2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4783113 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Melekcik

yukarıda yazdığımla paralel olmuş bu zaten katılıyorum.Ama bana göre ligi kazandıracak  Alex tipi bir oyuncudur.Ve bu yılın olmazsa olmazı ligdir.
Bende tam tersine dikine giden adam gecen töre tarzı stoch tarzı oyuncu lazım kapalı defansı Aça bilmek icin.hatırlarmısınz konya maçını 1-1 biten gökhan girdi oyuna dikine rakip eksiltti gol geldi keza yusuf şimşek gibi Ben ruizde bunu hiç göremedim. Bir şeyi iyi yapıyor uzak direğe iyi plase vuruşları var Delgado gibi. Ben bizim sisteme uyanın belhanda olduğunu düşünüyorum aslında bizde ba gibi forvet var hızlı oynaya bilen elinde bu nimeti besleyecek biri olsun ben yinede belhanda derim.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Oğuzhan

Töre'yi zaten ekleriz kadroya. Linnes'de gelirse eğer zaten onu yetişse bile ekleyemiyoruz. O halde sadece 10 numara transferi kalıyor. Onu da daha sonra maçtan bir gün önceye kadar kadrodan biriyle değiştiririz. Sıkıntı olmaz. Yani.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimiçi Samet Ç

Görüşme Bodrum'da yapılacak diyor Fırat ne ayak :D

Çevrimdışı forzatunga

Bende tam tersine dikine giden adam gecen töre tarzı stoch tarzı oyuncu lazım kapalı defansı Aça bilmek icin.hatırlarmısınz konya maçını 1-1 biten gökhan girdi oyuna dikine rakip eksiltti gol geldi keza yusuf şimşek gibi Ben ruizde bunu hiç göremedim. Bir şeyi iyi yapıyor uzak direğe iyi plase vuruşları var Delgado gibi. Ben bizim sisteme uyanın belhanda olduğunu düşünüyorum aslında bizde ba gibi forvet var hızlı oynaya bilen elinde bu nimeti besleyecek biri olsun ben yinede belhanda derim.

o yazdıkların açık alan oyuncusu  :tabe: top oynamaya çalışan takımlara karşı etkili olurlar ama 0-0'a kitleyen ya da balına  bi tane atıp üstüne yatan anadolu takımlarının ilacı alex dir  bir iki maçta değil yıllarca gördük bunu.Neyse hayırlısı olsun Belhanda da en azından genç ve tutmazsa çok zarar etmeden satma şansımız olabilir.

Çevrimdışı Melekcik

Birde ruiz en iyi döneminde fulham gibi ingilterenin orta veya alt sıra takımlarına gitti belhanda lig olarak olmaya bilir ama dinamo Kiev shaktar gibi sürekli avrupa da oynayan takıma gitti. Birde bu yönden bakın
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pelops

Birde ruiz en iyi döneminde fulham gibi ingilterenin orta veya alt sıra takımlarına gitti belhanda lig olarak olmaya bilir ama dinamo Kiev shaktar gibi sürekli avrupa da oynayan takıma gitti. Birde bu yönden bakın
bende belhanda isteyen tayfadayım ama iki takım arasından seçicek olsam fulhama giderdim.ingiltere ligi dünyanın en çok izlenen ligi..

Çevrimdışı Melekcik

o yazdıkların açık alan oyuncusu  :tabe: top oynamaya çalışan takımlara karşı etkili olurlar ama 0-0'a kitleyen ya da balına  bi tane atıp üstüne yatan anadolu takımlarının ilacı alex dir  bir iki maçta değil yıllarca gördük bunu.Neyse hayırlısı olsun Belhanda da en azından genç ve tutmazsa çok zarar etmeden satma şansımız olabilir.
Kesinlikle katılmıyorum ozaman sizin görüşünüze göre Alexis sancez roben ribery messi demi açık alan futbolcusu benim demek istediğim dar alanda çalım becerisi adam eksiltme yusuf şimşek gibi anlata bildim mi ?

Çevrimdışı Çağrı

Madem Linnes oynayamayacak yapılacak olan şudur.

Bir devre Necip oynayacak sarı kartı yiyecek ikinci devre Serdar oynayacak  :D İki devre dayanamaz bu ikisinden biri o yaratıklara  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sağduyu

Sanki boşuna tartışıyorsunuz. Açık alan oyuncusu olmak kötü bir şey değil. Sivas, Konya maçları değil ki sadece olay. Büyük maçlarda çoğu zaman açık alan oyuncuları iş yapar.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı forzatunga

Kesinlikle katılmıyorum ozaman sizin görüşünüze göre Alexis sancez roben ribery messi demi açık alan futbolcusu benim demek istediğim dar alanda çalım becerisi adam eksiltme yusuf şimşek gibi anlata bildim mi ?

evet onlarda öyle sayılır ancak o liglerdeki futbol anlayışı genelde çok farklı futbol oynamaya çalışan daha çok takım var.messili barcelona nın bile geçen sene lig sonunda elche ve benzeri bir kaç takıma karşı nasıl kitlenip kaldığını hatırlarsın.

Bizim anadolu tipi savunma yapan anti-futbol anlayışının tüm dünyada neredeyse tek panzehiri var, ya alex tipi 10 numaran alacak yada çok çok iyi pivot santraforun tabi ikisi birden olursa daha kolay.
Belhanda önünde boş alan bulduğunda gerçekten çok etkili ama ligde çoğu zaman bulamayacak.

Çevrimdışı Çağrı

Şaka bir yana yüzde 90 sol bekte İsmail Sağ bekte Motta oynar en iyisi ikisinin de sahada olması.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Sanki boşuna tartışıyorsunuz. Açık alan oyuncusu olmak kötü bir şey değil. Sivas, Konya maçları değil ki sadece olay. Büyük maçlarda çoğu zaman açık alan oyuncuları iş yapar.

4 hadi diyelim 6 derbi oynuycaz şampiyonluk geriye kalan 28 sivas,konya vb. maçlarda kazanılıyor.

Çevrimdışı sağduyu

4 hadi diyelim 6 derbi oynuycaz şampiyonluk geriye kalan 28 sivas,konya vb. maçlarda kazanılıyor.

İşte şampiyonluk o 6 maçta kazanılıyor. 28 diğer maçta Veli de iş yapar. Ayrıca Avrupa maçları da var.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Melekcik

evet onlarda öyle sayılır ancak o liglerdeki futbol anlayışı genelde çok farklı futbol oynamaya çalışan daha çok takım var.messili barcelona nın bile geçen sene lig sonunda elche ve benzeri bir kaç takıma karşı nasıl kitlenip kaldığını hatırlarsın.

Bizim anadolu tipi savunma yapan anti-futbol anlayışının tüm dünyada neredeyse tek panzehiri var, ya alex tipi 10 numaran alacak yada çok çok iyice pivot santraforun tabi ikisi birden olursa daha kolay.
Belhanda önünde boş alan bulduğunda gerçekten çok etkili ama ligde çoğu zaman bulamayacak.
Bizim geçen sene eniyi oynadimiz dönem özellikle ilk 4 hafta futboluna bakın derim.hızlı dikine birde çabuk oyun yönünü değiştirerek. Bunu dikkate alın deri real şampiyonlar ligini böyle aldı. Artık Alex gibi oyuncu modeli olmaz. Birde söyle düşün ba gibi hızlı forvet sağda gökhan hızli açık bence sol kerim hızlı ortaya Alex tazı yavaş biri sence oyunu yavaşlatmazmı.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2014, 01:55:31 dişi kartal melek ]

Çevrimdışı forzatunga

:dont: şampiyonluk anadoludan geçer.

Bizim geçen sene eniyi oynadimiz dönem özellikle ilk 4 hafta futboluna bakın derim.hızlı dikine birde çabuk oyun yönünü değiştirerek. Bunu dikkate alın deri real şampiyonlar ligini böyle aldı. Artık Alex gibi oyuncu modeli olmaz. Birde söyle düşün forvet na gizli sağ gökhan hızli bence sol kerim hızlı ortaya Alex tazı yavaş biri sende oyunu yavaşlatmazmı.

Bakın bu sezon oynayacağımız maçların %70'inde zaten rakip takım kendi sahasında ya da ceza sahasında kapanacak hızlı hücuma çıkmak gibi bir derdimiz olmayacak top daha çok bizde kalacak zaten yerleşik defanslara karşı Ruiz gibi bitirici adam lazım yanı Alex tipi.
Uzaktan vuruyor,kafa vuruyor,üstünden aşırtıyor , ince al da atlık paslar veriyor birde  düşük maliyetli.
Belhanda ya göre ihtiyaca daha uygun gibi.

Çevrimdışı tomannie

belhandanın ruizden bir tık daha iyi oldugunu düşünüyorum ancak ruizin nedense belhandadan daha faydalı olacagını düşünüyorum.gerek dünya kupasındaki tüm maçlarını gerek bu sezon psvde birkaç maçını izledim.bana iş ahlakı yönünden kuyt'ı anımsatıyor, her zaman belli bir çizgide ve takım içi dengeyi bozmayan uyumlu bir profesyonel  :claps:

Çevrimdışı tomannie

@Samo1903 geçmiş sayfalarda atınçın fizik durumundan bahsedilmiş şu an bu halde adamımız   :boxin:

twitter.com/trtsporhaber/status/498202714770522113/photo/1

Çevrimiçi Necmi

:dont: şampiyonluk anadoludan geçer.

Bakın bu sezon oynayacağımız maçların %70'inde zaten rakip takım kendi sahasında ya da ceza sahasında kapanacak hızlı hücuma çıkmak gibi bir derdimiz olmayacak top daha çok bizde kalacak zaten yerleşik defanslara karşı Ruiz gibi bitirici adam lazım yanı Alex tipi.
Uzaktan vuruyor,kafa vuruyor,üstünden aşırtıyor , ince al da atlık paslar veriyor birde  düşük maliyetli.
Belhanda ya göre ihtiyaca daha uygun gibi.
ama bir şeyi atlıyorsunuzkim gelirse gelsin buna Demba BA yıda ekleyelim delici özellikleri var kapanan defansların bu sene bize karşı
direnebileceklerini sanmıyorum dembaba yı görmedinizmi slalom yaptı Belhanda nın olması her iki şekildede oynayabileceğimiz anlamı taşıyor
ruiz üzerine şikayetlerin hepsi aynı çok yetenekli ama oyunun devamında yok oyuna çabuk küsüyor bizde böyle bir tane oğuzhan var ikincisini
kaldırabilirmiyiz bende Ruiz gelsin diyenlerdendim ama bu sene hazırlık maçlarında olsun ön eleme olsun soma turnuvasında olsun oyun tarzımız
geriden hızlı hücuma yönelik olacak gibi defansı sağlam tut hızlı hücum et kaçırmayan ayaklarla gol şov yaparsın bu oyunada Belhanda uyar
yanlız bu sene zor gol yiyen ve kolay gol atan bir takıma dönüşüyoruz güzel bir sezon bizi bekliyor bakalım bu sene üstümüze nasıl oyun oynanacak

Çevrimdışı EagleForce

Sagbek transferinde cok gec kaldik. Linnes gelse bile oynayamiyor. Bile bile lades. Serdar oynarsa Arsenal otoban yapar o kanadi.

Çevrimdışı frkndgnr

GELIYOR MU NE #Belhanda10

Çevrimdışı Volkan Başaran

Valla kimi transfer edelim Arsenal maçı için hiç heyecanım yok..

Ancak Lig için artık kadro oluşması lazım..

Beşiktaş taraftarı 2 maçla kendini kaybetti..

İki feyenoord maçınıda hep beraber izledik savunma hariç hiç olumlu yan yoktu. Belki Demba Ba yıda koyabiliriz bu olumlu işe..

Chelsea ve Fenerbahçe maçlarıda benim için asla ölçü olmaz..

Lig başlayacak neredeyse aldığımız sadece 1 oyuncu var. Töre yi saymıyorum.Bugün mü açıklanır yarın mı bilmem ama artık açıklansın bizde yolumuza bakalım..

Arsenal Maçında Serdar oynamş Linnes oynamış Belhanda oynamıi Ruiz oynamış farketmez. Arsenali eleyemezsin. Az bi dünya futbolunu takip eden herkes bilir ki Arsenal senden 3 gömlek üstn bir takım. Burad 2-0 yensen Sana Londrada 3 atar gönderir. Hayal kurmayın ve polyannacılığı bırakın
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı saricasi

Reçete: avrupa liginde final için belhanda.ligde şampiyonluk için ruiz tercih sizin :))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

Reçete: avrupa liginde final için belhanda.ligde şampiyonluk için ruiz tercih sizin :))
Hocam tek bir oyuncu asla Avrupa'de veya bizim ligimizde şampiyon yapamaz tek başına. Önemli olan takım kurgusu ve bu kurgunun nasıl performans göstereceği. Türkiye'de bu çok yapılıyor Ba gelir bizi Türkiye'de tek başına şampiyon yapar, Belhanda gelirse Avrupa'de şampiyon oluruz veya final oynarız. Önce bu tip saçma hayaller kurmayalım bir sistemimiz olsun o sisteme göre Belhanda gelecekse faydalı ya da Ruiz gelecekse faydalı olsun. Yıldızlar bile kendi oynadığı sistem içinde yıldız olur. Örneğin Messi , Ronaldo kulüp takımlarında yıldız kendi milli takımlarında sıradan bir oyuncu gibi.

Çevrimdışı saricasi

Hocam tek bir oyuncu asla Avrupa'de veya bizim ligimizde şampiyon yapamaz tek başına. Önemli olan takım kurgusu ve bu kurgunun nasıl performans göstereceği. Türkiye'de bu çok yapılıyor Ba gelir bizi Türkiye'de tek başına şampiyon yapar, Belhanda gelirse Avrupa'de şampiyon oluruz veya final oynarız. Önce bu tip saçma hayaller kurmayalım bir sistemimiz olsun o sisteme göre Belhanda gelecekse faydalı ya da Ruiz gelecekse faydalı olsun. Yıldızlar bile kendi oynadığı sistem içinde yıldız olur. Örneğin Messi , Ronaldo kulüp takımlarında yıldız kendi milli takımlarında sıradan bir oyuncu gibi.
Bir sistem varki ole konuşuyoruz nasıl bir oyuncuyla olur deme düşün takımı sistemi ona gore yaz.neden ole yazdığımı arkadaşların sistemle yazdıklarındanda çıkarabilirsin.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!