor olması transferin tamamlanma aşamasına geldiğini işaret ediyor.

İki kulüp arasında bir süredir devam eden pazarlıklarda son aşamaya gelinmişti. Bonservis için Dinamo Kiev indirime gitmiş, Beşiktaş da teklifi yükseltmişti. Böylece aradaki fark 1-2 milyon euro seviyesine inmişti. Eğer iki kulüp arasında bir anlaşmaya varılırsa bu akşam saatlerine kadar Belhanda transferinin haberini verebiliriz.

Bu arada merak edilen bir konu da Belhanda'nın Arsenal maçlarında oynayabilmesi için transferin ne zaman bitmesi gerektiği... Beşiktaş bu gece yarısı UEFA'ya listesini bildirecek. Ama siyah beyazlılar, Belhanda transferini bugün tamamlayamasa bile bir şansı var. Beşiktaş'ın Arsenal maçının 1 gün öncesine kadar UEFA'ya verdiği listede 1 futbolcuyu değiştirme hakkı var. Eğer transfer bu gece yarısından sonra sonuçlanırsa, bu değişiklik hakkı Belhanda için kullanılacak.

Ntvspor

Hadi inşallah çok lazım olan bir transfer.

Çevrimiçi Samet Ç

Akşam saatlerin de belli olur Belhanda'nın durumu saat 6-7'ye kadar beklemek lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hadi bugün biter inşallah...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Volkan Başaran

Eskiden transferler gece oluyordu şimdi 5 oldummu kepenkleri kapatıyor Fİkret Orman  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Geliyor Marakeş'in çocuğu  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Geliyor Marakeş'in çocuğu  :icool:
Hadi inşallah meşaleler hazır bekliyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

KAP BJKAS sayesin de seni öğrendim yeminle :) her gün bakıyorum :s20:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

belhanda tmm fikret orman + bir miktar  para karşılığında  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı okansosa

belhanda tmm fikret orman + bir miktar  para karşılığında  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
   :kop: :kop: :kop: :kop:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı tayfun

% 5 oldu yükseliş,hayır olsun.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ozan062

yok hiç inanma :) mitroglou yu bin kere getirdi:)) mete vardara inanılmaz saçma sorular sorar anlasılıyorki bi cacıktan habersiz,, cok farklı bir kişiliktir,, yani bu donem değilde birsonraki sezon anlarız dogrumu yanlısmı paylasır diye çnk bu donem hakikaten cok belli bir sezon oldu isimlerin:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

yok hiç inanma :) mitroglou yu bin kere getirdi:)) mete vardara inanılmaz saçma sorular sorar anlasılıyorki bi cacıktan habersiz,, cok farklı bir kişiliktir,, yani bu donem değilde birsonraki sezon anlarız dogrumu yanlısmı paylasır diye çnk bu donem hakikaten cok belli bir sezon oldu isimlerin:))
Yalnız hocam yanlış kişileri anlatıyoruz diyorum Töre transferinde hiç bir muhabir ortalıkta yokken bu adam Töre gelecek dedi. Ba'nın Beşiktaş'ta olduğunu ilk son dakika haberi geçen bu adam. :D

Çevrimdışı ozan062

Yalnız hocam yanlış kişileri anlatıyoruz diyorum Töre transferinde hiç bir muhabir ortalıkta yokken bu adam Töre gelecek dedi. Ba'nın Beşiktaş'ta olduğunu ilk son dakika haberi geçen bu adam. :D
acık soyleyim besiktasta muhabirlik cok basit bizdeki seffaflık hiçbir yerde yok sor hemen ogrenirsin herseyi,,, bu adam herkesi sırayla söyledi sonrada ben dedime getiriyor ciddiyim:)) bu seffaflıgın getirdiği dedikoduda buyuk sıkıntı oluyor ama napıcaz kültürümüz bu olmus artık :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

acık soyleyim besiktasta muhabirlik cok basit bizdeki seffaflık hiçbir yerde yok sor hemen ogrenirsin herseyi,,, bu adam herkesi sırayla söyledi sonrada ben dedime getiriyor ciddiyim:)) bu seffaflıgın getirdiği dedikoduda buyuk sıkıntı oluyor ama napıcaz kültürümüz bu olmus artık :bandit:
Hocam sen yanlış biliyorsun bu adamı ama neyse görüşlerine saygı duymak lazım ortalıkta bir tek doğru bilgi veren Beşiktaş muhabiri Övünç Özdem'dir gerisi hikaye. Neyse konuyu uzatıp sayfa kirliliği yapmayalım. :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Abdullah

@anilt Nerdesinnn  :D :D
Ne oldu abi geldi mi :evillol:
Abi lanzini gelmedi belhanda da olmazsa çok büyük hayal kırıklığı olur yalnız  :by2:

Çevrimdışı SDemirsoy

Ne oldu abi geldi mi :evillol:
Abi lanzini gelmedi belhanda da olmazsa çok büyük hayal kırıklığı olur yalnız  :by2:
lanziniyi hiç sorma hayal kırıklığı idi ama bu gelirse inşallah hayırlısı olur kardeşim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Saat 13:00 de KAP a bildirilir dediniz saat 18:00 oldu ses seda yok  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam görüşmeler devam ediyormuş bugün KAP olmaz daha Belhanda ile anlaşılsa bile yarım KAP'a bildirilir.

Çevrimdışı SDemirsoy

pardon hocam kim dedi ?