2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4544569 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

fwywnord maçındaki kadroda frein yerine töreyi oynatsın. bence 10 numara gelmeyecekse başka bir değişikliğe lüzum yok. Mustafa ve ba nın yapacağı pres arsenali çok bozacaktır. illa 3 ortasaha oynamamıza gerek yok. 3 tek yönlü orta saha ile oynamaya kalkarsak hücum gücümüz çok zayıflar ve ba nın etkinliği azalır. Bence en iyi savunma hücumdur. Bilicin ortasahayı necip veli ve atibadan oluşturacağını sanmıyorum

10 numara ve sağbek alınmazsa o maçı izleyemem ben , elinde mp5 olan birliğe öndendoldurmalı tek atımlık tüfekle çarpışmak gibi olur , yazık olur.

Çevrimdışı tomannie

ayrıca ruiz bize yararlı olur arkadaşlar, çok fazla izlemedim ancak bana her zaman belli bir form düzeyinde devamlılıgı olan bir oyuncu gibi geldi

Çevrimdışı ilhan mansız

Doğru ama zor. Çok bunaltıyorlar bugün izledim fena pres var. Pektemek çok çok iyi oynaması gerek 2 ön libero için. Mantıklı. Aslında çok zor değil ama tecrübe yok. Newcastle gibi oynasak yetecek.
Özellikle ilk maçta gol bulmak için bence 2 ortasaha ve töre ile başlamalıyız. Tempoyu ne kadar artırırlarsa artırsaınlar savunmalarını ileri çıkaramayacaklardır. Eğer pektemek ve ba başarılı olursa kazanabiliriz.Ben ilk maçı kazanmamız durumunda tur şansımız olduğunu düşünüyorum. Topu ileriye taşımayı başarırsak ba ve pektemek ileride top tutacaktır. Bu durumda mutlaka gol buluruz.

Çevrimdışı Çağrı

10 numara ve sağbek alınmazsa o maçı izleyemem ben , elinde mp5 olan birliğe öndendoldurmalı tek atımlık tüfekle çarpışmak gibi olur , yazık olur.

Güzeldi  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu Mesut ve diğer Naziler oynamayacak geyiğine de pek inanmıyorum açıkçası klasik ingiliz oyunu olabilir ama oynamasalar bile adamlar çok alternatifli.

Burada korkmuyorum hatta biz burada 2-0 bile yenebiliriz ama orası için yeter mi? Hiç sanmıyorum. 5-0 bitze bile orada şaşırmam. Başka takım olsa 10 dakika tempo yapar attı attı atamadı dinlenir bunlar adamı bayıltana kadar saldırıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Beyler bize gerektiğinde oyunu yavaşlatıcak ve liderlik yapabilecek oyuncu lazım bnce ruiz iyi olur.istatistikleri belhandadanda iyi,belhandayı bnde isterim ama daha gelişmesini tamamlamamış bir oyuncuya 9 milyon verilmez.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ilhan mansız

Durum kesinlikle o kadar kötü değil. Çok iyi savunma yapıyoruz. Saçma sapan duran top golleri yemezsek ben umutluyum. Bizim esasen sıkıntımız daha etkili hücum yapabilmekte. İnşallah transferler yetişir. Yetişmese bile ben şansımız olduğunu düşünüyorum. Bilic gereken tüm planlamayı yapacaktır.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu Mesut ve diğer Naziler oynamayacak geyiğine de pek inanmıyorum açıkçası klasik ingiliz oyunu olabilir ama oynamasalar bile adamlar çok alternatifli.

Burada korkmuyorum hatta biz burada 2-0 bile yenebiliriz ama orası için yeter mi? Hiç sanmıyorum. 5-0 bitze bile orada şaşırmam. Başka takım olsa 10 dakika tempo yapar attı attı atamadı dinlenir bunlar adamı bayıltana kadar saldırıyor.
Burada 2-0 kazanırsak bu turu kesinlikle geçeriz. İnşallah 19 ağustos da söylediğin sonuç olur.

Çevrimdışı Çağrı

Burada 2-0 kazanırsak bu turu kesinlikle geçeriz. İnşallah 19 ağustos da söylediğin sonuç olur.

Ben pek güvenmiyorum  :alala: Sanırım Liverpool travmasından ötürü fark yiyeceğiz gibi geliyor orada  :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben pek güvenmiyorum  :alala: Sanırım Liverpool travmasından ötürü fark yiyeceğiz gibi geliyor orada  :iscrewy:
Bu tarz yenilgilere hiçbir gelişmiş dünya ülkesinde ve futbolunda takılınmaz. Bunlar sadece bizim gibi ülkelerde yıllarca konu edilir ki bence çok saçmadır. Arsenal de sonuçta 8 yedi ama hoca hala aynı hoca ve değerinden birşey kaybetmedi. Eğer düzgün bir sistem takımı olup maça iyi hazırlanırsak tabi ki şansımız var. Bunun dünyada sayısız örneği var ve bizim takımda bu yolda ilerliyor. İnşallah ilk maço kaanabilirsek turu büyük ihtimal geçebiliriz. Yeter ki kişisel hata veya duran toplardan gol yemeyelim. Ayrıza bizim takımın fizik kondüsyonunun hiç de zayıf olmadığını düşünüyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Deme hocam öyle ben eleyeceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı saricasi

1966 yılında hazırlık maçı da olsa 2-0 kazanmışız hadi hayırlısı:))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Kemal

adı güzel ;  Feyenord maçında bitik Hollandalılar bile gol buldu, 2-3 kezde Allah korudu heleki ilerden yanlış geripaslı pozisyon sanırım Olcaydı, birde kafası karmakarışık as oyuncularını kaybetmiş Feyenorda karşı - FB ve Chelsea maçındada verdik pozisyon bakmayın , hele Fenerin kaçırdığı 1 pozisyon varki pes, ben 20m euroluk şampinlar ligi maçında düşünemiyorum, gördüğümü söyleyeyimki inşallah başımıza gelmez elek yaparlar tek kelimeyle.Feyenord maçında bir ara Bilic sahaya girip topu yavaşlatıp takımı top çevirmesi soğuması için kaptanlık yapacaktı o derece 10 numara eksikliği var.

Çevrimdışı ZEKI

Ne yaptin @Çağrı olumlu dusunelim. Elenilmeyecek hic bir takim yok. Yeterki futbol sansi yanimizda olsun. Birde hakemleri konusmayalim. Feyenord macindaki hakei gorduk Tolgaya yapilan bariz faulu vermedi. Bi degilmiyiz Barcelonayi burda 3-0 yenen, Manchester Unitedi orda 1-0 Chealsea yi 2-0 yenen. Olumlu dusunelim. Olumlu olsun.

Avrupadaki Mansetleri dusunsene.. Arsenal bu sene Sampiyonlar liginde yok :D
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2014, 22:40:08 ZEKI ]

Çevrimdışı ilhan mansız

adı güzel ;  Feyenord maçında bitik Hollandalılar bile gol buldu, 2-3 kezde Allah korudu heleki ilerden yanlış geripaslı pozisyon sanırım Olcaydı, birde kafası karmakarışık as oyuncularını kaybetmiş Feyenorda karşı - FB ve Chelsea maçındada verdik pozisyon bakmayın , hele Fenerin kaçırdığı 1 pozisyon varki pes, ben 20m euroluk şampinlar ligi maçında düşünemiyorum, gördüğümü söyleyeyimki inşallah başımıza gelmez elek yaparlar tek kelimeyle.Feyenord maçında bir ara Bilic sahaya girip topu yavaşlatıp takımı top çevirmesi soğuması için kaptanlık yapacaktı o derece 10 numara eksikliği var.
Oyuncu eksiğimiz tabi ki var. Hatta ben feyenord maçlarından çok korkuyordum .Transferlerin geciktiğini defalarca yazdım. Ancak Feyenord maçlarını izledikten sonra Bilicin geçen yıl kaldığı yerden devam ettiği kanısına vardım. Bence bir süre sonra çok daha iyi olacağız. Chelsea ve fener maçlarını ölçü olaral kabul etmek doğru olmaz. Ancak feyenord 4 oyuncusunu satmış olsa dahi kesinlikle iyi bir takımdır ve biz o takımı çok az pozisyon vererek ve eksik kadromuzla yenmeyi başardık. Özellikle 2. maçın 2.devresinde fizik gücümüzün gerçekten iyi olduğu ortayaçıktı ve bariz bir üstünlük kurduk. Bu yüzden Arsenal maçından da umutluyum. Yeter ki ilk maçı iyi bir skorla kazanalım

Çevrimdışı ZEKI

Barcelona Arsenalden Vermaaleni 5 yilligina kadrosuna katmis :D :kop:

Çevrimdışı capo di capi

Gönlüm Ruiz'den yana hem daha ucuz hemde çok yönlü.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Kemal

Oyuncu eksiğimiz tabi ki var. Hatta ben feyenord maçlarından çok korkuyordum .Transferlerin geciktiğini defalarca yazdım. Ancak Feyenord maçlarını izledikten sonra Bilicin geçen yıl kaldığı yerden devam ettiği kanısına vardım. Bence bir süre sonra çok daha iyi olacağız. Chelsea ve fener maçlarını ölçü olaral kabul etmek doğru olmaz. Ancak feyenord 4 oyuncusunu satmış olsa dahi kesinlikle iyi bir takımdır ve biz o takımı çok az pozisyon vererek ve eksik kadromuzla yenmeyi başardık. Özellikle 2. maçın 2.devresinde fizik gücümüzün gerçekten iyi olduğu ortayaçıktı ve bariz bir üstünlük kurduk. Bu yüzden Arsenal maçından da umutluyum. Yeter ki ilk maçı iyi bir skorla kazanalım

dediklerine + yeterki 10 numara ve sağbek alalım.

Çevrimdışı ilhan mansız

dediklerine + yeterki 10 numara ve sağbek alalım.
İnşallah yetitirebilirler ve takıma kısa sürede adapte olurlar. Korkacak birşey yok. Bizim takım doğru yolda ilerliyor. En kötü ihtimal bir daha yeniliriz daha iyi yeniliriz yenene kadar devam. Kurulan sistem doğruysa başarı kaçınılmazdır. :ok:

Çevrimdışı Kemal

Başbakan balkon konuşmasında '' Beşiktaş taraftarını boynu bükük bırakmam Belhanda + Balanta + Linnes + Noboa 'yı yarın Beşiktaşa getiriyorum, Eneramo - Holosko - Uğur Boral - Gökhan Süzen - Sezer Öztürk'ü de Kasımpaşanın transfer etmesini yarın sağğlayacam ''  dese, arabayla tura çıkarım.

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada mbia gibi bir adam var gecen sene sevillada neler yaptiklarini gördük ortasaha bilmeyenler icin söyluyom
Neden salca olmuyozki bu adama biz sasiriyom dgrusu yanilmiosam anlasmadi bi yerle daha
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Ne yaptin @Çağrı olumlu dusunelim. Elenilmeyecek hic bir takim yok. Yeterki futbol sansi yanimizda olsun. Birde hakemleri konusmayalim. Feyenord macindaki hakei gorduk Tolgaya yapilan bariz faulu vermedi. Bi degilmiyiz Barcelonayi burda 3-0 yenen, Manchester Unitedi orda 1-0 Chealsea yi 2-0 yenen. Olumlu dusunelim. Olumlu olsun.

Avrupadaki Mansetleri dusunsene.. Arsenal bu sene Sampiyonlar liginde yok :D
sanki her sene şl yi kaldıran takımla oynuyoruz bu takımlarla oynamadıktan sonra şl nin ne önemi var keyifli bir maç olacak çıkıp savaşacağız
kazanırız kaybederiz her sonuç var unutmayın  bu şekilde çıkmadan kaybederiz arsenalin oyuncuları uzaydan gelmedi yenilmezde değiller

Çevrimdışı Melekcik

Benim ruiz kalitesine lafım yok ama ağır bir oyuncu. Biz hızlı pires yapan ve bulduğunda kontra atak yapan takımız. Pas takımı olsak bir yolu var ama bize koşan tekniği olan ince işler yapan ve vuruşları iyi olan en önemlisi forveti besleyen özellik bldemba ba yı besleyen 10 numara olması gerek. yani tabela yapabilen bir 10 numara lazım. Bence belhanda tam anlamıyla olmasa da uyuyor. Ben ruizin bizi yavaşlatacağını düşünüyorum belki de yanılıyorum
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ilhan mansız

sanki her sene şl yi kaldıran takımla oynuyoruz bu takımlarla oynamadıktan sonra şl nin ne önemi var keyifli bir maç olacak çıkıp savaşacağız
kazanırız kaybederiz her sonuç var unutmayın  bu şekilde çıkmadan kaybederiz arsenalin oyuncuları uzaydan gelmedi yenilmezde değiller
kesinlikle. Oldu olacak hiç maça çıkmayalım. 19 ağustos akşamı inşallah güzel bir galibiyet alırız.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada mbia gibi bir adam var gecen sene sevillada neler yaptiklarini gördük ortasaha bilmeyenler icin söyluyom
Neden salca olmuyozki bu adama biz sasiriyom dgrusu yanilmiosam anlasmadi bi yerle daha
adam boşta yanılmıyorsam keşke alsalar
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...