2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4544608 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ben pek güvenmiyorum  :alala: Sanırım Liverpool travmasından ötürü fark yiyeceğiz gibi geliyor orada  :iscrewy:
okadar
Ben pek güvenmiyorum  :alala: Sanırım Liverpool travmasından ötürü fark yiyeceğiz gibi geliyor orada  :iscrewy:
okadarda degil hocam. o günkü takimla bugünkü takimla arada cok fark var, mehmet sedef, ali tandogan, baki ve hoca ertugrul saglam. bugünkü takimimiz cok daha kaliteli ve kenarda bilic gibi yerinde duramayan ve takimi her dakikasinda pres yapmasini isteyen hoca var. ben isimizin zor oldugunu düsünüyorum, ama liverpool maci gibi asla olmaz, burda en cok hocaya güveniyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı TØLGA

ortasahaya veli-atiba yı yedeklemek için transfer şart yaa bu yanlışa düşücez almayıp mbia boşta bağla işte oraya
free oyuncu  devre arası noboa nunda sözleşmesi bitiyor galiba ancak sanmıyorum transfer yapcaklarını :iscrewy:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı saricasi

Benim ruiz kalitesine lafım yok ama ağır bir oyuncu. Biz hızlı pires yapan ve bulduğunda kontra atak yapan takımız. Pas takımı olsak bir yolu var ama bize koşan tekniği olan ince işler yapan ve vuruşları iyi olan en önemlisi forveti besleyen özellik bldemba ba yı besleyen 10 numara olması gerek. yani tabela yapabilen bir 10 numara lazım. Bence belhanda tam anlamıyla olmasa da uyuyor. Ben ruizin bizi yavaşlatacağını düşünüyorum belki de yanılıyorum
Bjk kontra atak takımı değil avrupada ole oynamak gerekiyo biraz sn devamlı kontra atak oynayamassın büyük takımsın asıl belhanda yı alırsan ole oynamk zorunda kalabilirsin bazen karşı takımın defansı açman gerektiği zaman ruize daha çok gerek olur bnce işte o zaman 10 numaramı değilmi anlarsın oyuncuyu asıl 10 numara o zaman belli olur.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı TØLGA

bn bellhandayı on numara olarak görmüyorum 9.5 gibi kırık forvet daha çok farklı oyuncular bryan ruiz belhanda teknik
direktörün tercihine kalmış
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

okadarokadarda degil hocam. o günkü takimla bugünkü takimla arada cok fark var, mehmet sedef, ali tandogan, baki ve hoca ertugrul saglam. bugünkü takimimiz cok daha kaliteli ve kenarda bilic gibi yerinde duramayan ve takimi her dakikasinda pres yapmasini isteyen hoca var. ben isimizin zor oldugunu düsünüyorum, ama liverpool maci gibi asla olmaz, burda en cok hocaya güveniyorum.
Herhangi bir takımın böylesine önemli bir maça çıkarken aklında geçmişin olması çok mantıksız. Büyük takımlar asla böyle şeylere takılmazlar. Öyle olsaydı arsenalin hocasını çoktan kovması gerekirdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Benim ruiz kalitesine lafım yok ama ağır bir oyuncu. Biz hızlı pires yapan ve bulduğunda kontra atak yapan takımız. Pas takımı olsak bir yolu var ama bize koşan tekniği olan ince işler yapan ve vuruşları iyi olan en önemlisi forveti besleyen özellik bldemba ba yı besleyen 10 numara olması gerek. yani tabela yapabilen bir 10 numara lazım. Bence belhanda tam anlamıyla olmasa da uyuyor. Ben ruizin bizi yavaşlatacağını düşünüyorum belki de yanılıyorum
Ruiz'de tabela yapabiliyor son dönem istatistiklerine bakarsan anlarsın ayrıca Belhanda asla savunma yapmaz Ruiz gibi sadece hücumda Ruiz'den bireysel becerileri bir gömlek üstün.

Belhanda'nın istatistikleri : http://www.transfermarkt.com.tr/younes-belhanda/profil/spieler/118022

Ruiz'in istatistikleri: http://www.transfermarkt.com.tr/bryan-ruiz/profil/spieler/39642

Çevrimiçi Necmi

aslında baskı yaptığımız anlarda ruiz çok işe yarar ruiz çok daha fazla asist yapar ama o tip maçları ruiz olmadanda kazanabiliriz bize tersi bir oyuncu lazım
sanırım belhanda daha iyi bir tercih ama tek sıkıntı şu penaltı olayı pişirip pişirip önümüze koyacaklar

Çevrimdışı ilhan mansız

Ruiz'de tabela yapabiliyor son dönem istatistiklerine bakarsan anlarsın ayrıca Belhanda asla savunma yapmaz Ruiz gibi sadece hücumda Ruiz'den bireysel becerileri bir gömlek üstün.

Belhanda'nın istatistikleri : http://www.transfermarkt.com.tr/younes-belhanda/profil/spieler/118022

Ruiz'in istatistikleri: http://www.transfermarkt.com.tr/bryan-ruiz/profil/spieler/39642
Zaten belhanda daha iyi olmasa daha pahalı da olmazdı. Bu iki oyuncudan bir tanesini alalım da şu muhabbet bitsin artık. İnşallah hangisi gelirse gelsin takıma kısa sürede adapte olur.

Çevrimdışı karakartalım

bn bellhandayı on numara olarak görmüyorum 9.5 gibi kırık forvet daha çok farklı oyuncular bryan ruiz belhanda teknik
bence her ikiside tam 10 numara degil ne ruiz ne belhanda dedin 9.5 tabiri ikisi içinde geçerli
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam o 9.5 numara kavramı tam olarak Ruiz'e uyuyor bence .

Çevrimiçi Necmi

ortasahaya veli-atiba yı yedeklemek için transfer şart yaa bu yanlışa düşücez almayıp mbia boşta bağla işte oraya
free oyuncu  devre arası noboa nunda sözleşmesi bitiyor galiba ancak sanmıyorum transfer yapcaklarını :iscrewy:
oldu ama küçük bir sorun var kontenjan 8 yabancın olacak ve 5 ini oynatabileceksin kilit noktalara yabancıları koyacak transferi yaparsan
ligde artık nal mı toplarsın armutmu toplarsın belli olmaz

Çevrimdışı saricasi

aslında baskı yaptığımız anlarda ruiz çok işe yarar ruiz çok daha fazla asist yapar ama o tip maçları ruiz olmadanda kazanabiliriz bize tersi bir oyuncu lazım
sanırım belhanda daha iyi bir tercih ama tek sıkıntı şu penaltı olayı pişirip pişirip önümüze koyacaklar
Abi büyük takımsın baskı yaparken lider oyuncun olması gerekir demin yazıda yazdığım gibi ruiz daha gerçekçi belhanda brz oğuzhanı kesmek gibi olur.geçen seneki gibi ondeyken oyunu tutmak istiyorsan ona gore düşünmek lazım.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

Zaten belhanda daha iyi olmasa daha pahalı da olmazdı. Bu iki oyuncudan bir tanesini alalım da şu muhabbet bitsin artık. İnşallah hangisi gelirse gelsin takıma kısa sürede adapte olur.
Hocam benim için sağ bek daha önemli Belhanda veya Ruiz benim için hiç farketmez ama Linnes alınmazsa çok büyük hayal kırıklığı yaşarım ki bitmek üzeri transferi.

Çevrimdışı Abdullah

Neden  :alala:  Gökhan Keskin de forvetten ön liberoya devşirilmişti ve Beşiktaş tarihinin en iyi ön liberolarından biriydi hücum oyuncularından iyi ön libero çıkartabilirsin
Mustafanın da pres ve top çalma saklama özellikleri iyi bir ön libero olacağının göstergesi hemde geriden oyun kurabilen bir ön libero olur ve yanında veli gibi bir savaşçı varken
bu sene bence denenmeli Mustafa çok büyük bir yetenek ve 10 numara gelirse ilerde kendisine yer bulması zor birde yerli kimi alacaksın kontenjandan dolayı yabancı alamazsın

Abi doğru söylüyorsun tabii ki ama mustafanin ön liberoya alismasi öyle 2-3 maçla zor olur diye düşünüyorum en az 1 sene alır adapte olması bence bolca da şans bulacak bu sene taktik çeşitliliğine ihtiyacimiz var maç içinde farklı varyasyonlar deneyebilecegimiz bir kadromuz oldu bazi maçlara tek bazı maçlara çift forvet çıkabiliriz.
Ayrıca yabancı kuralı da iki seneye değişir abi gidişat hiç iyi değil yerli piyasası çok kötü bir noktaya gidiyor acilen buna bir çözüm bulunması lazım.  Bir de alacağımız adam ekstra yabancı değil atibanin yerine gelir  :tabe:

Çevrimdışı okansosa

Linnes i alırsak mottayı keser lig maçlarında bilic mecburen
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Necmi

pahalı olmasının nedeni bence yaşının genç olması

Çevrimdışı karakartalım

baskı yaparken ruizde iş yapar belhandada iş yapar ama baskı ve pres yerken büyük bi takımdan dem ba nasıl slolom yaptı chelsiye işte belhandada o tarz bi oyuncu ve yaşı 24-25 arası

Çevrimdışı ilhan mansız

Yeter ki şu iki transfer yapılsın. Ligde bence birçok maçı çift forvet oynayabiliriz. Birçok takıma karşı rahatça sonuca gidebileceğimizi düşünüyorum. Ba,pektemek,töre ve gelirse belhanda-ruiz gibi oyunculara sahip bir hücum hattına kolay kolay hiçbir takım dayanamaz.

Çevrimiçi Samet Ç

pahalı olmasının nedeni bence yaşının genç olması
Hem yaşı yüzünden abi hem de Fransa ligi gibi Avrupa'da söz sahibi bir ligde şampiyonluk yaşadığın için daha pahalı Ruiz'den.

Çevrimdışı Melekcik

Bjk kontra atak takımı değil avrupada ole oynamak gerekiyo biraz sn devamlı kontra atak oynayamassın büyük takımsın asıl belhanda yı alırsan ole oynamk zorunda kalabilirsin bazen karşı takımın defansı açman gerektiği zaman ruize daha çok gerek olur bnce işte o zaman 10 numaramı değilmi anlarsın oyuncuyu asıl 10 numara o zaman belli olur.
Ben zaten biz tamamen kontra atak oynuyordu demedim. Ama geçen sezonda bunun örnekleri çokça oldu atılan gollere bak hızlı çıkışla atılan goller. ben diyorum ki belhanda ruizin yaptigini yaparda ruiz belhanranın attığı siprini atamaz birde belhanda daha teknik duruyor videolarda. Birde ne olursa olsun diri oyuncu tercihim  burası Türkiye kasaphavası çalarlar adama özellikle beşiktaşlı isen
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

Abi büyük takımsın baskı yaparken lider oyuncun olması gerekir demin yazıda yazdığım gibi ruiz daha gerçekçi belhanda brz oğuzhanı kesmek gibi olur.geçen seneki gibi ondeyken oyunu tutmak istiyorsan ona gore düşünmek lazım.
kim gelirse gelsin keseceği oğuzhan olur buna alışın derim alınması düşünülen oyuncuların defans anlamında oğuzhanın kopyası
oğuzhanla birlikte oynatıldığında veli ve atibaya acırım kanata çeksen beklere acırım töre ve olcay beklere büyük destek veriyorlar

Çevrimdışı ilhan mansız

istediğimiz iki transfer yapılırsa ismail,serdar,necip,kerim,oğuzhan,sivok,cenk,atiba gibi oyuncuları da düşündüğümüzde gerçekten önemli bir kadro derinliğine ulaşmış olacağız. Biz bu kadar kafa yorduğumuza gör herhalde Bilic de gerekli planlamayı yapacaktır.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer Twitterda Hakan Gündoğar videoyu hazırla geliyor diye twit atmış .

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben zaten biz tamamen kontra atak oynuyordu demedim. Ama geçen sezonda bunun örnekleri çokça oldu atılan gollere bak hızlı çıkışla atılan goller. ben diyorum ki belhanda ruizin yaptigini yaparda ruiz belhanranın attığı siprini atamaz birde belhanda daha teknik duruyor videolarda. Birde ne olursa olsun diri oyuncu tercihim  burası Türkiye kasaphavası çalarlar adama özellikle beşiktaşlı isen
aynen. aslında kontratak değil de daha çok rakibin açığını bekleyip hızlı hücum yaparak oynamaya çalışıyoruz. Burada hücumdaki varyasyonları ne kadar çeşitlendirebilir ve hızlandırabilirsek o kadar çok gol buluruz. Aslında rakibe tamamen tuzak kurmaya dayalı bir oyun anlayışımız var

Çevrimdışı karakartalım

Fırat Günayer Twitterda Hakan Gündoğar videoyu hazırla geliyor diye twit atmış .
belhanda galiba 0:45 de paylaşıcam falanda yazmış