2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546200 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı SDemirsoy

bugün hareketli bir gün olacak inşallah hayırlısı olur..

Çevrimdışı TURKahvesi

inşallah Samet beklentiler o yönde

Belhanda ve Linnes saat 13'te kap'a bildirelecekmiş doğru mu Samet  :psss:

Çevrimiçi Samet Ç

Umarım :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Ben ruizciyim. Belhandada querasma bencilliğini ve şov arzunu görüyorum. Biz artık sistemi olan bir takımız ve bu sistemde eksik bir halkamız var. Şöyleki;

Gerek oyun içinde geçişler yapmak gerekse, , yedeklerle hamleler yapıp ilerde veya geride çoğalmak için kanat oynayabilen bir ortasahaya ihtiyacımız var diye görüyorum. Mesela oğuzhanın yedek başladığı maçta , onu oyuna sokarken bu adamın değil defansiflerden birinin çıkması ile ve bu adamı kanata oğuzhanı ortaya çekerek ilerde çoğalabilirsiniz, veya ikinci forveti çıkartıp bunu oyuna alarak hem orta sahayı kalabalıklaştırıp hem de gol yollarında eksilmeyebilirsiniz.

Yani 4-4-2 , 4-3-3 , 4-2-3-1 ve hatta 3-5-2 geçişlerini yapabilir bu adam.

O yüzden b.ruiz tercih ederim.

Bizim belhandamız oğuzhan olmalı. Çalışsın biraz.

Yoksa seneye yabancı hakkı arttığında onun yerine de biri gelir, patlamasını yapmak için bu sene cok onemli oğuzhan için, yapamazsa yedek kalacak, piyasası düşecek.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

inşallah Samet beklentiler o yönde

Belhanda ve Linnes saat 13'te kap'a bildirelecekmiş doğru mu Samet  :psss:
oo saat de vermişler abi  :D :D bugünde bildirmezlerse ben kendimi bildirecem KAP'A :evillol: (hunileri Hazırlayalım)

Çevrimiçi Samet Ç

oo saat de vermişler abi  :D :D bugünde bildirmezlerse ben kendimi bildirecem KAP'A :evillol: (hunileri Hazırlayalım)
Hadi hayırlısı bilgilerin umarım doğrudur hocam.

Çevrimdışı SDemirsoy

Hadi hayırlısı bilgilerin umarım doğrudur hocam.
İnşallah hocam hayırlısı olsun

Çevrimdışı KARTAL ADAM

sadece omu necmi abi tüm fenerliler ve beşiktaşın yükselmesini istemeyenler çatır çatır hemde :kop: :kop: :kop:
Neymiş efendim BELHANDA şike yapmışmış. Öyle diyenlere yaw hehe onu boş ver nasıl koydu size dersiniz lafı bir tarafına sokarsınız. fb de gaysarayda dünya kadar çirkef şikeci ahlaksız futbolcu adamlar deli gibi savunuyorlar toz kondurmuyorlar. Sonuçta tarih başarıları yazar şu futbolcu gelmeden önce şike yapmıştı yazmaz.

Çevrimdışı Efe

Bildirmezlerse herkes hunileri takar cikar disari delirdik diye ama biseyler olacak bugun inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı karakartalım

hadi hayırlısı saat 13 bekliyorum inşallah dedikleriniz doğrudur alırız alacağımız oyuncuyu daha arkamıza bakmayız hadi belhanda gel artık  :)
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Çağrı

10 numarayı beklemeyin bugün açıklanırsa sağ bek açıklanır.

Sağ bek her türlü oynayamayacağı için bugün imzalayabilir 10 numara 1 oyuncu değiştirme hakkımız olduğu için 2-3 gün daha sürebilir
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK Yönetimi duyuru : Bize Kazma tekniği olmayan oyuncu getirin show a dayalı oyuncu getirmeyin..! dünyada top tekğini bileği güçlü 10 futbolcusundan olan Q7 getirdik begenmediler...! bize sıradan koşan mücadele eden veli olcay misali el vurdun mu oğuzhan gibi yere atan oyuncu alınız...! formanın hakkını versinler az para ya çok maç oynasınlar...!
belhanda mış R10 muş vs boş verin...!
futbolcu beğenmiyoruz artık
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2014, 12:29:18 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Çağrı

Arsenal maçları öncesi bonservisi Rubin Kazan'dan alınan Gökhan Töre'nin listeye dahil edilecek. Transferinin bugün tamamlanması beklenen Martin Linnes ise Molde ile Avrupa Ligi elemesinde forma giydiği için listede yer alamayacak.

Norveçli futbolcu, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalması veya Avrupa Ligi gruplarında yoluna devam etmesi durumunda siyah-beyazlı formayı giyebilecek.

Ntvspor transfer bitmiş gibi konuşuyor  :claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Arsenal maçları öncesi bonservisi Rubin Kazan'dan alınan Gökhan Töre'nin listeye dahil edilecek. Transferinin bugün tamamlanması beklenen Martin Linnes ise Molde ile Avrupa Ligi elemesinde forma giydiği için listede yer alamayacak.

Norveçli futbolcu, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalması veya Avrupa Ligi gruplarında yoluna devam etmesi durumunda siyah-beyazlı formayı giyebilecek.

Ntvspor transfer bitmiş gibi konuşuyor  :claps:
Bugün KAP'a bildirilmesi bekleniyormuş Çağrı abi :) 10 numara da yarın açıklanacak deniyor...

Çevrimiçi Samet Ç

10 numarayı beklemeyin bugün açıklanırsa sağ bek açıklanır.

Sağ bek her türlü oynayamayacağı için bugün imzalayabilir 10 numara 1 oyuncu değiştirme hakkımız olduğu için 2-3 gün daha sürebilir
10 numara ısrarı nedir çözemedim elinde Ruiz varken Belhanda'da ısrar etmek nedir ? Hem de Kiev satmak istemezken anlamıyorum.

Çevrimdışı capo di capi

Sağ bek 10 numaradan çok daha önemli. Arsenal burda 3-0 alsak ta maçı orda 4 atar tur atlar. Uefa bizi CL ye göndermez rahat olun. Belli ki iki Türk takımı CL de olsun istemiyorlar.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı SDemirsoy

Bugün KAP'a bildirilmesi bekleniyormuş Çağrı abi :) 10 numara da yarın açıklanacak deniyor...
bugün kapa bildirirler ya belhanda ya linnes inşallah dua edelim yoksa huni takıcam  :D

Çevrimdışı capo di capi

10 numara ısrarı nedir çözemedim elinde Ruiz varken Belhanda'da ısrar etmek nedir ? Hem de Kiev satmak istemezken anlamıyorum.

Bizim ilacımız formda ve çok yönlü Ruiz. Kimse anlamak istemiyor ama. Neymiş gençmiş Belhanda. Muhammed de gençti o kalıp oynasaydı o zaman. Sırf fener zamanında alamadı diye alınsın istiyorlar. Garip
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Karabay

Linnes gelse bile ilk turda oynayamayacağı için bu gün açıklanması şart değil.

Maçtan bir gün önce bir ilave hakkı varsa ki oda 10 numara olacaksa onunda bu gün açıklanması şart değil.

Belki bu gün transfer olmayadabilir :/

Çevrimdışı haluk.m

Bence ruiz'i fazla abartıyorlar  :alala: adam düşünüldüğü kadar iyi olsa sözedilen rakamlara premier lig de alıcısı çıkardı, belhanda konusunda da içim rahat değil ama alternatifi ruiz..

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kişisel tercihim olarak Belhanda gelirse daha mutlu olurum.Topla hızı çıkışları daha iyi ve iyi top saklıyor.Forvetle ilişkisi daha iyi duvar paslarıyla adam eksiltmeler. Forvete Koridor oluşturmalar vs. Arsenale elenirsek ki hiç bir maç oynanmadan bitmez. avrupada bu takım iş yapar her türlü bence.sağ bek ve 10 numara transferleri dahil.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2014, 13:02:58 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı Çağrı

Bu adamdan çok umutluyum gelsin Linnes rahatlasın herkes  :icool: Serdar Kurtuluş hariç herkes sevinecek  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de Ruizciyim  :tabe: İstememin sebebi de Ruiz Belhanda'ya göre daha dinamik bir oyuncu, orta saha, 10numara ve kanatlarda oynuyor. Kontra atak oynayamaz diyorlar :/ Bence oynar kontra atak da bencilc oynayıp adam geçmeye çalışıp ya topkaptırıp ya da kötü bir şut çekeceğine yavaş Ruiz'in akıllıca topu boştaki bir adama uzun pas atamasını tercih ederim. Ben işin şov yönünden çok sistem takımının yanındayım. Bize şovmen değil takım oyuncusu lazım...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı pascal26

Bizim takımın ihtiyacı olan oyuncu esasen Ruzidir, Belhanda değil.

Geçen seneyi hatırlayın. 2 farklı öne geçtiğimiz hatta 3 farklı öne geçtiğimiz maçları bile tutamadık. Çünkü rakip bastırdığında topu ileri taşıyıp orada tutamadık. Belhanda da aynı. Topla dikine çok iyi. Ama bize lazım olan orta sahada pas istasyonu görevi yapıp oyunu 360 derece  görerek  boşluklara açacak, top tutup tempoyu düşüebilecek bi futbolcu.

Aslında bize cuk olacak adam R10 du. Ama Barcelaona, Milan, Brezilya milli takım 10 numarası beğenilmiyor ne hikmetse, ve bonservissiz.  Halbuki bi özür diler, iş biterdi.

Çevrimdışı Çağrı

22 yaşında 138 tane resmi maç 2 şampiyonluk görmüş Linnes kazanmayı bilen bir oyuncu geliyor özgüveni son derece yüksek.

Bu açıdan bakarsak da Ruiz önünde Belhanda'nın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli