2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4544401 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

@Efe abi belhanda yaa fırata bakmayın siz
ondan önce söylendi zaten bekletiyo o  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Melekcik

Belhanda zirve yaptığı dönemde dahi 8,5 mlyon euro ya alıcı bulabilmiş ki gittiği yer ukrayna ligi, 8,5 milyon euro 6.8 milyon paund yapıyor  bu rakam tüm premier lig ekipleri için 23 yaşında gelecek vaadeden bir oyuncuya gözü kapalı verilecek bir rakam.Keza fransa ligi avrupanın tüm top class takımlarının yakından takip ettiği bir lig.
Sonuç olarak üst düzey takımlar Belhandada ışık görememiş ve bir çoğu için çok ufak bir miktar olan parayı dahi riske atmamışlar.

Sanki B.Ruiz ile 2+1 gibi düşük maliyetli bir transfer gerçekleştirsek daha mantıklı olacak.Kariyer ve vaadettikleri açısından  Ruiz, Belhanda'nın çok önünde.
Ozaman günün sorusu oyuncuya göre mi sistem yoksa sisteme göre mi oyuncu der cekilirim. Ruiz bizim sistemde ağır kalır takım yavaşlar.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

Valla bana bitti dendi :D Doğvu mu Samet abi :kop::kop: @SDemirsoy
kaynak ne anıl?? nasıl bu kadar net konusuyon  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ilhan mansız

Ozaman günün sorusu oyuncuya göreli sistem yoksa sisteme göreli oyuncu der cekilirim. Ruiz bizim sistemde ağır kalır takım yavaşlar.
:alala: evet aslında ruiz daha yavaş ve bizim istediğimiz hızda hücum yapamayabilir

Çevrimdışı Oğuzhan

Linnes transfer edilirse Arsenal maçlarında oynayamıyormuş. Kötü oldu bu. Oyuncu da hazırdı.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimiçi Samet Ç

:alala: evet aslında ruiz daha yavaş ve bizim istediğimiz hızda hücum yapamayabilir
Hocam Ruiz nasıl yavaş dünyanın en hızlı futbol oynanan ligleri arasında ilk ikiye girecek bir ligte oynadı bu adam nasıl yavaş oluyor bir anlatabilir misin ?

Çevrimdışı TURKahvesi

16 yıldır futbolun içerisindeyim beşiktaşın maçlarını kaçırmam. Avrupa dan da sade barça maçlarını seyrederim. Ben iddia ediyorum bizim bayan taraftarlar o çok bilmiş yorumcuları 2 ve katlar. :evillol:  :evillol: :tabe: :tabe:

10 yaşından beri baba bana bisiklet alma Beşiktaş forması al demişsindir hep kesin  :ok:

helal olsun sana Melek  :evillol:

siyahhhhh ulan  :)

Çevrimdışı Melekcik

Hocam Ruiz nasıl yavaş dünyanın en hızlı futbol oynanan ligleri arasında ilk ikiye girecek bir ligte oynadı bu adam nasıl yavaş oluyor bir anlatabilir misin ?
Dünya kupasında bu acık net görüldü şimdi bunu videolardan da anlayabilirsiniz bir belhandaya bakın birde ruize. zaten takımı küme düştü.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ilhan mansız

bence Belhanda adam eksilterek rakip kaleye yaklaşma ve hızlı şekilde hücumu organize etme konusunda ruizden çok daha iyi. Bilic benim gözlemlediğim kadarıyla takımı ava gideni avlamak gibi bir düşünceyle oynatıyor ve eğer gelirse Belhandanın bu oyun planında çok etkili olacağını düşünüyorum. Zaten önemli olan bizim yazdıklarımızdan ziyade hocanın düşüncei ve hoce sanırım birinci tercihini Belhandadan yana kullanıyor.

Çevrimdışı Melekcik

10 yaşından beri baba bana bisiklet alma Beşiktaş forması al demişsindir hep kesin  :ok:

helal olsun sana Melek  :evillol:

siyahhhhh ulan  :)
Aslında evde tek kartal benim neyse konu dışı oluyor.

Çevrimdışı quentine83

gençler sabah işe gidicem.bişey diyin .uyuyayım mı yoksa bekliyim mi ???belhanda tamam mı gerçekten....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ilhan mansız

@SDemirsoy :bandit::bandit:
Anıl belhanda diye ronaldinhoyu getirmeye kalkmıyorsundur inşallah  :D

Çevrimdışı forzatunga

Ozaman günün sorusu oyuncuya göre mi sistem yoksa sisteme göre mi oyuncu der cekilirim. Ruiz bizim sistemde ağır kalır takım yavaşlar.

zamanında fener Lazetiç diye bir topçu almıştı inanılmaz hızlıydı ama 0 katkı verdi pek futbol zekası yoktu çünkü.PL'ye transfer olabilmiş bir oyuncu en fazla ne kadar ağır olabilir ki?
Ayrıca Ruiz-Belhanda ekseninde Ruiz diyorum ikisi dışında daha iyi başka birisi de olabilir.Ruizci filan değilim yani  :)
Artılarını,eksilerini koyunca  Ruiz>Belhanda gibi duruyor benim gözümde.

Çevrimdışı TØLGA

gençler sabah işe gidicem.bişey diyin .uyuyayım mı yoksa bekliyim mi ???belhanda tamam mı gerçekten....
bizde kaynakları olann arkadaşların yalancısıyız fırat günayer onu açıklıcak ama
kap olmadan inanmayın genede ben ba da ucağa bindikden sonra inanmıştım :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Dünya kupasında bu acık net görüldü şimdi bunu videolardan da anlayabilirsiniz bir belhandaya bakın birde ruize. zaten takımı küme düştü.
Dünya Kupası'nda Kosta Rika'nın oyunu defansta bekleyip soğutarak oynadığı için Ruiz size yavaş gözükebilir  ama Sadece videolarına bakıp değerlendirmeyin Twente'deki ve PSv'deki maçların en az 5 tane izleyin. Ayrıca Ruiz geçen sene Fulham'da oynamadı PSV'DE kiralık oynadı. Yani şu gözle bakmayın takımı küme düşmüş bir oyuncu ve küme düşerken bu takımda mücadele etmiş demeyin.

Çevrimdışı ilhan mansız

zamanında fener Lazetiç diye bir topçu almıştı inanılmaz hızlıydı ama 0 katkı verdi pek futbol zekası yoktu çünkü.PL'ye transfer olabilmiş bir oyuncu en fazla ne kadar ağır olabilir ki?
Ayrıca Ruiz-Belhanda ekseninde Ruiz diyorum ikisi dışında daha iyi başka birisi de olabilir.Ruizci filan değilim yani  :)
benim için hiç farketmez, ben fikrimi açıklamaya çalıştım.Zaten konuşulanlar doğruysa ve daha ucuz olan ruiz yerine belhanda alınmaya çalışılıyorsa bu büyük ihtimal Hoca istediği içindir ve mantık olarak da Hocanın istediği oyuncuyu almaya çalışmak daha doğrudur. Sonuçta teknik patron Bilic.

Çevrimiçi Samet Ç

bence Belhanda adam eksilterek rakip kaleye yaklaşma ve hızlı şekilde hücumu organize etme konusunda ruizden çok daha iyi. Bilic benim gözlemlediğim kadarıyla takımı ava gideni avlamak gibi bir düşünceyle oynatıyor ve eğer gelirse Belhandanın bu oyun planında çok etkili olacağını düşünüyorum. Zaten önemli olan bizim yazdıklarımızdan ziyade hocanın düşüncei ve hoce sanırım birinci tercihini Belhandadan yana kullanıyor.
Tamam tercihine saygı duyuyorum ama bu Ruiz'i asla yavaş bir oyuncu yapmaz. Çünkü İngiltere ve Hollanda gibi Dünya'nın en hızlı futbol oynanan iki liginde de oynadı bu adam. :ok:

Çevrimdışı karakartalım

Belhanda..Beşiktaş,Faslı oyuncuyla kesin olarak anlaşmaya vardı..Demba Ba da olduğu gibi, Türkiye'nin Müslüman ülke olması önemli etken.. fırat güneyır
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı forzatunga

Avrupa da taş çatlasın 10-12 maç yapıcaz feyenord maçlarındaki gibi oynayarak ama ligde k.erciyes,akhisar,balıkesir vb. takımlar da bize aynı şekilde oynayacak 34 maç ve şampiyonluk herşeyden önemli bu sene,Ruiz Alex gibi çilingir bir oyuncuya benziyor.Tabelaya özellikle ligde muazzam katkı vermesi muhtemel.

Çevrimiçi Samet Ç

Belhanda..Beşiktaş,Faslı oyuncuyla kesin olarak anlaşmaya vardı..Demba Ba da olduğu gibi, Türkiye'nin Müslüman ülke olması önemli etken.. fırat güneyır
Bunu herkez biliyor hocam önemli olan Kiev'le anlaşma yapılması. Birazdan yazar ama Kiev'de hala sorun var. :D

Çevrimdışı Melekcik

Bakın kaçırdınız nokta var ben ruiz ağır oyuncu demiyorum belhandaya göre ağır diyorum.ruiz bence Alex gibi forvet özelliği fazla olan ama orta saha oynayan oyuncu tiplemesi buda bizim ihtiyacımız değil bence

Çevrimdışı Gokhan_1903

2) Dinamo Kiev istediği rakamda ciddi bir düşüş, Beşiktaş da ciddi bir artış yaptı..Aradaki fark geldi 1,5m Euro'ya.. (fırat güneyır) aradaki fark 1.5 m ise nasıl anlaşma sağlandı  :alala: :alala:

Çevrimdışı Efe

benim lanziniden sonra istediğim oyuncuydu gündeme geç girdi çabuk bitti diyebiliriz yinede yarını bekleyelim ne olur neolmaz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK