2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546190 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tayfunyasar

inşallah Samet beklentiler o yönde

Belhanda ve Linnes saat 13'te kap'a bildirelecekmiş doğru mu Samet  :psss:

13 küsürde mi? tam 13 te mi? tam 13 ise kalktı o tren gittiiiii..
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı capo di capi

Yalan söylemek ne kadar kolay. Saat 13:00 da güya kap bildirimi vardı. Ayıp be dalga geçmeyin. :akuma:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ruiz ile Belhanda karşılaştırılıyor hey Allahım ya nelere kaldık..

Anlaşılan bugün KAP olmayacak..

Eğer 1 oyuncu hakkımız varsa zaten bir kaç güne bildirilir Kapa , diğer Linneste oynamayacağına göre beklemek anlamsız
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

bugün transfer beklemesin kimse eğer linnes alınacaksa sağ beke zaten arsenal maçlarında oynamayacak o yüzden onun transferi daha sonraya bırakılabilir.10 numara transferi de belhanda'nın durumuna göre şekilleneceğine göre en iyi ihtimalle 2-3 gün sonra açıklanır.olursa belhanda olmazsa da ruiz o yüzden bugünde yarın da çok beklentiye girmesin kimse belli ki lig başlayana kadar bu transfer mevzusu sürecek böyle
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Açıklanırsa sadece Linnes açıklanır 10 numaranın açıklanmaması iyi şuan çünkü açıklanırsa Belhanda olmaz bu. 3-4 milyon euronun pazarlığını yapmak kolay iş değil daha sürer 1-2 gün ama umarım o arada Ruiz kaçmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yönetim bence gerçekçi bakıyor. Mucize olursa turu geçeceğiz ama yüzde 90 eleneceğiz Uefa'da başarı önemli. Eğer bu tur düşünülse portekizli bek gelirdi oynayabilirdi Uefa'yı düşünüyorlar.

Çünkü Linnes Belhanda ve iyi bir ortasaha oyuncusunun olduğu Beşiktaş Uefa'da yarı final görebilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

diyoruzya bu maçlarda elenicez peki bizim uefada kupa kaldırma hedefimiz yokmu?? ligde iddiamız yokmu var dolayısıyla o transferler olmalı tamam sürec uzasın ama kesinlikle iyi adamlar alınmalı yoksa bu sekilde bile yetersiziz sonucta ba ve cenk dısında kadroya yeni bir kişi eklenmedi diğerleri zaten olan kişiydi buna onemle dikkat etmenizi isterim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Yönetim bence gerçekçi bakıyor. Mucize olursa turu geçeceğiz ama yüzde 90 eleneceğiz Uefa'da başarı önemli. Eğer bu tur düşünülse portekizli bek gelirdi oynayabilirdi Uefa'yı düşünüyorlar.

Çünkü Linnes Belhanda ve iyi bir ortasaha oyuncusunun olduğu Beşiktaş Uefa'da yarı final görebilir.
açıkçası arsenal yerine kim gelirse gelsin yönetim zaten eleneceğimizi düşünüyordu hatta arsenalin gelmesi bile bence yönetimi rahatlattı transfer konusunda.bu sezon ligte şampiyon olsak ona bile razıyım.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2014, 14:13:36 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı Efe

Vay be bildirim olmadı ben bu saatlerde bildirim olur diye dusunuyodum  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

açıkçası arsenal yerine kim gelirse gelsin yönetim zaten eleneceğimizi düşünüyordu hatta arsenalin gelmesi bile bence yönetimi rahatlattı transfer konsuunda.bu sezon ligte şampiyon olsak ona bile razıyım.

Yon öyle düşünmüyorum ben kim gelse şansımız en en az yüzde 40'tı diğerleri çok iyi takımlar değildi bize en babası çıktı her zaman olduğu gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

diyoruzya bu maçlarda elenicez peki bizim uefada kupa kaldırma hedefimiz yokmu?? ligde iddiamız yokmu var dolayısıyla o transferler olmalı tamam sürec uzasın ama kesinlikle iyi adamlar alınmalı yoksa bu sekilde bile yetersiziz sonucta ba ve cenk dısında kadroya yeni bir kişi eklenmedi diğerleri zaten olan kişiydi buna onemle dikkat etmenizi isterim

Zaten o hedefler olduğu için uzadı bu kadar eğer uzamasa Töre yerine gençlerdeki oyuncu alınır 10 numaraya marin kiralanırdı en iyileri alınmaya çalışıyor ama pazarlık süreci işte
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

Linnesin oynayamamasıyla ilgili durum kesin mi? ben uefa 2010 da o kuralı gevşetti diye hatırlıyorum. tabi sonra o kural tekrar değişmediyse.

"The executive committee agreed that a player who appears for a club in any of the preliminary rounds of the Champions League or Europa League can play for another team in the competition proper as long as his original team is eliminated in the preliminary competition.if a player's club is eliminated and he signs for a new club by the end of the summer transfer window on September 1 he can play for his new club in either competition."

Buradan benim anladığım, şampiyonlar ligi yada avrupa ligi önelemesinde oynayan bir takımın oyuncusu, yaz transfer dönemi içinde başka bir takıma transfer olduğunda, eğer eski takımı önelemelerde elendiyse yeni takımıyla bu turnuvalarda oynayabilir şeklinde. Malum Linnes'in takımı Molde avrupa ligi 1. öneleme turunda elendi.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Linnes çok yabancılık çekmeyecek Molde'nin stadının konumu bizimkine çok benziyor. Adam cennetten geliyor resmen!

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bursaspor çok iyi ortasaha transfer etti Porto'dan.

http://www.transfermarkt.com.tr/josue/profil/spieler/72772
portodan kötü oyuncu çıkmaz en vasat oyuncusu bile bu ligte iş yapar yani

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Linnes çok yabancılık çekmeyecek Molde'nin stadının konumu bizimkine çok benziyor. Adam cennetten geliyor resmen!

adam denize 0 stad ve otel yapmış silüet sormamışlar bizim silüetsizler ise gevezelik yapıyorlar :)

Çevrimdışı capo di capi

portodan kötü oyuncu çıkmaz en vasat oyuncusu bile bu ligte iş yapar yani

Portekizliler den dilimiz yandı. İstemezük
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimiçi Necmi

adam denize 0 stad ve otel yapmış silüet sormamışlar bizim silüetsizler ise gevezelik yapıyorlar :)
Denize sıfır değil denizin içinde yapmışlar bence orası doldurma trabzonun yeni stadı gibi yapmışlar

Çevrimdışı ozan062

yahu beckham stad yapıyıorıyor hersey var:)) esas o on numara stad:)) adamda disco bile var

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tayfun

hisse gevşemedi bugün borsada.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Bugün kap açıklaması olmazsa arsenal maçına olan umutlarımız azalır :by2:

Çevrimdışı tayfun

umutlandırmak istemem ama hisse yukarı yapmaya başladı.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı kahyaoglueren

umutlandırmak istemem ama hisse yukarı yapmaya başladı.
Genel anlamda borsanın düştüğü değer kaybettiği zamanda saat 1 e kadar değişim olmamışken %3 e yakın karlanma olması garip  :) hayırlısı  :boxin:
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2014, 16:04:31 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı Tolga

merak ettim de c.baroni fbden ayrılsa boşta olsa yani beşiktaşımız da görmek ister miydiniz ön libero için tabi ?