2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4544078 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

oldu ama küçük bir sorun var kontenjan 8 yabancın olacak ve 5 ini oynatabileceksin kilit noktalara yabancıları koyacak transferi yaparsan
ligde artık nal mı toplarsın armutmu toplarsın belli olmaz
sivok pedro ramon atiba demba ba sağbek on numara enaramo holosko eksik varsa düzeltin
abi biz direk ilk 11e yazmak için söylemiyoruzki atiba her maç oynucak diye bir kaidemi var
cezalı olacak sakat olucak illa bu gelicek başımıza onun önlemini almak için atibanın sözleşmesi
seneye bitiyor atiba yerine bile olabilir bu oyuncu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

aynen. aslında kontratak değil de daha çok rakibin açığını bekleyip hızlı hücum yaparak oynamaya çalışıyoruz. Burada hücumdaki varyasyonları ne kadar çeşitlendirebilir ve hızlandırabilirsek o kadar çok gol buluruz. Aslında rakibe tamamen tuzak kurmaya dayalı bir oyun anlayışımız var
Hocam aslında kontra atak oyunu bize çok uyuyor sistem olarak bu anlayışı ligde de kullanabiliriz ama bunun içinde sahayı bütün olarak ele alabilen atağı bitirecek paslar atabilen bir 10 numara lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

belhanda galiba 0:45 de paylaşıcam falanda yazmış
Hiç inanasım gelmiyor ama Hakan Gündoğar'a attığı twit yüzünde inanmak istiyorum. :D

Çevrimdışı Melekcik

aynen. aslında kontratak değil de daha çok rakibin açığını bekleyip hızlı hücum yaparak oynamaya çalışıyoruz. Burada hücumdaki varyasyonları ne kadar çeşitlendirebilir ve hızlandırabilirsek o kadar çok gol buluruz. Aslında rakibe tamamen tuzak kurmaya dayalı bir oyun anlayışımız var
Tebrikler hislerime tercüman oldunuz. Biraz metin tekin gibi olacak ama oyun çeşitliliği önemli her takımı bu Türkiye olsun avrupa olsun aynı oyunla yenemezsin bir barca veya Madrid değilsen. Ben diyorum ki belhanda her iki oyunda uyuyor hem pas oyununa hemde hızlı hucuma. Adam geçerek dribling atabiliyor. Yani bizim sisteme uyan benim futbol düşünceme göre belhanda.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı karakartalım

Hiç inanasım gelmiyor ama Hakan Gündoğar'a attığı twit yüzünde inanmak istiyorum. :D
bende pek güvenmemekle birlikte bi umut diyerek uykumdan feragat ederek beklemekteyim  :)
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimiçi Samet Ç

bende pek güvenmemekle birlikte bi umut diyerek uykumdan feragat ederek beklemekteyim  :)
Aynen adam hep aynı şeyi yazıyor her gece. :D Yazdıkları bu;

Belhanda tamam. Alternatif Ruiz. Kiev ile pazarlk devam edyor. Olmazsa Ruiz hazır kıta. :))

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam aslında kontra atak oyunu bize çok uyuyor sistem olarak bu anlayışı ligde de kullanabiliriz ama bunun içinde sahayı bütün olarak ele alabilen atağı bitirecek paslar atabilen bir 10 numara lazım.
aslında oğuzhan iyi ama henüz yeterince güçlü değil o yüzden bizim kumar oynamadan bir an önce iyi bir 10 numara almamız lazım. ancak Bilicin oynattığı oyun aslında kontratak futbolu değil. rakibi ortasahada karşılayıp hücuma az oyuncu çıkartıyor. Bu sayede savunma hep diri kalıyor. Bence sorun hücum kalitesini artırmakta. Doğru ve hızlı hücum yapmayı başarabilirsek işimiz çok kolaylaşacak. Kanatlarda da daha alternatifli bir kadromuz var sürekli yüksek tempoda oynarsak rakiplerin yapabileceği pek birşey kalmaz özellikle Türkiye liginde.

Çevrimdışı Melekcik

Frat gününayere güvenecegime aziz yildım belhanda bjk ile anlaşmış dese güvenirim o derece. Bence uykunuzu bölmeyin uyuyacaksanız
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Anıl

Camiamıza hayırlı olsun :bandit:
Tekrar hayırlı olsun  :evillol: Yunuuuuuuss :bandit:

Çevrimdışı TURKahvesi

pahalı olmasının nedeni bence yaşının genç olması

:ok:

Çevrimiçi Samet Ç

aslında oğuzhan iyi ama henüz yeterince güçlü değil o yüzden bizim kumar oynamadan bir an önce iyi bir 10 numara almamız lazım. ancak Bilicin oynattığı oyun aslında kontratak futbolu değil. rakibi ortasahada karşılayıp hücuma az oyuncu çıkartıyor. Bu sayede savunma hep diri kalıyor. Bence sorun hücum kalitesini artırmakta. Doğru ve hızlı hücum yapmayı başarabilirsek işimiz çok kolaylaşacak. Kanatlarda da daha alternatifli bir kadromuz var sürekli yüksek tempoda oynarsak rakiplerin yapabileceği pek birşey kalmaz özellikle Türkiye liginde.
Hocam Oğuzhan'ın fizik olarak iyi olmasını istiyorsak mutlaka kaliteli bir 10 numara almalıyız. Adam diyor takımda benden başka bu pozisyonda oynayacak adam yok nasıl olsa diyor çalışmaları boşluyor fizik çalışması sıfır adamda. Bir de Atınç'ın fiziğine bak Ronaldo ile yarışır.Bulabilirsem atarım Atınç'ın fiziğini.

Çevrimdışı karakartalım

Frat gününayere güvenecegime aziz yildım belhanda bjk ile anlaşmış dese güvenirim o derece. Bence uykunuzu bölmeyin uyuyacaksanız
kafada beşiktaş varken uyku ikinci plandadır burdaki tüm arkadaşlar içinde öyledir.açıkçası merakta ediyorum bakalım ne yazacak   :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Tebrikler hislerime tercüman oldunuz. Biraz metin tekin gibi olacak ama oyun çeşitliliği önemli her takımı bu Türkiye olsun avrupa olsun aynı oyunla yenemezsin bir barca veya Madrid değilsen. Ben diyorum ki belhanda her iki oyunda uyuyor hem pas oyununa hemde hızlı hucuma. Adam geçerek dribling atabiliyor. Yani bizim sisteme uyan benim futbol düşünceme göre belhanda.
Bilic aslında geçen yılda bunu yapmaya çalışıyordu. Zaten o yüzden hocaya güveniyorum. Gerçek bir oyun sistemi kurmaya çalışıyor. Ancak geçen yıl yaşanan sakatlıklar ve alınan cezalar hocayı çok zor durumda bıraktı.

Çevrimdışı TØLGA

Tekrar hayırlı olsun  :evillol: Yunuuuuuuss :bandit:
anıl dur kaynak sorarlar şimdi kaynağımızı açıklıyorum arkadaşlar buyrun>>

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

konuşulan transferler olursa bilic bu takımı türkiyenin en kompak takımı yapar ve bu sezon biz konuşuluruz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam Oğuzhan'ın fizik olarak iyi olmasını istiyorsak mutlaka kaliteli bir 10 numara almalıyız. Adam diyor takımda benden başka bu pozisyonda oynayacak adam yok nasıl olsa diyor çalışmaları boşluyor fizik çalışması sıfır adamda. Bir de Atınç'ın fiziğine bak Ronaldo ile yarışır.Bulabilirsem atarım Atınç'ın fiziğini.
Kesinlikle, rekabet iyidir. Ben Oğuzhanı hiçbir şekilde harcamadan güçlendirerek takıma tam anlamıyla kazandırmamız gerektiğin düşünüyorum. Çok yetenekli aslında.

Çevrimdışı okansosa

LINNES ARSENAL MAÇLARINDA FORMA GİYEMEYECEK
Ancak transferin gerçekleşmesi durumunda Linnes Beşiktaş'ın Arsenal'a karşı oynayacağı Şampiyonlar Ligi play off maçlarıda forma giyemeyecek.

Norveçli futbolcu bu sezon Molde ile Avrupa Ligi ön elemesinde mücadele etti. Kurala göre bir futbocu aynı sezonda iki farklı takımda Avrupa Kupaları ön elemelerinde forma giyemiyor.

Bu nedenle Arsenal maçlarında oynayamayacak olan Linnes, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalması veya Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmesi halinde siyah beyazlı formayı giyebilecek. (ntvspor) 

asıl önemli olan Arsenal maçında oynaması
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı karakartalım

benim kafamda tek soru var belhanda için çok istiyorum gelmesini ama kievden gitmek istiyo yarın birgün ters bişey olursa bizede sorun kapris yapabilir heleki krallar gibi karşılanırsa.

Çevrimdışı Melekcik

anıl dur kaynak sorarlar şimdi kaynağımızı açıklıyorum arkadaşlar buyrun>>

Güvenelimmi size ronaldinho transferi gibi olmasın güzel haberle uyuyalım.

Çevrimdışı TØLGA

bu arada linnes gelirse arsenal maçlarında oynayamıyomuş her türlü sanchez paralıcak bizi ordan :iscrewy:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

benim kafamda tek soru var belhanda için çok istiyorum gelmesini ama kievden gitmek istiyo yarın birgün ters bişey olursa bizede sorun kapris yapabilir heleki krallar gibi karşılanırsa.
Kievden gitmek istemesinin sebebi oradaki savaş durumu öyle bir durum olmasa biz Belhanda'yı rüyamızda görürdük zaten  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

konuşulan transferler olursa bilic bu takımı türkiyenin en kompak takımı yapar ve bu sezon biz konuşuluruz
Katılıyorum hocam Bilic'in elinde bugün Fb'nin kadrosu olsa Ersun Yanal'ın 3 hafta kala şampiyon yaptığı takımı en az 5 hafta öncesinden şampiyon yapardı.

Çevrimdışı saricasi

Şuan ole uyuyor ama geçen sene Telekomda maçta GS gibi defansı düşünen takıma karşı oynarken kilidi açabilecek oyuncular tecrübeli lider vasıflı olan oyunculardır.belhandayı bnde isterim ama bu tarafı bana gore soru işareti.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Melekcik

Ordan ayrılmasının tek nedeni iç karışıklık kartalınızda şl oynadığı için cazip geliyor

Çevrimiçi Necmi

yanlız Belhanda gelirse Ahmet çakar kudurur :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: