2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542036 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Tekrar hayırlı olsun  :evillol: Yunuuuuuuss :bandit:
Anıl bu defa tamam mı? yine bir arıza çıkmasın  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

yanlız Belhanda gelirse Ahmet çakar kudurur :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
sırf onun gibileri kudurtmak için bile alınır  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Şuan ole uyuyor ama geçen sene Telekomda maçta GS gibi defansı düşünen takıma karşı oynarken kilidi açabilecek oyuncular tecrübeli lider vasıflı olan oyunculardır.belhandayı bnde isterim ama bu tarafı bana gore soru işareti.
Hocam Belhanda'da o kilidi açabilecek oyuncu Ruiz^'de ikisininde bu tür yönleri iyi ama Belhanda'nın Ruiz'den bir tık daha iyi.

Çevrimdışı karakartalım

Kievden gitmek istemesinin sebebi oradaki savaş durumu öyle bir durum olmasa biz Belhanda'yı rüyamızda görürdük zaten  :lol:
yok şimdi ntv sporun haberini okudum orda roma ilede görüştü ama anlaşamadı belhandanın ş.l oynama isteği şeklinde söylüyodu aklıma o geldi bide bana q7 yi hatırlatıyo belhanda çok sevmeme rağmen bize baya bi kapris yapmıştı oda
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı TØLGA

zaten kuduruyolar abi ha belhanda var ha yok malzeme çıkar fazladan sadece
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

yanlız Belhanda gelirse Ahmet çakar kudurur :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Hiç sorma abi bu seferde başlar Beşiktaş şike yapmış oyuncuyu aldı diye bakalım bu sene bizde Fb'nin 11'ine kaç oyuncu koymaya çalışacaklar. :D

Çevrimdışı karakartalım

sadece omu necmi abi tüm fenerliler ve beşiktaşın yükselmesini istemeyenler çatır çatır hemde :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı saricasi

Ama Belhanda her türlü Lanziniden iyidir,iyiki lanzini bize gelmedi.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı TURKahvesi

Tebrikler hislerime tercüman oldunuz. Biraz metin tekin gibi olacak ama oyun çeşitliliği önemli her takımı bu Türkiye olsun avrupa olsun aynı oyunla yenemezsin bir barca veya Madrid değilsen. Ben diyorum ki belhanda her iki oyunda uyuyor hem pas oyununa hemde hızlı hucuma. Adam geçerek dribling atabiliyor. Yani bizim sisteme uyan benim futbol düşünceme göre belhanda.

vay be bizim kızlarda futboldan anlamaya başladı  :)

ben bile bu kadar güzel detaylı anlatamazdım  :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Hiç sorma abi bu seferde başlar Beşiktaş şike yapmış oyuncuyu aldı diye bakalım bu sene bizde Fb'nin 11'ine kaç oyuncu koymaya çalışacaklar. :D
onun babası çok iyi bir Beşiktaşlıymış galiba aslında kendisi de Beşiktaşlı ama söyleyemiyor birkaç kez televizyonda sıkıştırdılar söyleyemedi çıkar dünyası işte ne yaparsınız

Çevrimdışı karakartalım

aynen bu sözlere hazırlıklı olmalıyız oyunculundan çok bu dönecek medyada sevenimiz az medyada habire ısıtıp ısıtıp önümüze koyacaklar

Çevrimdışı forzatunga

Belhanda zirve yaptığı dönemde dahi 8,5 mlyon euro ya alıcı bulabilmiş ki gittiği yer ukrayna ligi, 8,5 milyon euro 6.8 milyon paund yapıyor  bu rakam tüm premier lig ekipleri için 23 yaşında gelecek vaadeden bir oyuncuya gözü kapalı verilecek bir rakam.Keza fransa ligi avrupanın tüm top class takımlarının yakından takip ettiği bir lig.
Sonuç olarak üst düzey takımlar Belhandada ışık görememiş ve bir çoğu için çok ufak bir miktar olan parayı dahi riske atmamışlar.

Sanki B.Ruiz ile 2+1 gibi düşük maliyetli bir transfer gerçekleştirsek daha mantıklı olacak.Kariyer ve vaadettikleri açısından  Ruiz, Belhanda'nın çok önünde.

Çevrimdışı Efe

şimdi 0:45 mi bekliyoruz belhanda 4 te açıklansa yine beklerim yeterki açıklansın artık rahat bi uyku uyuyalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı karakartalım

belhanda müslüman mı :D

Çevrimdışı ilhan mansız

evet yorumu mantıklıydı gerçekten

Çevrimiçi Samet Ç

Ama Belhanda her türlü Lanziniden iyidir,iyiki lanzini bize gelmedi.
Hocam Lanzini hakkında baştan beri o adamdan büyük oyuncu yazmaz diyorum geçen bir fotoğrafı vardı kadın gibi göğüsleri falan vardı biz Oğuzhan'ın fiziğini eleştiriyoruz ama Lanzini'nin fiziği Oğuzhan'dan bile beter.

Çevrimdışı karakartalım

belhanda müslüman mı :D
gerçi yunus var isminde şuan fark ettim  :D :D

Çevrimdışı karakartalım

şimdi 0:45 mi bekliyoruz belhanda 4 te açıklansa yine beklerim yeterki açıklansın artık rahat bi uyku uyuyalım
+1903  :)

Çevrimiçi Samet Ç

onun babası çok iyi bir Beşiktaşlıymış galiba aslında kendisi de Beşiktaşlı ama söyleyemiyor birkaç kez televizyonda sıkıştırdılar söyleyemedi çıkar dünyası işte ne yaparsınız
Hocam onun babası yaşamış olsaydı ve Çakar'ın Beşiktaş hakkındaki söylediklerini duysaydı evlatlıktan ret ederdi Çakar'ı çok iyi bir Beşiktaş'lıydı.

Çevrimdışı Melekcik

16 yıldır futbolun içerisindeyim beşiktaşın maçlarını kaçırmam. Avrupa dan da sade barça maçlarını seyrederim. Ben iddia ediyorum bizim bayan taraftarlar o çok bilmiş yorumcuları 2 ve katlar. :evillol:  :evillol: :tabe: :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam onun babası yaşamış olsaydı ve Çakar'ın Beşiktaş hakkındaki söylediklerini duysaydı evlatlıktan ret ederdi Çakar'ı çok iyi bir Beşiktaş'lıydı.
evet öyleymiş.duymuştum. Aslında çok ayıp ediyor ve Beşiktaşa haksızlık yapıyor

Çevrimiçi Samet Ç

aynen bu sözlere hazırlıklı olmalıyız oyunculundan çok bu dönecek medyada sevenimiz az medyada habire ısıtıp ısıtıp önümüze koyacaklar
Hocam istedikleri kadar ısıtıp ısıtıp önümüze sürsünler böyle haberleri takım iyi gittikten sonra hiç bir sorun çıkmaz. :ok: Ayrıca sene sonunda Rok ve Çakar en büyük büyük Beşiktaş diye bağıracaklar canlı yayında merak etme.

Çevrimdışı Tolga

16 yıldır futbolun içerisindeyim beşiktaşın maçlarını kaçırmam. Avrupa dan da sade barça maçlarını seyrederim. Ben iddia ediyorum bizim bayan taraftarlar o çok bilmiş yorumcuları 2 ve katlar. :evillol:  :evillol: :tabe: :tabe:
bayanlar son dönemde baya baya erkekler kadar futboldan anlamaya başladılar hatta daha iyi olanları da var diyebilirim genel olarak bunu söylüyorum tabi bu da çok güzel birşey  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Anıl bu defa tamam mı? yine bir arıza çıkmasın  :D
Valla bana bitti dendi :D Doğvu mu Samet abi :kop::kop: @SDemirsoy

Çevrimdışı ilhan mansız

Anıl bu defa tamam mı? kaybolma bir yere  :D