2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546108 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

Belhanda için 10 m + diğer satışından %25 istemişler , Başkan resti çekmiş, şeklinde söylendi.

Tarık Çamdal 'da zorlanıyor diye de başka yerlerde okudum
Tarik camdal icinde 2.5 m euro + atinc ile sezerin kiralik verilmesi soz konusuydu

Çevrimdışı Kemal

Tarik camdal icinde 2.5 m euro + atinc ile sezerin kiralik verilmesi soz konusuydu

+1903

Çevrimiçi Samet Ç

Şu salı günü olsa da kurtulsak

Çevrimdışı Anıl

Şu salı günü olsa da kurtulsak
Daha stoper ve @Çağrı abinin Noboa'sını bekleyeceğiz :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

10 numara sağ bek olsun da onları bekleriz sorun yok hocam :D

Çevrimdışı Sedat

Sağbek Linnes o tamam gibi ancak 10 numaraya Belhanda olmazsa Ruiz değilde medyaya yansımamış bir isim olma ihtimali varmı sizce arkadaşlar :iquestion:
handikaplı çArşı  

Çevrimiçi Samet Ç

Sağbek Linnes o tamam gibi ancak 10 numaraya Belhanda olmazsa Ruiz değilde medyaya yansımamış bir isim olma ihtimali varmı sizce arkadaşlar :iquestion:
Yok hocam bunu net biliyorum. :ok:

Çevrimdışı Melekcik

Zaten ruiz le anlama yok fiyatlar bize yakin olduğu için kesin gözü ile bakıyor. Kulübü kabul etti sadece ama bence ruiz olmamalı belhanda ya%25 istiyorsa verelim bize gelen iyi oynarsa kalır satılmaz kötü çıksa zaten bu güne kadar kimi satmışızki bir elin parmağını geçmez
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ilhan mansız

Zaten ruiz le anlama yok fiyatlar bize yakin olduğu için kesin gözü ile bakıyor. Kulübü kabul etti sadece ama bence ruiz olmamalı belhanda ya%25 istiyorsa verelim bize gelen iyi oynarsa kalır satılmaz kötü çıksa zaten bu güne kadar kimi satmışızki bir elin parmağını geçmez
Belhandayı alabilirsek çok çok iyi olur. Ruiz tam olarak bir 10 numara değil aslında

Çevrimiçi Samet Ç

Ruizle'de Fulham'la da anlaşma var rakamları bile belli Fulham' a 3.5 milyon Euro bonservis verilecek Ruiz'le de 4 yıllık kontrat yıllık 1.700 bin Euro verilecek kesin bilgidir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ruizle'de Fulham'la da anlaşma var rakamları bile belli Fulham' a 3.5 milyon Euro bonservis verilecek Ruiz'le de 4 yıllık kontrat yıllık 1.700 bin Euro verilecek kesin bilgidir.
O zaman Belhandanın takımı son kararı verecek teklifte anlaştık anlaştık anlaşamadık Ruiz kesin öyle mi?

Çevrimdışı Melekcik

emin misin bana da tam tersi bilgi geldi.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Samet Ç

%90 eminim bir terslik olmazsa salı gününe kadar Belhanda'dan sonuç alınmaz bu rakamlarla KAP'a bildirilecek.

Çevrimiçi Samet Ç

Sen bana nerden bilgi aldığını özelden yazabilir misin ?

Çevrimdışı pelops

Allahım inş.Ruiz olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

Ruiz'le anlaşıldı imza bekliyor yıllık 1.5 milyon euro + Maç başı prensip anlaşması var  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

keşke ruiz yerıne belhandayı alsaydık, hem Diego Ribas da Beşiktaşa gol atan FB ye 1-1 olurdu. Adamların Belhandageldimi diye siteleri bile var , Beşiktaş taraftarını yüceltirdi başkan...
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2014, 21:59:40 Kemal ]

Çevrimiçi Samet Ç

Ruiz'le anlaşıldı imza bekliyor yıllık 1.5 milyon euro + Maç başı prensip anlaşması var  :ok:
Aynen hocam maç başı ücretleriyle 1.700 bin Euro yu bulan bir ön protokol var.

Çevrimdışı Çağrı

Bu kadar itmeyin Ruiz'i geldiğinde çok seveceksiniz. Bu adamı Twente'den beri izliyorum ve her sene keşke gelse diye geçirmişimdir içimden bu ligin çok üstünde tekniği var.

Bu arada diğer özellikler tartışılır ama l,derlik ve teknik anlamda Belhanda'dan daha iyi. Belhanda yaşından ötürü hızlı en önemli artısı isi ceza yayı şutlarıyla içeri dalışları. Ama Ruiz de içeri dalmayı çok seviyor çok fazla kafa golü var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ama yineliyorum Arsenal'e karşı 10 numara değil sağ bek çok önemli. 10 numara olsa bile büyük ihtimal oynamayacak. Necip Veli Atiba ortasahsı ile çıkma ihtimalimiz çok yüksek.

Bugün izledik Sanchez sağ tarafı otoban yaptı Motta ve Olcay kapatırsa o kanadı sağ bek ve Töre Arsenal'in zayıf tarafı olan sol tarafı çökertmeli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Ama yineliyorum Arsenal'e karşı 10 numara değil sağ bek çok önemli. 10 numara olsa bile büyük ihtimal oynamayacak. Necip Veli Atiba ortasahsı ile çıkma ihtimalimiz çok yüksek.

Bugün izledik Sanchez sağ tarafı otoban yaptı Motta ve Olcay kapatırsa o kanadı sağ bek ve Töre Arsenal'in zayıf tarafı olan sol tarafı çökertmeli.
fwywnord maçındaki kadroda frein yerine töreyi oynatsın. bence 10 numara gelmeyecekse başka bir değişikliğe lüzum yok. Mustafa ve ba nın yapacağı pres arsenali çok bozacaktır. illa 3 ortasaha oynamamıza gerek yok. 3 tek yönlü orta saha ile oynamaya kalkarsak hücum gücümüz çok zayıflar ve ba nın etkinliği azalır. Bence en iyi savunma hücumdur. Bilicin ortasahayı necip veli ve atibadan oluşturacağını sanmıyorum

Çevrimdışı forzatunga

Belhanda bir türlü içime sinmiyor benim, sanki futbol zekası çok iyi değil, gençliğinin verdiği fiziksel avantaj ve biraz da top tekniği ile başarılı olmuş gibi daha çok.

Çevrimdışı tomannie

aslinda 10nr pozisyonu icin Mehmet Ekici bi alternatif olabilir , son 2 sezon W.Bremen de sakatliklardan bir türlü basarili olamadi , fiyatida düsmüsken denenebilir ...

mehmet ekicinin takım içi arkadaşlıgı bozabilecek yapıda olduguna inanıyorum.antrenmanlarda dalaşmalar, üstüne yürümeler tarzı birkaç vukuatı olmuştu öyle..uzak dursun

Çevrimdışı Çağrı

fwywnord maçındaki kadroda frein yerine töreyi oynatsın. bence 10 numara gelmeyecekse başka bir değişikliğe lüzum yok. Mustafa ve ba nın yapacağı pres arsenali çok bozacaktır. illa 3 ortasaha oynamamıza gerek yok. 3 tek yönlü orta saha ile oynamaya kalkarsak hücum gücümüz çok zayıflar ve ba nın etkinliği azalır. Bence en iyi savunma hücumdur. Bilicin ortasahayı necip veli ve atibadan oluşturacağını sanmıyorum

Doğru ama zor. Çok bunaltıyorlar bugün izledim fena pres var. Pektemek çok çok iyi oynaması gerek 2 ön libero için. Mantıklı. Aslında çok zor değil ama tecrübe yok. Newcastle gibi oynasak yetecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

:kop:

Almazlarsa çok kırılacağım gerçekten formamın arkasına yazdırım kocaman puntolarla  :by2: :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli